13cunilingus Reputație: 2325 Postat Decembrie 17, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 17, 2016 Disponibila?
gogoloi Reputație: 207 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:nimfomane Oras:nimfomane Postat Decembrie 29, 2016 Caut sprijin emotional,financiar Bucuresti, Sector 1Valabil din 25.12.2016 18:28:24 DescriereVreau o schimbare in viata mea,sunt moldoveanca insa imi doresc sa ma mut in Bucuresti chiar sa dau si la facultate ?? Am 25 de ani,1.70cm,59kg,sunt singura si nu am copii. Sunt o tipa deschisa,matura,comunicativa,frumusica si ma pot adapta la orice tip de relatie chiar daca esti casatorit dar daca esti serios si iti doresti o relatie stabila ma pot adapta intr-o relatie discreta. Imi doresc un barbat matur cu care sa am ce vorbi si sa existe acea chimie,sa ma sustina financiar in a continua studiile si pentru a avea un loc unde sa locuiesc si sa fie al "nostru". Daca consideri ca te regasesti in cuvintele mele si poti fi barbatul potrivit pentru mine (barbatul serios care sa imi ofere stabilitate emotional cat si financiar) atunci astept sa imi scrii cateva cuvinte despre tine... barbatii neseriosi sa se abtina ?? Anunturi recomandate http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/el-pentru-ea/anunt/Caut-sprijin-emotionalfinanciar/7b006676786b6752.html
laury Reputație: 24071 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Decembrie 29, 2016 Asta vrea sa se marite? 😄😄😄
keyser söze Reputație: -1833 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 29, 2016 Caut sprijin emotional,financiar Bucuresti, Sector 1Valabil din 25.12.2016 18:28:24 DescriereVreau o schimbare in viata mea,sunt moldoveanca insa imi doresc sa ma mut in Bucuresti chiar sa dau si la facultate ?? Am 25 de ani,1.70cm,59kg,sunt singura si nu am copii. Sunt o tipa deschisa,matura,comunicativa,frumusica si ma pot adapta la orice tip de relatie chiar daca esti casatorit dar daca esti serios si iti doresti o relatie stabila ma pot adapta intr-o relatie discreta. Imi doresc un barbat matur cu care sa am ce vorbi si sa existe acea chimie,sa ma sustina financiar in a continua studiile si pentru a avea un loc unde sa locuiesc si sa fie al "nostru". Daca consideri ca te regasesti in cuvintele mele si poti fi barbatul potrivit pentru mine (barbatul serios care sa imi ofere stabilitate emotional cat si financiar) atunci astept sa imi scrii cateva cuvinte despre tine... barbatii neseriosi sa se abtina ??Anunturi recomandate http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/el-pentru-ea/anunt/Caut-sprijin-emotionalfinanciar/7b006676786b6752.html pai si cum facem? ca fata vrea doar unu, nu ma pot baga si eu peste ei doi? 1
laury Reputație: 24071 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Decembrie 29, 2016 pai si cum facem? ca fata vrea doar unu, nu ma pot baga si eu peste ei doi? Pana se hotaraste ea cu cine...hai sa o futem!
krusnic Reputație: 106 Postat August 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 8, 2017 Salutare, Mai stie cineva de ea? Merci.
laury Reputație: 24071 Postat August 8, 2017 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat August 8, 2017 De ce intrebi?
sweet glory Reputație: -366 Postat August 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 8, 2017 Vrea sa ii ofere o inghetata ..... pe bat
krusnic Reputație: 106 Postat August 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 9, 2017 Un bat pe inghetata
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum