liviu58 Reputație: -7337 Postat Iunie 30, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Iunie 30, 2016 Esti febletea mea!Consider ca esti cel mai laudaros si lipsit de modestie membru de pe forum.Asa e,cum spui..totul e virtual.Totusi,ma macina o intrebare!In realitate esti cu mult mai prost decat aici?sunt atat de prost incat iti dau muie de cel putin 10ori pe zi si vad ca nu te saturi.Ia-i scris anyei '' vezi daca vine Liviu'' etc ,m-am si saturat sa te fac prost,de unde sa stie aia ca sunt eu? ma legitimeaza la usa? numele meu real nu este liviu,cred ca am exagerat cand am spus ca ai mintea unui copil de 5 ani ,esti mult mai redus , sincer imi pare rau de tine 5 4
azazel 13 Reputație: 765 Postat Iunie 30, 2016 Oras:București Oras:București Postat Iunie 30, 2016 sunt atat de prost incat iti dau muie de cel putin 10ori pe zi si vad ca nu te saturi.Ia-i scris anyei '' vezi daca vine Liviu'' etc ,m-am si saturat sa te fac prost,de unde sa stie aia ca sunt eu? ma legitimeaza la usa? numele meu real nu este liviu,cred ca am exagerat cand am spus ca ai mintea unui copil de 5 ani ,esti mult mai redus , sincer imi pare rau de tineToata lumea stie ca esti prost pictore,dar numai unii stiu ca esti si retardat. 2
liviu58 Reputație: -7337 Postat Iunie 30, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Iunie 30, 2016 Toata lumea stie ca esti prost pictore,dar numai unii stiu ca esti si retardat. Marsh azorel iar ai scapat din lantz ? 4 4
azazel 13 Reputație: 765 Postat Iunie 30, 2016 Oras:București Oras:București Postat Iunie 30, 2016 Marsh azorel iar ai scapat din lantz ?Am scapat o pl.Tot legat sunt. 1
liviu58 Reputație: -7337 Postat Iunie 30, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Iunie 30, 2016 Am scapat o pl.Tot legat sunt. :laugh2 4 4
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat Iunie 30, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Postat Iunie 30, 2016 Bree, nu mai faceți gâlceavă pe Topicul protejatei mele. 2
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Iunie 30, 2016 Oras:... Oras:... Postat Iunie 30, 2016 sunt atat de prost incat iti dau muie de cel putin 10ori pe zi si vad ca nu te saturi.Ia-i scris anyei '' vezi daca vine Liviu'' etc ,m-am si saturat sa te fac prost,de unde sa stie aia ca sunt eu? ma legitimeaza la usa? numele meu real nu este liviu,cred ca am exagerat cand am spus ca ai mintea unui copil de 5 ani ,esti mult mai redus , sincer imi pare rau de tinede unde sa stie ca esti tu?ai mainile unsuroase bucatare,mirosi a mancare,esti batran coclit si esti ff prost! 2
liviu58 Reputație: -7337 Postat Iunie 30, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Iunie 30, 2016 de unde sa stie ca esti tu?ai mainile unsuroase bucatare,mirosi a mancare,esti batran coclit si esti ff prost!Bai baiatule tu nu esti prost esti de-a dreptu oligofren- bucatarii se spala pe maini de cel putin 100 de ori- de vreo 6 ani bucatarii poarta manusi- sunt atat de prost incat numai tips-ul meu pe o saptamana depaseste salariul tau pe trei / patru luniDaca erai si tu prost ca mine erai fericit acum, nu frustrat. 7 4
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Iunie 30, 2016 Oras:... Oras:... Postat Iunie 30, 2016 Bai baiatule tu nu esti prost esti de-a dreptu oligofren- bucatarii se spala pe maini de cel putin 100 de ori- de vreo 6 ani bucatarii poarta manusi- sunt atat de prost incat numai tips-ul meu pe o saptamana depaseste salariul tau pe trei / patru luniDaca erai si tu prost ca mine erai fericit acum, nu frustrat.In toate postarile recunosti ca esti prost!E un inceput!Tipsul tau?Esti un sclav bucatar,in abur si caldura toata ziua,transpirat ca un porc...yahh..mi-e sila..
lwx Reputație: -422 Postat Iunie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 30, 2016 Am trecut si eu pe la Jenica, din pacate nu am ramas pentru ca nu era pe gustul meu neavand sani mai deloc.In rest a fost serioasa cu programarea, detalierea serviciilor si nici nu a avut o reactie urata ca nu am ramas.
azazel 13 Reputație: 765 Postat Iunie 30, 2016 Oras:București Oras:București Postat Iunie 30, 2016 Am trecut si eu pe la Jenica, din pacate nu am ramas pentru ca nu era pe gustul meu neavand sani mai deloc.In rest a fost serioasa cu programarea, detalierea serviciilor si nici nu a avut o reactie urata ca nu am ramas.Daca ai fi ramas pt o finalizare tot atat ar fi durat,ca te dadea afara imediat. 2 1
darknightmare Reputație: -6 Postat Iunie 30, 2016 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Postat Iunie 30, 2016 Bai baiatule tu nu esti prost esti de-a dreptu oligofren- bucatarii se spala pe maini de cel putin 100 de ori- de vreo 6 ani bucatarii poarta manusi- sunt atat de prost incat numai tips-ul meu pe o saptamana depaseste salariul tau pe trei / patru luniDaca erai si tu prost ca mine erai fericit acum, nu frustrat.ce sa stie ei, un bucatar care se respecta pe el si clientii pentru care gateste se spala intr-o zi pe maini de cate ori se spala altii intr-o luna, sau nici atat... gatitul e o arta, dar unii sunt obisnuiti sa manance ficatii altora sau sa le gateasca nevestele, fiindu-le frica sa nu se parleasca. 1
money_talks Reputație: -236 Postat Iunie 30, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Iunie 30, 2016 Punctul forte al ei nu sunt sanii,ci tepele!! p.s.:Mai treci peste cativa ani la ea,poate pana atunci face rost de bani de silicoane 9 7
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat Iulie 1, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Postat Iulie 1, 2016 Punctul forte al ei nu sunt sanii,ci tepele!! p.s.:Mai treci peste cativa ani la ea,poate pana atunci face rost de bani de silicoane Eu am auzit că își bagă în sutien tampoanele lui Betty. 3 1
gigi balamuc Reputație: 10 Postat Iulie 1, 2016 Oras:Corbeanca Oras:Corbeanca Postat Iulie 1, 2016 Janette aş vrea să te scot la o plimbare in parc 1
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat Iulie 1, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Postat Iulie 1, 2016 Janette aş vrea să te scot la o plimbare in parc Pentru asta îți trebuie lesa,botniță, punga pentru excremente că n-o mai ține supapa si obligatoriu carnetul de sănătate cu vaccinul antirabic la zi. 2 1
janette Reputație: -414 Postat Iulie 2, 2016 Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Postat Iulie 2, 2016 Poze noi! 4 5
gigi balamuc Reputație: 10 Postat Iulie 2, 2016 Oras:Corbeanca Oras:Corbeanca Postat Iulie 2, 2016 Poze noi!Acum fac rost de o suta de eurosAi preferinte in legatura cu hotelul ? de cate stele ?Ai un cur misto
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Iulie 2, 2016 Oras:... Oras:... Postat Iulie 2, 2016 Poze noi!ce ai facut nebuno?te-ai lovit la cap?pai tu esti de 100 de coco?ai tinut vreodata in mana 100 de euro? 2 1
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat Iulie 2, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Postat Iulie 2, 2016 ce ai facut nebuno?te-ai lovit la cap?pai tu esti de 100 de coco?ai tinut vreodata in mana 100 de euro?Nu tine nici lei,caseria este la Betty. 1
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Iulie 2, 2016 Oras:... Oras:... Postat Iulie 2, 2016 Nu tine nici lei,caseria este la Betty.cine e jupana?cine e stapana?betty e pestoaica si e numai una! 2
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat Iulie 2, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Postat Iulie 2, 2016 cine e jupana?cine e stapana?betty e pestoaica si e numai una!Și ne suge nouă,........ 1
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Iulie 2, 2016 Oras:... Oras:... Postat Iulie 2, 2016 Și ne suge nouă,........ar vrea ea..dar duce lipsa.nu ai vazut ce program schimbul 3 are?... 2
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat Iulie 2, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Postat Iulie 2, 2016 ar vrea ea..dar duce lipsa.nu ai vazut ce program schimbul 3 are?...Dar weekendurile le face în Dubai 1
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Iulie 2, 2016 Oras:... Oras:... Postat Iulie 2, 2016 Dar weekendurile le face în Dubaidaaa...se duce pe munte..pe un munte de balegar de la ea de la taranoaia..
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum