Sari la conținut

Delia 0755286171

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

ok. pe mine m-ai convins.  :laugh2 dar nu datorita pozelor.  

imi plac fetele visatoare. sa iti pui anuntul FIX in zona de administrare, unde era discutia sa modifice zona de anunturi, unde deja se arunca cu presupuneri ca fetele vor incepe sa posteze peste tot si oriunde...priceless.  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :snap

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

ok. pe mine m-ai convins.  :laugh2 dar nu datorita pozelor.  

imi plac fetele visatoare. sa iti pui anuntul FIX in zona de administrare, unde era discutia sa modifice zona de anunturi, unde deja se arunca cu presupuneri ca fetele vor incepe sa posteze peste tot si oriunde...priceless.  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :snap

A fost o greșeala , pe care am corectat-o !!
  • Like 8
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Bun si recenzia.

Fost vizitat, locatie ok, cam nasol ca e la etajul patru si nu este lift in rest totul ok ca si loc de desfasurare de actiuni de genul, central.

Ajuns la locul cu pricina, ma primeste o domnisoara foarte draguta, amabila, educata (tatuaje facute cu simt de raspundere) si ma serveste cu o sticla de apa plata rece.

Ma invit la dus ptr ca eram in criza de timp si revin in camera.

Nu se rupe nu se indoaie ca sa fiu scurt ca nu scriem romane aici, coopereaza deplin.

Oralul este ce trebuie, genul senzual, cu mici artificii, cel mai tare lucru este faptul ca stie sa foloseasca piercing-ul din dotare.

Juriul notele :

Oral: 8 ( eu fiind un fan al dp- dar ce face cu buzele ei.. . Marfa P O V )

Normal: 9 ( chiar coopereaza )

Halat 150 RON cca 30-45 min ( chiar nu m-a grabit, ai ce vorbi cu ea, mi-ar fi placut sa mai stau, dar ma grabeam)

Recomand, pacat ca sta pana sambata, aveam nevoie de ea pe forum - ul acesta .....

• Like 2
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...