bashar Reputație: 576 Postat Iunie 15, 2012 Oras:aici. acolo Oras:aici. acolo Postat Iunie 15, 2012 Anunt din Evenimentul: "MASEUZĂ blondă, foarte frumoasă, ofer masaj erotic şi thailandez persoanelor manierate. Servicii excelente, condiţii de lux, zona centrală' Locatia: pe Cuza Voda vis-a-vis de maternitate (locatie relativ discreta - intrarea e prin spate). Apartamentul e racoros (bun lucru vara), baia ok. De retinut pentru cei cu radare, crema/uleiul pt masaj sunt detectabile de nasuri fine . Pret: 150 masaj erotic, 200 masaj thailandez (include oral neprotezat cu CIM)GFE: 10 - tipa e foarte comunicativa si deschisaOral: 8-9, cu DT destul de bine facut, nu obiecteaza daca o tii de cap (chiar ea initiaza asta de la inceput), geme (fals) cat o suge, atentie zonelor adiacente. Ar fi fost 10, dar mai foloseste si mana, si trebuie sa-i reamintesti sa nu. Aspect: 7-8, blonda (vopsit, dar arata ok), f draguta la fata, un piercing dragut (in buza daca nu ma insel), cam 1,60, slabuta (declarati 48, tind sa-i dau dreptate), sani f frumosi (medii, ridicati, putin cam moi). Se dezbraca de tot, dar nu te lasa sa te joci cu pasarica. Per total, 9, eu voi mai reveni. Recomand. 2
misterj Reputație: 53 Postat Iunie 15, 2012 Postat Iunie 15, 2012 Ti-a spus cumva cum o cheama?Ma refer la numele de scena,bineinteles...s-ar putea sa ma insel,dar eu imi fac datoria sa intreb:o fi Flory,tipa care activa in Tatarasi la Flux,pt ca multe din detaliile descrierii se lovesc cu cele ale lui Flory,doar ca ea practica si normalul...s-o fi intors in bransa reprofilata pe masaj?Multumesc pt un eventual raspuns si spor la rame...
bashar Reputație: 576 Postat Iunie 16, 2012 Oras:aici. acolo Oras:aici. acolo Autor Postat Iunie 16, 2012 Nu cred ca e Flory, desi terminatia nr de telefon e tot 773. La Flory nu am fost, deci nu am cum sa fiu sigur. S-a recomandat ca Alina.
misterj Reputație: 53 Postat Iunie 16, 2012 Postat Iunie 16, 2012 Multumesc pt raspuns...cu scuzele de rigoare la moderatori pt insistenta,as vrea sa intreb doar daca piercingul e tip biluta,negru si daca e deasupra buzei in dreapta.Insist pt ca daca e Flory,e o tipa ok si merita pt binele si placerea comunitatii noastre sa stim daca s-a intors in campul muncii pe meleagurile noastre.Scuze inca o data pt insistenta...
bashar Reputație: 576 Postat Iunie 17, 2012 Oras:aici. acolo Oras:aici. acolo Autor Postat Iunie 17, 2012 Nu sunt foarte sigur (era destul de intuneric), dar cred ca era in stanga. Cel mai bine ar fi sa faci o vizita - chiar daca nu stai.
Vizitator doxa Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2012 Postat Iunie 18, 2012 Si eu vreau sa trec in speranța k e Flory dar la mine e alt nr al ei...tot 0748706773...mai vechi nr
andreimarian Reputație: 35 Postat Februarie 22, 2013 Postat Februarie 22, 2013 acum am sunat la nr postat de doxa, 0748706773 si mi`a raspuns un barbat care mi`a zis k flory a murit. Sper k a glumit. Voi mai stiti ceva de ea ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum