alexxx101 Reputație: -664 Postat Mai 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 15, 2016 bai futacilor.. poa sa spuna unu si altu ce vrea pe aicieu va spunfemeia (ca nu mai e o pustoaica demult) asta are un corp senzationallocatia e ok, serviciile ok, atitudinea oke genul profi, nu e genul gfe maxim sau alte dulcegarii, dar corectaasa ca nu mai fiti carcotasi, ca la ce se intampla pe piata in momentul de fata e una dintre cele mai bune alegeri 2 3
scorpion1982 Reputație: 292 Postat Mai 15, 2016 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Mai 15, 2016 bai futacilor.. poa sa spuna unu si altu ce vrea pe aicieu va spunfemeia (ca nu mai e o pustoaica demult) asta are un corp senzationallocatia e ok, serviciile ok, atitudinea oke genul profi, nu e genul gfe maxim sau alte dulcegarii, dar corectaasa ca nu mai fiti carcotasi, ca la ce se intampla pe piata in momentul de fata e una dintre cele mai bune alegeriConfirm
andraalina Reputație: 461 Postat Mai 15, 2016 Autor Postat Mai 15, 2016 bai futacilor.. poa sa spuna unu si altu ce vrea pe aicieu va spunfemeia (ca nu mai e o pustoaica demult) asta are un corp senzationallocatia e ok, serviciile ok, atitudinea oke genul profi, nu e genul gfe maxim sau alte dulcegarii, dar corectaasa ca nu mai fiti carcotasi, ca la ce se intampla pe piata in momentul de fata e una dintre cele mai bune alegerinu stiu cine esti dar multumesc frumos pt.cuvintele tale.
cataa80 Reputație: 1641 Postat Mai 15, 2016 Oras:. Oras:. Postat Mai 15, 2016 bai futacilor.. poa sa spuna unu si altu ce vrea pe aicieu va spunfemeia (ca nu mai e o pustoaica demult) asta are un corp senzationallocatia e ok, serviciile ok, atitudinea oke genul profi, nu e genul gfe maxim sau alte dulcegarii, dar corectaasa ca nu mai fiti carcotasi, ca la ce se intampla pe piata in momentul de fata e una dintre cele mai bune alegeriConfirm si eu... ...in plus, este frumoasa si la faţă
ronnye Reputație: 66 Postat Mai 15, 2016 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Mai 15, 2016 Prea smechera. La mine gfe a fost destul de ridicat. In fine e prea tare tipa. O sa revin cu siguranta
alexxx101 Reputație: -664 Postat Mai 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 16, 2016 nu stiu cine esti dar multumesc frumos pt.cuvintele tale. cine sunt aici e foarte putin importantcine sunt cand ne vedem e ceea ce conteazane-am vazut de vreo 2-3 ori, ultima data prin ianuarie credo sa ma gandesc si poate cu tine fac o exceptie si o sa iti dezvalui si identitatea de pe forum, desi nu am facut-o niciodata pana acum nu ai pentru ce sa imi multumestitot ce am zis este foarte adevarateu te consider o femeie superba, si un om cu care poti discuta relaxat la modul frumosai grija sa iti fie bine 1 3
andraalina Reputație: 461 Postat Mai 17, 2016 Autor Postat Mai 17, 2016 Prea smechera. La mine gfe a fost destul de ridicat. In fine e prea tare tipa. O sa revin cu siguranta
andraalina Reputație: 461 Postat Mai 17, 2016 Autor Postat Mai 17, 2016 cine sunt aici e foarte putin importantcine sunt cand ne vedem e ceea ce conteazane-am vazut de vreo 2-3 ori, ultima data prin ianuarie credo sa ma gandesc si poate cu tine fac o exceptie si o sa iti dezvalui si identitatea de pe forum, desi nu am facut-o niciodata pana acum nu ai pentru ce sa imi multumestitot ce am zis este foarte adevarateu te consider o femeie superba, si un om cu care poti discuta relaxat la modul frumosai grija sa iti fie bine mai bn.nu imi spune cine esti...lasa sa fie un secret 1
gladiato Reputație: 753 Postat Mai 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 18, 2016 La ce ora vi la birou!Vreau si eu o programare să gust din păsărică ta pupici!
neol23 Reputație: 21 Postat Mai 19, 2016 Postat Mai 19, 2016 HiDo you speak English? I will be visiting Bucharest next week and will be very glad to meet you and have some fun together.Cheers.
alexxx101 Reputație: -664 Postat Mai 20, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 20, 2016 mai bn.nu imi spune cine esti...lasa sa fie un secretasa voi face atunci...
proba1 Reputație: 45 Postat Mai 22, 2016 Telefon: 0722969660 Oras:bucuresti Telefon: 0722969660 Oras:bucuresti Postat Mai 22, 2016 BunaAzi esti disponobila ?
c0st1n Reputație: 34 Postat Mai 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 22, 2016 Hei. Cim este in pachet ?
Postări Recomandate