karina28 incall outcall Reputație: 1259 Postat Aprilie 3, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2018 Am marcat si eu la KarinaDaca tot sa dat start recenziile am zis sa scriu si eu despre întâlnirea mea cu ea avuta pe la inceputul lunii trecute Am stabilit programarea de pe o zi pe alta , punctuală, nimic de obiectat Ma servit cu o cafea dupa care ne-am igienizat si am trecut la lupteLe-a câștigat pe amândouă cu brio. Chiar la A doua finalizare a tras de mine si pentru asta are un mare plus. Nu te lasa sa pleci nemulțumitOral bun cu atentie la bijuterii cu presiune buna , schimbari de ritm , saliva suficienta Prima dată am finalizat in balon si la a doua a muncit putin si am finalizat pe sanii ei. Notele mele pentru Karina sunt urmatoarele 9 pentru sex normal pentru ca nu cometeaza la nicio poziție 10 pentru oral care a avut artificii interesante 8,50 pentru aspect are cateva kg in plus dar sunt bine puse. Mi-a plăcut mult tatuajul de pe umăr Un plus mare pentru sanii fermi si pielea catifelată 8 pentru locație care este cu lumini roșii de efect Cotizația a fost de 200 lei 70 min dtd fara graba din partea ei O recomand si sper sa o revăd ca tot a venit din vacanta Multumesc te mai astept cu mare drag !😘 Link spre comentariu
karina28 incall outcall Reputație: 1259 Postat Aprilie 3, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2018 Disponibilă Dragilor. 😘 4 Link spre comentariu
karina28 incall outcall Reputație: 1259 Postat Aprilie 4, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2018 Disponibila Dragilor.programarile se pot face si pe Whatsapp 0732391885 :iagree 8 Link spre comentariu
bogdanel123 Reputație: 7 Postat Aprilie 5, 2018 Partajează Postat Aprilie 5, 2018 Seara buna colegiiVenit cu munca iar pe la Brașov ,am zis sa o sun pe domnișoara Roxy sa vedem dacă este pe la Brașov , zis și făcut am sunat-o pe Roxy , și-a cerut scuze ca momentan nu este la Brașov , Dar mi-a recomandat-o pe domnișoara Karina ,zicând ca a fost colega cu ea , și ca poate ar putea sa îmi satisfacă ea plăcerile , mi-a dat numărul domnișoarei , am sunat-o am întrebat servici, am fost atras de serviciile ei , am întrebat-o dacă vine la hotele , nefiind din Brașov am preferat sa vina ea , răspunsul ei a fost pozitiv....zis și făcut i-am trimis datele necesare , și am așteptat-o pe domnișoara Karina După aproximativ 2ore ajunge la mine , O domnișoara foarte frumoasa , am fost plăcut impresionat Am stat puțin de vorba cu ea , apoi a cerut la un dus , zicându-mi sa nu mai pierdem timpul si sa ne simțim bine , din nou impresionat , a venit de la dus și ne am apucat de acțiune , jonny al meu a răspuns destul de repede la apel ,acțiunea nu a durat forte mult pentru ca jonny al meu a fost foarte excitat Voi trece la note nu o mai lungesc Note: Igiena : 10+ foarte curată cu un miros forte plăcut Oral: 9 neprotejat bine executat cu multă saliva Normal: 9 se implica foarte mult , se vede ca ii place sa satisfacă Gfe: 10+ nimic de comentat Cadou: 350 de lei 1h De recomandat cu siguranța (Mulțumesc domisoarei Roxy pentru recomandare ) 2 Link spre comentariu
karina28 incall outcall Reputație: 1259 Postat Aprilie 5, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2018 Seara buna colegiiVenit cu munca iar pe la Brașov ,am zis sa o sun pe domnișoara Roxy sa vedem dacă este pe la Brașov , zis și făcut am sunat-o pe Roxy , și-a cerut scuze ca momentan nu este la Brașov , Dar mi-a recomandat-o pe domnișoara Karina ,zicând ca a fost colega cu ea , și ca poate ar putea sa îmi satisfacă ea plăcerile , mi-a dat numărul domnișoarei , am sunat-o am întrebat servici, am fost atras de serviciile ei , am întrebat-o dacă vine la hotele , nefiind din Brașov am preferat sa vina ea , răspunsul ei a fost pozitiv....zis și făcut i-am trimis datele necesare , și am așteptat-o pe domnișoara Karina După aproximativ 2ore ajunge la mine , O domnișoara foarte frumoasa , am fost plăcut impresionat Am stat puțin de vorba cu ea , apoi a cerut la un dus , zicându-mi sa nu mai pierdem timpul si sa ne simțim bine , din nou impresionat , a venit de la dus și ne am apucat de acțiune , jonny al meu a răspuns destul de repede la apel ,acțiunea nu a durat forte mult pentru ca jonny al meu a fost foarte excitat Voi trece la note nu o mai lungesc Note: Igiena : 10+ foarte curată cu un miros forte plăcut Oral: 9 neprotejat bine executat cu multă saliva Normal: 9 se implica foarte mult , se vede ca ii place sa satisfacă Gfe: 10+ nimic de comentat Cadou: 350 de lei 1h De recomandat cu siguranța (Mulțumesc domisoarei Roxy pentru recomandare ) Mulțumesc Mult ..Te mai astept sa mai treci pe la noi prin Brasov Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114285 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Aprilie 6, 2018 felicitari pentru promovare Karina 1 Link spre comentariu
karina28 incall outcall Reputație: 1259 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2018 felicitari pentru promovare Karina Mulțumesc Mult! Link spre comentariu
deea34 Reputație: 8639 Postat Aprilie 6, 2018 Telefon: 0720864179 Oras:București (Pasajul Mărășești) Disponibila Telefon: 0720864179 Oras:București (Pasajul Mărășești) Disponibila Partajează Postat Aprilie 6, 2018 Felicitări,! :* 1 Link spre comentariu
karina28 incall outcall Reputație: 1259 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2018 Felicitări,! :* Mulțumesc! Link spre comentariu
tuspic Reputație: 12206 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Aprilie 6, 2018 Felicitari Karina si multa bafta in continuare 3 Link spre comentariu
karina28 incall outcall Reputație: 1259 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2018 Felicitari Karina si multa bafta in continuareMultumesc! :kiss2 Link spre comentariu
karina28 incall outcall Reputație: 1259 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2018 Pe această cale va multumesc pentru recenzii si pentru vorbele magulitoare si va anunt ca in perioada 7-10 aprilie sunt in vacanță Revin pe data pe 11 si va aștept să ne simțim bine incontinuare Va doresc sărbători pline de lumina si pace sufletească :* Link spre comentariu
karina28 incall outcall Reputație: 1259 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2018 Pe această cale va multumesc pentru recenzii si pentru vorbele magulitoare si va anunt ca in perioada 7-10 aprilie sunt in vacanță Revin pe data pe 11 si va aștept să ne simțim bine incontinuare Va doresc sărbători pline de lumina si pace sufletească :* Link spre comentariu
rarestares69 Reputație: 15 Postat Aprilie 7, 2018 Oras:Brașov Oras:Brașov Partajează Postat Aprilie 7, 2018 Sa ai Sărbători frumoase, si FELICITAR pentru ca ai ajuns acolo unde ti-e locul😗 1 Link spre comentariu
rarestares69 Reputație: 15 Postat Aprilie 7, 2018 Oras:Brașov Oras:Brașov Partajează Postat Aprilie 7, 2018 Sa ai Sărbători frumoase, si FELICITARIpentru ca ai ajuns acolo unde ti-e locul😗 1 Link spre comentariu
gigiberlogea42 Reputație: 23 Postat Aprilie 11, 2018 Oras:Brașov Oras:Brașov Partajează Postat Aprilie 11, 2018 Astazi am fost si eu la aceasta domnisoara, am cerut pachetul oral neprotejat( igiena e la locul ei, atat la mine cat si la domnisoara) si normal protejat.Ce pot spune ca a fost totul OK, a facut un oral de nota 10 cred ca vreo 10 min, apoi normal, fiind totul Ok, fara graba, stie aa intretina actul sexul ca sa te simti bine.Eu zic ca e de revenit la aceasta superba domnisoara, frumusica, carne tare, sani superbi, ce sa mai zic totul a fost ok, e de revenit.Asa Karina tine-o tot asa ca ai numai de castigat.Cadoul a fost 100 si l-am decartat la final zicand ca nu e nici o problema. 1 Link spre comentariu
karina28 incall outcall Reputație: 1259 Postat Aprilie 11, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2018 Astazi am fost si eu la aceasta domnisoara, am cerut pachetul oral neprotejat( igiena e la locul ei, atat la mine cat si la domnisoara) si normal protejat.Ce pot spune ca a fost totul OK, a facut un oral de nota 10 cred ca vreo 10 min, apoi normal, fiind totul Ok, fara graba, stie aa intretina actul sexul ca sa te simti bine.Eu zic ca e de revenit la aceasta superba domnisoara, frumusica, carne tare, sani superbi, ce sa mai zic totul a fost ok, e de revenit.Asa Karina tine-o tot asa ca ai numai de castigat.Cadoul a fost 100 si l-am decartat la final zicand ca nu e nici o problema. Mulțumesc! Te mai aștept,Cu Mare Drag Link spre comentariu
karina28 incall outcall Reputație: 1259 Postat Aprilie 12, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2018 :snappy 3 Link spre comentariu
karina28 incall outcall Reputație: 1259 Postat Aprilie 13, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2018 Disponibila Dragilor.programarile se pot face si pe Whatsapp 0732391885 😘 4 Link spre comentariu
karina28 incall outcall Reputație: 1259 Postat Aprilie 15, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2018 Disponibila Dragilor.programarile se pot face si pe Whatsapp 0732391885 :girly :kiss2 3 Link spre comentariu
soxy35 Reputație: 6 Postat Aprilie 17, 2018 Partajează Postat Aprilie 17, 2018 Buna KarinaMaine (Miercuri) esti la office?Mersi 1 Link spre comentariu
karina28 incall outcall Reputație: 1259 Postat Aprilie 18, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2018 Da! Link spre comentariu
evident1983 Reputație: 16 Postat Aprilie 18, 2018 Oras:iasi Oras:iasi Partajează Postat Aprilie 18, 2018 Fost-am pe la domnisoara intr.o vineri seara la o ora tarzie. 10 pe linie din partea mea. Oral NP cu tente de deep, fata foarte curata si draguta.Normal protejat cu contre,gemete, fara graba. Stie foarte bine sa intretina atmosfera,practic o curtezana adevarata. Imi pare rau ca nu am mai putut sta la povesti mai mult, nu vroiam sa ii decalez programarea de la 00:00. :)Abia astept sa ne revedem, de data asta o ora intreaga :)Iti multumesc pentru prestatie si felicitari pentru promovarea in TOP! 1 Link spre comentariu
karina28 incall outcall Reputație: 1259 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2018 Fost-am pe la domnisoara intr.o vineri seara la o ora tarzie. 10 pe linie din partea mea. Oral NP cu tente de deep, fata foarte curata si draguta.Normal protejat cu contre,gemete, fara graba. Stie foarte bine sa intretina atmosfera,practic o curtezana adevarata. Imi pare rau ca nu am mai putut sta la povesti mai mult, nu vroiam sa ii decalez programarea de la 00:00. :)Abia astept sa ne revedem, de data asta o ora intreaga :)Iti multumesc pentru prestatie si felicitari pentru promovarea in TOP!Multumesc! te mai astept cu drag. :kiss2 Link spre comentariu
karina28 incall outcall Reputație: 1259 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2018 Disponibila Dragilor.programarile se pot face si pe Whatsapp 0732391885 😘 5 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum