Sari la conținut

Salut popor,stie cineva ceva de ramona ......timp in urma a lucrat la anya,ultima oara cand am vazuto avea un tatuaj pe spate,ati fost vreounu cu ea?

Postări Recomandate

Postat

Retardatule ,CUM AR FII SA TE LOGHEZI CU UNA DINTRE URMATOARELE ADRESE??? ,,Marinpula,, ,,Alinutzmumutz,, trabantul,, ,,trabantul2,,   ,,daumuieanitei,,   ,,mincinoasapantera,,   ,etc ??? Cand te plictisesti de ,,luavasinpula,, eu zic sa revii la adresa pe care o iubesti tu cel mai mult adica ,,trabantul2,, si sa povestesti poporului cam cate adrese ai ....Sau mai bine spus de pe care dintre eleiti place cel mai mult sa ataci?? :laugh2  :laugh2  :pope  :pope  =))  :gun2  :gun2

:jackass

:refoz

:sweeping

:sweepingPESTE IMPUTIT SI ABJECT!!! :ylsuper

Postat

Ticalosule ,sa stii ca FELUL in care gandesti si scrii te tradeaza .Cand te loghezi cu ,,Trabantul2,, FOLOSESTI MULTE STEREOTIPURI LA FEL CUM FACI SI CU ,,luavasinpula,, .Te cam tradeaza lucrurile acestea .Iar automatismele verbale  din ,,marinpula ,, si ,, trabantul2,, sunt foarte vizibile ....Gen ,,de ce ma jignesti ,,???...;;EU N-AM VRUT SA JIGNESC PE NIMENI,,...,,cu ce te-am jignit,,??? Ai comis-o acum si pentru faptul ca nu poti controla ceea ce dicteaza subconstientul ai scris....,,NU AM VRUT SA JIGNESC PE NIMENI ,, ....Te-ai dat de ,,gol ,, !!!n  adresa ,,deconspiratorul ,, s-au folosit aceleasi stereotipuri ...Deci ,dispari ,fish-ule !Urgent inapoi in  cuibul unde ti-e stabilimentul !!! :pope 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...