vreaunokian8 Reputație: 4 Postat Mai 1, 2016 Oras:female Oras:female Postat Mai 1, 2016 M-ar interesa o ora de sex oral cu tine si finalizare orala, cat ma costa?
andraalina Reputație: 461 Postat Mai 4, 2016 Autor Postat Mai 4, 2016 masaj erotic? ce durata/pret?buna...la fel..100 sau 200 h.
acal Reputație: 2 Postat Mai 5, 2016 Postat Mai 5, 2016 masaj ulei in adevaratul sens? nu mi-o lua in nume de rau, dar multe fete zic asta si cand ajungi la ele te mangaie putin fara ulei, un oral rapid si asta a fost masajul.fk oferi? eu sunt adeptul GFE-ului ridicat.
andraalina Reputație: 461 Postat Mai 7, 2016 Autor Postat Mai 7, 2016 masaj ulei in adevaratul sens? nu mi-o lua in nume de rau, dar multe fete zic asta si cand ajungi la ele te mangaie putin fara ulei, un oral rapid si asta a fost masajul.fk oferi? eu sunt adeptul GFE-ului ridicat.MASAJ fc.atat cat ma pricep eu neavand experienta pt.ca nu am lucrat in dmeniu..daca fc.un masaj este pt.a te relaxa putin nu iti cer bani. pt.msaj..eu fc.oral si normal deci doar daca e timp rams sau doresti u iti pot fc.putin masaj rept asa cum ma pricep...ce spui u acolo este la masaj erotic care se sfarseste cu fin.manuala sau orala.fk nu fc.doar pe corp . 1
ramblergambler Reputație: 52 Postat Mai 7, 2016 Oras:Iadul nimfomanelor Oras:Iadul nimfomanelor Postat Mai 7, 2016 Lasa-ti par mai lung!
cataa80 Reputație: 1641 Postat Mai 7, 2016 Oras:. Oras:. Postat Mai 7, 2016 Daca stau bine sa ma gandesc, cand am vizitat.o pe Andra, la prima intalnire, chiar am avut parte de un masaj bun. Mi.a dat cu putin ulei, insa,,pt mine nu a contat neaparat ca avea sau nu experienta. Chiar nu imi place masajul facut "ca la carte", de cate ori imi face o fata masaj,,ii spun eu ce tehnica sa foloseasca...atat si nimic mai mult.Cine vrea masaj de inalta calitate, facut de maseuze cu experienta in domeniu, e liber sa aleaga saloanele de masaj profesioniste, forumul asta e pt altceva, cred...
junior2245 Reputație: 0 Postat Mai 9, 2016 Postat Mai 9, 2016 Buna,Mai exista pierce-ul acela in clit?Te pup si cred ca ne vom vedea curand
acal Reputație: 2 Postat Mai 10, 2016 Postat Mai 10, 2016 program ai doar seara?te-am sunat acum vreo 2 zile pe la pranz si era telefonul inchis.
andraalina Reputație: 461 Postat Mai 10, 2016 Autor Postat Mai 10, 2016 Buna,Mai exista pierce-ul acela in clit?Te pup si cred ca ne vom vedea curand buna,da il am.
andraalina Reputație: 461 Postat Mai 10, 2016 Autor Postat Mai 10, 2016 program ai doar seara?te-am sunat acum vreo 2 zile pe la pranz si era telefonul inchis.probabil nu eram inca la munca.pup
Postări Recomandate