Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Targoviste
Postat

Buna . Am revenit . Sunt Alexandra din Targoviste. Am 1,65 inaltime si 50 kg. Am sa va atasez o poza sa va faceti o parere. 

Ca si pana acum pretul este 200 lei ora. Alte detalii le discutam la telefon.. Va pup si astept sa ma sunati.

Nr de telefon: 0727527486 va pup :*

post-130392-0-41451000-1459523051_thumb.jpg

post-130392-0-47394000-1459523068_thumb.jpgpost-130392-0-71692300-1459523077_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Buna Alexa, abia aștept sa vin acasa sa iti împing o vizita , am văzut pozele din urma , ma innebunesti sincer , buzele tale... Sunt de vis...apropo daca vrei mai pune o poza doua cu buzele de jos :X

Postat

Buna. Am spus sa ma sunați pentru mai multe informatii, dar in perioada asta sunt pe marele ciclu :)).. deci nu răspund prea des la telefon deocamdată..va pup

• Like 1
Postat

Bine ai revenit, Alexandra. Ma bucur ca plimbarea nu a fost mai lunga! Tocmai voiam sa te sun, dar intrand pe topic am aflat raspunsul.Pana  cand mai asteptam?

• Like 1
Postat

Buna. Nu e vorba ca as vrea sa am 2 topice. Dar ultimadata cand am revenit, am anuntat moderatorii sa imi scoata topicul de la inactive. Dar se pare ca nu au reusit sa ajunga pe acolo.. Asa ca , m- am gandit sa deschid un topic nou in care sa ies in evidenta. Nu-i mai corect asa?

Ce sa zic.. ieri a venit in vizita..deci pleaca marti- miercuri :))  

Va pup :*

• Like 2
  • Minus 1

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Buna. Nu e vorba ca as vrea sa am 2 topice. Dar ultimadata cand am revenit, am anuntat moderatorii sa imi scoata topicul de la inactive. Dar se pare ca nu au reusit sa ajunga pe acolo.. Asa ca , m- am gandit sa deschid un topic nou in care sa ies in evidenta. Nu-i mai corect asa?

Ce sa zic.. ieri a venit in vizita..deci pleaca marti- miercuri :))  

Va pup :*

:2qm40hg

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.