trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 5, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 5, 2016 :laugh2 hai recunoaste ca si tie iti place de Maya,este placerea ta vinovata :laugh2 . Daaaaa
smenar Reputație: 2 Postat Mai 5, 2016 Postat Mai 5, 2016 muie baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cassy Reputație: 16361 Postat Mai 5, 2016 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Mai 5, 2016 .
cassy Reputație: 16361 Postat Mai 5, 2016 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Mai 5, 2016 Nu apar toate recenziile mele la istoric, nu fac offtopic, ce am recenzat a fost pe bune Sugestie.. le poti accesa intrand pe profilul tau si click pe reputatie.. asa o sa vezi mai multe din recenziile postate acum ceva ani.. dar si asta merge doar daca nu ai primit puncte la offtopic si bancuri si etc....cautarea dupa continut e limitat cam la doi ani
black Reputație: 752 Postat Mai 5, 2016 Postat Mai 5, 2016 Sa incepem cu inceputul…am sunat o pe domnisoara Janette, in primul rand sa cer niste detalii.O voce plictisita si cam ursuza mi-a raspuns…pe masura ce ceream mai multe detalii, devenea tot mai plictisita si mai impacientata. Ok, vorba multa saracia omului…Zic, ok..suna bine, as vrea sa facem o programareJanette: Suna-ma cu 20 de minute inainte sa ajungi (si da sa inchida telefonul…)Eu: Hei, stai putin…nu asa…nu se poate face o programare, uite iti dau si mesaj de confirmare bla, blaCu chiu cu vai, am reusit sa fac o programare pt ora pranzului. In jurul pranzului am revenit cu un sms de confirmare si apoi am la ora stabilita am revenit cu un telefon. La celalalt ,,fir”, o alta domnisoara…Eu:ii zic am ajuns la tine in zona…Betty (care se dadea Janette): Ah, da? Pai..Eu: Zic da…aveam programare la ora XBetty: Ah la ora X? Ah da…(si urmeaza un cascat prelung)..dar te rog mai asteapta un pic…Eu: Cat?Betty (voce pisicoasa): Hai vino..iti promit “ca nu o sa regreti”, uite te primeste colega mea (adica ea) si stai cu ea de vorba..Eu: Ok, fie…Ajung in locatie…ma intampina domnisoara Betty intr-o tinuta lejera, facem cunostinta…sunt invitat in bucatarie. Aici iau loc la masa…si urmeaza multa liniste…Domnisoara Betty butona de zor telefoanele si intra pe AT…un pahar cu apa, o cola..nimic….a trebuit sa cer. Am inceput sa rad in sinea mea de ridicolul situatiei dar nici eu nu am zis nimic sa vad pana unde ajunge absurdul…intr-un final urmeaza replica:,, Si afara e frig? Mai ploua?!” …Dupa acest mic intro, sunt “salvat” de domnisoara Janette care apare goala in bucatarie…dau un mic scan…zic, hmm ok..not bad…fata comuna, macar nu e de etnie, nemachiata, nearanjata…dar tinerica si corp ok pt genul skinny-micuta. Am facut cunostinta si cu domnisoara Janette care avea o fata mega plictisita si sictirita…Semnele erau de rau dar ceea ce m-a facut sa raman a fost curul simpatic si fata si ochii de culoare deschisa care imi aduceau aminte de Adelina (colega Corinei, cea cu sanii superbi). Bun…intram in camera…domnisoara Janette: ,,Ok spune-mi ce vrei””Eu: Huh? Zic ah..ok voiam sa te intreb (pt confirmare) e ok sarut si sex oral neprotejat?Janette: Da, e ok.Eu: Ok, atunci vreau sa raman o ora (mare greseala)Cand sa incepem treaba…domnisoara Janette ma trimite in pat “sa ma fac confortabil”..desi eram in picioare unul langa altul…sincer ma asteptam la un altfel de debut…Simteam cam spre ce se indreapta treaba dar am zis ca poate sunt eu nebun…ma asez in pat..incepe rutina clasica..pupat gat, piept…(seriously, cum Dumnezeu aveti toate aceesi rutina obosita?!)..o trag spre mine..dau sa sarut..dar nu prea era receptiva…sarut asa cu buzele…mai incerc ma lovesc si de mai multa rezistenta…o intreb de ce nu vrei sa ma saruti si tu calumea?! Janette: eh si tu? Ne am sarutat in limita bunului-simt…in momentul ala mi s-a pus un mare turn off..m-am lasat pe spate si am lasat o sa treaca la treaba…un oral decent, neprotejat…la inceput putin mai slab, gen supt doar capul, fara deepthroat dar pe urma a inceput sa l imbunatateasca. Trec si eu la o repriza de limbi..dupa care dau sa incepem treaba…zic punem si noi prezervativul…mi-l intinde asa intr-o lene totala: pune l si tu…bineinteles ca era o chinezarie, celebrul prezervativ rosu, mai stramt…(din alea de se dau gratuit..pe la tot felul de centre…)…ce sa facem, punem si prezervativul si trecem la treaba…normal ok, doar ca eu eram cam incarcat, cam excitat..si incercam sa nu mi dau drumul, cautam o pozitie mai putin excitabila, mai ok…fac si prostia sa ii spun…la care ea suparata: dar de ce? Nu te mai tine dati drumul…nu e bine ce faci…Intr-un final zic ok..hai sa trecem la anal…ea codindu-se..dar de ce? Ti am zis sa iti dai drumul…nu mai bine facem anal la al doilea numar…si asa ce daca treci la anal nu ti dai drumul la fel de repede?! In gandul meu, femeie lasa ma dracu in filmul meu…nu ma mai fute la creier…trecem la anal, care a fost asa amuzant, un fel de teatru tragico-comic…nici nu ma miscam au, au…cum ma miscam 1 cm..iar incepea..intr-un final intra…si se da totul pe brazda…bun termin repede si ma duc si eu la baie ca totul omul…mi se da un prosop uscat…ajung cu el la baie…dau sa vad daca e curat…era folosit…zic mda…intre timp cineva suna la usa…nu ma bag bine la dus ca aud pe cineva ca bate insistent la usa …era domnisoara Janette…Hai?! Mai stai?!...In gandul meu wtf (dupa 2 minute)…Janette: hai si tu mai repede ca…Ii zic lasa ma ca de abia am intrat…vin imediat…deja eram scarbit…fac dus repede…voiam sa ma pis…dar eram stresat daca intra cineva peste mine..noroc ca era cheia la baie…ma duc ma pis, iar ma spal…vin in camera…Eu: Pui, te superi daca raman doar un nr…e ok?Janette: Sigur, nicio problema…Eu: Ok, astept sa mi dai o parte din bani inapoi…Janette: Ce? Nu dau nimic…ai dat banii…gata…pai ce eu ma fut pe eugenii?Eu: Zic, nu pui…nu am zis nimic..ma gandeam doar ca pot raman doar un numar, nici nu am depasit cu timpul..si ma gandeam ca e ok si pt tine…Janette: Banii daca i-ai dat nu am cum sa ti ii dau inapoi..ce te am pus eu sa iei la ora…daca vrei poti sa pleci…eu nu ma fut pe eugeniiEu: (eram deja sucarit)..ok, nicio problema mai raman o finalizare..Janette: (ii cade fata)Ma pun in pat…vine si domnisoara Janette…nici nu ma asez bine..sare imediat pe gogu sa l suga…voiam sa ii zic Ho, mai femeie…unde te grabesti..dar am zis hai sa o las in filmul ei…O suge 2 minute pe urma isi intoarce privirea catre mine…deja asteptam o replica romantica…Janette: Auzi tu esti genul care ma chinuie la al doilea numar…asa o sa ma chinui pana la final (se referea la gogu care nu dadea semne ca mai traia)…Ii zic poate daca i-ai da un pic de pauza…si nu ai fi sarit direct sa canti la microfon si l-ai lasa putin si ar reveni…Zic nu se face asa vine omul imediat ..lasa si tu un pic de respiro…Janette: dar ce sa facem?! (se referea la ea…ce sa fac daca nu sug pula?!)…si continua Janette: lasa ca te stiu eu..esti din ala care vrea sa futa de toti banii….Ii zic serios? (primul numar a durat 10 minute “preludiu” si 10 minute futut…) te am futut 50 de minute incontinuu ?!...Janette: nu, nu lasa ca te stiu eu..esti din ala care vrea sa futa de toti banii..stii altii vin dau un numar isi termina treaba si pleaca…am multi din astia.…Eu: Zic pui..am venit ti-am platit o ora…vreau sa dau 2 nr, ok? Care e problema? Janette (cartea) Eu: zic mai bine ramaneam doar un nr imi dadeai banii inapoi pt o finalizare si nu mai era nicio faza din asta: Janette:Banii i-ai dat..nu se mai dau inapoi…ce eu ma fut pe eugenii?! Eu: Nu te futi pe eugenii..era vorba doar de o finalizare…in fine..,,e foame de bani, baieti” Janette: da, chiar e foame de bani Eu: Zic bravo tine-o tot asa ca o sa ajungi bine….o sa ti mearga bine Janette: imi merge bine stai linistit..mi-am ridicat casa, am masina la scara…stii imi permit si vacante…daca vrei iti pot arata si poze: Eu: Zic nu e nevoie te cred…hai sa trecem la al doilea numar…Al doilea numar a debutat cu un oral bun, cu scuipat, tentative de deepthroat(nu accepta mana pe cap), lins coaie…un oral chiar bun, putin normal si am terminat la anal (unde iar aceeasi povestea dar de ce anal din nou, dar au dar car-mar). Dau sa ma imbrac si zic scap de nebuna…nu se mai poate intampla nimic…cand sa iesim…un nenea in hol…inchide usa repede..ma duc sa ma incalt..la bucatarie Betty avea un musafir cu un copil mic…intre timp, in timp ce eu ma incaltam..se duce si domnisoara Janette sa pupaceasca pe bebe…langa mine usa de la intrare se aude soneria…intra o femeie, se uita ciudat la mine…imi da binete..si se duce la bucatarie…familionul s-a reintregit….pe fundal bebe care plange…am iesit …am incheiat relatarea..Note: Fizic : 8 (pt genul minione)Fata: comuna, stearsa, seamana foarte mult la fata cu AdelinaSani: inexistenti (cum ii are Maya), non-excitabili Fund: ok, simpatico, destul de ok proportionat Pussy: frumoasa, umezire naturalaSex oral: Prima repriza 6.5 A doua repriza: 8Sex normal: putin cat a fost (din cauza mea) nimic de comentat 8Sex anal: multa chinuiala la inceput, pe urma dupa ce intra…ii place, geme etc 8Igiena: 6 (nu a facut dus nici inainte, nici dupa primul sau al doilea numar, prosop folosit)Locatie: 7 (lispsa totala de intimitate si de discretie, cuib in toata regula, intra peste tine in baie, grabit etc)FK: N/AAtitudine: de fomista-centurista – 0Pret: 200 ron/h (ma zgarii si acum pe ochii..dar nu mai ce face)Concluzie: o tipa ok la fizic (pt tipul ei), tinerica, sex ok dar cu o atitudine de fomista-centuristaDe revenit: Niciodata (mai ales daca esti ,,genul care vrea sa futa de totii banii” = a se intelege ca esti baiat “rezon” daca platesti o ora, dai un nr si pleci..)PS: spun de pe acum ca nu o sa intru in nicio discutie in contradictoriu, nu o sa dau in cancanuri si nu o sa raspund la jigniri. Comentariele mele legat de acest cuib si in speta de aceasta domnisoara se opresc aici. Cine a avut rabdare sa citeasca, si a tras singur concluziile. 19
azazel 13 Reputație: 765 Postat Mai 5, 2016 Oras:București Oras:București Postat Mai 5, 2016 Sa incepem cu inceputul…am sunat o pe domnisoara Janette, in primul rand sa cer niste detalii.O voce plictisita si cam ursuza mi-a raspuns…pe masura ce ceream mai multe detalii, devenea tot mai plictisita si mai impacientata. Ok, vorba multa saracia omului…Zic, ok..suna bine, as vrea sa facem o programareJanette: Suna-ma cu 20 de minute inainte sa ajungi (si da sa inchida telefonul…)Eu: Hei, stai putin…nu asa…nu se poate face o programare, uite iti dau si mesaj de confirmare bla, blaCu chiu cu vai, am reusit sa fac o programare pt ora pranzului. In jurul pranzului am revenit cu un sms de confirmare si apoi am la ora stabilita am revenit cu un telefon. La celalalt ,,fir”, o alta domnisoara…Eu:ii zic am ajuns la tine in zona…Betty (care se dadea Janette): Ah, da? Pai..Eu: Zic da…aveam programare la ora XBetty: Ah la ora X? Ah da…(si urmeaza un cascat prelung)..dar te rog mai asteapta un pic…Eu: Cat?Betty (voce pisicoasa): Hai vino..iti promit “ca nu o sa regreti”, uite te primeste colega mea (adica ea) si stai cu ea de vorba..Eu: Ok, fie…Ajung in locatie…ma intampina domnisoara Betty intr-o tinuta lejera, facem cunostinta…sunt invitat in bucatarie. Aici iau loc la masa…si urmeaza multa liniste…Domnisoara Betty butona de zor telefoanele si intra pe AT…un pahar cu apa, o cola..nimic….a trebuit sa cer. Am inceput sa rad in sinea mea de ridicolul situatiei dar nici eu nu am zis nimic sa vad pana unde ajunge absurdul…intr-un final urmeaza replica:,, Si afara e frig? Mai ploua?!” …Dupa acest mic intro, sunt “salvat” de domnisoara Janette care apare goala in bucatarie…dau un mic scan…zic, hmm ok..not bad…fata comuna, macar nu e de etnie, nemachiata, nearanjata…dar tinerica si corp ok pt genul skinny-micuta. Am facut cunostinta si cu domnisoara Janette care avea o fata mega plictisita si sictirita…Semnele erau de rau dar ceea ce m-a facut sa raman a fost curul simpatic si fata si ochii de culoare deschisa care imi aduceau aminte de Adelina (colega Corinei, cea cu sanii superbi). Bun…intram in camera…domnisoara Janette: ,,Ok spune-mi ce vrei””Eu: Huh? Zic ah..ok voiam sa te intreb (pt confirmare) e ok sarut si sex oral neprotejat?Janette: Da, e ok.Eu: Ok, atunci vreau sa raman o ora (mare greseala)Cand sa incepem treaba…domnisoara Janette ma trimite in pat “sa ma fac confortabil”..desi eram in picioare unul langa altul…sincer ma asteptam la un altfel de debut…Simteam cam spre ce se indreapta treaba dar am zis ca poate sunt eu nebun…ma asez in pat..incepe rutina clasica..pupat gat, piept…(seriously, cum Dumnezeu aveti toate aceesi rutina obosita?!)..o trag spre mine..dau sa sarut..dar nu prea era receptiva…sarut asa cu buzele…mai incerc ma lovesc si de mai multa rezistenta…o intreb de ce nu vrei sa ma saruti si tu calumea?! Janette: eh si tu? Ne am sarutat in limita bunului-simt…in momentul ala mi s-a pus un mare turn off..m-am lasat pe spate si am lasat o sa treaca la treaba…un oral decent, neprotejat…la inceput putin mai slab, gen supt doar capul, fara deepthroat dar pe urma a inceput sa l imbunatateasca. Trec si eu la o repriza de limbi..dupa care dau sa incepem treaba…zic punem si noi prezervativul…mi-l intinde asa intr-o lene totala: pune l si tu…bineinteles ca era o chinezarie, celebrul prezervativ rosu, mai stramt…(din alea de se dau gratuit..pe la tot felul de centre…)…ce sa facem, punem si prezervativul si trecem la treaba…normal ok, doar ca eu eram cam incarcat, cam excitat..si incercam sa nu mi dau drumul, cautam o pozitie mai putin excitabila, mai ok…fac si prostia sa ii spun…la care ea suparata: dar de ce? Nu te mai tine dati drumul…nu e bine ce faci…Intr-un final zic ok..hai sa trecem la anal…ea codindu-se..dar de ce? Ti am zis sa iti dai drumul…nu mai bine facem anal la al doilea numar…si asa ce daca treci la anal nu ti dai drumul la fel de repede?! In gandul meu, femeie lasa ma dracu in filmul meu…nu ma mai fute la creier…trecem la anal, care a fost asa amuzant, un fel de teatru tragico-comic…nici nu ma miscam au, au…cum ma miscam 1 cm..iar incepea..intr-un final intra…si se da totul pe brazda…bun termin repede si ma duc si eu la baie ca totul omul…mi se da un prosop uscat…ajung cu el la baie…dau sa vad daca e curat…era folosit…zic mda…intre timp cineva suna la usa…nu ma bag bine la dus ca aud pe cineva ca bate insistent la usa …era domnisoara Janette…Hai?! Mai stai?!...In gandul meu wtf (dupa 2 minute)…Janette: hai si tu mai repede ca…Ii zic lasa ma ca de abia am intrat…vin imediat…deja eram scarbit…fac dus repede…voiam sa ma pis…dar eram stresat daca intra cineva peste mine..noroc ca era cheia la baie…ma duc ma pis, iar ma spal…vin in camera…Eu: Pui, te superi daca raman doar un nr…e ok?Janette: Sigur, nicio problema…Eu: Ok, astept sa mi dai o parte din bani inapoi…Janette: Ce? Nu dau nimic…ai dat banii…gata…pai ce eu ma fut pe eugenii?Eu: Zic, nu pui…nu am zis nimic..ma gandeam doar ca pot raman doar un numar, nici nu am depasit cu timpul..si ma gandeam ca e ok si pt tine…Janette: Banii daca i-ai dat nu am cum sa ti ii dau inapoi..ce te am pus eu sa iei la ora…daca vrei poti sa pleci…eu nu ma fut pe eugeniiEu: (eram deja sucarit)..ok, nicio problema mai raman o finalizare..Janette: (ii cade fata)Ma pun in pat…vine si domnisoara Janette…nici nu ma asez bine..sare imediat pe gogu sa l suga…voiam sa ii zic Ho, mai femeie…unde te grabesti..dar am zis hai sa o las in filmul ei…O suge 2 minute pe urma isi intoarce privirea catre mine…deja asteptam o replica romantica…Janette: Auzi tu esti genul care ma chinuie la al doilea numar…asa o sa ma chinui pana la final (se referea la gogu care nu dadea semne ca mai traia)…Ii zic poate daca i-ai da un pic de pauza…si nu ai fi sarit direct sa canti la microfon si l-ai lasa putin si ar reveni…Zic nu se face asa vine omul imediat ..lasa si tu un pic de respiro…Janette: dar ce sa facem?! (se referea la ea…ce sa fac daca nu sug pula?!)…si continua Janette: lasa ca te stiu eu..esti din ala care vrea sa futa de toti banii….Ii zic serios? (primul numar a durat 10 minute “preludiu” si 10 minute futut…) te am futut 50 de minute incontinuu ?!...Janette: nu, nu lasa ca te stiu eu..esti din ala care vrea sa futa de toti banii..stii altii vin dau un numar isi termina treaba si pleaca…am multi din astia.…Eu: Zic pui..am venit ti-am platit o ora…vreau sa dau 2 nr, ok? Care e problema? Janette (cartea) Eu: zic mai bine ramaneam doar un nr imi dadeai banii inapoi pt o finalizare si nu mai era nicio faza din asta: Janette:Banii i-ai dat..nu se mai dau inapoi…ce eu ma fut pe eugenii?! Eu: Nu te futi pe eugenii..era vorba doar de o finalizare…in fine..,,e foame de bani, baieti” Janette: da, chiar e foame de bani Eu: Zic bravo tine-o tot asa ca o sa ajungi bine….o sa ti mearga bine Janette: imi merge bine stai linistit..mi-am ridicat casa, am masina la scara…stii imi permit si vacante…daca vrei iti pot arata si poze: Eu: Zic nu e nevoie te cred…hai sa trecem la al doilea numar…Al doilea numar a debutat cu un oral bun, cu scuipat, tentative de deepthroat(nu accepta mana pe cap), lins coaie…un oral chiar bun, putin normal si am terminat la anal (unde iar aceeasi povestea dar de ce anal din nou, dar au dar car-mar). Dau sa ma imbrac si zic scap de nebuna…nu se mai poate intampla nimic…cand sa iesim…un nenea in hol…inchide usa repede..ma duc sa ma incalt..la bucatarie Betty avea un musafir cu un copil mic…intre timp, in timp ce eu ma incaltam..se duce si domnisoara Janette sa pupaceasca pe bebe…langa mine usa de la intrare se aude soneria…intra o femeie, se uita ciudat la mine…imi da binete..si se duce la bucatarie…familionul s-a reintregit….pe fundal bebe care plange…am iesit …am incheiat relatarea..Note: Fizic : 8 (pt genul minione)Fata: comuna, stearsa, seamana foarte mult la fata cu AdelinaSani: inexistenti (cum ii are Maya), non-excitabili Fund: ok, simpatico, destul de ok proportionat Pussy: frumoasa, umezire naturalaSex oral: Prima repriza 6.5 A doua repriza: 8Sex normal: putin cat a fost (din cauza mea) nimic de comentat 8Sex anal: multa chinuiala la inceput, pe urma dupa ce intra…ii place, geme etc 8Igiena: 6 (nu a facut dus nici inainte, nici dupa primul sau al doilea numar, prosop folosit)Locatie: 7 (lispsa totala de intimitate si de discretie, cuib in toata regula, intra peste tine in baie, grabit etc)FK: N/AAtitudine: de fomista-centurista – 0Pret: 200 ron/h (ma zgarii si acum pe ochii..dar nu mai ce face)Concluzie: o tipa ok la fizic (pt tipul ei), tinerica, sex ok dar cu o atitudine de fomista-centuristaDe revenit: Niciodata (mai ales daca esti ,,genul care vrea sa futa de totii banii” = a se intelege ca esti baiat “rezon” daca platesti o ora, dai un nr si pleci..)PS: spun de pe acum ca nu o sa intru in nicio discutie in contradictoriu, nu o sa dau in cancanuri si nu o sa raspund la jigniri. Comentariele mele legat de acest cuib si in speta de aceasta domnisoara se opresc aici. Cine a avut rabdare sa citeasca, si a tras singur concluziile.Iti meriti soarta nepoate.Astea nu merita futute nici moca iar tu le mai dai si bani. 2
pidsadera Reputație: 41577 Postat Mai 6, 2016 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat Mai 6, 2016 Cum ma ???Toate recenziile de aici care le-am citit au aceleasi elemente dubioase. 8 6
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 6, 2016 Postat Mai 6, 2016 Cum ma ???Toate recenziile de aici care le-am citit au aceleasi elemente dubioase. nu ma citii ca faci albeata la ochi 1 1
liviu58 Reputație: -7337 Postat Mai 6, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Mai 6, 2016 Sa-ti dam apa cu zahar ca ești alb si la fata ? 4 7
raffaello Reputație: -6838 Postat Mai 6, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Mai 6, 2016 .................... :clapp
pidsadera Reputație: 41577 Postat Mai 6, 2016 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat Mai 6, 2016 Sa-ti dam apa cu zahar ca ești alb si la fata ?Iau un calcidin si imi va trece.lol 9 6
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Mai 6, 2016 Postat Mai 6, 2016 Din ciclul ,,Shaorma si Pizza/ Peregrinari prin Bucuresti si prin tara..."" am ajuns si la domnisoara Janette in faimosul cuib de pe Bd. Unirii (Tribunal). Pe scurt: una din cele mai de cacat experiente pe anul asta si din ultimii ani. Voi reveni mai pe seara cu o recenzie (cu multe detalii). NB:Evitati cu prisosinta acest cuib daca nu vreti sa aruncati cu banii pe geam...Bine dracu'ca nu ai zis ca ai fost agresat, batut etc 2 11
pipilica Reputație: 1621 Postat Mai 6, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Mai 6, 2016 Bine dracu'ca nu ai zis ca ai fost agresat, batut etcTaci dracu basitura,sunteti ultimele jeguri de stoarfe. 4 1
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Mai 6, 2016 Postat Mai 6, 2016 Taci dracu basitura,sunteti ultimele jeguri de stoarfe.Sictir ma jegule! 1 10
cubacigar Reputație: 1161 Postat Mai 6, 2016 Oras:Pe aici prin cartier Oras:Pe aici prin cartier Postat Mai 6, 2016 sa ne sugi pula betty si tu si toate jegoasele din cuibul ala infect!inca o data se vede ca voi chiar nu aveti loc decat pe centura ... tuva'n gura de bagaboante obosite 3
pipilica Reputație: 1621 Postat Mai 6, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Mai 6, 2016 De nu dai fă PC.cu minus pe Topicul tău?A început mancatoria între voi și încerci să ne provoci împotriva lui jartet si apoi să o "lucrezi" ca pe Anuscka?Perversă mică haleste un calciu că întru si pe Topicul tău să mă piș pe tine,să văd cum faci iar crize de spasmofilie. 2
pipilica Reputație: 1621 Postat Mai 6, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Mai 6, 2016 CubaCigar intră pe Topicul lui Betty, perversa vrea să își protejeze Topicul si face crize aici. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 6, 2016 Postat Mai 6, 2016 Sictir ma jegule! vorbeste fă frumos in plm de fonfăită 2 1
top gun Reputație: 1523 Postat Mai 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2016 Va salut, Am fost la Janette mai mult pt din curiozitate , sa vad si eu de ce sunt intrigati colegii.... Si nu am sa scriu prea mult, nu merita... Janette -o tanara cu figura comuna , corp slim, sani inexistenti, piele fina. Achitat 200 lei pt o ora cu sex total. Prosop curat, papuci,dush, apa calda geluri,apa de gura,ok A Inceput cu saruturi pe corp, montat guma, sex oral mediocru, imi era teama ca plec fara sa imi ating scopul. Reuseste sa -l trezeasca pe Jenel , incepem un doggie placut,este stramta si are tehnica buna de contractie Cand ma gandeam sa trec la anal, m-a strans atat de placut, incat m-am razgandit si am finalizat in pozitia asta. Am mers la dush , intre timp un client conversa cu colega in bucatarie,se auzea tot, pula intimitate.Mi-am dat seama ca ora s-a epuizat in 30 min, dar am vrut sa ii vad reactia.A venit , a plecat, a lasat usa deschisa, a revenit, a aranjat patul , mi s-a dus cheful si m-am imbracat, gandindu-ma la partea plina a paharului: bine ca am finalizat prima oara, ca altfel plecam si nerezolvat .... Janette - chip-6 , corp 7, sani ..." platfus" Oral -PROTEJAT - 6 Normal -8,5 Anal - NIET GFE-6 FK-NU Pacat, ar fi putut mai mult...aveam alte asteptari... Door to door 30 min, o finalizare, 200 lei . NU MAI REVIN . 16
azazel 13 Reputație: 765 Postat Mai 6, 2016 Oras:București Oras:București Postat Mai 6, 2016 Another one bites the dust. 2
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 6, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 6, 2016 Ca să te schimbi, tre' să te ducăcapu'... La bășitele astea nue cazu'... 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 6, 2016 Postat Mai 6, 2016 Va salut, Am fost la Janette mai mult pt din curiozitate , sa vad si eu de ce sunt intrigati colegii.... Si nu am sa scriu prea mult, nu merita... Janette -o tanara cu figura comuna , corp slim, sani inexistenti, piele fina. Achitat 200 lei pt o ora cu sex total. Prosop curat, papuci,dush, apa calda geluri,apa de gura,ok A Inceput cu saruturi pe corp, montat guma, sex oral mediocru, imi era teama ca plec fara sa imi ating scopul. Reuseste sa -l trezeasca pe Jenel , incepem un doggie placut,este stramta si are tehnica buna de contractie Cand ma gandeam sa trec la anal, m-a strans atat de placut, incat m-am razgandit si am finalizat in pozitia asta. Am mers la dush , intre timp un client conversa cu colega in bucatarie,se auzea tot, pula intimitate.Mi-am dat seama ca ora s-a epuizat in 30 min, dar am vrut sa ii vad reactia.A venit , a plecat, a lasat usa deschisa, a revenit, a aranjat patul , mi s-a dus cheful si m-am imbracat, gandindu-ma la partea plina a paharului: bine ca am finalizat prima oara, ca altfel plecam si nerezolvat .... Janette - chip-6 , corp 7, sani ..." platfus" Oral -PROTEJAT - 6 Normal -8,5 Anal - NIET GFE-6 FK-NU Pacat, ar fi putut mai mult...aveam alte asteptari... Door to door 30 min, o finalizare, 200 lei . NU MAI REVIN . Din ciclu Janetta loveste din nou ar fi cazu sa-i demascam pe toti coclitii astia de fac recenzii false incepand cu coclitu ala de GELU GUN , baga-mi-as pula in castroanele lui de lingau pervers ca minte peste tot el si inca cativa fraieri care n-au sange`n pula sa o zica p`aia dreapta 15 1
vasilepoamarosie Reputație: -157 Postat Mai 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2016 Din ciclu Janetta loveste din nou ar fi cazu sa-i demascam pe toti coclitii astia de fac recenzii false incepand cu coclitu ala de GELU GUN , baga-mi-as pula in castroanele lui de lingau pervers ca minte peste tot el si inca cativa fraieri care n-au sange`n pula sa o zica p`aia dreapta Da' ce aveți oameni buni cu săracul moșu' Gelu Gun? Că sunt atâția alții mult mai penibili - gen Adonis69, Discretul18, Tandrul69, Liviu58, JosephBavaria, LegolasFotbalistul și câți și mai câți... Până și moș Picon sau conu' Laury când le face câte o ștoarfă reducere 10% o pupă în cur și o ridică în slăvi până la cer... :laugh2 4 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 6, 2016 Postat Mai 6, 2016 Din ciclu Janetta loveste din nou ar fi cazu sa-i demascam pe toti coclitii astia de fac recenzii false incepand cu coclitu ala de GELU GUN , baga-mi-as pula in castroanele lui de lingau pervers ca minte peste tot el si inca cativa fraieri care n-au sange`n pula sa o zica p`aia dreaptaOpa ! Am revenit la limbajul anilor ''50 , cu demascari si procese politice etc.Bine ca esti tu tinar , si mai ales vei ramine tinar, cu pula mereu sus la datorie !Unde mint eu peste tot, bai abjectie umana venita din haznaua mintii ?Te-ai trezit brusc ca mint si pacalesc.Arata negru pe alb unde am mintit, nu urla in pustiu ca lupul la luna !Pe cine ling eu ? Daca minteam nu mai eram primit pe nicaieri. Vezi ca ti s-au incins neuronii si dai rateuri !Pe cite topicuri am fost eu, cum poti sa spui ca mint peste tot ?Care este aia dreapta ?Fa recenzii pe baza de vizite si pe urma sa imi dai peste ceafa.Maturizeaza-te, nu ai inventat tu roata ! 2 4
kristi22222 Reputație: 89 Postat Mai 6, 2016 Oras:everywhere Oras:everywhere Postat Mai 6, 2016 Pe toate forumurile curg recenziile negative la adresa teparei asteia de 2 parale.....oare de ce mai e nevoie sa treaca la categoria DE EVITAT , une ii e locul ??? 3 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum