janette Reputație: -414 Postat August 31, 2016 Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Postat August 31, 2016 " Dacă nu știi cu ce se mănâncă femeia, stai dracului în banca ta și vezi-ți de berile și meciurile cu băieții. Sau de puștoaicele aflate la același nivel cu tine. Deși poate părea, nu-i deloc simplu să ai de-a face cu o femeie. Trebuie să fii potent la toate etajele.Trebuie, în primul rând, să-ți fi ieșit neuronii, semn clar al maturității tale, pentru că altfel riști să te faci de râs în încercarea de a avea chiar și cea mai simplă femeie. În al doilea rând, trebuie să-ți fi cultivat suficient bunul simț, pentru a nu transforma conviețuirea cu tine într-o cocină ordinară. Pe-o femeie nu o tratezi cu „fă, proasto”, pentru că te împachetează și te trimite la mă-ta să-ți reiei cei șapte ani de acasă. În al treilea rând, trebuie să fi învățat că sinceritatea brută este mult mai bună decât orice minciună îmbrăcată în straie de sărbătoare. " 6
miky77 Reputație: -1394 Postat August 31, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 31, 2016 " Dacă nu știi cu ce se mănâncă femeia, stai dracului în banca ta și vezi-ți de berile și meciurile cu băieții. Sau de puștoaicele aflate la același nivel cu tine. Deși poate părea, nu-i deloc simplu să ai de-a face cu o femeie. Trebuie să fii potent la toate etajele.Trebuie, în primul rând, să-ți fi ieșit neuronii, semn clar al maturității tale, pentru că altfel riști să te faci de râs în încercarea de a avea chiar și cea mai simplă femeie. În al doilea rând, trebuie să-ți fi cultivat suficient bunul simț, pentru a nu transforma conviețuirea cu tine într-o cocină ordinară. Pe-o femeie nu o tratezi cu „fă, proasto”, pentru că te împachetează și te trimite la mă-ta să-ți reiei cei șapte ani de acasă. În al treilea rând, trebuie să fi învățat că sinceritatea brută este mult mai bună decât orice minciună îmbrăcată în straie de sărbătoare. "Spune Isaura cu cuvintele tale nu plagia de aici https://thediaryofadam.com/2016/08/30/daca-nu-stii-cu-ce-se-mananca-femeia-stai-dracului-banca-ta/ Am zis ca a inebunit Janet cand am citit ce frumos si ortografic scrie Deja imi schimbasem parerea si am crezut ca vrea sa devina FEMEIE DE CASA , da tot DE CONSUMATIE pe buget low-cost a ramas :laugh2 28 18
ghost 01 Reputație: 2247 Postat August 31, 2016 Oras:... Oras:... Postat August 31, 2016 " Dacă nu știi cu ce se mănâncă femeia, stai dracului în banca ta și vezi-ți de berile și meciurile cu băieții. Sau de puștoaicele aflate la același nivel cu tine. Deși poate părea, nu-i deloc simplu să ai de-a face cu o femeie. Trebuie să fii potent la toate etajele.Trebuie, în primul rând, să-ți fi ieșit neuronii, semn clar al maturității tale, pentru că altfel riști să te faci de râs în încercarea de a avea chiar și cea mai simplă femeie. În al doilea rând, trebuie să-ți fi cultivat suficient bunul simț, pentru a nu transforma conviețuirea cu tine într-o cocină ordinară. Pe-o femeie nu o tratezi cu „fă, proasto”, pentru că te împachetează și te trimite la mă-ta să-ți reiei cei șapte ani de acasă. În al treilea rând, trebuie să fi învățat că sinceritatea brută este mult mai bună decât orice minciună îmbrăcată în straie de sărbătoare. "Mi-a curs o lacrima...din pula! 3
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat August 31, 2016 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat August 31, 2016 Mi-a curs o lacrima...din pula! Nasol. Încearcă cu sinedol. P.s. ai fost la betty?
azazel 13 Reputație: 765 Postat August 31, 2016 Oras:București Oras:București Postat August 31, 2016 Spune Isaura cu cuvintele tale nu plagia de aici https://thediaryofadam.com/2016/08/30/daca-nu-stii-cu-ce-se-mananca-femeia-stai-dracului-banca-ta/ Am zis ca a inebunit Janet cand am citit ce frumos si ortografic scrie Deja imi schimbasem parerea si am crezut ca vrea sa devina FEMEIE DE CASA , da tot DE CONSUMATIE pe buget low-cost a ramas :laugh2 Uite unde era intelectuala )
Vizitator Reputație: 0 Postat August 31, 2016 Postat August 31, 2016 " Dacă nu știi cu ce se mănâncă femeia, stai dracului în banca ta și vezi-ți de berile și meciurile cu băieții. Sau de puștoaicele aflate la același nivel cu tine. Deși poate părea, nu-i deloc simplu să ai de-a face cu o femeie. Trebuie să fii potent la toate etajele.Trebuie, în primul rând, să-ți fi ieșit neuronii, semn clar al maturității tale, pentru că altfel riști să te faci de râs în încercarea de a avea chiar și cea mai simplă femeie. În al doilea rând, trebuie să-ți fi cultivat suficient bunul simț, pentru a nu transforma conviețuirea cu tine într-o cocină ordinară. Pe-o femeie nu o tratezi cu „fă, proasto”, pentru că te împachetează și te trimite la mă-ta să-ți reiei cei șapte ani de acasă. În al treilea rând, trebuie să fi învățat că sinceritatea brută este mult mai bună decât orice minciună îmbrăcată în straie de sărbătoare. " ce culta`n cap iesti 1 1
parintele pipilica Reputație: 187 Postat August 31, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat August 31, 2016 Ceai facut Jartette,ai incercat sa pari hintelectuala si te-ai facut de cacat? 1
ghost 01 Reputație: 2247 Postat August 31, 2016 Oras:... Oras:... Postat August 31, 2016 Ceai facut Jartette,ai incercat sa pari hintelectuala si te-ai facut de cacat?Era deja!Si-a consolidat pozitia! 3 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 31, 2016 Postat August 31, 2016 Am fost curios sa vad daca e dracu' chiar asa negru cum zic baietii si, din contra, am avut parte de o experienta super. M-am intors cu fix cat trebuia sa mai am in porfotel, nu m-a batut niciun peste, n-am fost dat afara mai devreme )) Fetele au fost gazde bune, sociabile, nu m-au grabit si au incercat si reusit sa ma faca sa ma simt bine. Note: Locatie: 9Aspect: 8. Arata bine ambele, betty cateva kg in plus, janette in minus, ar trebui sa faca o medie )Igiena: 10 ambeleOral: 9 - janette (N), 8 - betty (P).Normal: 9 - betty, n/a janette.Anal: 9.5 janette, n/a betty.Show: 8 Halat: 450, 70-75 minute door-to-door
pidsadera Reputație: 41577 Postat August 31, 2016 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat August 31, 2016 Ce carti ai citit in ultima vreme ?Sa nu te superi ca te intreb.Am vazut ca esti acida cu toata lumea.Sincer nici nu stiu cine posteaza de pe cont...sper sa fie o singura persoana.Traiam in era tehnologiei... 12 7
janette Reputație: -414 Postat Septembrie 1, 2016 Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Postat Septembrie 1, 2016 Am fost curios sa vad daca e dracu' chiar asa negru cum zic baietii si, din contra, am avut parte de o experienta super. M-am intors cu fix cat trebuia sa mai am in porfotel, nu m-a batut niciun peste, n-am fost dat afara mai devreme )) Fetele au fost gazde bune, sociabile, nu m-au grabit si au incercat si reusit sa ma faca sa ma simt bine. Note: Locatie: 9Aspect: 8. Arata bine ambele, betty cateva kg in plus, janette in minus, ar trebui sa faca o medie )Igiena: 10 ambeleOral: 9 - janette (N), 8 - betty (P).Normal: 9 - betty, n/a janette.Anal: 9.5 janette, n/a betty.Show: 8Halat: 450, 70-75 minute door-to-doorIti multumim mult pentru recenzie. Te mai asteptam la noi cu acelasi mare drag. Te pupacim 1 7
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Septembrie 1, 2016 Oras:... Oras:... Postat Septembrie 1, 2016 Am fost curios sa vad daca e dracu' chiar asa negru cum zic baietii si, din contra, am avut parte de o experienta super. M-am intors cu fix cat trebuia sa mai am in porfotel, nu m-a batut niciun peste, n-am fost dat afara mai devreme )) Fetele au fost gazde bune, sociabile, nu m-au grabit si au incercat si reusit sa ma faca sa ma simt bine. Note: Locatie: 9Aspect: 8. Arata bine ambele, betty cateva kg in plus, janette in minus, ar trebui sa faca o medie )Igiena: 10 ambeleOral: 9 - janette (N), 8 - betty (P).Normal: 9 - betty, n/a janette.Anal: 9.5 janette, n/a betty. Show: 8Halat: 450, 70-75 minute door-to-door Nu prea ai mai fost activ pe forum in ultimile luni.Ma bucur ca ai revenit! 1 1
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2016 Postat Septembrie 2, 2016 Screenshot_2016-09-01-16-15-31-1.pngDispari lesinatule!!! Ai pofte ma ? 1 10
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2016 Postat Septembrie 2, 2016 Am fost curios sa vad daca e dracu' chiar asa negru cum zic baietii si, din contra, am avut parte de o experienta super. M-am intors cu fix cat trebuia sa mai am in porfotel, nu m-a batut niciun peste, n-am fost dat afara mai devreme )) Fetele au fost gazde bune, sociabile, nu m-au grabit si au incercat si reusit sa ma faca sa ma simt bine. Note: Locatie: 9Aspect: 8. Arata bine ambele, betty cateva kg in plus, janette in minus, ar trebui sa faca o medie )Igiena: 10 ambeleOral: 9 - janette (N), 8 - betty (P).Normal: 9 - betty, n/a janette.Anal: 9.5 janette, n/a betty.Show: 8Halat: 450, 70-75 minute door-to-doorMs ptr recenzie, apreciez ca ai spus adevarul 2 11
andrew gigolo Reputație: -673 Postat Septembrie 2, 2016 Postat Septembrie 2, 2016 Ați facut show lesby ? 1
brett Reputație: 1750 Postat Septembrie 2, 2016 Postat Septembrie 2, 2016 Au facut, da betty e amatoare de sex normal fara prezervativ, asa cum singura a scris.n-a facut nici o aluzie? 1
andrew gigolo Reputație: -673 Postat Septembrie 2, 2016 Postat Septembrie 2, 2016 Păi nu sunt surori !? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2016 Postat Septembrie 2, 2016 betty e amatoare de sex normal fara prezervativ, asa cum singura a scris.n-a facut nici o aluzie?Nu, daca ar fi facut nu as fi ramas. Acum nu stiu ce sa zic, si oralul a fost protejat
ramirez2 Reputație: 143 Postat Septembrie 2, 2016 Oras:acolo Oras:acolo Postat Septembrie 2, 2016 Nu, daca ar fi facut nu as fi ramas. Acum nu stiu ce sa zic, si oralul a fost protejatCitește și matale primele pagini de pe Topicul lui Betty,ca recunoaște singură că face normal neprotejat. 1 1
ramirez2 Reputație: 143 Postat Septembrie 2, 2016 Oras:acolo Oras:acolo Postat Septembrie 2, 2016 Apropo,sau lins in pizda surorile??????? 1 2
darknightmare Reputație: -6 Postat Septembrie 3, 2016 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Postat Septembrie 3, 2016 Apropo,sau lins in pizda surorile???????ce intrebare puerila si gandire bolnava 2
carot123 Reputație: 44 Postat Septembrie 6, 2016 Oras:buc Oras:buc Postat Septembrie 6, 2016 am fost de curand pt a 3 a oara la janette pare foarte de treaba, cel putin cu mine a fost okam primit oral si anal.oralul e imbunatatit de noile buze din dotare.nota maxima pt stramtoarea din spate si funduletul ei ferm . la sfarsit era sa o dea in bara cu restul de 50 de lei de la cei 200 lasati initial. noul pret e 150 per tragere.vazand ca nu las de la mine .. au scos si restul..poate e o noua tactica. mergeti cu bani ficsi 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum