tmr Reputație: 9 Postat Aprilie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 10, 2016 Buna tuturor. Am vazut niste club in jurul Piata Romana. Sunt niste fetele frumoase care spune si arata ca "hai sa ne asezam impreauna" si ma cheama. Dar nu am stit cum se face si ce e regula in Romania si am vrut sa va intreb. Daca ne asezam impreauna si daca bea ceva langa mine pt jumatate de ora, platesc doar ce bem si atat? si cat costa aprox? e altceva trebuie sa stiu?
codered Reputație: 3190 Postat Aprilie 27, 2016 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Aprilie 27, 2016 Trebuie sa platesti tot, inclusiv scaunul pe care stai si simplul fapt ca te uiti la o fata romanca.Voi aveti atatea femei urate in tarile voastre, naspete,grase si imbracate urat, incat ar trebui sa platiti pentru fiecare privire aruncata in Gradina noastra. PS Da,si mai trebuie sa stii ceva. Ca romanca noastra frumoasa te va vraji sa te lepezi de obeza ta de acasa, dupa care va divorta, iti va lua banii si se va intoarce la un roman frumos si potent, nu va sta cu un obez imbaiat in bere. 3
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Aprilie 27, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Aprilie 27, 2016 plateste plateste, te-n gura de araboi, arunca cu banii aia facuti din petrol si sclavie, in femeiile noastre avem cele mai bune si futacioase femei din europa, trebuie sa platesti 100 euro pe minut doar ca ai ocazia sa vorbesti cu asa o faptura, comparativ cu scroafele voastre nespalate si paroase!marca banu Ahmed si ciocu mic! 2 5
Postări Recomandate