Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Am fost la gagica asta. Undeva prin Berceni, nu mai retin strada. Zicea ca merge mai mult la client sau hotel.

Locatia: Cred ca cevba regim hotelier. Ok una peste alta.

Aspect: Per total un 7-8 Micuta, Blonda, tunsa scurt, tatuata, cam 19 ani, usor inchisa la ten - posibil Gipsy, tate mici dar dragute.

Gfe: Vorbeste ceva mai mult decat ai vrea, dar in sensul sa zicem "prietenos". FK nu am incercat o sa va spun mai jos de ce.

Prestatie: Aici devine interesant. Fata e cam nebuna sexual vorbind, in sensul bun. Mi-a zis de la inceput ca face orice, mai putin anal. Si asa a fost. Oral - nota 10 DT, practic am futut-o in gura si mi-am dat drumul pe fata ei dupa care s-a mai jucat putin cu sperma. Normal: am futut-o mai intai cu degetele si i-a placut mult. Apoi am luat-o capra trasa serios de par si cu multe palme peste buci, chestii care i-au placut si mai mult. Anal cum am zis nu face.

Ca minusuri, mie sincer fata mi s-a parut usor drogata, nu stiu cu ce ca nu ma pricep f bine dar asa parea. Din cauza asta am stat siu departe de FK.

Per total o experienta f tare la doar 130 lei cu 2 finalizari, insa nu as mai repeta-o din cauza suspiciunii cu drogurile.

Bafta!

• Like 2
Vizitator crlstl
Reputație: 0
Postat

confirmi ca ar fi vorba despre domnisoara de mai jos?

Multumesc

DORNICA de nou, blonda 19 ani ofer calitate ce valoreaza, nu cantitate ce se vinde, ceva nou intr-un stil nonconformist, jucausa, salbatica, sexy, normal, oral deep, fetish, fantezii dominare, bisex, la mine sau la tine, 15 Jun 11:00 Pret: 140L

post-4093-0-66542900-1339751958_thumb.jpg

post-4093-0-33331800-1339751962_thumb.jpg

Postat

Am zis sa ii fac si eu un comentariu aceste fete...foarte foarte "ciudata"..in sensul bun al cuvantului sa zicem.

Nu prea am prea multa experinta in a comenta pe acest site, dar am zis sa fac un comentariu domnisoarei mai ciudata findca duce lipsa.

Am rasfoit AT si am gasit pe berceni pe tipa, eu avand biroul in berceni imi este mai usor de aventuriat.O sun intr-o zi de la birou..cred k era miercuri in jurul orei 15, imi raspunde dupa ce sun de vreo 2 ori...eram cam hai hui..a zis ca abea sa trezit...se vedea de la tel ca era cam aeriana.

O intreb de anunt..imi zice k este valabil...si apoi a inceput nedumerire:ba imi zice la hotel..ba 150 de nr, ba 150 cat pot eu sa duc, ba sa ii dau 130 doua nr...ba la hotel..ba in berceni..nici nu stiu ce zicea...practic vb singura..mia zis k accept orice..mai multi etc...km interesant..mi se parea nebuna rau..

Am stabilit la tel 130 2 nr..a zis in berceni la cineva cunoscut...a zis k nu ne deranjeaza..(era tot o curva, dar urata rau frate..cred k era daia de centura)..am stabilit pe la 6 k mai tarziu are programari.

O sun imi zice k mai intarzie..intr-un final ajunge pe la 6 si un pic.

O tipa asa inaltuta, foarte slim, tuns scurt gen emo. tatua etc(exact tipa din poza)

ajungem sus o salut pe cealalta curva..ma baga la dormitor(era deja pregatit locul)...decartez 130 ron pe masa..si incepem actiunea

Fratilor...deci nu am dat asa o muie in viata mea/...practic o futeam in gura la maxim...si nici car nu zicea....ma durea pe mine pula...si ia nu zicea nimic..

Am terminat primul nr direct in gatul ei...aproape k se ineca..(meseria, mia placut la nebunie)

era foarte curata chiar mia placut..si o pasa chiar frumoasa...

La al 2-lea nr ...am decis sa aiva acelas deznodamant, eram foarte incantat de ce am descoperit....meserie..futai in gura direct...

In princpui

Oral:10 plus ...

Normal: nu am facut

Anal: nu face

Finalizare orala, accept orice femeia..

Pret:130..2 numere

Pert total merita experimentat...cand esti infometat si vrei sa fi supt la maxim..merita incercat

Scuze dak am omis ceva, numai bine si ciocaneala maxima.

• Like 2
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Am incercat si eu sa "bag o fisa" la domnisoara. Mi-a spus insa destul de ferm la telefon ca ea nu presteaza nimic, ca nu are niciun anunt nicaieri, poate l-a pus altcineva, si mi-a inchis. Am vorbit foarte civilizat, nu imi sta in fire sa ma port altfel, dar nu am avut nicio sansa de la ea. Mi-a raspuns a doua oara la telefon dupa 15 minute, insa raspunsul a fost acelasi.

Postat

Posibil sa se fi lasat ptr moment. Asa mai fac unele curve. Mai incearca, ca toate se intorc la meserie dupa un timp. Bafta

Atentie la off-topic... urmatoarea se lasa cu warn!

A.

• Minus 1
Postat

confirm nu raspunde la tel. de 4 zile,sunata de 3 ori pe zi.(credea k are nr, stie pt ce o sun)am sunat si dupa alt nr si degeaba., t...chiar pierdem ceva nemai intalnit prin bucuresti.

salutare

Vizitator denisnicu
Postat

eu va comfirm sigur ca e cu drogurile...mai e cu una nasoala Mari...fac show...daca te iprietenesti cu ele le dai bani de suc doar ca sa aiba unde sa stea sa bage la vena...eu am fost cu cu un prieten venit din spania si leam luat la hotele la Domino pe 200 de lei o noapte pe amandoua...stie ce face la oral...bbbbiiiinnnneeee de tot....dar e ciudata...oese la treaba cand nare bane de marfa....scuze daca am suparat pe cineva dar asa e...daca vreti sa dati de ea sunati pe mari...nasoala si fara tate dar meseriasa RAU...labii mari si stramta su miscari forta....aia mica nu ma haleste ca cica beau mult....la amandoua ieftin si separat si mai iefin....GFE 10....oral10....aspect 5 la mari si 7 la georgiana(fata din poze)....dadeam mai mult dupa tatuaje daca nu era suspecta...locatoe 10...(am fosta cu ele la mine si la hotel)....normal...9+....la colega...georgiana ( fta in cauza).sa uitat la noi si la hotel na vrut cu mine...a vrut cu pretenu spaniol ....dar e si ea de 9+....succes...daca dati de ele anuntatima...0730224327?..raspunde marinela...vb cu ea si de georgiana...

• Like 2
  • Minus 1

Vizitator denisnicu
Postat

sigur e cu drogurile

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...