Sari la conținut

A FOST CINEVA?Matură, plinuţă, discreţie, igienă. Tel. 0769.788.290

Postări Recomandate

Postat

50 normal 50 oral 70 combinat am fost eu saptamana trecuta.. E plinuta arata exact ca in poze...foarte sociabila..am discutat vreo 15 minute inainte sa ne apucam de treaba...locatia este curata undeva pe langa frigorifer...ca si prestatie fff ok...nu e grabita nu mi.a pretins sa "termina odata"...

Oral 9...cum arata:9 (in functie de gust) locatie:8

• Oras:craiova
Postat

Salut! Am inteles bine? Daca vin cu un prieten putem face un menage-a-trois cu 150 pt amandoi?? Ceva gen film xxx?? :) mersi!!

Postat

Dar nu esti grasa , draga mea..esti numa bine vad... :girly

• Oras:peste tot si niciunde
Postat

pacat ca ai scos oralul neprotejat din meniu

Postat

ai majorat preturile?super poze.se pot face 4 finalizari intro ora??? acccepti mai multi parteneri?

• Oras:Unde Vreau
Postat

Am fost la ea la frigorifer , am stabilit la telefon  ca ajung in 20 de minute , si cand am ajuns am sunat sa anunt ca sunt la frigorifer si mi-a inchis telefonul in nas , dupa 10 minute am sunat din nou si mi-a spus ca nu mai este valabil anuntul din ziar , precizez ca am ajuns la timp la destinatie nu am intarziat deloc , este o mincionoasa ordinara Daniela asta . Sper sa nu am ocazia sa ne vedem fata in fata ca o scuip in fata si ii trag si doua palme , nu ma intereseaza ce va comenta ea , nu are scuze deloc pentru ce a facut astazi curva asta  . Nesimntita dracu ce e

Postat

Am fost la ea la frigorifer , am stabilit la telefon  ca ajung in 20 de minute , si cand am ajuns am sunat sa anunt ca sunt la frigorifer si mi-a inchis telefonul in nas , dupa 10 minute am sunat din nou si mi-a spus ca nu mai este valabil anuntul din ziar , precizez ca am ajuns la timp la destinatie nu am intarziat deloc , este o mincionoasa ordinara Daniela asta . Sper sa nu am ocazia sa ne vedem fata in fata ca o scuip in fata si ii trag si doua palme , nu ma intereseaza ce va comenta ea , nu are scuze deloc pentru ce a facut astazi curva asta  . Nesimntita dracu ce e

Inca un lucru am venit din Bals , am facut atata drum pana aici si sa ma trezesc ca  rapandula trage teapa  . NESIMNTITA SI PUNCT 

Postat

Inca un lucru am venit din Bals , am facut atata drum pana aici si sa ma trezesc ca  rapandula trage teapa  . NESIMNTITA SI PUNCT 

Daca-i asa..cam urat...

Postat

Daca-i asa..cam urat...

Urat de tot , am mai si specificat ca vin din Balș 

Postat

Daca esti Sorin, da anuntul pt tine nu mai este valabil. Dacă nu eu astazi am plecat din locație la oră 17 nu am vb cu nimeni din Balsi si am raspuns la tel până la oră 18 pt programări pt maine. Te invit sa sa imi dai doua palme dragul meu iti plătesc eu benzina.

• Minus 1
Postat

Daca esti Sorin, da anuntul pt tine nu mai este valabil. Dacă nu eu astazi am plecat din locație la oră 17 nu am vb cu nimeni din Balsi si am raspuns la tel până la oră 18 pt programări pt maine. Te invit sa sa imi dai doua palme dragul meu iti plătesc eu benzina.

Scumpo am vorbit la ora 15:00 , am specificat ca am venit din Bals , ce tot ma iei cu Sorin al tau , nu stiu cu ce fel de oameni iti dai tu intalniere  si nici nu ma intereseaza , cert este ca este penibil macar sa anunti printr-un mesaj , nu sa imi spui ca nu mai este valabil anuntul , vai de capul tau de  tepara mizerabila , estI o c***a proasta si punct .  Asumati responsabilitatea  pentru ceea ce faci c**va jegoasa 

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

La ce vocabular ai bine a facut ca nu te-a primit. Genul asta de limbaj este imaginea ta ?

Scumpo am vorbit la ora 15:00 , am specificat ca am venit din Bals , ce tot ma iei cu Sorin al tau , nu stiu cu ce fel de oameni iti dai tu intalniere si nici nu ma intereseaza , cert este ca este penibil macar sa anunti printr-un mesaj , nu sa imi spui ca nu mai este valabil anuntul , vai de capul tau de tepara mizerabila , estI o c***a proasta si punct . Asumati responsabilitatea pentru ceea ce faci c**va jegoasa

Postat

La ce vocabular ai bine a facut ca nu te-a primit. Genul asta de limbaj este imaginea ta ?

Da este imaginea mea si punct . O rapandula ca ea nu merita respectata , nu mi se pare frumos sa respect o c***a dupa ce ma pune sa vin de la bals si sa imi inchida telefonul in nas , tot eu sa o respect nu ?  niciodata nu pot respecta specimene de genul acesta 

• Like 1
  • Oras:resita
  • Oras:resita
Postat

Eu am vizitat o de mai multe ori si a fost punctuala.

Postat

Citez :"sanatatea e mai importanta ca oralul neprotejat, gandeste-te la asta" si acum spui ca pentru clientii tai e in meniu. Tind sa cred ca are dreptate domnul cu vizita din Bals. Bafta!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...