Sari la conținut

Miruna ( la mine sau la tine ) 0784680734

Postări Recomandate

• Oras:Comuna cu Tramvai
  • Oras:Comuna cu Tramvai
Postat

Miruna, sunt o fata manierata, experta in arta masajului, ofer masaj de relaxare si terapeutic domnilor generosi, va astept in locatia mea, zona Budapesta, mai multe detali la telefon ( la mine sau la tine ) 100 L

0784680734

post-195285-0-17281400-1459494679_thumb.jpg

post-195285-0-26970500-1459494686_thumb.jpg

post-195285-0-42865500-1459494695_thumb.jpg

post-195285-0-86076300-1459494710_thumb.jpg

post-195285-0-67482800-1459494719_thumb.jpg

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

:)) ieri am sunat-o si mi-a dat detalii, ma hotarasc sa merg ....ajung in zona si o sun sa ma indrume! Blocul acela cu verde de langa parculet, la intersectie, e si o biserica! In spate sunt scarile, a-2a scara, pe langa mega image! Cand sunt la scara imi da interfonul, si se aude pe fundal o voce de barbat si ea vb in soapta " bine bine hai te pup , vorbim" ! ....plm o intreb daca are client si zice ca nu, ca vorbea cu o colega! Cand am intrebat-o prima data daca are colege a zis ca nu! In fine....am facut cale intoarsa si am plecat ! I.am spus clar ca nu vin intr-un cuib, si nu a zis nmc!

Pnm...in descrierea tipa zicea ca are sanii nr4- 5, eu nu vad in poze sanii asa mari nr 5! Pnm....o intreb daca cere taxa de deranj si zice 50 lei razand....aaa nu draga nu cer taxa, dar daca vrei tu sa lasi ceva acolo un 20-30 lei, e ok nu zic nu ! ....m.a bufnit rasul :))!

• Minus 3
Postat

:)) ieri am sunat-o si mi-a dat detalii, ma hotarasc sa merg ....ajung in zona si o sun sa ma indrume! Blocul acela cu verde de langa parculet, la intersectie, e si o biserica! In spate sunt scarile, a-2a scara, pe langa mega image! Cand sunt la scara imi da interfonul, si se aude pe fundal o voce de barbat si ea vb in soapta " bine bine hai te pup , vorbim" ! ....plm o intreb daca are client si zice ca nu, ca vorbea cu o colega! Cand am intrebat-o prima data daca are colege a zis ca nu! In fine....am facut cale intoarsa si am plecat ! I.am spus clar ca nu vin intr-un cuib, si nu a zis nmc!

Pnm...in descrierea tipa zicea ca are sanii nr4- 5, eu nu vad in poze sanii asa mari nr 5! Pnm....o intreb daca cere taxa de deranj si zice 50 lei razand....aaa nu draga nu cer taxa, dar daca vrei tu sa lasi ceva acolo un 20-30 lei, e ok nu zic nu ! ....m.a bufnit rasul :))!

sani are din pozele pe facebookk  din ce observ daca si alapteaza clar :D mari si lasati :D

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

am gasit.o pe facebook :) busted :) se pare ca are si bebe :D

Nu e permis postarea detaliilor din viata privata a fetelor

Postat

Nici pozele nu sunt permise decat cele de la anunturi

Vizitator
Reputație: 0
Postat

sry nu am stiut  daca poti sterge postarea cu facebook te rog .. si pun doar pozele

Vierme,nu ai voie sa postezi poze private!

Vizitator taki
Reputație: 0
Postat

sry nu am stiut  daca poti sterge postarea cu facebook te rog .. si pun doar pozele

nu i nevoie de  mare brânza, doar sa ai creierul si sa il folosești, sa iti da semna ca nu i ceva ca sa face.

• Oras:Bucuresti/Pitesti
  • Oras:Bucuresti/Pitesti
Postat

NU merita, au si peste, ea cica suna la 16 si ele stau la 13, fac figuri la tot, nu fac aia nu fac aia la 100 de lei/fin  servicii de CACAT scz de limbaj.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...