Sari la conținut

0734504862 karina

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Ma pis pe tine si pe punctele tale.

Marsh pe topicul bubulinei ca nu ai mai postat de la 7.30

Te oftici poponare este? Nu mai vezi puncte fraiere .Dar de ce esti asa nervos printes-o? S-au terminat stiuletii si nu mai ai ce sa-ti bagi in cur si apoi in gura sa zici ca mananci ciocolata pe bat?

• Telefon: 0747224142
  • Oras:on line
Postat

Te oftici poponare este? Nu mai vezi puncte fraiere .Dar de ce esti asa nervos printes-o? S-au terminat stiuletii si nu mai ai ce sa-ti bagi in cur si apoi in gura sa zici ca mananci ciocolata pe bat?

"printeso" se scrie boule.

azi cate programari ai @lilisor95, iti faci timp mai pe seara si cu mine pentru un sex oral? asta asa ca sa nu zic ca-ti dau MUIEEEEEEE

sI nu sunt nervos, chiar ma simt bine, merg la niste prieteni la un spritz, doar nu o sa stau ca tine toata ziua pe forum...trista viata ai batrane, pacat.

Postat

"printeso" se scrie boule.

azi cate programari ai @lilisor95, iti faci timp mai pe seara si cu mine pentru un sex oral? asta asa ca sa nu zic ca-ti dau MUIEEEEEEE

sI nu sunt nervos, chiar ma simt bine, merg la niste prieteni la un spritz, doar nu o sa stau ca tine toata ziua pe forum...trista viata ai batrane, pacat.

Tu cate programari ai Alessandro astazi?Hai distractie placuta ne mascarim alta data.In sfarsit iesi si tu din barlog ,sti ca nu beau dar da si tu un noroc pentru mine

Postat

Tu cate programari ai Alessandro astazi?Hai distractie placuta ne mascarim alta data.In sfarsit iesi si tu din barlog ,sti ca nu beau dar da si tu un noroc pentru mine

Tot pe forum, tataie, tot pe forum? Mai iesi si tu din barlog.

Trista viata...pastele tot pe topicul bubulinei il faci?

Postat

Tot pe forum, tataie, tot pe forum? Mai iesi si tu din barlog.

Trista viata...pastele tot pe topicul bubulinei il faci?

Tot pe aici pierzi timpul Miky77? Tot cu Alessandra te loghezi? 

Postat

Tot pe aici pierzi timpul Miky77? Tot cu Alessandra te loghezi? 

Ba esti nebun, tu chiar nu ai treaba, bosorogule, toata ziua pe forum? Vai de capul tau.

Nu baaa, ma loghez pe @andreeabubu. Azi cate postari ai bagat pe topicul ei?

• Like 1
Postat

Ba esti nebun, tu chiar nu ai treaba, bosorogule, toata ziua pe forum? Vai de capul tau.

Nu baaa, ma loghez pe @andreeabubu. Azi cate postari ai bagat pe topicul ei?

Azi i-am bagat-o lui ma-a in gura si tu in cur si am sa-i fac recenzie si o sa postez si eu poza ta ca sa vada lumea un poponar cum ii da muie lui msa

Postat

Azi i-am bagat-o lui ma-a in gura si tu in cur si am sa-i fac recenzie si o sa postez si eu poza ta ca sa vada lumea un poponar cum ii da muie lui msa

Si in saptamana mare tot BOU ai ramas.

Astept recenzia, daca te mai prinde pastele cu contul asta, BOSOROGULE.

Lasa fetele in pace ca le este scarba de tine.

Paste fericit, ca iarba este.

• Like 1
Postat

Si in saptamana mare tot BOU ai ramas.

Astept recenzia, daca te mai prinde pastele cu contul asta, BOSOROGULE.

Lasa fetele in pace ca le este scarba de tine.

Paste fericit, ca iarba este.

si vaca de mta care a facut un bou poponar ca tine mergi acasa si mai da mui ca te-a facut prost ca noaptea 

Postat

sa-i spui sa-ti bage o lamaie in cur si sa ti-o suga pana ii vine acru in gura de vaca proasta

Postat

si vaca de mta care a facut un bou poponar ca tine mergi acasa si mai da mui ca te-a facut prost ca noaptea 

esti nervos, bosorogule?

scrie corect ca nu se intelege nimic.

Postat

hai prostule sa tinem topicul sus 

poate-l tin pe al bubulinei, ce zici?

Postat

esti nervos, bosorogule?

scrie corect ca nu se intelege nimic.

nu proasta puli nu am de ce un poponar ca tine nu poate sa ma enerveze 

Postat

nu proasta puli nu am de ce un poponar ca tine nu poate sa ma enerveze 

dupa cum scrii nu esti nervos, faci spume, bosorogule.

gata te las, ca nu vreau sa te am pe constiinta acum inainte de pasti, la anii tai crapi naibii si ramane bubulina fara tine.

PS culca-te, poate esti obosit...sa stai o zi intreaga pe forum nu este chiar usor.

Postat

Miky77 si clona lui antipaticul sau cealalta clona Arramis ,adica poponarul intr-un cuvan vrea sa zica ca msa este catea pentru ca numai catelele prind pui de la mai multi masculi. Daca nu sunt clonele lui de plange pe aici ca le injur? Mare prost esti poponare 

• Like 3
  • Minus 12
Postat

Miky77 si clona lui antipaticul sau cealalta clona Arramis ,adica poponarul intr-un cuvan vrea sa zica ca msa este catea pentru ca numai catelele prind pui de la mai multi masculi. Daca nu sunt clonele lui de plange pe aici ca le injur? Mare prost esti poponare 

Ziceai ca iesi, bosorogule, nu rezisti, asa-i?

Acum pe ce clona esti?

Postat

O stiu pe tipa din primele poze,nu este aceeasi cu tipa din acele anunturi,din ce stiu nu face asa ceva,tatal ei are destui bani,iar ea are 22-23 ani.

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Daca il observati pe melteanul , CINESTIE , il trimiteti aici , ca este FOCAR DE INFECTIE proxenetul acesta clonat  care induce in eroare userii

Grija mare  ce fete vizitati  si dupa cine futeti  !!!

https://nimfomane.com/forum/topic/112058-oferta-de-2500-euro-pentru-vistantric/?p=4029276

Bineinteles ca te-am raportat si ptr. aceste injurii pe  care le tot aplici cu diversi useri in permanenta , fiind si o jartea de om .

Pisic mai  aplicam si noi regula bunului simt  din cand in cand ?

:bna

Este ptr. a N-a oara cand il raportez .

Postat

Daca il observati pe melteanul , CINESTIE , il trimiteti aici , ca este FOCAR DE INFECTIE proxenetul acesta clonat  care induce in eroare userii

Grija mare  ce fete vizitati  si dupa cine futeti  !!!

https://nimfomane.com/forum/topic/112058-oferta-de-2500-euro-pentru-vistantric/?p=4029276

Bineinteles ca te-am raportat si ptr. aceste injurii pe  care le tot aplici cu diversi useri in permanenta , fiind si o jartea de om .

Pisic mai  aplicam si noi regula bunului simt  din cand in cand ?

:bna

Este ptr. a N-a oara cand il raportez .

Nimeni nu se ia dupa un poponar haladit,ne poti arata o recenzie scrisa de tine? Oamenii vor sa futa nu sa ajunga poponari ca tine care esti injurat de tot forumul .Tu si clonele tale Arramis si antipaticul ,hai paste fericit poponare  :laugh2

Postat

Nu am nevoie de acreditarea sau urarile tale , moscalanule libidinosule .

Postat

Nu am nevoie de acreditarea sau urarile tale , moscalanule libidinosule .

Lasa topicul fetei in pace.

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...