Sari la conținut

Intrebare intrebatoare

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

Aici nu iti mai poate recomanda nimeni, nimic.

Foruml asta a devenit un site de socializare. Dai cu tunul dupa o recenzie. :)

• Like 3
  • Minus 3
  • Oras:.
  • Oras:.
Postat

Aici nu iti mai poate recomanda nimeni, nimic.

Foruml asta a devenit un site de socializare. Dai cu tunul dupa o recenzie. :)

e post  :blushing2

• Like 1
Postat

Yeah...throw me some details.Ti-as fi recunoscator....si ceva poze daca ai....daca ai fost....cum fu`....stii tu...chestii de genu`..thx

Postat

Revin dupa ceva timp...cu forte proaspete...timmoo , am fost de curand la un cuplu care sta prin Vest,mai exact Piata Aurora pe acolo...au pana in 30 ani...Daca ai planuri si cu baiatu` sa sti ca e hetero...deci nu sunt sanse.... :)) iti scriu aici ca stiu daca citesti mesajele private...hai sa iti zic despre ei...sunt cam timizi la inceput (ca majoritatea cuplurilor )dar dupa femeia te rupe in 2...ONP cu deep dar fara atentie la oo decat daca ii `atragi atentia`....ii place cu amandoi in acelasi timp sa fie cu ea in `gurita` si sa fie penetrata tare ...dar nu accepta anal si cim...are undeva la 165 asa ea...putina burta fundu` maricel dar numa` bun de admirat de la spate(asa imi place mie privelistea) :)) sta cum o pui,discuti cu ea...isi da silinta..chiar daca uneori nu e foarte priceputa...a mers si un 69 cu ea....a acceptat sa ne jucam si la dush,..i-am facut si cateva poze dar a costat extra(pozele)..pentru o ora am dat 300 cu tot cu poze..dar fara poze 250 cere...a facut cam tot ce am vrut(in afara de anal si cim,cu toate ca am fost interesat de anal)....nu stiu daca am voie sa pun poze aici....daca raspunzi pe privat pot sa iti dau poze....daca am voie pot pune aici...

• Oras:----
  • Oras:----
Postat

Dacă ai acordul lor, poți deschide un topic cu număr de telefon si poze. Mesaj privat nu ai inca așa că nu poți comunica prin așa ceva.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...