Sari la conținut

Cum se foloseste chat-ul?

Postări Recomandate

Salut,

Fiind proaspat venit de la coasa si terminand de muls caprele, mi-am reconfirmat, daca era cazul, incompetentele mele in folosirea minunii technice numita calculator si in particular, forumul de fata.

2 intrebari:

1. Cum pot sa scriu ceva in chat-ul de pe forum?

2. Cum pot sa dau un mesaj privat colegilor de pe forum.

Daca stiam raspunsul la 2, evitam acest topic fara rost.

Multumesc si cu scuzele de rigoare.

R.

Link spre comentariu
  • Oras:b
  • Oras:b

Salut,

Fiind proaspat venit de la coasa si terminand de muls caprele, mi-am reconfirmat, daca era cazul, incompetentele mele in folosirea minunii technice numita calculator si in particular, forumul de fata.

2 intrebari:

1. Cum pot sa scriu ceva in chat-ul de pe forum?

2. Cum pot sa dau un mesaj privat colegilor de pe forum.

Daca stiam raspunsul la 2, evitam acest topic fara rost.

Multumesc si cu scuzele de rigoare.

R.

Completare:

3. Cum se face edit la un post?

PS. Voi aprecia mai ales raspunsurile pe care sa le inteleaga si cei cu 4 clase (ca mine)

R.

toate 3 intrebarile, un singur rapuns:

trebuie sa mai cresti putin in rang, pentru curvarii ucenici anumte optiuni ale forumului nu sunt active

mai scrie niste recenzii, la fel de inspirate ca cele de pana acum, si vei ajunge repede departe :)

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Iti voi oferi cateva raspunsuri pentru intrebarile tale si sper sa nu gresesc:

1. Chatul, daca te referi de cel de pe pagina principala jos, sau daca apesi butonul de chat sus pe pagina principala, unde vezi ca discuta toti distinsii nostri colegi, se foloseste ca un chat normal, scrii si apesi Enter, sa dai Reimprospateaza de mai multe ori deoarece merge greoi si nu vezi ce raspund userii doar foarte tarziu.

2. Chatul privat, datorita faptului ca esti nou pe forum si la stadiul doar de Curvar Ucenic, nu ai acces la el (PM- private message). Eu am fost exact ca si tine, pe urma am trecut la stadiul de Maistru Curvar, si doar dupa ce m-au promovat la Serious Contributor mi s-a activat functia de mesaje private.

3. Editul unui post dupa ce ai apasat butonul Posteaza, este imposibil sa se realizeze de catre tine, doar daca rogi moderatorii sa modifice ei.

Sper ca ti-am fost de ajutor. Salutari si respecte!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...