Sari la conținut

Janette tribunalul nou 0746709824

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

la corp pozele corespund. se vede clar asta. aici nu vad ce este de comentat. fata este slim. e frumoasa pentru o fata slim. 

la fata, are trasaturi feminine. e frumoasa la chip pentru o fata slim. nu vad nici aici cu ce ajuta atata gargara.

pe aspect fizic nu vad ce e atata comentariu. fata a pus poze cu ea, se verifica ca e corpul ei. prefer poza in care e nemachiata in fata la unirii, sau mai putin machiata, dar asta e. 

daca aveti ceva de zis de atitudine, astept pareri de la unii care au fost, altfel comentariile legate de cat de frumoasa sau nefrumoasa este arata doar dorinta de a face panarama (lucru ok, de dragul fun-ului) sau alte interese (nu e ok si in cazul asta poti sa sugi pula cu parerea ta cu tot).

fizic ma atrage sa o vizitez. daca o sa ma trateze naspa, o sa spun si o sa fac scandal si spume pe forum si in real life, altfel, pana la chestii de atitudine sau igiena, pot sa vad ca tipa e asa cum a zis ca e si e foarte ok fizic vorbind. 

as sugera sa ne intoarcem la recenzii sau doar la "panarama si glume" pe forum, ambele acceptabile. in rest...can can 

• Like 3
  • Minus 1
Postat

ah...si ala care a postat pozele cu fata ei inaintea ei, ar trebui sa primeasca un ban. indiferent ca ea a postat apoi. ce era sa faca? poate a postat ca sa arate ca degeaba are poze cu ea.  fapta fusese deja facuta. 

si inainte sa primeasca ban si un sut in cur de pe forum, sa imi lase si mie fb-ul ei daca tot e asa destept ca sa o agat :D altfel e mai greu sa pazesc zona unirii toata ziua  :laugh2

ah, si imi place si betty, dar atata discutie de atitudine si igiena...nu imi suna bine la ureche, dar fizic, la corp, arata bine oricat ar face photoshop, cred ca nu e asa departe de realitate. dar pm. 

• Telefon: Super girl!
  • Oras:Bd.Unirii
Postat

Janette , you have a perfect body !

Thank you very much. :kiss3

• Minus 5
Postat

Vreo idee daca treci pe la mare vara asta ? :D :D :D

De trecut cu siguranta am sa trec, dar nu pentru job :)

• Minus 5
  • Oras:Antioquia, Medellin
  • Oras:Antioquia, Medellin
Postat

De trecut cu siguranta am sa trec, dar nu pentru job :)

uuooofff mi-ai stricat toata vara :( reao :*

• Minus 2
Postat

ah...si ala care a postat pozele cu fata ei inaintea ei, ar trebui sa primeasca un ban. indiferent ca ea a postat apoi. ce era sa faca? poate a postat ca sa arate ca degeaba are poze cu ea.  fapta fusese deja facuta. 

si inainte sa primeasca ban si un sut in cur de pe forum, sa imi lase si mie fb-ul ei daca tot e asa destept ca sa o agat :D altfel e mai greu sa pazesc zona unirii toata ziua  :laugh2

ah, si imi place si betty, dar atata discutie de atitudine si igiena...nu imi suna bine la ureche, dar fizic, la corp, arata bine oricat ar face photoshop, cred ca nu e asa departe de realitate. dar pm.

Apreciez enorm ca oarecum ma sustii si ca, spre deosebire de altii vezi cum stau lucrurile defapt. Am fost dezamagita in prima faza dar mi a trecut :) Eu sunt multumita de cum arat si nu am nici un complex. Nici faptul ca am sanii mici nu ma deranjeaza. Faza cu pozele nu o vad decat ca pe o publicitate, sa spun asa.

Mi ai ridicat moralul prin ceea ce ai spus si nu pot decat sa iti multumesc muuuuult de tot. Te astept cu mare drag pe la mine sa ma descoperi cum sunt cu adevarat. Te puuuuuup .

• Like 1
  • Minus 5
Postat

Am pun o poza cu Betty de acum o saptamana de la munte. Este de pe facebook ul ei, nephotoshopata in afara faptului ca are fata blurata.

Descrierea care o are la profil este reala iar cei care o cunosc pot confirma.

Ps: nu stie ca i am luat poza si ca am pus o aici.

Pss: scuze Bettyyyyyy!!!

post-193979-0-87319900-1464167656_thumb.jpg

• Like 6
  • Minus 5
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Am pun o poza cu Betty de acum o saptamana de la munte. Este de pe facebook ul ei, nephotoshopata in afara faptului ca are fata blurata.

Descrierea care o are la profil este reala iar cei care o cunosc pot confirma.

Ps: nu stie ca i am luat poza si ca am pus o aici.

Pss: scuze Bettyyyyyy!!!

E bunã, dã-o-n poolica mea :))

p.s și-a luat bașcheți noi? :)

Postat

Ii are de vre o 2 ani dar sti cum e cu lucrul de firma :)))))))
  • Like 1
  • Minus 5
Vizitator bettyblue
Reputație: 0
Postat

"Sunt noi?...nu, sunt spalati cu Perwoll!" :))))
  • Like 1
  • Minus 10
Vizitator bettyblue
Postat

Așa E ãștia cu bani, se râzgâie :))

:P

• Minus 10
Vizitator
Postat

Așa E ãștia cu bani, se râzgâie în pula mea :))

Postat

Da, este numele de botez :*

• Minus 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...