Sari la conținut

0748409773

Postări Recomandate

• Oras:aici. acolo
Postat

Anunt din Evenimentul: "MASEUZĂ blondă, foarte frumoasă, ofer masaj erotic şi thailandez persoanelor manierate. Servicii excelente, condiţii de lux, zona centrală'

Locatia: pe Cuza Voda vis-a-vis de maternitate (locatie relativ discreta - intrarea e prin spate). Apartamentul e racoros (bun lucru vara), baia ok. De retinut pentru cei cu radare, crema/uleiul pt masaj sunt detectabile de nasuri fine :P .

Pret: 150 masaj erotic, 200 masaj thailandez (include oral neprotezat cu CIM)

GFE: 10 - tipa e foarte comunicativa si deschisa

Oral: 8-9, cu DT destul de bine facut, nu obiecteaza daca o tii de cap (chiar ea initiaza asta de la inceput), geme (fals) cat o suge, atentie zonelor adiacente. Ar fi fost 10, dar mai foloseste si mana, si trebuie sa-i reamintesti sa nu.

Aspect: 7-8, blonda (vopsit, dar arata ok), f draguta la fata, un piercing dragut (in buza daca nu ma insel), cam 1,60, slabuta (declarati 48, tind sa-i dau dreptate), sani f frumosi (medii, ridicati, putin cam moi). Se dezbraca de tot, dar nu te lasa sa te joci cu pasarica.

Per total, 9, eu voi mai reveni. Recomand.

• Like 2
Postat

Ti-a spus cumva cum o cheama?Ma refer la numele de scena,bineinteles...s-ar putea sa ma insel,dar eu imi fac datoria sa intreb:o fi Flory,tipa care activa in Tatarasi la Flux,pt ca multe din detaliile descrierii se lovesc cu cele ale lui Flory,doar ca ea practica si normalul...s-o fi intors in bransa reprofilata pe masaj?Multumesc pt un eventual raspuns si spor la rame...

Postat

Nu cred ca e Flory, desi terminatia nr de telefon e tot 773. La Flory nu am fost, deci nu am cum sa fiu sigur. S-a recomandat ca Alina.

Postat

Multumesc pt raspuns...cu scuzele de rigoare la moderatori pt insistenta,as vrea sa intreb doar daca piercingul e tip biluta,negru si daca e deasupra buzei in dreapta.Insist pt ca daca e Flory,e o tipa ok si merita pt binele si placerea comunitatii noastre sa stim daca s-a intors in campul muncii pe meleagurile noastre.Scuze inca o data pt insistenta...

Postat

Nu sunt foarte sigur (era destul de intuneric), dar cred ca era in stanga. Cel mai bine ar fi sa faci o vizita - chiar daca nu stai.

Vizitator doxa
Reputație: 0
Postat

Si eu vreau sa trec in speranța k e Flory dar la mine e alt nr al ei...tot 0748706773...mai vechi nr

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...