Sari la conținut

Moldoveanca- 19 ANI - 0784329238

Postări Recomandate

• Oras:nimfomane
  • Oras:nimfomane
Postat
Caut sprijin emotional,financiar

Valabil din 25.12.2016 18:28:24 
Descriere

Vreau o schimbare in viata mea,sunt moldoveanca insa imi doresc sa ma mut in Bucuresti chiar sa dau si la facultate ?? Am 25 de ani,1.70cm,59kg,sunt singura si nu am copii. Sunt o tipa deschisa,matura,comunicativa,frumusica si ma pot adapta la orice tip de relatie chiar daca esti casatorit dar daca esti serios si iti doresti o relatie stabila ma pot adapta intr-o relatie discreta. Imi doresc un barbat matur cu care sa am ce vorbi si sa existe acea chimie,sa ma sustina financiar in a continua studiile si pentru a avea un loc unde sa locuiesc si sa fie al "nostru". Daca consideri ca te regasesti in cuvintele mele si poti fi barbatul potrivit pentru mine (barbatul serios care sa imi ofere stabilitate emotional cat si financiar) atunci astept sa imi scrii cateva cuvinte despre tine... barbatii neseriosi sa se abtina ??

• Oras:Los Angeles
Postat

Asta vrea sa se marite? 😄😄😄

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Caut sprijin emotional,financiar

Valabil din 25.12.2016 18:28:24 
Descriere

Vreau o schimbare in viata mea,sunt moldoveanca insa imi doresc sa ma mut in Bucuresti chiar sa dau si la facultate ?? Am 25 de ani,1.70cm,59kg,sunt singura si nu am copii. Sunt o tipa deschisa,matura,comunicativa,frumusica si ma pot adapta la orice tip de relatie chiar daca esti casatorit dar daca esti serios si iti doresti o relatie stabila ma pot adapta intr-o relatie discreta. Imi doresc un barbat matur cu care sa am ce vorbi si sa existe acea chimie,sa ma sustina financiar in a continua studiile si pentru a avea un loc unde sa locuiesc si sa fie al "nostru". Daca consideri ca te regasesti in cuvintele mele si poti fi barbatul potrivit pentru mine (barbatul serios care sa imi ofere stabilitate emotional cat si financiar) atunci astept sa imi scrii cateva cuvinte despre tine... barbatii neseriosi sa se abtina ??

pai si cum facem? ca fata vrea doar unu, nu ma pot baga si eu peste ei doi?

• Like 1
Postat

pai si cum facem? ca fata vrea doar unu, nu ma pot baga si eu peste ei doi?

Pana se hotaraste ea cu cine...hai sa o futem!

:laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...