seby1111 Reputație: 1 Postat Mai 20, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 20, 2016 Cel mai bun masaj primit vreo data Multumec Bella
bella bella Reputație: 124 Postat Mai 20, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Mai 20, 2016 Cel mai bun masaj primit vreo data Multumec Bella A fost o placere. Te mai astept cu drag. Pupici :-*
amadalover Reputație: 120 Postat Mai 20, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 20, 2016 Primul masaj erotic la care am fost si nu am regretat.Am sunat inainte dimineata, programare dupa amiaza. Am ajuns la locatie, in spatele usilor, o fata draguta zambitoare, in tinuta office. Am stat putin la taclale, are un accent dragut de ardeleanca. Ai ce vorbi cu ea, e foarte deschisa si calda, Am ales masajul de 40 demin. Dupa dus, m-a asteptat intr-un halatel transparent prin care am putut sa-i admir sanii suberbi (marisori si tari). Actiunea a inceput cu un masaj de reglasare, dupa am dat-o in erotic, m-a intors, a schimbat mai multe pozitii insotite cu sarutari fierbinti pe gat, sarutari pe corp, si mi-a facut o "vioara" si nu am putut rezista. M-a sters cu simt de raspundere si am mai stat de vorba la o tigara. Fata: 10Masaj erotic:10Masaj de relaxare (9, nu am insistet pe el, venisem pentru altceva)Nu e rau pentru o prima experienta, calitate/pret=10, ma mai intorc la domnisoara Bella. nice tits 4
bella bella Reputație: 124 Postat Mai 20, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Mai 20, 2016 Primul masaj erotic la care am fost si nu am regretat.Am sunat inainte dimineata, programare dupa amiaza. Am ajuns la locatie, in spatele usilor, o fata draguta zambitoare, in tinuta office. Am stat putin la taclale, are un accent dragut de ardeleanca. Ai ce vorbi cu ea, e foarte deschisa si calda, Am ales masajul de 40 demin. Dupa dus, m-a asteptat intr-un halatel transparent prin care am putut sa-i admir sanii suberbi (marisori si tari). Actiunea a inceput cu un masaj de reglasare, dupa am dat-o in erotic, m-a intors, a schimbat mai multe pozitii insotite cu sarutari fierbinti pe gat, sarutari pe corp, si mi-a facut o "vioara" si nu am putut rezista. M-a sters cu simt de raspundere si am mai stat de vorba la o tigara. Fata: 10Masaj erotic:10Masaj de relaxare (9, nu am insistet pe el, venisem pentru altceva)Nu e rau pentru o prima experienta, calitate/pret=10, ma mai intorc la domnisoara Bella. nice titsMultumesc! Ma bucur ca te-ai simtit bine.La cat mai multe prime experiente placute! Te mai astept! xoxo
bella bella Reputație: 124 Postat Mai 23, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Mai 23, 2016 Cum am promis, aici e al 2-lea set de poze. Pentru ca se apropie sezonul nuntilor, iar burlacii impreuna cu prietenii lor vor fii pusi pe distractie, doresc sa anunt ca merg si la animat la petreceri de burlaci organizate. Mai multe detalii la telefon. O saptamana minunata!:-* Va pup! 3
alexutu999 Reputație: 15 Postat Mai 23, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 23, 2016 Superbe toate .....😘😘😘😘😘iar imi faci pofta de o secretara ...😜😜🤓
asdfgh09 Reputație: 0 Postat Mai 25, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 25, 2016 Dominare faci?
diablo3 Reputație: 46 Postat Mai 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 25, 2016 Am sunat si eu odata la tine dar numai lucrai in ziua aia, mi-ai zis sa revin, ai vb foarte frumos cu mine si vreau sa imi fac timp sa imi fac o programare la tine , doar ca am o intrebare ca sa stiu totusi cateva detalii, daca tot conduc jumatate de bucuresti Cunnilingus se poate ?????
bella bella Reputație: 124 Postat Mai 26, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Mai 26, 2016 Superbe toate .....iar imi faci pofta de o secretara ...Ma bucur ca iti plac! 1
bella bella Reputație: 124 Postat Mai 26, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Mai 26, 2016 Ce ti mai place sampania )Cui nu ii place? Putin rasfat nu strica. 1
bella bella Reputație: 124 Postat Mai 26, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Mai 26, 2016 Poti combina masajul si cu footjob ?Sigur, se poate. 1
bella bella Reputație: 124 Postat Mai 26, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Mai 26, 2016 Dominare faci?Nu, nu fac dominare! 2
bella bella Reputație: 124 Postat Mai 26, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Mai 26, 2016 Am sunat si eu odata la tine dar numai lucrai in ziua aia, mi-ai zis sa revin, ai vb foarte frumos cu mine si vreau sa imi fac timp sa imi fac o programare la tine , doar ca am o intrebare ca sa stiu totusi cateva detalii, daca tot conduc jumatate de bucuresti Cunnilingus se poate ?????Buna. Cum probabil am specificat si la telefon, accept saruturi de la gat in jos, inclusiv in zona intima. 4
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Mai 26, 2016 Postat Mai 26, 2016 Si eu accept saruturi in zona intima ))) 1
alexberg Reputație: 76 Postat Mai 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 27, 2016 Lucrezi si sambata?
cocon3ro Reputație: 48 Postat Mai 27, 2016 Oras:True Life Oras:True Life Postat Mai 27, 2016 Buna. Am vazut ca ai decat in timpul saptamanii, daca sun azi sambata de dimineata, crezi ca se poate ceva pentru cursul zilei?Mor dupa un masaj si sunt destul de nerabdator zic..
bella bella Reputație: 124 Postat Mai 28, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Mai 28, 2016 Lucrezi si sambata?Buna.Nu,nu lucrez sambata! 1
bella bella Reputație: 124 Postat Mai 28, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Mai 28, 2016 Buna. Am vazut ca ai decat in timpul saptamanii, daca sun azi sambata de dimineata, crezi ca se poate ceva pentru cursul zilei?Mor dupa un masaj si sunt destul de nerabdator zic..Buna. Daca doresti poti veni in timpul saptamanii. Weekend-urile de obicei sunt plecata. Un sfarsit de saptamana minunat iti doresc! 1
cocon3ro Reputație: 48 Postat Mai 28, 2016 Oras:True Life Oras:True Life Postat Mai 28, 2016 Pacat! Daca aveam cum in timpul saptamanii, veneam
laur788 Reputație: 1470 Postat Mai 29, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 29, 2016 Sun si intra mesageria,,,,orange
bella bella Reputație: 124 Postat Mai 30, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Mai 30, 2016 Sun si intra mesageria,,,,orange In weekend-uri nu lucrez si de obicei imi inchid telefonul. ) In Ardeal majoritatea au orange:))) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 30, 2016 Postat Mai 30, 2016 Bella Bella , Ceva sperante de mutare mai in centru ?Pozele si continutul sint ultra... Felicitari 1 4
bella bella Reputație: 124 Postat Mai 30, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Mai 30, 2016 Bella Bella ,Ceva sperante de mutare mai in centru ?Pozele si continutul sint ultra... FelicitariMultumesc frumos! Luna viitoare voi incepe cautarile pentru un nou apartament, mai central, mai frumos. Daca cautarile merg bine, din iulie schimb domiciliul. O saptamana superba iti doresc! :-* 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum