Sari la conținut

love35/blonda2009g

Postări Recomandate

Postat

pe un site de profil http://matrimoniale3x.ro/profile/410514.html activeaza de mai mult timp o dameza casatorita, la vreo 35 ani, care in poze nu arata deloc rau, iar serviciile ar fi complete inclusiv anal, la un pret de 250-300 lei pentru 1 ora si jumatate... nu am dat curs ispitei deoarece nu are locatie iar la pensiuni nu ma risc sa fiu cunoscut... daca stie cineva mai multe, e binevenit.

Postat

Nu pot da nr. de tel. pt ca nu l-a publicat si nu am acceptul ei, mai pot spune ca a activat si in capitala si in Cluj.

Vizitator apuci
Reputație: 0
Postat

discret72. Lu Pisicut nu prea plac linkurile care te duc pe site unde trebuie sa fii membru,logat ca sa vezi pozele. E undeva si in regulament daca u ma insel.:)

Stima. Apuci

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

E

WTF

SET NOD32 Antivirus - Alert Access denied !

Details:

Web page:

http://matrimoniale3...ile/410514.html

Description:

Access to the web page was blocked by ESET NOD32 Antivirus.

The web page is on the list of websites with potentially dangerous content.

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

ca sa vezi pozele pe porcaria aia de site, trebuie sa si platesti, dar daca esti prieten cu google si cauti blonda2009g gasesti alte site-uri cu poze pe liber, adevarul e ca toti membrii activi de pe acest site ar trebuii sa participe la un test de examinare a cunostintelor despre regulement, nu am vrut sa fac reclama, mai ales la un site slab. Totusi astept informatii despre tipa, sunt sigura ca e ceva mai deosebit.

Vizitator apuci
Postat

Frate @justdoit7

Mai greseste omu la scris. Mie mi s-e intampla fest :)

Vizitator
Postat

am intrat si eu in contact cu aceasta doamna .pare totul este ok...este deschisa, vorbareata....dar datorita faptului ca nu are locatie inca nu am mers mai departe.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...