ynelcryss Reputație: -95 Postat Aprilie 19, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Aprilie 19, 2016 Coane, scuză-mă, dar ori nu ai înțeles mai nimic, ori nu vrei să înțelegi! Ia postările din urmă și vezi că el a început primul să ne judece, când se lăuda ce cuceritor e el și ce de nimic suntem noi că mergem la fetițe să le futem pe bani, nu ca el, care stă doar de vorbă ( Vladinzinho 2?). Și apoi, așa ... printre altele, a menționat chestia aia cu sala și MMA-ul, adică "bate șaua să priceapă iapa", cum ar veni! Atunci am intervenit eu, pentru că era vorba de amenințări voalate. Postarea mea l-a enervat, pentru că l-am "citit" și mi-am expus opinia. Am făcut-o civilizat. A urmat din partea lui chestii cu mame, morți etc. De ce nu ai reacționat?Și da... e normal să reacționez la semi-analfabetism, pentru că nu e vorba de posibilități materiale pentru a urma școli înalte, ci de clasa a V-a. Despre un om la vârsta lui care scrie în halul ăsta, nu pot avea o impresie bună și e bine să-și vadă lungul nasului, chiar și în mediul virtua Coane, scuză-mă, dar ori nu ai înțeles mai nimic, ori nu vrei să înțelegi! Ia postările din urmă și vezi că el a început primul să ne judece, când se lăuda ce cuceritor e el și ce de nimic suntem noi că mergem la fetițe să le futem pe bani, nu ca el, care stă doar de vorbă ( Vladinzinho 2?). Și apoi, așa ... printre altele, a menționat chestia aia cu sala și MMA-ul, adică "bate șaua să priceapă iapa", cum ar veni! Atunci am intervenit eu, pentru că era vorba de amenințări voalate. Postarea mea l-a enervat, pentru că l-am "citit" și mi-am expus opinia. Am făcut-o civilizat. A urmat din partea lui chestii cu mame, morți etc. De ce nu ai reacționat?Și da... e normal să reacționez la semi-analfabetism, pentru că nu e vorba de posibilități materiale pentru a urma școli înalte, ci de clasa a V-a. Despre un om la vârsta lui care scrie în halul ăsta, nu pot avea o impresie bună și e bine să-și vadă lungul nasului, chiar și în mediul virtual. stii exista un proverb"chelul isi pune mana in cap" cam asa ai facut tu,ti-am mai explicat o data,ma mai repet iar,de ce te deranjeaza ca eu ma intalnesc cu femei fara sa le platesc?a mai comentat cineva in afara de tine?esti cumva avocatul site-ului?eu am spus despre ce fac,tu de ce te duci si platesti?te-am intrebat eu asta? cat despre sala si mma,am raspuns unei poze ce mi-a fost adresata, ca fapt divers,fiind un mediu virtual pe cine intimidam?hai sa vedem.raspunde.mi sincer,cat despre analfabet te cam contrazici singur,in urma cineva a postat un post al tau mai vechi in care cineva facea cum faci tu cu mine acum si ai reactionat deci care cum este? 1
vanessa31 Reputație: -447 Postat Aprilie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 19, 2016 Recunosc, ma gandeam ca poate dau peste o ciudatenie de femeie, dar este chiar ..interesanta. Eh, aici m-ai făcut urâtă Te așteptai la vreo baragladină, dar am fost... decentă ))
vanessa31 Reputație: -447 Postat Aprilie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 19, 2016 Felicitari raffa!!! Ce ți-e cu bărbații ăștia. Pe mine nu mă felicită nimeni că am cunoscut un bărbat mișto... 3 3
vanessa31 Reputație: -447 Postat Aprilie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 19, 2016 Ooooopaaaa ... ! Bravo nea Raffa! Urmează ...?Iar tu Vanessa, lasă-le dracu de prejudecăți, dacă-ți place, fute-l, c'așa-i trebuie! Nu-s prejudecăți, sunt prințipii. L-aș fi smotocit eu, dacă era alta situația. 1 3
ynelcryss Reputație: -95 Postat Aprilie 19, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Aprilie 19, 2016 ce ma irita cel mai mult la PICON este faptul ca oriunde intri el are de comentat impotriva tuturor,mai nou sa luat le clit_master pe topicul claudiei_sexxy pentru ca fata a facut o recenzie super frumoasa baiatului,pai omul asta are o problema,o frustare daca are acest comportament 1 1
ceaica Reputație: 875 Postat Aprilie 19, 2016 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Postat Aprilie 19, 2016 Clar felicitarile sunt pt el ca a reusit sa te scoata din carapace
raffaello Reputație: -6837 Postat Aprilie 19, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Aprilie 19, 2016 Eh, aici m-ai făcut urâtă Te așteptai la vreo baragladină, dar am fost... decentă )) Cum poti sa interpretezi asa!? Am spus ca puteai fi o baragladina ,care sa ma puna pe fuga! Cand te-am vazut la masa .. am rasuflat usurat. Am scos cutia de bomboane de la spate si m-am prezentat. Altfel .. cred ca-mi vedeam de drum !
ynelcryss Reputație: -95 Postat Aprilie 19, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Aprilie 19, 2016 Clar felicitarile sunt pt el ca a reusit sa te scoata din carapaceo sa aiba grija si de el picon 1
clit_master Reputație: 149 Postat Aprilie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 19, 2016 Nu-s prejudecăți, sunt prințipii. L-aș fi smotocit eu, dacă era alta situația.felicitari nu am inteles printiipile vorba ta nu mergi cu barbati insurati ? 1
ynelcryss Reputație: -95 Postat Aprilie 19, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Aprilie 19, 2016 Cum poti sa interpretezi asa!? Am spus ca puteai fi o baragladina ,care sa ma puna pe fuga! Cand te-am vazut la masa .. am rasuflat usurat. Am scos cutia de bomboane de la spate si m-am prezentat. Altfel .. cred ca-mi vedeam de drum ! o sa intri si tu cat de curand in colimator,gaseste el picon ceva si pentru tine si apoi placa.....
roberto Reputație: 4138 Postat Aprilie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 19, 2016 Hai c-am intrat de pe contul asta...care mai e treaba? 5
raffaello Reputație: -6837 Postat Aprilie 19, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Aprilie 19, 2016 o sa aiba grija si de el picon Mai nene, hai , GATA , las-o-n ma-sa de problema! O tii langa de j-de pagini cu cearta cu Picon. Pula mea, viata e reala, nu se opreste timpul pentru o cearta virtuala!
ceaica Reputație: 875 Postat Aprilie 19, 2016 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Postat Aprilie 19, 2016 Nu-i treaba mea, dar ce faci tu acu seamana foarte tare cu zadaratul cainelui cu batul prin gard
raffaello Reputație: -6837 Postat Aprilie 19, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Aprilie 19, 2016 Nu-i treaba mea, dar ce faci tu acu seamana foarte tare cu zadaratul cainelui cu batul prin gard Cine nene? Eu?
ynelcryss Reputație: -95 Postat Aprilie 19, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Aprilie 19, 2016 Nu-i treaba mea, dar ce faci tu acu seamana foarte tare cu zadaratul cainelui cu batul prin gardnuuuu dar intrati oriunde pe aici si vedeti ca este cum va spun eu 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2016 Postat Aprilie 19, 2016 uiuuuu................ce este aici!?
vanessa31 Reputație: -447 Postat Aprilie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 19, 2016 felicitari nu am inteles printiipile vorba ta nu mergi cu barbati insurati ? Pe scurt, da. Cum nici mie nu mi-ar plăcea, nu o fac nici altora, chiar dacă nu le cunosc. 1 3
clit_master Reputație: 149 Postat Aprilie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 19, 2016 Mai nene, hai , GATA , las-o-n ma-sa de problema! O tii langa de j-de pagini cu cearta cu Picon. Pula mea, viata e reala, nu se opreste timpul pentru o cearta virtuala!De acord 100% raffa noi facem in realitate si altii comenteaza pe aici fara sa stie realitatea si dovada e intalnirea ta cu vanessa 2
ceaica Reputație: 875 Postat Aprilie 19, 2016 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Postat Aprilie 19, 2016 Cine nene? Eu? Tu ai avut ocazia sa bagi batu dar nu ai reusit decat sa ii bagi ceva dulce in guraFelicitari oricumPs. Ce nota i-ai da pt ce ai vazut?
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2016 Postat Aprilie 19, 2016 Hai c-am intrat de pe contul asta...care mai e treaba? Picoane , stai pa curu' tau 3 1
vanessa31 Reputație: -447 Postat Aprilie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 19, 2016 Cum poti sa interpretezi asa!? Am spus ca puteai fi o baragladina ,care sa ma puna pe fuga! Cand te-am vazut la masa .. am rasuflat usurat. Am scos cutia de bomboane de la spate si m-am prezentat. Altfel .. cred ca-mi vedeam de drum ! Aaaaa, deci de-aia aveai tu bomboanele la spate, de frică )))
clit_master Reputație: 149 Postat Aprilie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 19, 2016 Pe scurt, da. Cum nici mie nu mi-ar plăcea, nu o fac nici altora, chiar dacă nu le cunosc.Ufffff ce bine ca nu sunt insurat
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2016 Postat Aprilie 19, 2016 Cine nene? Eu? ce zice de barbacsu' ?
ynelcryss Reputație: -95 Postat Aprilie 19, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Aprilie 19, 2016 Pe scurt, da. Cum nici mie nu mi-ar plăcea, nu o fac nici altora, chiar dacă nu le cunosc.vanessa31 felicitari cat si tie raffa,se vede ca pot sta doi oameni la o cafea povestind,fara sa tabare unul peste celalalt sa si-o traga,cine stie mai tarziu ce o mai fi,poate ne invitati la nunta, 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum