iobagul Reputație: 374 Postat Iunie 11, 2012 Oras:Plantatie Oras:Plantatie Postat Iunie 11, 2012 Ok... serios acum... wtf... http://www.cancan.ro...imp-224185.html Nu ca as fi vreun pudic si ca nu mi place sa vad in filme jucarii sexuale (si nici n am avut ocazia sa incerc pe vreo fata - god damn it).... dar eu personal prefer sa vad fata/buzele/gura/limba fetei cand imi foloseste maciuca pe post de acadea.... So, voi ce credeti?
lung_si_gros Reputație: -5 Postat Iunie 11, 2012 Postat Iunie 11, 2012 eu cred ca nici o fata nu ar accepta sa-i pui asa ceva pe fata.
skappie2 Reputație: 350 Postat Iunie 12, 2012 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iunie 12, 2012 Nici mie nu-mi place ideea, o vazusem zilele trecute, o adevarata grozavie....poate o fi ok pentru cei sado, ca aia oricum isi pun masti si se leaga in toate felurile posibile. Eu unul nu as incerca niciodata asa ceva...mai bine fut o placinta .
mustatza Reputație: 4 Postat Iunie 13, 2012 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 13, 2012 Cred ca nici nu mi se mai scoala daca vad ca tre s-o bag in asa ceva....si daca te mai uiti si la figura (cat se mai vede din ea) ingrozita a tipei, parca iti piere cheful instant.
cassy Reputație: 16361 Postat Iunie 15, 2012 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Iunie 15, 2012 MIe mi se pare ca este un accesoriu in jocuri stapan-sclava
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum