timmoo Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2016 Postat Aprilie 5, 2016 Stie cineva sa imi recomande vreun cuplu din Ploiesti?Pentru o experienta MMF?Multumesc
xrxx77 Reputație: -452 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Aprilie 5, 2016 Aici nu iti mai poate recomanda nimeni, nimic.Foruml asta a devenit un site de socializare. Dai cu tunul dupa o recenzie. 3 3
lion86 Reputație: 1150 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Aprilie 7, 2016 http://www.ploiestiservicii.ro/matrimoniale/ea-cauta-partener/Cuplu-Oferim-Companie-0731-933-343/162868
man@work Reputație: -2029 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:. Oras:. Postat Aprilie 7, 2016 Aici nu iti mai poate recomanda nimeni, nimic.Foruml asta a devenit un site de socializare. Dai cu tunul dupa o recenzie. e post 1
podolsky Reputație: 1 Postat Aprilie 18, 2016 Postat Aprilie 18, 2016 Daca te mai intereseaza cuplu iti pot recomanda eu pe cineva.Lasa-mi un mesaj si iti dau detalii daca vrei.
timmoo Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2016 Autor Postat Aprilie 22, 2016 Yeah...throw me some details.Ti-as fi recunoscator....si ceva poze daca ai....daca ai fost....cum fu`....stii tu...chestii de genu`..thx
podolsky Reputație: 1 Postat Iunie 21, 2016 Postat Iunie 21, 2016 Revin dupa ceva timp...cu forte proaspete...timmoo , am fost de curand la un cuplu care sta prin Vest,mai exact Piata Aurora pe acolo...au pana in 30 ani...Daca ai planuri si cu baiatu` sa sti ca e hetero...deci nu sunt sanse.... ) iti scriu aici ca stiu daca citesti mesajele private...hai sa iti zic despre ei...sunt cam timizi la inceput (ca majoritatea cuplurilor )dar dupa femeia te rupe in 2...ONP cu deep dar fara atentie la oo decat daca ii `atragi atentia`....ii place cu amandoi in acelasi timp sa fie cu ea in `gurita` si sa fie penetrata tare ...dar nu accepta anal si cim...are undeva la 165 asa ea...putina burta fundu` maricel dar numa` bun de admirat de la spate(asa imi place mie privelistea) ) sta cum o pui,discuti cu ea...isi da silinta..chiar daca uneori nu e foarte priceputa...a mers si un 69 cu ea....a acceptat sa ne jucam si la dush,..i-am facut si cateva poze dar a costat extra(pozele)..pentru o ora am dat 300 cu tot cu poze..dar fara poze 250 cere...a facut cam tot ce am vrut(in afara de anal si cim,cu toate ca am fost interesat de anal)....nu stiu daca am voie sa pun poze aici....daca raspunzi pe privat pot sa iti dau poze....daca am voie pot pune aici...
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Iunie 21, 2016 Oras:---- Oras:---- Postat Iunie 21, 2016 Dacă ai acordul lor, poți deschide un topic cu număr de telefon si poze. Mesaj privat nu ai inca așa că nu poți comunica prin așa ceva.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum