Sari la conținut

Erotism intens pentru barbati adevarati! 0745 295 126 Bella

Postări Recomandate

• Oras:Bucharest
Postat

Vrem poze noi

Urmeaza sa pun si poze noi. Cel mai probabil pe saptamana urmatoare! Zi faina!  :hug1

• Like 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Urmeaza sa pun si poze noi. Cel mai probabil pe saptamana urmatoare! Zi faina!  :hug1

Eu in loc de poze noi cu care ne vei distruge psihic încă o data (distrugerea fizica prefer să se intample când te voi vedea)...eu mă așteptam să ne anunți o lună locație.

Dacă mai durează cu găsirea noi locații spune-ne, la urma urmei parcarea aia din liberty e safe.

Postat

Buna seara dragilor! :bye

Am revenit la munca. :waytogo  Putin mai tarziu decat planuiam din cauza unor probleme cu apa, dar acum ca totul s-a rezolvat ne putem bucura in continuare de clipe fierbinti. Dupa cum am promis, aici sunt noile schimbari, atat legate de locatie cat si preturi si tipuri de masaj.

Tipuri de masaje si preturi: 

• Masaj erotic nud -40' - 100 lei
  • Masaj erotic nud - 60' - 160 lei 
  • Masaj role play - 60' - 180 lei( doar costumatie) , 200 lei( + scenariu)
  • Masaj + baita cu spumite - 90' - 250 lei ( sampanie inclusa)
  • Masaj pentru cuplu - 60' - 250 lei
  • Masaj cu deplasare la hotel - 90'( drum inclus) - 300 lei

Masaje noi: 

• Masaj + lap dance - 90' - 250 lei
  • Masaj sado - 60' - 220 lei

Program de munca: L-V intre 14:00 si 20:00. Programul nu este fix, mai pot aparea schimbari in unele zile( de ex. poate voi incepe mai repede uneori sau sa termin mai repede) 

Acum, la cererile voastre aici sunt  cateva din pozele care le-am facut recent, in vizita la Cluj, urmand sa mai pun in zilele urmatoare mai multe. Enjoy! O seara placuta tuturor!

XOXO :hug1  :kiss3  :138x

post-202293-0-21706600-1473611076_thumb.jpg

post-202293-0-69677800-1473611094_thumb.jpg

post-202293-0-89131000-1473611108_thumb.jpg

post-202293-0-32790000-1473611123_thumb.jpg

post-202293-0-65533100-1473611132_thumb.jpg

post-202293-0-86393500-1473611141_thumb.jpg

• Like 5
  • Minus 1
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Super frumoase pozele..... bv

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Buna Bella,

Am vazut recenzia lui "tubuletz" de pe 29 august in carea a mentionat de saruturi si multi pupici :)

oferi si FK (saruturi pe gura) in serviciile mai sus mentionate?

Sunt f interesat sa te vizitez saptamana ce vine, mai ales daca oferi si fk.

• Like 1
Postat

Buna Bella,

Am vazut recenzia lui "tubuletz" de pe 29 august in carea a mentionat de saruturi si multi pupici :)

oferi si FK (saruturi pe gura) in serviciile mai sus mentionate?

Sunt f interesat sa te vizitez saptamana ce vine, mai ales daca oferi si fk.

Buna! Te astept cu drag daca doresti sa vii insa FK nu este inclus. Sunt permise saruturi si atingeri de la gat in jos.  :D  :P

• Like 1
  • Oras:Here and there
  • Oras:Here and there
Postat

O intrebare referitoare la locatie cu importanta deosebita (dpmdv) pentru atmosfera - camera in care se face masajul este semi intunecata/luminata? Daca este prea multa lumina trebuie vizitat seara...

Asta este primul impediment pentru masajul practicat independent, in rest conform review-urilor ma astept ca profesionalismul sa fie peste locatiile specifice de masaj sau cel putin la fel (amazonia).

Vizitator sarlatanu
Postat

M mister .... iti spun ca dc te duci cu siguranta ai sa mai revii ptr ca si eu am fost la fel de reticent si am fost la ea de 4 sau 5 ori si in curand am sa ma mai duc.... MERITA.... pup ardeleanco

• Like 1
  • Minus 1
Postat

O intrebare referitoare la locatie cu importanta deosebita (dpmdv) pentru atmosfera - camera in care se face masajul este semi intunecata/luminata? Daca este prea multa lumina trebuie vizitat seara...

Asta este primul impediment pentru masajul practicat independent, in rest conform review-urilor ma astept ca profesionalismul sa fie peste locatiile specifice de masaj sau cel putin la fel (amazonia).

Personal tind sa cred ca e destul de intunecata camera, fiind luminata de cateva lumanari si poate1-2 veoze mai micute pentru noptiera ( unii prefera si mai intunecata deci 1).Cat tine de mine incerc sa ofer confort si lux cat se poate, atat pentru voi cat si pentru mine. Toti preferam un ambient placut. Cei care au mai fost, stiu, ca sunt genul care e deschisa la orice sugestie. Am tinut cont de ele pana acuma si la fel voi face si in continuare.O zi frumoasa!  :hug1  :D

• Like 2
Postat

M mister .... iti spun ca dc te duci cu siguranta ai sa mai revii ptr ca si eu am fost la fel de reticent si am fost la ea de 4 sau 5 ori si in curand am sa ma mai duc.... MERITA.... pup ardeleanco

Pupici simpaticule:* mereu e o placere sa te revad  :kiss2

• Like 1
Postat

Buna Bella ! Am incercat sa te contactez de mai multe ori insa fara succes ! Imi poti spune te rog daca mai imi poti face o programare pentru astazi ? Multumesc anticipat ! P.S numarul meu se termina cu .....51 .

• Oras:Ploiesti
Postat

Bella, Bella te -ai mutat, ai afisat "programul de lucru" si preturile dar... nu poti fi contactata, nu raspunzi la mesaje... ce faci, culegi strugurii?!  :350x

Postat

Bella, Bella te -ai mutat, ai afisat "programul de lucru" si preturile dar... nu poti fi contactata, nu raspunzi la mesaje... ce faci, culegi strugurii?!  :350x

Struguri nu, doar visine. Poate o sa iti dau sa gusti visinata mea sa vezi ce buna e.  :yummy In principiu lucrez luni, miercuri si vineri iar marti si joi nu mereu. In zilele libere prefer sa imi inchid telefonul si nu pot mereu sa raspund la mesaje, mai ales daca le primesc tarziu. Nu vreau sa fac probleme nimenui. :138x

Postat

Struguri nu, doar visine. Poate o sa iti dau sa gusti visinata mea sa vezi ce buna e.  :yummy In principiu lucrez luni, miercuri si vineri iar marti si joi nu mereu. In zilele libere prefer sa imi inchid telefonul si nu pot mereu sa raspund la mesaje, mai ales daca le primesc tarziu. Nu vreau sa fac probleme nimenui. :138x

astazi mai lucrezi?

Postat

Bella,Bella, femeie cu ...spirit; imi place! ai scris deci ai promis. Visinata ta este acum pe lista mea de asteptare ( desigur alaturi de tine) . In principiu, sa bei cu masura ( paharele mici si colorate sunt preferatele mele - desigur alaturi de o femeie frumoasa) aaa, sa nu uit, visinata trebuie sa fie rece ( doar ea, visinata)  :angel

Vizitator sarlatanu
Postat

Sa nu i faci "cocteil" cum ai facut ultima data ca nu mai bea visinata toata viat

Vizitator sarlatanu
Postat

Toata viata ..... scriu d p tel 😆😆😆😆

Postat

Sa nu i faci "cocteil" cum ai facut ultima data ca nu mai bea visinata toata viat

Fara mimosa pentru tine domnule :)))) Iti dau si tie visinata :))) dar a doua zi trebuie sa-ti iei liber de la munca =)))

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...