Sari la conținut

Ce vă doriți de la nevastă?

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

daca face sex oral din placere nu e injosire,atunci cand pui poza cu actul da consider ca e injosire

Nu am zis sa fie o poza reala...poti lua una de pe net! :)

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

daca face sex oral din placere nu e injosire,atunci cand pui poza cu actul da consider ca e injosire

Dar daca pun eu poza cu actul? si pun undeva tocmai pt ca imi placea si e amintire frumoasa? Daca retin bine minte chiar am pe undeva publicat o asemenea poza.. si nu, nu pe forum :)

• Like 1
  • Oras:amanta
Postat

Nu am zis sa fie o poza reala...poti lua una de pe net! :)

mie mai mult imi place totusi masina,va supara asta?

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

mie mai mult i-mi place totusi masina,va supara asta?

E ok!

Postat

Eu? sacal? doar am facut un simplu calcul cand s-a facut aluzie ca poate nu e asa cum zici :) mai ales ca am  40 si la 15 anisori imi insoteam iubitul la antrenamentele de kick-boxing :)

am 45 cassy

• Minus 1
  • Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr
Postat

o pwla  :laugh2 sau o femeie cu ea in gura

Te dai pe femei ?!?!

Gata sunt iar dezamagit in dragoste!!nici nu te am gasit inca si deja te pierd...pentru o femeie...

Ma duc sa beau...te urasc :)))

• Like 3
  • Oras:worldwide
  • Oras:worldwide
Postat

pai ce sa fac,daca am opinie lumea pe aici spune ca nu e bine ca sant smardoi ca sant cocalar analfabet etc,fac ce spun ei

lumea mai ales aici,dar si cand pararesti usa casei va spune mereu cand faci ca esti prost,ba nebun, ba ciudat,ba afurusit si daca nu faci ca esti prea molau,cam tolomac etc. traiesti cu lumea?vrei sa adopti lumea toata la tine acasa? tot ce e important si unica chestie este sa te simti bine tu cu tine,indiferent ce faci.pe absolut oricine altcineva poti pierde voit sau din motive regretabile cu tine insuti traiesti cate zile vei avea.esti tie insuti deci cea mai longeviva prezenta si primul pe lista de multumiti prin fapte facute.in rest conteaza evident parerea familiei,neamuri mai apropiate, sot/sotie,copii,iubit/iubita,prieteni f apropiati.atat!

• Like 2
Vizitator
Postat

Te dai pe femei ?!?!

Gata sunt iar dezamagit in dragoste!!nici nu te am gasit inca si deja te pierd...pentru o femeie...

Ma duc sa beau...te urasc :)))

Mie nu imi plac femeeile....nu m-as fute cu o femeie ever...am primit limbi de la femeii a fost ok...dar parte activa nu am fost si nici nu o sa fiu...bleah!

Replica era pentru baiatu'cu masina la avatar ! :)

• Like 2
Postat

Mie nu imi plac femeeile....nu m-as fute cu o femeie ever...am primit limbi de la femeii a fost ok...dar parte activa nu am fost si nici nu o sa fiu...bleah!

gata...m ai convins :)))
Postat

Lol, nici eu nu-s bi, dar am dat limbi, si nu e bleah, cand te bagi in 3 ori faci treaba ori lasi balta :laugh2

Prima pasarica insa nu mi-a placut, era gen crapatura, nu tu labii, nu tu lindic, abia se simtea pe acolo ceva.. no, asa ceva nu as mai dori sa itnalnesc :)

Postat

lumea mai ales aici,dar si cand pararesti usa casei va spune mereu cand faci ca esti prost,ba nebun, ba ciudat,ba afurusit si daca nu faci ca esti prea molau,cam tolomac etc. traiesti cu lumea?vrei sa adopti lumea toata la tine acasa? tot ce e important si unica chestie este sa te simti bine tu cu tine,indiferent ce faci.pe absolut oricine altcineva poti pierde voit sau din motive regretabile cu tine insuti traiesti cate zile vei avea.esti tie insuti deci cea mai longeviva prezenta si primul pe lista de multumiti prin fapte facute.in rest conteaza evident parerea familiei,neamuri mai apropiate, sot/sotie,copii,iubit/iubita,prieteni f apropiati.atat!

rozkendra,am trecut prin multe in viata si m-am ars cu multe,dar intotdeauna eu am fost corect cu cel de langa mine chiar si dusman fiind,in afaceri sant cunoscut un om de cuvant si drept,e asta am dorit si eu de la toti

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Deci cine ti-a dat limbii mai bine femeii sau barbati ?

Postat

pai cine e master?pe cine a laudat aici si a luat 10? :laugh2 am vazut(dupa recenzie) ca esti numarul 1 clit

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Lol, nici eu nu-s bi, dar am dat limbi, si nu e bleah, cand te bagi in 3 ori faci treaba ori lasi balta :laugh2

Prima pasarica insa nu mi-a placut, era gen crapatura, nu tu labii, nu tu lindic, abia se simtea pe acolo ceva.. no, asa ceva nu as mai dori sa itnalnesc :)

Unele femeii nu au lindic si eu il am prea mare  :slap2 :(

• Like 2
Postat

pai cine e master?pe cine a laudat aici si a luat 10? :laugh2 am vazut(dupa recenzie) ca esti numarul 1 clit

Multumesc eu stiu cum sunt si ce dau doar am intrebat-o pe tatoasa sa-mi zica cum iau dat limba femeile sa vad daca ma intrece o femeie :)

Vizitator
Postat

barbatii

Postat

Ma indragostesc :)))

Postat

hai aratene cat de mare e :)  imi place mult lindic mare ... acum iti dai seama ce iti fac :)   :yummy

Postat

Alea sunt labiile, eu inca nu ti-am vazut lindicul in nici o poza :slap2

Postat

Nu stiu daca merita sa iti faci viata publica pe aici indiferent de cine te ataca si ce vrei sa demonstrezi

Dar k1 in romania inainte de revolutie???

nu mi-am facut viata publica,daca ar fi sa povestesc.......ar dura am vrut sa arat ca unii oameni nu trebuiesc judecati fara sa ii cunosti

• Minus 1
Vizitator
Postat

Alea sunt labiile, eu inca nu ti-am vazut lindicul in nici o poza :slap2

labiile 

:D

Postat

labiile 

labiile 

Pana mea ...iar nu inteleg nimic...tipic barbatesc :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...