money_talks Reputație: -236 Postat Iunie 16, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Partajează Postat Iunie 16, 2016 Erai barbierit,epilat?Ai dat bine pe camera? Link spre comentariu
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Iunie 16, 2016 Oras:... Oras:... Partajează Postat Iunie 16, 2016 Am vizitat-o din nou pe Janette acum câteva zile.Locație 9Fata 10Acțiunea 9+Per total nota 9+Am ales o finalizareCadou 100 ronEu o recomand,mie îmi place mult fata.Cui îi place genul "teen" este perfecta.Și pentru ca face anal și îl face bine merita vizitată. Sper sa o mai vizitez curând.Banii i-ai dat ei sau lui betty cea urata? 3 Link spre comentariu
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat Iunie 16, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Partajează Postat Iunie 16, 2016 Când e premiera? 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2016 Partajează Postat Iunie 16, 2016 Eu zic că o bagă la un gang-bang și scapă Chipciu pe contraatac, le dă gol și gata! Poate ne ajuta Dumnezeu să nu-l mai vedem pă Chipciu anu ăsta... la euro zic.... la steaua e marfă 1 9 Link spre comentariu
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Iunie 16, 2016 Oras:... Oras:... Partajează Postat Iunie 16, 2016 Când e premiera?Sa mai dea 300 € sa curete topicul si dupa aceea 1 Link spre comentariu
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat Iunie 16, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Partajează Postat Iunie 16, 2016 Sa mai dea 300 € sa curete topicul si dupa aceeaFetilii sunt la Vama Veche acum. 2 Link spre comentariu
janette Reputație: -414 Postat Iunie 16, 2016 Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Partajează Postat Iunie 16, 2016 Am vizitat-o din nou pe Janette acum câteva zile.Locație 9Fata 10Acțiunea 9+Per total nota 9+Am ales o finalizareCadou 100 ronEu o recomand,mie îmi place mult fata.Cui îi place genul "teen" este perfecta.Și pentru ca face anal și îl face bine merita vizitată. Sper sa o mai vizitez curând.Te puuup. Mereu te astept cu mare drag 5 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Iunie 16, 2016 Partajează Postat Iunie 16, 2016 mai are bani betty cea urata sa-l baneze pe tralala? Link spre comentariu
pidsadera Reputație: 41577 Postat Iunie 16, 2016 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Partajează Postat Iunie 16, 2016 mai are bani betty cea urata sa-l baneze pe tralala?Se banzeaza la comanda? Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Iunie 16, 2016 Partajează Postat Iunie 16, 2016 Se banzeaza la comanda? betty s-a pacalitala si-a facut alte conturi si posteaza in acelasi stil penibil Link spre comentariu
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat Iunie 16, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Partajează Postat Iunie 16, 2016 Se banzeaza la comanda? Culmea prostiei.teparele si-au luat teapa. 2 Link spre comentariu
pidsadera Reputație: 41577 Postat Iunie 16, 2016 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Partajează Postat Iunie 16, 2016 Culmea prostiei.teparele si-au luat teapa.https://www.youtube.com/watch?v=mAFDtzNorjA Link spre comentariu
gentlemanbr Reputație: 22 Postat Iunie 16, 2016 Partajează Postat Iunie 16, 2016 Am vizitat-o pe Janette astazi pt ca m-a tentat faptul ca ofera anal la un pret avantajos.Locație noua pe langa zepter erau inca in mutari dar pe mn nu m-a deranjat: 9 (mi-a placut cum si-a decorat camera: biciuri, palarie de politist etc. )Fata 7 (Foarte naturala fara machiaj, slim. Pe viitor cred ca ti-ar sta f bine machiata putin strident si cu o pereche de tocuri in picioare mereu ) Acțiunea 8-9 (Isi da silinta cu pupaturi pe corp si e destul de vorbareata si cooperanta in pozitii)Oral 7 (E ok, face si deep etc. Eu nu ma omor dupa oral pt mn cam orice oral e la fel si e doar de trezit baiatul, chiar daca ar fi excelenta la oral nu mi-as da seama pt ca nu ma atrage oralul prea mult)Si acum piesa de rezistenta Anal 9 (Spre surprinderea si placerea mea a intrat toata si asta m-a facut fericit pt ca puteam sa dau si eu in ritmul in care dau in cealalta gaura)Per total nota 8 (Singurul meu sfat ar fi sa iti alegi un stil de machiaj bun pentru ca nu aveai deloc cand te-am vazut si niste tocuri dinalea perverse) Am ales o finalizareCadou 100 ronEu o recomand pt anal, m-am simtit bine. 5 Link spre comentariu
janette Reputație: -414 Postat Iunie 17, 2016 Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Partajează Postat Iunie 17, 2016 Am vizitat-o pe Janette astazi pt ca m-a tentat faptul ca ofera anal la un pret avantajos.Locație noua pe langa zepter erau inca in mutari dar pe mn nu m-a deranjat: 9 (mi-a placut cum si-a decorat camera: biciuri, palarie de politist etc. )Fata 7 (Foarte naturala fara machiaj, slim. Pe viitor cred ca ti-ar sta f bine machiata putin strident si cu o pereche de tocuri in picioare mereu ) Acțiunea 8-9 (Isi da silinta cu pupaturi pe corp si e destul de vorbareata si cooperanta in pozitii)Oral 7 (E ok, face si deep etc. Eu nu ma omor dupa oral pt mn cam orice oral e la fel si e doar de trezit baiatul, chiar daca ar fi excelenta la oral nu mi-as da seama pt ca nu ma atrage oralul prea mult)Si acum piesa de rezistenta Anal 9 (Spre surprinderea si placerea mea a intrat toata si asta m-a facut fericit pt ca puteam sa dau si eu in ritmul in care dau in cealalta gaura)Per total nota 8 (Singurul meu sfat ar fi sa iti alegi un stil de machiaj bun pentru ca nu aveai deloc cand te-am vazut si niste tocuri dinalea perverse) Am ales o finalizareCadou 100 ronEu o recomand pt anal, m-am simtit bine. merci mult pt sfat. Apreciez cand primesc sfaturi. Astept sa revi , cu drag ! 5 Link spre comentariu
janette Reputație: -414 Postat Iunie 17, 2016 Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Partajează Postat Iunie 17, 2016 Incepând de astăzi ma găsiți in zona Zepter in noua locație ! Pup futăcioşilor 1 5 Link spre comentariu
cataa80 Reputație: 1641 Postat Iunie 17, 2016 Oras:. Oras:. Partajează Postat Iunie 17, 2016 Pe viitor cred ca ti-ar sta f bine machiata putin strident si cu o pereche de tocuri in picioare mereu ) ... si niste tocuri dinalea perverse 1 Link spre comentariu
Vizitator rebel_ Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2016 Partajează Postat Iunie 17, 2016 Incepând de astăzi ma găsiți in zona Zepter in noua locație ! Pup futăcioşilor Singurica? Link spre comentariu
money_talks Reputație: -236 Postat Iunie 17, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Partajează Postat Iunie 17, 2016 Singurica?Singurica in camera,in rest e supravegheata de la distanta 5 6 Link spre comentariu
Vizitator rebel_ Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2016 Partajează Postat Iunie 17, 2016 Oare in tarif e inclus si un DVD cu actiunea? Link spre comentariu
money_talks Reputație: -236 Postat Iunie 17, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Partajează Postat Iunie 17, 2016 Oare in tarif e inclus si un DVD cu actiunea?Pt. DVD trebuie sa platesti separat si asta in functie de rezolutia la care vrei sa fi filmat 5 6 Link spre comentariu
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat Iunie 17, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Partajează Postat Iunie 17, 2016 Janette ai reusit sa rupi lantul?? 2 Link spre comentariu
Vizitator rebel_ Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2016 Partajează Postat Iunie 17, 2016 Janette ai reusit sa rupi lantul??Inca nu, cand se muta singura am s-o vizitez. Link spre comentariu
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat Iunie 17, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Partajează Postat Iunie 17, 2016 Inca nu, cand se muta singura am s-o vizitez.Mai ai putin de asteptat.20 de ani Link spre comentariu
Vizitator rebel_ Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2016 Partajează Postat Iunie 17, 2016 E bine, cred ca si la 53 o sa fiu apt Link spre comentariu
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat Iunie 17, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Partajează Postat Iunie 17, 2016 E bine, cred ca si la 53 o sa fiu apt Tu da,ea nu cred. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum