Sari la conținut

Janette tribunalul nou 0746709824

Postări Recomandate

• Oras:...
  • Oras:...

Am vizitat-o din nou pe Janette acum câteva zile.

Locație 9

Fata 10

Acțiunea 9+

Per total nota 9+

Am ales o finalizare

Cadou 100 ron

Eu o recomand,mie îmi place mult fata.

Cui îi place genul "teen" este perfecta.

Și pentru ca face anal și îl face bine merita vizitată.

Sper sa o mai vizitez curând.

Banii i-ai dat ei sau lui betty cea urata?
  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Eu zic că o bagă la un gang-bang și scapă Chipciu pe contraatac, le dă gol și gata!  :laugh2

Poate ne ajuta Dumnezeu să nu-l mai vedem pă Chipciu anu ăsta... la euro zic.... la steaua e marfă :)

• Like 1
  • Minus 9
Link spre comentariu
  • Telefon: Super girl!
  • Oras:Bd.Unirii

Am vizitat-o din nou pe Janette acum câteva zile.

Locație 9

Fata 10

Acțiunea 9+

Per total nota 9+

Am ales o finalizare

Cadou 100 ron

Eu o recomand,mie îmi place mult fata.

Cui îi place genul "teen" este perfecta.

Și pentru ca face anal și îl face bine merita vizitată.

Sper sa o mai vizitez curând.

Te puuup. Mereu te astept cu mare drag :*
  • Minus 5
Link spre comentariu

Am vizitat-o pe Janette astazi pt ca m-a tentat faptul ca ofera anal la un pret avantajos.
Locație noua pe langa zepter erau inca in mutari dar pe mn nu m-a deranjat: 9 (mi-a placut cum si-a decorat camera: biciuri, palarie de politist etc. :laugh2 )

Fata 7 (Foarte naturala fara machiaj, slim. Pe viitor cred ca ti-ar sta f bine machiata putin strident si cu o pereche de tocuri in picioare mereu ;)
Acțiunea 8-9 (Isi da silinta cu pupaturi pe corp si e destul de vorbareata si cooperanta in pozitii)

Oral 7 (E ok, face si deep etc. Eu nu ma omor dupa oral pt mn cam orice oral e la fel si e doar de trezit baiatul, chiar daca ar fi excelenta la oral nu mi-as da seama pt ca nu ma atrage oralul prea mult)

Si acum piesa de rezistenta Anal 9 (Spre surprinderea si placerea mea a intrat toata si asta m-a facut fericit pt ca puteam sa dau si eu in ritmul in care dau in cealalta gaura)
Per total nota 8 (Singurul meu sfat ar fi sa iti alegi un stil de machiaj bun pentru ca nu aveai deloc cand te-am vazut si niste tocuri dinalea perverse) :kiss2 
Am ales o finalizare
Cadou 100 ron
Eu o recomand pt anal, m-am simtit bine.

• Like 5
Link spre comentariu

Am vizitat-o pe Janette astazi pt ca m-a tentat faptul ca ofera anal la un pret avantajos.Locație noua pe langa zepter erau inca in mutari dar pe mn nu m-a deranjat: 9 (mi-a placut cum si-a decorat camera: biciuri, palarie de politist etc. :laugh2 )

Fata 7 (Foarte naturala fara machiaj, slim. Pe viitor cred ca ti-ar sta f bine machiata putin strident si cu o pereche de tocuri in picioare mereu ;)Acțiunea 8-9 (Isi da silinta cu pupaturi pe corp si e destul de vorbareata si cooperanta in pozitii)

Oral 7 (E ok, face si deep etc. Eu nu ma omor dupa oral pt mn cam orice oral e la fel si e doar de trezit baiatul, chiar daca ar fi excelenta la oral nu mi-as da seama pt ca nu ma atrage oralul prea mult)

Si acum piesa de rezistenta Anal 9 (Spre surprinderea si placerea mea a intrat toata si asta m-a facut fericit pt ca puteam sa dau si eu in ritmul in care dau in cealalta gaura)Per total nota 8 (Singurul meu sfat ar fi sa iti alegi un stil de machiaj bun pentru ca nu aveai deloc cand te-am vazut si niste tocuri dinalea perverse) :kiss2 Am ales o finalizareCadou 100 ronEu o recomand pt anal, m-am simtit bine.

:* merci mult pt sfat. Apreciez cand primesc sfaturi. Astept sa revi , cu drag ! :kiss3
  • Minus 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...