Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Aprilie 11, 2016 Partajează Postat Aprilie 11, 2016 Uite, pe mine conștiința mă cam ține în frâu. Am avut numeroase ocazii să înșel, fără a se afla vreodată și n-am putut. Unii îi spun conștiință, alții mai naivi și idealiști o numesc dragoste.Nu neg faptul ca ceea ce te-a tinut in loc a fost constiinta dar am o problema cu faptul ca extinzi notiunea in plan sentimental si generalizezi.Daca, spre exemplu, ai facut sex cu un alt barbat inainte sa te casatoresti, l-ai mai putut iubi pe sotul tau? De ce constiinta ta nu este retroactiva, ca sa zic asa? Iti raspund eu: pt. ca societatea a consfintit ca penisul in vagin este un act scuzabil, chiar perfect acceptabil in afara casniciei. In timpul casniciei e caca! A avea putere de sacrificiu, a ramane fidela, reprezinta doar o infima parte din ceea defineste dragostea in ansamblul ei. In fapt, nici nu este nevoie de o intreaga pledoarie. Este suficient sa gasim o femeie care iubeste chiar daca are nenumarati parteneri si teoria ta cade. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 11, 2016 Partajează Postat Aprilie 11, 2016 Nimic in plus, nimic in minus. Intrebarea lasa loc teoriei gresite ca, musai, tre' sa fie o problema cu nevasta ca sa ne perindam p-aici. Daca esti o tipa religioasa, afla ca Dumnezu a dat cu bata-n balta in ceea ce priveste propria-I creatie. Daca nu e cazul, un raspuns satisfacator ar trebui sa fie ca suntem totusi niste biete animale, cu instincte specifice.mai traiesti ? Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 11, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Aprilie 11, 2016 Nimic in plus, nimic in minus. Intrebarea lasa loc teoriei gresite ca, musai, tre' sa fie o problema cu nevasta ca sa ne perindam p-aici. Daca esti o tipa religioasa, afla ca Dumnezu a dat cu bata-n balta in ceea ce priveste propria-I creatie. Daca nu e cazul, un raspuns satisfacator ar trebui sa fie ca suntem totusi niste biete animale, cu instincte specifice. Dumnezeu sau... biserica! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 11, 2016 Partajează Postat Aprilie 11, 2016 Culmea e că nu regret. Așa am simțit, să n-o fac. Dacă într-adevăr mi-aș fi dorit, aș fi făcut-o până acum.cu tine nu mai vorbesc pana nu-i trimiti pozele lu' no_body Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114327 Postat Aprilie 11, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Aprilie 11, 2016 Le-am bifat pe toate, cu excepția sexului în grup care include un alt bărbat. Cât despre acceptatul că fute alte femei, aș accepta dacă mi-ar mărturisi, dar condiția ar fi să ne distrăm amândoi. Adică să nu stau să-i fac chifteluțe cu sos, de te lingi pe degete, iar hăndrălăul să fugă pe ascuns la alta. La o adică, dacă el vrea la alta, să m-ajute și pe mine un domn amabil să modelez chiftelele mai cu spor. Poate facem și o mămăligă dacă are făcălețul vârtos. mi se pare corect vanesa ! 1 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Aprilie 11, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Aprilie 11, 2016 Nu prea inteleg teoria de mai sus. Banuiesc insa ca fiecare isi expune punctul de vedere din experienta proprie.Eu, din experienta mea, pot spune ca atata tkmp cat am fost indragostit n-am putut sa insel. Pentru simplul fapt ca nu ma atragea alta femeie PSDespre teoria lui Beraru era vorba 3 11 Link spre comentariu
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Aprilie 11, 2016 Partajează Postat Aprilie 11, 2016 Gasesc ciudat ca cineva sa spuna ca:- ma duc la alte femei pt. ca nu imi iubesc sotia;- ma duc la alte femei pt. ca e ceva in neregula cu sotia;- faptul ca ma duc la femei dovedeste ca nu imi iubesc sotia. Nu ma voi indoi niciodata de propriile sentimente pt. simplul motiv ca o anumita parte a societatii ma arata cu degetul . 3 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 11, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Aprilie 11, 2016 Le-am bifat pe toate, cu excepția sexului în grup care include un alt bărbat. Cât despre acceptatul că fute alte femei, aș accepta dacă mi-ar mărturisi, dar condiția ar fi să ne distrăm amândoi. Adică să nu stau să-i fac chifteluțe cu sos, de te lingi pe degete, iar hăndrălăul să fugă pe ascuns la alta. La o adică, dacă el vrea la alta, să m-ajute și pe mine un domn amabil să modelez chiftelele mai cu spor. Poate facem și o mămăligă dacă are făcălețul vârtos.Io mămăliga o fac cu telu'... Mă calific? Zi drept, că suport adevăru'...! 1 2 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Aprilie 11, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Aprilie 11, 2016 Ce-are sula cu prefectura? Societate cu sentimentele? 1 11 Link spre comentariu
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Aprilie 11, 2016 Partajează Postat Aprilie 11, 2016 mai traiesti ? ...Cu mila lui Dumnezeu. Putea sa-mi dea o sumedenie de boli fatale dar, in marinimia Lui, a fost ocupat cu altele. Noroc! 1 Link spre comentariu
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Aprilie 11, 2016 Partajează Postat Aprilie 11, 2016 Dumnezeu sau... biserica!Good point! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 11, 2016 Partajează Postat Aprilie 11, 2016 ...Cu mila lui Dumnezeu. Putea sa-mi dea o sumedenie de boli fatale dar, in marinimia Lui, a fost ocupat cu altele. Noroc! Link spre comentariu
l y n x Reputație: 1615 Postat Aprilie 11, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Partajează Postat Aprilie 11, 2016 de la nevasta imi doresc sa-nvete sa suga pula cat mai bine ca sa nu mai dau bani la curve pentru muie 2 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 11, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Aprilie 11, 2016 de la nevasta imi doresc sa-nvete sa suga pula cat mai bine ca sa nu mai dau bani la curve pentru muiese aude acol' in rai? Link spre comentariu
vanessa31 Reputație: -447 Postat Aprilie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2016 cu tine nu mai vorbesc pana nu-i trimiti pozele lu' no_body Nu păreți uamini serioși, sunteți veșnic puși pe miștouri. Link spre comentariu
no_body Reputație: 6681 Postat Aprilie 11, 2016 Oras:outside Oras:outside Partajează Postat Aprilie 11, 2016 cu tine nu mai vorbesc pana nu-i trimiti pozele lu' no_bodyNu mai e cazul, intuiesc cum arată. Link spre comentariu
vanessa31 Reputație: -447 Postat Aprilie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2016 Ceea ce nu ai inteles tu (sau te faci ca nu intelegi), este ca nu exista egalitate reala in cuplu. Iar acolo unde exista, lumea o ia razna. Vezi stirile alea cu barbati batuti de femeile lor. Sau strainii aia care au relatii deschise, iar barbatii ajung sa stea pe tv, in timp ce femeia se fute cu cine vrea pentru ca poate si fatalaul ii permite.Femeia care vrea sa se futa cu altii e curva, in timp ce barbatul care fute mai multe femei e pizdar. De ce? Pentru ca, in primul rand, e vorba de talent si smecherie. O femeie oricat de nasoala poate gasi oricand un futac. Trebuie doar sa zambeasca putin si apoi sa deschida picioarele ca evantaiul. Pe de alta parte, pizdarul care fute pe vrajeala si smecherie trebuie sa aiba destule calitati.Da, sunt misogin.E ca-n bancul ala cu Dalai Lama si cu lacatul care se deschide cu orice cheie vs. cheia care deschide orice lacat. Si mai e un talent pe care pizdarii il au - pot face o separatie totala intre futai si relatie. Atentie, am zis pizdari, nu fatalai care se indragostesc de prima pizda fututa care nu-i nevasta-sa.Femeile sunt mai emotive si daca-i uneia ii place alta pula, o va parasi pe aia anterioara, ceea ce duce la divort, familii destramate etc. Fiecare cu părerea lui. Eu nu vreau bărbat pizdar și misogin, vreau o relație armonioasă, onestă. Și există și de-astea, doar că unii dintre voi mai trebuie să și scoateți nasul din pizdă din când în când. 1 3 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Aprilie 11, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Aprilie 11, 2016 Fiecare cu părerea lui. Eu nu vreau bărbat pizdar și misogin, vreau o relație armonioasă, onestă. Și există și de-astea, doar că unii dintre voi mai trebuie să și scoateți nasul din pizdă din când în când. Doar nasul? 2 11 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 11, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Aprilie 11, 2016 Doar nasul? Plm, io nu bag nasu'... Nici la asta nu corespund... Link spre comentariu
JackBlackTM Reputație: -371 Postat Aprilie 11, 2016 Oras:Wonderland Oras:Wonderland Partajează Postat Aprilie 11, 2016 Doar nasul? Poate unii au un nas lung, ca Pinocchio http://www.picgifs.com/disney-gifs/disney-gifs/pinocchio/disney-graphics-pinocchio-329861.gif 1 5 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 11, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Aprilie 11, 2016 Fiecare cu părerea lui. Eu nu vreau bărbat pizdar și misogin, vreau o relație armonioasă, onestă. Și există și de-astea, doar că unii dintre voi mai trebuie să și scoateți nasul din pizdă din când în când. o perspectiva onesta si din pacate,mult prea reala.dar cred ca tine de cultura patriarhala tpic romaneasca.poti fii mai frumoasa,mai stilata, mai "buna'.poti sa faci deepthroat si sa o lingi delicat.asta alternativ.poti face anal.mai bine decat 10 curve. e in natura romanului sa simta ca e mai mascul prin factorul diversitatii.chiar daca pleaca dezamagiti si insatisfacuti de la 'curva' sa primeasca ingrijirea totala si mai buna din partea sotiei/iubitei.inclusiv sexual superioara fix de asta nu sufar romanasi in relatii.puteti injura.si da, regreta si li se pare o prostie,timp si bani irositi.dar repeta gestul.e un viciu.nu iti place ceva pt ca e bun sau frumos de fapt,ci pt ca e conceput de altii modern sau decadent 3 Link spre comentariu
remus jack Reputație: 1443 Postat Aprilie 11, 2016 Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Partajează Postat Aprilie 11, 2016 Ce nu intelegi ?Ciorba de la carciuma nu e ca aia de acasa.La fel si cu sexul..Acum pe bune,ai vrea sa cunosti amanta cu care esti inselata? Putin cam masochista dorinta asta a ta. 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 11, 2016 Partajează Postat Aprilie 11, 2016 Nu mai e cazul, intuiesc cum arată.Zici să stau potolit? Link spre comentariu
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Aprilie 11, 2016 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Partajează Postat Aprilie 11, 2016 chiar daca pleaca dezamagiti si insatisfacuti de la 'curva' sa primeasca ingrijirea totala si mai buna din partea sotiei/iubitei.inclusiv sexual superioara fix de asta nu sufar romanasi in relatiiPentru clarificare, părerea asta ai exprimat-o in calitate de soție sau in calitate curva?Multumesc. 3 Link spre comentariu
remus jack Reputație: 1443 Postat Aprilie 11, 2016 Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Partajează Postat Aprilie 11, 2016 Esti "militianca"vanesa? La fel de multe intrebari pui si sotului acasa ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum