bella bella Reputație: 124 Postat August 31, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat August 31, 2016 Do you speak english?Yes, I do! 1
bella bella Reputație: 124 Postat August 31, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat August 31, 2016 Vrem poze noiUrmeaza sa pun si poze noi. Cel mai probabil pe saptamana urmatoare! Zi faina! 1
catbog1 Reputație: 120 Postat August 31, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 31, 2016 Urmeaza sa pun si poze noi. Cel mai probabil pe saptamana urmatoare! Zi faina! Eu in loc de poze noi cu care ne vei distruge psihic încă o data (distrugerea fizica prefer să se intample când te voi vedea)...eu mă așteptam să ne anunți o lună locație. Dacă mai durează cu găsirea noi locații spune-ne, la urma urmei parcarea aia din liberty e safe.
legionarul Reputație: 534 Postat August 31, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 31, 2016 Ne fierbe fata! Vrea sa dam pe-afara!
bella bella Reputație: 124 Postat Septembrie 11, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Septembrie 11, 2016 Buna seara dragilor! :bye Am revenit la munca. :waytogo Putin mai tarziu decat planuiam din cauza unor probleme cu apa, dar acum ca totul s-a rezolvat ne putem bucura in continuare de clipe fierbinti. Dupa cum am promis, aici sunt noile schimbari, atat legate de locatie cat si preturi si tipuri de masaj. Locatie: centrala, aproape de Hyperion(calea Calarasilor) Tipuri de masaje si preturi: Masaj erotic nud -40' - 100 leiMasaj erotic nud - 60' - 160 lei Masaj role play - 60' - 180 lei( doar costumatie) , 200 lei( + scenariu)Masaj + baita cu spumite - 90' - 250 lei ( sampanie inclusa)Masaj pentru cuplu - 60' - 250 leiMasaj cu deplasare la hotel - 90'( drum inclus) - 300 lei Masaje noi: Masaj + lap dance - 90' - 250 leiMasaj sado - 60' - 220 lei Program de munca: L-V intre 14:00 si 20:00. Programul nu este fix, mai pot aparea schimbari in unele zile( de ex. poate voi incepe mai repede uneori sau sa termin mai repede) Acum, la cererile voastre aici sunt cateva din pozele care le-am facut recent, in vizita la Cluj, urmand sa mai pun in zilele urmatoare mai multe. Enjoy! O seara placuta tuturor! XOXO 5 1
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2016 Postat Septembrie 11, 2016 Super frumoase pozele..... bv 2 1
bbg Reputație: 240 Postat Septembrie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 11, 2016 Buna Bella, Am vazut recenzia lui "tubuletz" de pe 29 august in carea a mentionat de saruturi si multi pupici oferi si FK (saruturi pe gura) in serviciile mai sus mentionate? Sunt f interesat sa te vizitez saptamana ce vine, mai ales daca oferi si fk. 1
bella bella Reputație: 124 Postat Septembrie 11, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Septembrie 11, 2016 Super frumoase pozele..... bvMultu! Ma bucur ca iti plac. 1
bella bella Reputație: 124 Postat Septembrie 11, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Septembrie 11, 2016 Buna Bella, Am vazut recenzia lui "tubuletz" de pe 29 august in carea a mentionat de saruturi si multi pupici oferi si FK (saruturi pe gura) in serviciile mai sus mentionate? Sunt f interesat sa te vizitez saptamana ce vine, mai ales daca oferi si fk.Buna! Te astept cu drag daca doresti sa vii insa FK nu este inclus. Sunt permise saruturi si atingeri de la gat in jos. 1
danut111 Reputație: 323 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:Alexandria Oras:Alexandria Postat Septembrie 12, 2016 Superbe pozele....te sarut
m mister Reputație: 109 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:Here and there Oras:Here and there Postat Septembrie 12, 2016 O intrebare referitoare la locatie cu importanta deosebita (dpmdv) pentru atmosfera - camera in care se face masajul este semi intunecata/luminata? Daca este prea multa lumina trebuie vizitat seara... Asta este primul impediment pentru masajul practicat independent, in rest conform review-urilor ma astept ca profesionalismul sa fie peste locatiile specifice de masaj sau cel putin la fel (amazonia).
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2016 Postat Septembrie 12, 2016 M mister .... iti spun ca dc te duci cu siguranta ai sa mai revii ptr ca si eu am fost la fel de reticent si am fost la ea de 4 sau 5 ori si in curand am sa ma mai duc.... MERITA.... pup ardeleanco 1 1
bella bella Reputație: 124 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Septembrie 12, 2016 Superbe pozele....te sarutMultuuu!!! 1
bella bella Reputație: 124 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Septembrie 12, 2016 O intrebare referitoare la locatie cu importanta deosebita (dpmdv) pentru atmosfera - camera in care se face masajul este semi intunecata/luminata? Daca este prea multa lumina trebuie vizitat seara... Asta este primul impediment pentru masajul practicat independent, in rest conform review-urilor ma astept ca profesionalismul sa fie peste locatiile specifice de masaj sau cel putin la fel (amazonia).Personal tind sa cred ca e destul de intunecata camera, fiind luminata de cateva lumanari si poate1-2 veoze mai micute pentru noptiera ( unii prefera si mai intunecata deci 1).Cat tine de mine incerc sa ofer confort si lux cat se poate, atat pentru voi cat si pentru mine. Toti preferam un ambient placut. Cei care au mai fost, stiu, ca sunt genul care e deschisa la orice sugestie. Am tinut cont de ele pana acuma si la fel voi face si in continuare.O zi frumoasa! 2
bella bella Reputație: 124 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Septembrie 12, 2016 M mister .... iti spun ca dc te duci cu siguranta ai sa mai revii ptr ca si eu am fost la fel de reticent si am fost la ea de 4 sau 5 ori si in curand am sa ma mai duc.... MERITA.... pup ardeleancoPupici simpaticule:* mereu e o placere sa te revad 1
krefeld Reputație: 23 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 12, 2016 Buna Bella ! Am incercat sa te contactez de mai multe ori insa fara succes ! Imi poti spune te rog daca mai imi poti face o programare pentru astazi ? Multumesc anticipat ! P.S numarul meu se termina cu .....51 .
nelinistitul Reputație: 148 Postat Septembrie 13, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 13, 2016 Bella, Bella te -ai mutat, ai afisat "programul de lucru" si preturile dar... nu poti fi contactata, nu raspunzi la mesaje... ce faci, culegi strugurii?! :350x
bella bella Reputație: 124 Postat Septembrie 13, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Septembrie 13, 2016 Bella, Bella te -ai mutat, ai afisat "programul de lucru" si preturile dar... nu poti fi contactata, nu raspunzi la mesaje... ce faci, culegi strugurii?! :350xStruguri nu, doar visine. Poate o sa iti dau sa gusti visinata mea sa vezi ce buna e. In principiu lucrez luni, miercuri si vineri iar marti si joi nu mereu. In zilele libere prefer sa imi inchid telefonul si nu pot mereu sa raspund la mesaje, mai ales daca le primesc tarziu. Nu vreau sa fac probleme nimenui.
andrei 1 Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2016 Postat Septembrie 13, 2016 Struguri nu, doar visine. Poate o sa iti dau sa gusti visinata mea sa vezi ce buna e. In principiu lucrez luni, miercuri si vineri iar marti si joi nu mereu. In zilele libere prefer sa imi inchid telefonul si nu pot mereu sa raspund la mesaje, mai ales daca le primesc tarziu. Nu vreau sa fac probleme nimenui. astazi mai lucrezi?
bella bella Reputație: 124 Postat Septembrie 13, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Septembrie 13, 2016 astazi mai lucrezi?Astazi nu. Pe maine!
nelinistitul Reputație: 148 Postat Septembrie 13, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 13, 2016 Struguri nu, doar visine. Poate o sa iti dau sa gusti visinata mea sa vezi ce buna e. In principiu lucrez luni, miercuri si vineri iar marti si joi nu mereu. In zilele libere prefer sa imi inchid telefonul si nu pot mereu sa raspund la mesaje, mai ales daca le primesc tarziu. Nu vreau sa fac probleme nimenui. Bella,Bella, femeie cu ...spirit; imi place! ai scris deci ai promis. Visinata ta este acum pe lista mea de asteptare ( desigur alaturi de tine) . In principiu, sa bei cu masura ( paharele mici si colorate sunt preferatele mele - desigur alaturi de o femeie frumoasa) aaa, sa nu uit, visinata trebuie sa fie rece ( doar ea, visinata)
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2016 Postat Septembrie 13, 2016 Sa nu i faci "cocteil" cum ai facut ultima data ca nu mai bea visinata toata viat
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2016 Postat Septembrie 13, 2016 Toata viata ..... scriu d p tel 😆😆😆😆
bella bella Reputație: 124 Postat Septembrie 14, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Autor Postat Septembrie 14, 2016 Sa nu i faci "cocteil" cum ai facut ultima data ca nu mai bea visinata toata viatFara mimosa pentru tine domnule ))) Iti dau si tie visinata )) dar a doua zi trebuie sa-ti iei liber de la munca ) 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum