Sari la conținut

Kori11 0736349155

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

MIRELA, 35 ani, ofer masaj terapeutic si relaxare la domiciliul meu. Mai multe detalii la tel. Pret 50-100 L,

tel : 0757407029

post-61729-0-90744100-1448123497_thumb.jpg

Postat
  La 21.11.2015 la 20:03, liviu58 a spus:

Locuieste pe Racari ,vis a vis de Kaufland

ai ajuns la ea sau...???

Postat

Am ajuns eu...kaufland dristor locatie,la telefon vb frumos si spune 100h 50 fin dar când ajung....surpriza....Nu sunt pozele ei si nici nu arata deloc bn,nici macar acceptabil,serviciile sunt O+N dar daca vrei la ora...la 50 este o fin rapidă(10-15)nu mai este asa amabilă ca la tel si atat de grăbită ca mai avea un pic si ma lua de mana sa ma poftească afara(pt ca bineinteles ca m-a vazut sictirit de situatie) stanga-n prejur si valea,nu stiu ce sa zic de mers la ea sau nu ca nu am ramas dar nu cred că am pierdut nimic,acum fiecare trage ce concluzie vrea.

• Like 2
  • Oras:In inima femeilor
Postat

nu,nu am ajuns am facut programare si ........Teapa . Dupa ce am parcat am sunat vreo 15 min dupa care am primit tel de la ea ca sa mai astept  20 ca tocmai a venit neanuntat un client fidel

Postat

Am vrut sa merg la Monii77,nu ma satur de ea dar cum incepe mai tarziu decat imi permit eu am intrat pe at si am ales o blonda cu poze nasol facute cu un tel neperformant,am sunat si m-am programat in 20 de minute,pe drum ma gandeam ca poate nu-mi mai raspunde si sa vezi ce o sug prin parcare.A raspuns la apel imediat.Am urcat la ea si am ramas surprins ,nu seamana cu pozele de loc.Mica de inaltime 1.60/65 maxim,pantofi cu tocuri,rochita mulata pe un corp bine rau de proportionat.Am intins mana si am zis Liviu ma numesc. M.... imi pare bine,mirosi foarte frumos mai rar barbati sa miroasa asa frumos,am scos portmoneul si i-am inmanat cadoul .Uite astia si platesc diferenta daca stau mai mult,i-am pus pe masa,nici nu s-a uitat la ei semn ca am de aface cu o tipa cu bun simt.Vin de acasa deci sunt curat ii spun eu.Si eu m-am igienizat inainte sa vii tu imi raspunde ea,ai venit repede.Da , am venit ,ma ajuta masina sa ma strecor cu viteza.In timpul discutiei deja incepusem sa ma dezbrac,semi intuneric in casa,se dezbraca si ea o data cu mine.Am terminet si m-am indreptat spre ea in timp ce cauta preze si servetele.Le-a pus pe pat si s-a intors cu fata catre mine,am luat-o in brate si am sarutat-o pe gura,a acceptat deci am mers mai departe cu fk,si-a incolacit bratele in jurul meu strangandu-ma incet,si-a lipit tatele de mine,o facea cu pasiune, se vedea,se simntea .Hai in pat ii spun soptit la ureche de frica sa nu stric vraja ce ne inconjura.s-a asezat pe pat cu fata in sus semn ca-i placuse fk surile.A m ocolit patul imens si m-am urcat langa ea sarutand-o pe gat pe tate,am pus mana la pasa.Sa nu bagi degetul imi zice ea in soapta,nu, nu bag la nici una degetul,si nici nu pup la pasa pe niciuna.A inceput sa rada si s-a urcat pe mine trantindu-ma cu fata in sus,s-a lipit de mine cu tot trupul ei si imi cauta gura,ma saruta cu niste buze fierbinti pe buze,gat ureche,mi-a luat obrajii in palme si a inceput din nou cu fk,a coborat spre EL ,intai pupaturi pe langa,apoi a pus gura pe el si ainceput sa-l pupe si sa-l bage in gura,nu am lasat-o mai mult de 30 de secunde si am tras-o si am culcat-o pe spate,s-a ridicat in coate acceptand sarutarile mele pe tate,ma frecam cu pula de pizda ei,ii placea si se freca si ea de pula .Hai sa punem ala imi zice ea ,m-am infierbantat si nu vreau sa fac prostii (adica fara preze ) mai bine il punem si stam linistiti.Bine ii zic pune-l,m-am ridicat de pe ea si m-am asezat in genunhi intre picioarele ei ca sa poata sa puna preze.L-a pus si am tras-o de cur spre mine,si-a scuipat pe degete si si-a dat la pasa,impingandu-se cu ea spre mine cum stateam eu in genunchi,am bagat soldatelul usor in ea,m-a cuprins cu mainile pe dupa gat si s-a urcat pe mine,dand din cur frenetic,dupa 1 minut cel mult a inceput sa gafiie sacadat si sa dea din cur din ce in ce mai tare,sa-mi caute gura sa ma sarute,si-a scos limba din gura mea a dat capul pe spate muscandu-se de buze si larginduse in pasa a avut un orgasm.Ai capitulat? o intreb .Da imi raspunde razand si sarutandu-ma pe gura.Am culcat-o pe spate spundu-i, acum sa-mi fac si eu numarul,sa te vad zice ea razand strengareste.Am dat in ea cu miscarile mele secrete la care nu rezista nici una.Am terminat amandoi in vreo trei minute.MULTUMESC ii zic.Multumesc si eu imi raspunde ea.Am mai stat pe ea un minut dupa care am stat sa-mi scoata preze si sa ma stearga.Sa-mi bagi numarul in tel ca mai vin la tine.Am avut un fler si l-am bagat deja.De ce o intreb? mi-au  placut vocea, si felul tau de a vorbi la telefon, te mai astept cu drag zice ea conducandu-ma la usa.Nu m-a lasat sa ies fara un nou fk prelung.

locatie 7

gfe 10

varsta ? nu stiu 26/28

oral nu stiu ca nu am facut

normal 9 ne potrivim la pat cooperanta

50 L

MASAJ de relaxare la domiciliul meu. Cer si ofer igiena si discretie. Pret 50-100 L. Zona Dristor. Program pana la ora 20.00, 12 Mar 17:16

Foto (2)   Selecteaza

MULTUMESC o recomand

post-2-0-23022600-1457810954_thumb.jpg

post-2-0-55695700-1457810954_thumb.jpg

• Like 15
  • Minus 3
Postat

ai citit? jos scrie 26/ 28 de ani nu am intrebat

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Cineva are o misiune personală de a aduna reputație negativă :)

La 13.03.2016 la 6:44, membru invartosat a spus:

vorbeste frumos ma te-n plm

mulata pe un corp bine rau de proportionat -aici ce ai vrut sa zici?

• Like 1
  • Minus 4
Postat

si eu cred la fel :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat
  La 13.03.2016 la 8:15, piticu a spus:

Cineva are o misiune personală de a aduna reputație negativă :)

Ce o insemna "invartosat"?

😆😆😆

• Like 4
Postat

"ma frecam cu pula de pizda ei,ii placea si se freca si ea de pula .Hai sa punem ala imi zice ea ,m-am infierbantat si nu vreau sa fac prostii (adica fara preze )"

practic a fost neprotejat  :slap2 

Postat

nu,nu a fost neprotejat,ea se infierbantase tare si-i era frica sa nu o scapam inauntru fara preze.Mi-a zis pe urma ca sunt destui care incearca fara si trebuie sa se certe cu ei.

• Like 2
  • Minus 3
Postat

au intrat in contact organele si secretiile. asta este neprotejat.

sper ca nu inteleg prea multe persoane asta ca fiind protejat, pentru ca se inseala. 

• Like 1
  • Minus 1
Postat

si cand ii bagi mana la pizda sau cum dau altii limbi ( no offens) tot contact este sau daca stai pe un scaun de wc care nu este al tau si mai pot continua.De ce ti-e frica nu scapi sti cum se spune

• Like 3
  • Minus 3
  • Oras:Bukalesburg
  • Oras:Bukalesburg
Postat
  La 13.03.2016 la 16:11, SharkAttack a spus:

au intrat in contact organele si secretiile. asta este neprotejat.

sper ca nu inteleg prea multe persoane asta ca fiind protejat, pentru ca se inseala. 

La 13.03.2016 la 16:19, liviu58 a spus:

si cand ii bagi mana la pizda sau cum dau altii limbi ( no offens) tot contact este sau daca stai pe un scaun de wc care nu este al tau si mai pot continua.De ce ti-e frica nu scapi sti cum se spune

Adica, in termeni medicali, daca secretiile vaginale ajung in contact cu uretra penisului se produce contaminarea :bow :bow :bow

Degeaba pui prezervativul dupa, chiar daca nu ai bagat-o in pizda :bow :bow :bow

Si cei care dau limbi in pizda se infecteaza daca au o rana in muie. Adica secretiile vaginale ajung pe rana din muie si de acolo in sange :bow :bow :bow

• Like 1
  • Minus 1
Postat

am inteles din prima de la orele de biologie din liceu. Dar o mai spun o data  ''De ce ti-e frica nu scapi '' Hai sa vorbim si despre carnea de pui contaminata cu antibiotice, sucurile cu E-uri,legumele cu pesticide,fructele cu ingrasaminte si lista poate continua.Si............nu mancam,bem,fute? SUNTEM CONSTIENTI DE PERICOLE dar nu le ocolim.Care dintre ele este cel mai mare? sa-l alegem pe cel mai mic cu toate ca ne afecteaza

• Like 2
  • Minus 3
Postat

eu nu am vrut sa fiu rautacios cu tine, doar am subliniat o stare de fapt. ca o faci neprotejat si ca tipa o face neprotejat. 

trebuie sa te impaci cu gandul asta, nu sa o dai in diverse zicand tampenii. 

• Minus 1

Postat

Daca citesti atent ai sa vezi ca 'faptul ' nu exista nici eu nu am dorit sa fiu nepoliticos.Am dat mai mult exemple de pericole mult mai periculoase si mai prezente in viata noastra si noi constienti de ele nu le ocolim. Multumesc pentru intelegere

• Like 2
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...