cinestie Reputație: -39 Postat Aprilie 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2018 Ma pis pe tine si pe punctele tale.Marsh pe topicul bubulinei ca nu ai mai postat de la 7.30Te oftici poponare este? Nu mai vezi puncte fraiere .Dar de ce esti asa nervos printes-o? S-au terminat stiuletii si nu mai ai ce sa-ti bagi in cur si apoi in gura sa zici ca mananci ciocolata pe bat?
antipaticul Reputație: -31 Postat Aprilie 1, 2018 Telefon: 0747224142 Oras:on line Telefon: 0747224142 Oras:on line Postat Aprilie 1, 2018 Te oftici poponare este? Nu mai vezi puncte fraiere .Dar de ce esti asa nervos printes-o? S-au terminat stiuletii si nu mai ai ce sa-ti bagi in cur si apoi in gura sa zici ca mananci ciocolata pe bat?"printeso" se scrie boule.azi cate programari ai @lilisor95, iti faci timp mai pe seara si cu mine pentru un sex oral? asta asa ca sa nu zic ca-ti dau MUIEEEEEEEsI nu sunt nervos, chiar ma simt bine, merg la niste prieteni la un spritz, doar nu o sa stau ca tine toata ziua pe forum...trista viata ai batrane, pacat.
cinestie Reputație: -39 Postat Aprilie 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2018 "printeso" se scrie boule.azi cate programari ai @lilisor95, iti faci timp mai pe seara si cu mine pentru un sex oral? asta asa ca sa nu zic ca-ti dau MUIEEEEEEEsI nu sunt nervos, chiar ma simt bine, merg la niste prieteni la un spritz, doar nu o sa stau ca tine toata ziua pe forum...trista viata ai batrane, pacat.Tu cate programari ai Alessandro astazi?Hai distractie placuta ne mascarim alta data.In sfarsit iesi si tu din barlog ,sti ca nu beau dar da si tu un noroc pentru mine
antipaticul Reputație: -31 Postat Aprilie 4, 2018 Telefon: 0747224142 Oras:on line Telefon: 0747224142 Oras:on line Postat Aprilie 4, 2018 Tu cate programari ai Alessandro astazi?Hai distractie placuta ne mascarim alta data.In sfarsit iesi si tu din barlog ,sti ca nu beau dar da si tu un noroc pentru mineTot pe forum, tataie, tot pe forum? Mai iesi si tu din barlog.Trista viata...pastele tot pe topicul bubulinei il faci?
cinestie Reputație: -39 Postat Aprilie 5, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2018 Tot pe forum, tataie, tot pe forum? Mai iesi si tu din barlog.Trista viata...pastele tot pe topicul bubulinei il faci?Tot pe aici pierzi timpul Miky77? Tot cu Alessandra te loghezi?
antipaticul Reputație: -31 Postat Aprilie 5, 2018 Telefon: 0747224142 Oras:on line Telefon: 0747224142 Oras:on line Postat Aprilie 5, 2018 Tot pe aici pierzi timpul Miky77? Tot cu Alessandra te loghezi? Ba esti nebun, tu chiar nu ai treaba, bosorogule, toata ziua pe forum? Vai de capul tau.Nu baaa, ma loghez pe @andreeabubu. Azi cate postari ai bagat pe topicul ei? 1
cinestie Reputație: -39 Postat Aprilie 5, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2018 Ba esti nebun, tu chiar nu ai treaba, bosorogule, toata ziua pe forum? Vai de capul tau.Nu baaa, ma loghez pe @andreeabubu. Azi cate postari ai bagat pe topicul ei?Azi i-am bagat-o lui ma-a in gura si tu in cur si am sa-i fac recenzie si o sa postez si eu poza ta ca sa vada lumea un poponar cum ii da muie lui msa
antipaticul Reputație: -31 Postat Aprilie 5, 2018 Telefon: 0747224142 Oras:on line Telefon: 0747224142 Oras:on line Postat Aprilie 5, 2018 Azi i-am bagat-o lui ma-a in gura si tu in cur si am sa-i fac recenzie si o sa postez si eu poza ta ca sa vada lumea un poponar cum ii da muie lui msaSi in saptamana mare tot BOU ai ramas.Astept recenzia, daca te mai prinde pastele cu contul asta, BOSOROGULE.Lasa fetele in pace ca le este scarba de tine. Paste fericit, ca iarba este. 1
cinestie Reputație: -39 Postat Aprilie 5, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2018 Si in saptamana mare tot BOU ai ramas.Astept recenzia, daca te mai prinde pastele cu contul asta, BOSOROGULE.Lasa fetele in pace ca le este scarba de tine. Paste fericit, ca iarba este.si vaca de mta care a facut un bou poponar ca tine mergi acasa si mai da mui ca te-a facut prost ca noaptea
cinestie Reputație: -39 Postat Aprilie 5, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2018 sa-i spui sa-ti bage o lamaie in cur si sa ti-o suga pana ii vine acru in gura de vaca proasta
cinestie Reputație: -39 Postat Aprilie 5, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2018 hai prostule sa tinem topicul sus
antipaticul Reputație: -31 Postat Aprilie 5, 2018 Telefon: 0747224142 Oras:on line Telefon: 0747224142 Oras:on line Postat Aprilie 5, 2018 si vaca de mta care a facut un bou poponar ca tine mergi acasa si mai da mui ca te-a facut prost ca noaptea esti nervos, bosorogule?scrie corect ca nu se intelege nimic.
antipaticul Reputație: -31 Postat Aprilie 5, 2018 Telefon: 0747224142 Oras:on line Telefon: 0747224142 Oras:on line Postat Aprilie 5, 2018 hai prostule sa tinem topicul sus poate-l tin pe al bubulinei, ce zici?
cinestie Reputație: -39 Postat Aprilie 5, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2018 esti nervos, bosorogule?scrie corect ca nu se intelege nimic.nu proasta puli nu am de ce un poponar ca tine nu poate sa ma enerveze
cinestie Reputație: -39 Postat Aprilie 5, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2018 hai poponare ca sa nu fie monolog
antipaticul Reputație: -31 Postat Aprilie 5, 2018 Telefon: 0747224142 Oras:on line Telefon: 0747224142 Oras:on line Postat Aprilie 5, 2018 nu proasta puli nu am de ce un poponar ca tine nu poate sa ma enerveze dupa cum scrii nu esti nervos, faci spume, bosorogule.gata te las, ca nu vreau sa te am pe constiinta acum inainte de pasti, la anii tai crapi naibii si ramane bubulina fara tine. PS culca-te, poate esti obosit...sa stai o zi intreaga pe forum nu este chiar usor.
cinestie Reputație: -39 Postat Aprilie 5, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2018 poponare nu mai vrei stiuleti? Treaba ta eu ies
cinestie Reputație: -39 Postat Aprilie 5, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2018 Miky77 si clona lui antipaticul sau cealalta clona Arramis ,adica poponarul intr-un cuvan vrea sa zica ca msa este catea pentru ca numai catelele prind pui de la mai multi masculi. Daca nu sunt clonele lui de plange pe aici ca le injur? Mare prost esti poponare 3 12
antipaticul Reputație: -31 Postat Aprilie 5, 2018 Telefon: 0747224142 Oras:on line Telefon: 0747224142 Oras:on line Postat Aprilie 5, 2018 Miky77 si clona lui antipaticul sau cealalta clona Arramis ,adica poponarul intr-un cuvan vrea sa zica ca msa este catea pentru ca numai catelele prind pui de la mai multi masculi. Daca nu sunt clonele lui de plange pe aici ca le injur? Mare prost esti poponare Ziceai ca iesi, bosorogule, nu rezisti, asa-i?Acum pe ce clona esti?
serenity7 Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2018 O stiu pe tipa din primele poze,nu este aceeasi cu tipa din acele anunturi,din ce stiu nu face asa ceva,tatal ei are destui bani,iar ea are 22-23 ani.
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Aprilie 6, 2018 Daca il observati pe melteanul , CINESTIE , il trimiteti aici , ca este FOCAR DE INFECTIE proxenetul acesta clonat care induce in eroare userii Grija mare ce fete vizitati si dupa cine futeti !!! https://nimfomane.com/forum/topic/112058-oferta-de-2500-euro-pentru-vistantric/?p=4029276 Bineinteles ca te-am raportat si ptr. aceste injurii pe care le tot aplici cu diversi useri in permanenta , fiind si o jartea de om . Pisic mai aplicam si noi regula bunului simt din cand in cand ? :bnaEste ptr. a N-a oara cand il raportez . Azi i-am bagat-o lui ma-a in gura si tu in cur si am sa-i fac recenzie si o sa postez si eu poza ta ca sa vada lumea un poponar cum ii da muie lui msa si vaca de mta care a facut un bou poponar ca tine mergi acasa si mai da mui ca te-a facut prost ca noaptea
cinestie Reputație: -39 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2018 Daca il observati pe melteanul , CINESTIE , il trimiteti aici , ca este FOCAR DE INFECTIE proxenetul acesta clonat care induce in eroare userii Grija mare ce fete vizitati si dupa cine futeti !!! https://nimfomane.com/forum/topic/112058-oferta-de-2500-euro-pentru-vistantric/?p=4029276 Bineinteles ca te-am raportat si ptr. aceste injurii pe care le tot aplici cu diversi useri in permanenta , fiind si o jartea de om . Pisic mai aplicam si noi regula bunului simt din cand in cand ? :bnaEste ptr. a N-a oara cand il raportez .Nimeni nu se ia dupa un poponar haladit,ne poti arata o recenzie scrisa de tine? Oamenii vor sa futa nu sa ajunga poponari ca tine care esti injurat de tot forumul .Tu si clonele tale Arramis si antipaticul ,hai paste fericit poponare :laugh2
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Aprilie 6, 2018 Nu am nevoie de acreditarea sau urarile tale , moscalanule libidinosule .
evil 11 Reputație: 463 Postat Aprilie 9, 2018 Postat Aprilie 9, 2018 Nu am nevoie de acreditarea sau urarile tale , moscalanule libidinosule .Lasa topicul fetei in pace. 2
cinestie Reputație: -39 Postat Aprilie 13, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 13, 2018 Lasa topicul fetei in pace.Ramane fara activitate daca face asta
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum