Sari la conținut

Ce vă doriți de la nevastă?

Postări Recomandate

• Oras:amanta
Postat

Asta e troll-ul din spatele blocului, troll-ul care prin anii '90 mergea la sala si isi cumpara Calibra cu banii de mostenire. 

Ala care are si acum pe telefon melodia aia a lui Guta cu am pistol si celular.

Cel mai penibil lucru e smardoiala pe net.

Abecedarul iti pune mari probleme, ce rost mai are sa o incerci aiurea

vulpea cand n-ajunge la struguri spune ca sant acri

• Minus 1
Postat

Asta e troll-ul din spatele blocului, troll-ul care prin anii '90 mergea la sala si isi cumpara Calibra cu banii de  la loto 

Ala care are si acum pe telefon melodia aia a lui QUENN 

Cel mai penibil lucru e smardoiala pe FATA,trebuie facuta pe la dos

Abecedarul e punctul tau forte, ce rost mai are sa il incerci pe PICON l-am incercat eu si nu e bun in dos :laugh2

• Minus 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Pot sa spun si eu ce mi-am dorit de la neveste?!?! Sa nu ma deranjeze. =))

Pot spune ca au fost niste dragute si nu mi-au perturbat existenta. :) Promit sa fiu si eu la fel de draguta la randul meu.  :laugh2

• Like 4
  • Minus 17
Postat

Asta e troll-ul din spatele blocului, troll-ul care prin anii '90 mergea la sala si isi cumpara Calibra cu banii de  la loto 

Ala care are si acum pe telefon melodia aia a lui QUENN 

Cel mai penibil lucru e smardoiala pe FATA,trebuie facuta pe la dos

Abecedarul e punctul tau forte, ce rost mai are sa il incerci pe PICON l-am incercat eu si nu e bun in dos :laugh2

ai si tu in niste postari anterioare greseli gramaticaleeee mama mama ale mele sant mici pe langa ce ai facut tu,asa ca taci si suge in continuare

• Minus 1
  • Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr
  • Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr
Postat

Mai oameni buni,sa ne fie rusine ca ne numim curvari si de futut,nu a futut nimeni la vanessa.

Zic sa inchidem topicul asta ca daca stiam ce vrem de la neveste nu umblam dupa curve.

In consecinta zic si eu sa nu mai postam aici...sau sa postam...face fiecare ce l taie :)

P.s.

Careva sa o futa si pe fata asta odata ca picam de blegi,nu de curvari

• Like 3
  • Oras:friends
  • Oras:friends
Postat

Ajunsă în acest punct discuția, eu mă retrag. Ești prea mârlan. 

Pa!

Coane, nu te supara, dar si tu exagerezi!Pina sa-l exasperezi tu pe om el era foarte simpatic.OK, face niste greseli gramaticale, cred ca sint primul care i-a spus ca nu se scrie "iti" despartit dar doar o data, nu tre` facuta o obsesie din chestia asta.Cred ca ar trebui mai multa toleranta, venim aici din milioane de motive, diferite in orice caz, eu daca mi-as fi exprimat parerea initiala despre acesta activitate mi-as fi facut numai dusmani.Dar in principal vrem sa ne relaxam mergand la fete, futand, iubind, vorbind, fiecare ce cauta el personal, pentru sufletul lui.Nu este mai important sa te duci, sa futi si sa faci recenzie decat sa te duci si sa stai de vorba apoi sa vii pe DG la taclale.Cred ca prin pozitia pe care ai adoptat-o ti-ai si atras atitia "simpatizanti" gen Miskin care in niciun caz nu e un prost.Asta este parerea mea si te rog sa nu te superi dar chiar mi-ar placea sa mai putem citi diferite pareri  ale oamenilor si fara scandaluri inutile.Iar el a devenit violent agasat fiind de tine.

PS "SUNT" si-a schimbat forma de atatea ori precum politicienii partidele :) Prutenu a zis ca orice forma este acceptata, unii dintre noi SINTEM prea incapatanati ca sa acceptam SUNT, mie cel putin imi aminteste de niste analfabeti ce-l foloseau cand eram copil :) 

• Like 4
Postat

Coane, nu te supara, dar si tu exagerezi!Pina sa-l exasperezi tu pe om el era foarte simpatic.OK, face niste greseli gramaticale, cred ca sint primul care i-a spus ca nu se scrie "iti" despartit dar doar o data, nu tre` facuta o obsesie din chestia asta.Cred ca ar trebui mai multa toleranta, venim aici din milioane de motive, diferite in orice caz, eu daca mi-as fi exprimat parerea initiala despre acesta activitate mi-as fi facut numai dusmani.Dar in principal vrem sa ne relaxam mergand la fete, futand, iubind, vorbind, fiecare ce cauta el personal, pentru sufletul lui.Nu este mai important sa te duci, sa futi si sa faci recenzie decat sa te duci si sa stai de vorba apoi sa vii pe DG la taclale.Cred ca prin pozitia pe care ai adoptat-o ti-ai si atras atitia "simpatizanti" gen Miskin care in niciun caz nu e un prost.Asta este parerea mea si te rog sa nu te superi dar chiar mi-ar placea sa mai putem citi diferite pareri  ale oamenilor si fara scandaluri inutile.Iar el a devenit violent agasat fiind de tine.

PS "SUNT" si-a schimbat forma de atatea ori precum politicienii partidele :) Prutenu a zis ca orice forma este acceptata, unii dintre noi SINTEM prea incapatanati ca sa acceptam SUNT, mie cel putin imi aminteste de niste analfabeti ce-l foloseau cand eram copil :)

hodorogule,nu aveam nimic cu el crede-ma ma enervez greu dar chiar m-a scos din sarite,unu pui prea multe virgule,altul nu pui virgule,altul cratima altul etc etc...intotdeauna cand am gresit k mi s-a atras atentia si am incercat sa ma corectez,pana mea pana la urma nu e un site de cultura sa verificam ortografia la sange,din viteza mai scapa cate o greseala,nimeni nu e perfect,dar el chiar m-a calcat pe bataturi,daca am spus un lucru aaaa fugi de aici ca nu e asa,daca am comentat ceva fugi de aici nu asa,da lasa-ma frate in durerea mea nu convine ce scriu nu citi, citeste si raspunde la ce scriu altii,ce crede ca daca e inscris mai de mult o sa tac,nu sant genul,sant om cu sange in instalatie,daca pe ceilalti v-am suparat eu va cer scuze dar omul ala chiar m-a scos din sarite.

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Asta e troll-ul din spatele blocului, troll-ul care prin anii '90 mergea la sala si isi cumpara Calibra cu banii de mostenire. 

Ala care are si acum pe telefon melodia aia a lui Guta cu am pistol si celular.

Cel mai penibil lucru e smardoiala pe net.

Abecedarul iti pune mari probleme, ce rost mai are sa o incerci aiurea?

PULESTEU,inainte de a cataloga un om trebuie mai intai sa il cunosti,nu cred sa ne fi intalnit noi pana acum,stii ceva despre mine,despre viata mea?in primul rand nu am crescut la bloc ci intr-un sat,am muncit de mi-au sarit capacele  de la varsta de 8 ani pentru ca tata era operat si mai aveam doi frati care trebuiau ingrijiti,aveam animale in curte dar nu aveai cu ce le intretine in acele vremuri iar cei care le-au trait si au trait la tara stiu despre global(luai porumb in arenda,pe care il sapai culegeai il predai la baza si primeai o cota parte)mergeam si la scoala si aveam grija si de gospodarie iar in vacante mengeam in c.a.p. cu norma intreaga sa avem din ce trai,si da am dezvoltat o ura pentru toti si toate din cauza ca viata mea din acea vreme era o palarie prea mare pentru mine,uram totul in jur si daca mi se parea ca cineva se uita doar urat la mine saream pe el si il bateam,la 16 ani aveam deja multe dosare la politie si numai dumnezeu stie cate am indurat,la una dintre batai a asistat si un instructor de k1,eram deja la liceu, si m-a cautat dupa cateva zile,nici nu am vrut sa aud prima data,deja eu eram la liceu si ma omora naveta pe care o faceam in fiecare zi sculat de la 4 dimineata facut sectorul de dimineata la animale,pecat la 6,30 la scoala,plecat inapoi la 16 si muncit pana seara,cosit,cu ziua prin vecini,etc,aveam momente cand fugeam de la ore si dormeam pe banca in parc ca nu mai stateam in picioare de oboseala,a insistat si am inceput cu el din a11a,si usor usor m-a ajutat sa ma disciplinez si sa ajung unde sant acum,toata furia mea se declansa in ring si toate frustarile mele rabufneau acolo,ieseam alt om,descarcat,proaspat,a trecut timpul,am facut armata,a venit revolutia,am trecut cu greu de ea,am facut 2 ani facultatea de medicina veterinara si datorita fratilor m-am intors acasa si am renuntat ,am muncit pentru ei si pentru mine si acum avem o afacere de famile cu 80 angajati,acel om a fost pentru mine ca un tata,m-a facut alt om pentru ca ajungeam un ratat,probabil ca omoram pe cineva pana la urma,dar am trecut peste toate si acum sant bine,pentru el fac asta in continuare si el este la un loc de cinste pentru mine,asa ca nu sant nici troll nici vreun cocalar,sant un om,doar un om cu bune si rele.

• Like 6
  • Minus 1
  • Oras:Pe langa pat
Postat

Nu stiu daca merita sa iti faci viata publica pe aici indiferent de cine te ataca si ce vrei sa demonstrezi

Dar k1 in romania inainte de revolutie???

• Like 1
Postat

Nu stiu daca merita sa iti faci viata publica pe aici indiferent de cine te ataca si ce vrei sa demonstrezi

i-am spus k1,atunci erau arte martiale

• Minus 1
  • Oras:Muzeu
  • Oras:Muzeu
Postat

nu e vorba de ce i-as face eu,nu mai spun ca apoi spune ca iar ma laud dar sa-si vada de viata lui acolo,e si el un parlit de 2 lei ce se da mare si tare pe aici

Treaba voastră, nu mă bag. Aş avea totusi o curiozitate, de ce ţi-ai pus maşina aia roşie la avatar?

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

E simplu  , probabil are vreo 40 de ani ca mine, deci pana la 14-16 ani ave timp sa mearga la c.a.p, din cl a 11-a a zis ca a inceput luptele :) ceea ce a incput dupa 90 daca e de varsta apropiata cu mine :)

Postat

Treaba voastră, nu mă bag. Aş avea totusi o curiozitate, de ce ţi-ai pus maşina aia roşie la avatar?

:slap2  :slap2  :slap2  :slap2 deranjeaza masina?

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

spuneti ce sa pun la avatar si eu pun

o pwla  :laugh2 sau o femeie cu ea in gura

Postat

E simplu  , probabil are vreo 40 de ani ca mine, deci pana la 14-16 ani ave timp sa mearga la c.a.p, din cl a 11-a a zis ca a inceput luptele :) ceea ce a incput dupa 90 daca e de varsta apropiata cu mine :)

hahahha santeti bestiali,sacalii sant mici copii pe langa voi

• Minus 1
  • Oras:Jamaica
  • Oras:Jamaica
Postat

vulpea cand n-ajunge la struguri spune ca sant acri

Off topic:

Tot o aud pe-asta cu vulpea.

Plm, vulpea nu mănâncă struguri.:)

• Like 2
Postat

o pwla  :laugh2 sau o femeie cu ea in gura

nu corina,de ce?femeia trebuie respectata nu injosita

• Minus 1
Postat

Off topic:

Tot o aud pe-asta cu vulpea.

Plm, vulpea nu mănâncă struguri. :)

hahaha nu a fost cu intentie,asa e proverbul :laugh2

Postat

Are mai mult

Dar s-a lamurit chestiunea:arte martiale, probabil kyocushin, ce s-au transformat in k1

• Oras:worldwide
  • Oras:worldwide
Postat

spuneti ce sa pun la avatar si eu pun

heyyyy don't be a people pleaser,be yourself!

daca unu iti spune sa pui ceva verde si ea ceva fuxia,ce faci? e avataru tau,pui ce ai tu chef

de unde pana unde stam la cheremu unor anonimi pe net?

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

nu corina,de ce?femeia trebuie respectata nu injosita

Adica (asa crezi tu) ca o femeie este injosita daca face sex oral?

Postat

heyyyy don't be a people pleaser,be yourself!

daca unu iti spune sa pui ceva verde si ea ceva fuxia,ce faci? e avataru tau,pui ce ai tu chef

de unde pana unde stam la cheremu unor anonimi pe net?

pai ce sa fac,daca am opinie lumea pe aici spune ca nu e bine ca sant smardoi ca sant cocalar analfabet etc,fac ce spun ei

• Minus 1
Postat

Adica (asa crezi tu) ca o femeie este injosita daca face sex oral?

daca face sex oral din placere nu e injosire,atunci cand pui poza cu actul da consider ca e injosire

Postat

hahahha santeti bestiali,sacalii sant mici copii pe langa voi

Eu? sacal? doar am facut un simplu calcul cand s-a facut aluzie ca poate nu e asa cum zici :) mai ales ca am  40 si la 15 anisori imi insoteam iubitul la antrenamentele de kick-boxing :)

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...