Sari la conținut

Ce vă doriți de la nevastă?

Postări Recomandate

• Oras:amanta
Postat

Coane, scuză-mă, dar ori nu ai înțeles mai nimic, ori nu vrei să înțelegi!  Ia postările din urmă și vezi că el a început primul să ne judece, când se lăuda ce cuceritor e el și ce de nimic suntem noi că mergem la fetițe să le futem pe bani, nu ca el, care stă doar de vorbă ( Vladinzinho 2?). Și apoi, așa ... printre altele, a menționat chestia aia cu sala și MMA-ul, adică "bate șaua să priceapă iapa", cum ar veni! Atunci am intervenit eu, pentru că era vorba de amenințări voalate. Postarea mea l-a enervat, pentru că l-am "citit" și mi-am expus opinia. Am făcut-o civilizat. A urmat din partea lui chestii cu mame, morți etc. De ce nu ai reacționat?

Și da... e normal să reacționez la semi-analfabetism,  pentru că nu e vorba de posibilități materiale pentru a urma școli înalte, ci de clasa a V-a. Despre un om la vârsta lui care scrie în halul ăsta, nu pot avea o impresie bună și e bine să-și vadă lungul nasului, chiar și în mediul virtua

Coane, scuză-mă, dar ori nu ai înțeles mai nimic, ori nu vrei să înțelegi!  Ia postările din urmă și vezi că el a început primul să ne judece, când se lăuda ce cuceritor e el și ce de nimic suntem noi că mergem la fetițe să le futem pe bani, nu ca el, care stă doar de vorbă ( Vladinzinho 2?). Și apoi, așa ... printre altele, a menționat chestia aia cu sala și MMA-ul, adică "bate șaua să priceapă iapa", cum ar veni! Atunci am intervenit eu, pentru că era vorba de amenințări voalate. Postarea mea l-a enervat, pentru că l-am "citit" și mi-am expus opinia. Am făcut-o civilizat. A urmat din partea lui chestii cu mame, morți etc. De ce nu ai reacționat?

Și da... e normal să reacționez la semi-analfabetism,  pentru că nu e vorba de posibilități materiale pentru a urma școli înalte, ci de clasa a V-a. Despre un om la vârsta lui care scrie în halul ăsta, nu pot avea o impresie bună și e bine să-și vadă lungul nasului, chiar și în mediul virtual. 

stii exista un proverb"chelul isi pune mana in cap" cam asa ai facut tu,ti-am mai explicat o data,ma mai repet iar,de ce te deranjeaza ca eu  ma intalnesc cu femei fara sa le platesc?a mai comentat cineva in afara de tine?esti cumva avocatul site-ului?eu am spus despre ce fac,tu de ce te duci si platesti?te-am intrebat eu asta? cat despre sala si mma,am raspuns unei poze ce mi-a fost adresata, ca fapt divers,fiind un mediu virtual pe cine intimidam?hai sa vedem.raspunde.mi sincer,cat despre analfabet te cam contrazici singur,in urma cineva a postat un post al tau mai vechi in care cineva facea cum faci tu cu mine acum si ai reactionat deci care cum este?

• Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Recunosc, ma gandeam ca poate dau peste o ciudatenie de femeie, dar este chiar ..interesanta.

Eh, aici m-ai făcut urâtă  :rax2  Te așteptai la vreo baragladină, dar am fost... decentă :)))

Postat

Felicitari raffa!!!

Ce ți-e cu bărbații ăștia. Pe mine nu mă felicită nimeni că am cunoscut un bărbat mișto... 

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Ooooopaaaa ... ! Bravo nea Raffa! Urmează ...?

Iar tu Vanessa, lasă-le dracu de prejudecăți, dacă-ți place, fute-l, c'așa-i trebuie!

Nu-s prejudecăți, sunt prințipii. L-aș fi smotocit eu, dacă era alta situația.

• Like 1
  • Minus 3
Postat

ce ma irita cel mai mult la PICON este faptul ca oriunde intri el are de comentat impotriva tuturor,mai nou sa luat le clit_master pe topicul claudiei_sexxy pentru ca fata a facut o recenzie super frumoasa baiatului,pai omul asta are o problema,o frustare daca are acest comportament

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Pe langa pat
Postat

Clar felicitarile sunt pt el ca a reusit sa te scoata din carapace

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Eh, aici m-ai făcut urâtă  :rax2  Te așteptai la vreo baragladină, dar am fost... decentă :)))

Cum poti sa interpretezi asa!?  :no2

Am spus ca puteai fi o baragladina ,care sa ma puna pe fuga!  :laugh2  Cand te-am vazut la masa .. am rasuflat usurat. Am scos cutia de bomboane de la spate si m-am prezentat. Altfel .. cred ca-mi vedeam de drum !  :laugh2

Postat

Clar felicitarile sunt pt el ca a reusit sa te scoata din carapace

o sa aiba grija si de el picon

• Minus 1
Postat

Nu-s prejudecăți, sunt prințipii. L-aș fi smotocit eu, dacă era alta situația.

felicitari :) nu am inteles printiipile vorba ta nu mergi cu barbati insurati ?  :)

• Like 1
Postat

Am spus ca puteai fi o baragladina ,care sa ma puna pe fuga!  :laugh2  Cand te-am vazut la masa .. am rasuflat usurat. Am scos cutia de bomboane de la spate si m-am prezentat. Altfel .. cred ca-mi vedeam de drum !  :laugh2

o sa intri si tu cat de curand in colimator,gaseste el picon ceva si pentru tine si apoi placa.....

Postat

o sa aiba grija si de el picon

Mai nene, hai , GATA , las-o-n ma-sa de problema! O tii langa de j-de pagini cu cearta cu Picon. Pula mea, viata e reala, nu se opreste timpul pentru o cearta virtuala!

Postat

Nu-i treaba mea, dar ce faci tu acu seamana foarte tare cu zadaratul cainelui cu batul prin gard

Postat

Nu-i treaba mea, dar ce faci tu acu seamana foarte tare cu zadaratul cainelui cu batul prin gard

Cine nene? Eu?  :laugh2

Postat

nuuuu dar intrati oriunde pe aici si vedeti ca este cum va spun eu

• Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

uiuuuu................ce este aici!? :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

felicitari :) nu am inteles printiipile vorba ta nu mergi cu barbati insurati ?   :)

Pe scurt, da. Cum nici mie nu mi-ar plăcea, nu o fac nici altora, chiar dacă nu le cunosc.

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Mai nene, hai , GATA , las-o-n ma-sa de problema! O tii langa de j-de pagini cu cearta cu Picon. Pula mea, viata e reala, nu se opreste timpul pentru o cearta virtuala!

De acord 100% raffa noi facem in realitate si altii comenteaza pe aici fara sa stie realitatea si dovada e intalnirea ta cu vanessa

• Like 2
Postat

Cine nene? Eu? :laugh2

Tu ai avut ocazia sa bagi batu dar nu ai reusit decat sa ii bagi ceva dulce in gura

Felicitari oricum

Ps. Ce nota i-ai da pt ce ai vazut?

Vizitator
Postat

Hai c-am intrat de pe contul asta...care mai e treaba? =))

Picoane , stai pa curu' tau  :laugh2  :laugh2

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Aaaaa, deci de-aia aveai tu bomboanele la spate, de frică :))))

Postat

Pe scurt, da. Cum nici mie nu mi-ar plăcea, nu o fac nici altora, chiar dacă nu le cunosc.

Ufffff ce bine ca nu sunt insurat :)

Vizitator
Postat

Cine nene? Eu?  :laugh2

ce zice de barbacsu' ? 

Postat

vanessa31 felicitari cat si tie raffa,se vede ca pot sta doi oameni la o cafea povestind,fara sa tabare unul peste celalalt sa si-o traga,cine stie mai tarziu ce o mai fi,poate ne invitati la nunta, :laugh2

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...