crystinutza Reputație: 7709 Postat Aprilie 3, 2016 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Postat Aprilie 3, 2016 Nu stiu daca au mai vazut ochii vostri asa ceva dar, numai parinte de asa copil sa nu fii. Eu am ramas surprinsa vazand acest tip de om. Nici nu as putea sa il accept daca ar fii fost copilul meu. 2
Vizitator worldoftanks Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2016 Postat Aprilie 3, 2016 Nu m-am uitat la filmulet dar banuiesc ca sta cu capacele puse cand mananca 3
crystinutza Reputație: 7709 Postat Aprilie 3, 2016 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Autor Postat Aprilie 3, 2016 pesupun ca asta ar fii singura metoda :laugh2
del rey Reputație: 3954 Postat Aprilie 3, 2016 Oras:Comuna cu Tramvai Oras:Comuna cu Tramvai Postat Aprilie 3, 2016 Nu stiu daca au mai vazut ochii vostri asa ceva dar, numai parinte de asa copil sa nu fii. Eu am ramas surprinsa vazand acest tip de om. Nici nu as putea sa il accept daca ar fii fost copilul meu. Astea sunt specimene pe cale de aparitie Nu stiu ce le place sa se mutileze asa, abia poate sa vorbeasca 2
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2016 Postat Aprilie 3, 2016 cristinutzo, cred ca nici lui nu i-ar placea sa aiba o fata curva...cred...de fapt, sunt chiar sigur
claudia_sexxy Reputație: 2438 Postat Aprilie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 3, 2016 Daaa...este ciudat! dar cu totii avem ciudateniile noastre. Se pare ca acest tanar este multumit cu sine. Am vazut un documentar cu un tip iar acesta era deranjat de piciorul stang.Lui i se parea ca piciorul este in plus!!!! Doctorii i-au pus un diagnostic (nu mai tin minte cum se numea), l-au tratat medicamentos dar el nu si nu, piciorul trebuie sa dispara. Si...si l-a taiat!!! Singur!Dupa, se simtea complet, intr-un mod foarte dubios pentru ceilalti. Si era fericit Normalitatea difera de la o persoana la alta. Asta este! Trebuie sa ne acceptam pentru cine si ceea ce suntem. Daca punem etichete pe oamenii care in ochii nostrii fac ceva diferit si "anormal" nu cred ca vom ajunge prea departe. Ca sa nu mai vorbesc de noi, toti si toate, care stam pe acest forum. Just sayin' 5
craidecurteveche Reputație: -202 Postat Aprilie 3, 2016 Oras:altundeva Oras:altundeva Postat Aprilie 3, 2016 Daaa...este ciudat! dar cu totii avem ciudateniile noastre. Se pare ca acest tanar este multumit cu sine. Am vazut un documentar cu un tip iar acesta era deranjat de piciorul stang.Lui i se parea ca piciorul este in plus!!!! Doctorii i-au pus un diagnostic (nu mai tin minte cum se numea), l-au tratat medicamentos dar el nu si nu, piciorul trebuie sa dispara. Si...si l-a taiat!!! Singur!Dupa, se simtea complet, intr-un mod foarte dubios pentru ceilalti. Si era fericit Normalitatea difera de la o persoana la alta. Asta este! Trebuie sa ne acceptam pentru cine si ceea ce suntem. Daca punem etichete pe oamenii care in ochii nostrii fac ceva diferit si "anormal" nu cred ca vom ajunge prea departe. Ca sa nu mai vorbesc de noi, toti si toate, care stam pe acest forum. Just sayin' O fi el ... fericit, dar nu arata asta. Tu nu-ti simti corpul ca pe o armonie perfecta ? Da, ciudateniile noastre, o bautura tare, un par de o culoare mai..., un piercing acolo, ... dar cred ca baietelul de mai sus a luat-o pe un drum infundat. Eu sun mai limitat si prefer directia in care a luat-o pe un alt neamt, Matthias Schlubeck (cine n-are timp poate sari la minutul 3:20 de unde - poate m-a pacalit - dar arata fericit ! ) 4 2
liviu95 Reputație: 2261 Postat Aprilie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 3, 2016 In ziua de azi daca esti ca el spune lumea ca e un om ca toti ceilalti si n ar trebui sa fie judecat. In schimb daca esti la locul tau si nu iesi din tipare cum face asta esti judecat ca fiind ciudat, incuiat mental, prost etc. Unde a ajuns "evolutia" asta.... 4
corhaneanu adrian Reputație: 145 Postat Aprilie 3, 2016 Oras:Bucharest, RO Oras:Bucharest, RO Postat Aprilie 3, 2016 E dreptul lui sa se mutileze cum vrea. Din partea mea, sa manance si cacat, e liber sa faca orice. Dar daca m-ar calca pe coada si-ar lua direct un genunchi in mufa.
vanessa31 Reputație: -447 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 4, 2016 Nu stiu daca au mai vazut ochii vostri asa ceva dar, numai parinte de asa copil sa nu fii. Eu am ramas surprinsa vazand acest tip de om. Nici nu as putea sa il accept daca ar fii fost copilul meu. Un bun părinte îi acceptă orice copilului, atâta vreme cât știe că lucrul ăla îl face fericit și nu prezintă un risc mare pentru sănătatea și integritatea lui corporală/psihică. Eu mi-aș înțelege copiii și dacă ar fi gay și dacă ar vrea să fie măturători și dacă și-ar pune coarne în frunte sau moț la fund. Copiii trebuie iubiți necondiționat. Dragostea de mamă e peste rațiune, e un sentiment pe care nimic altceva nu ți-l poate oferi vreodată. Nu judec oamenii în general, cu atât mai puțin aș judeca alegerile copiilor mei. 3 3
pictorul Reputație: 1113 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:On-line Oras:On-line Postat Aprilie 4, 2016 A mai fost prezentat la Stirile Pro tv care au preluat din emisiunea lui maruta un caz asemanator. O tipa sau un tip care se mutila, folosind doar felul de cuie, etc...oameni nebuni si fara cap. Unii ar da orice ca sa fie sanatosi si sa traiasca, iar altii (cazul filmuletului de aici si cel de la maruta) se mutileaza. 4 2
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Aprilie 4, 2016 Un bun părinte îi acceptă orice copilului, atâta vreme cât știe că lucrul ăla îl face fericit și nu prezintă un risc mare pentru sănătatea și integritatea lui corporală/psihică. Eu mi-aș înțelege copiii și dacă ar fi gay și dacă ar vrea să fie măturători și dacă și-ar pune coarne în frunte sau moț la fund. Copiii trebuie iubiți necondiționat. Dragostea de mamă e peste rațiune, e un sentiment pe care nimic altceva nu ți-l poate oferi vreodată. Nu judec oamenii în general, cu atât mai puțin aș judeca alegerile copiilor mei.Nu judeci pă nimeni, în afară de bărbacto'! 1 2
palpatine Reputație: 43 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 4, 2016 O sa arate superb pe la 40 cu putina burtica... Oare cum se rade?
vanessa31 Reputație: -447 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 4, 2016 Nu judeci pă nimeni, în afară de bărbacto'! Nici pe el nu-l judec, atât că mă deranjează să fiu mințită. Alegerile fiecărui om îi aparțin, consecințele din păcate nu.
palpatine Reputație: 43 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 4, 2016 Un bun părinte îi acceptă orice copilului, atâta vreme cât știe că lucrul ăla îl face fericit și nu prezintă un risc mare pentru sănătatea și integritatea lui corporală/psihică. Eu mi-aș înțelege copiii și dacă ar fi gay și dacă ar vrea să fie măturători și dacă și-ar pune coarne în frunte sau moț la fund. Copiii trebuie iubiți necondiționat. Dragostea de mamă e peste rațiune, e un sentiment pe care nimic altceva nu ți-l poate oferi vreodată. Nu judec oamenii în general, cu atât mai puțin aș judeca alegerile copiilor mei. Si daca iese gay maturator si cu coarne-n frunte, tot ti-ai zice ce norocoasa esti ca e sanatos? Si daca la gradi trebuie sa explici de ce fiul tau a venit machiat cu rujul tau, esti fericita? Daca vine la tine si se vaita ca un Vasile de 2M si 200KG i-a facut o fisura anala dar e fericit, ii multumesti lui Dumnezeu pentru norocul in viata?
vanessa31 Reputație: -447 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 4, 2016 Si daca iese gay maturator si cu coarne-n frunte, tot ti-ai zice ce norocoasa esti ca e sanatos? Si daca la gradi trebuie sa explici de ce fiul tau a venit machiat cu rujul tau, esti fericita? Daca vine la tine si se vaita ca un Vasile de 2M si 200KG i-a facut o fisura anala dar e fericit, ii multumesti lui Dumnezeu pentru norocul in viata? Dacă s-ar îndrăgosti de cineva de același sex, de ce nu? Dacă și-ar pune coarne, iar n-aș avea nicio problemă. Dacă toate aceste lucruri l-ar face fericit, eu nu m-aș opune, mai ales că s-ar presupune că e major, dacă le face. Să spunem prin absurd că al tău copil ar fi așa. Ce ar fi de făcut, în opinia ta? L-ai bate? L-ai trimite pe stradă? Crezi că ar rezolva cumva problema? Tare mă îndoiesc...
gogoloi Reputație: 207 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:nimfomane Oras:nimfomane Postat Aprilie 4, 2016 Si daca iese gay maturator si cu coarne-n frunte, tot ti-ai zice ce norocoasa esti ca e sanatos? Si daca la gradi trebuie sa explici de ce fiul tau a venit machiat cu rujul tau, esti fericita? Daca vine la tine si se vaita ca un Vasile de 2M si 200KG i-a facut o fisura anala dar e fericit, ii multumesti lui Dumnezeu pentru norocul in viata? 610lizard-man_1.jpg Ce este 2M si 200KG? Ca nu am auzit de asa ceva sa-mi bag pula in limba romana si in cine a inventat-o ca e prea complicata.
cosmin r Reputație: -982 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 4, 2016 Omul papagal!
raffaello Reputație: -6837 Postat Aprilie 4, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Aprilie 4, 2016 Sunt multi "ciudati" pe lumea asta. Insa problema se pune : Care sunt mai ciudati? Ei sau .."noi" ? Pentru ca si "gasca" normalilor este privita de catre ceilalti ca un grup de ciudati ( din punctul lor de vedere ) . Recunosc, eu sunt mai conservator. Nu mi-as face nici macar un tatuaj mic, nici operatie estetica ( chiar daca printr-un asemenea procedeu poate mi-as imbunatati imaginea perceputa de altii ). De ce ..n-as putea spune. Lene, educatie, traditie, habar n-am. Cert este ca viata m-a invatat sa nu mai judec oamenii dupa aparente. Am intalnit extrem de multe persoane "bine" : Frumosi, educati, inteligenti ,dar...cu un caracter infect! Si oameni la care initial mi-era greu sa ma uit, insa care aveau un suflet de aur. 2 11
cosmin r Reputație: -982 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 4, 2016 Sunt multi "ciudati" pe lumea asta. Insa problema se pune : Care sunt mai ciudati? Ei sau .."noi" ? Pentru ca si "gasca" normalilor este privita de catre ceilalti ca un grup de ciudati ( din punctul lor de vedere ) . Recunosc, eu sunt mai conservator. Nu mi-as face nici macar un tatuaj mic, nici operatie estetica ( chiar daca printr-un asemenea procedeu poate mi-as imbunatati imaginea perceputa de altii ). De ce ..n-as putea spune. Lene, educatie, traditie, habar n-am. Cert este ca viata m-a invatat sa nu mai judec oamenii dupa aparente. Am intalnit extrem de multe persoane "bine" : Frumosi, educati, inteligenti ,dar...cu un caracter infect! Si oameni la care initial mi-era greu sa ma uit, insa care aveau un suflet de aur. Da' de ce iti bati capu'? Lumea e mare.Normal corpul tau nu e la libera ta alegere. Ca nu l-ai facut tu! L-ai primit. Asa cum e. Nu mai comentez ca se gasesc toti desteptii sa sara cu gura.Fiecare cat il duce mintea! 7
raffaello Reputație: -6837 Postat Aprilie 4, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Aprilie 4, 2016 Pai nu-mi bat capul.Ideea este ca aparentele sunt inselatoare.
palpatine Reputație: 43 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 5, 2016 Să spunem prin absurd că al tău copil ar fi așa. Ce ar fi de făcut, în opinia ta? L-ai bate? L-ai trimite pe stradă? Crezi că ar rezolva cumva problema? Tare mă îndoiesc... Il reneg. "Te-n brate la Vasile, ca eu nu vreau sa ma fac de ras cu tine." Ce este 2M si 200KG? Ca nu am auzit de asa ceva sa-mi bag pula in limba romana si in cine a inventat-o ca e prea complicata. 2M e 3M fara 1M. Celalalt nu stiu.
vanessa31 Reputație: -447 Postat Aprilie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2016 Il reneg. "Te-n brate la Vasile, ca eu nu vreau sa ma fac de ras cu tine." Apăi, dacă problema cea mare e gura lumii... Pe asta oricum n-o potolește nimeni. Eu l-aș chema pe Vasile la o ciorbă, poate-i băiat de treabă )
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum