Sari la conținut

Ce vă doriți de la nevastă?

Postări Recomandate

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Sa speram totusi, ba minte de cocos, ca tu vei fute moca...Picon a facut de toate.Tumbe, scos sabia, gatit fasole frecate, serenade...si nici asa nu a reusit cu Lana.

:shy:

La cat de tampit esti normal ca asta gandesti. Idiotule, nu crezi ca intre doi oameni poate fi si altceva in afara de futai? 

Da, m-am intalnit cu@vanessa, insa dincolo de userul interesant de pe forum am descoperit o femeie interesanta. Daca in mintea mea era doar dorinta de a o fute, chiar si "moca", crezi ca femeia asta accepta sa ne vedem? Insa e absurd sa te intreb asa ceva. Pentru tine toate femeile sunt proaste, tampite si curve. ( Probabil in jurul tau doar asa ceva ai intalnit )

Postat

... Cine plm e Lana asta, ca e impanzit forumul cu numele ei?! Am intrat pe userul Lana si n-am inteles mare lucru, nu glumesc.

E o individa care nu a confundat foie gras cu fasole frecata...Copila aia, corinavip, nu prea a stiut sa faca diferenta si a fost sedusa de picon.

Postat

La cat de tampit esti normal ca asta gandesti. Idiotule, nu crezi ca intre doi oameni poate fi si altceva in afara de futai? 

Da, m-am intalnit cu@vanessa, insa dincolo de userul interesant de pe forum am descoperit o femeie interesanta. Daca in mintea mea era doar dorinta de a o fute, chiar si "moca", crezi ca femeia asta accepta sa ne vedem? Insa e absurd sa te intreb asa ceva. Pentru tine toate femeile sunt proaste, tampite si curve. ( Probabil in jurul tau doar asa ceva ai intalnit )

Prea putine injuraturi si mult prea putine semne de exclamare.

Mi-am pierdut flerul...

Ce usor e cu astia trecuti de 45-50...Stii ca sunt plini de frustrari, trebuie doar sa-i acuzi de ceva infim si irelevant, ca se declanseaza o Niagara de explicatii...

Vrei sa futi moca, nebunule...Lasa vrajeala.

• Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr
  • Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr
Postat

Vreau sa nu mai imi caute in telefon...

Va urma.

• Like 3
Postat

Vrei sa futi moca, nebunule...Lasa vrajeala.

Si ti-e ciuda? Se pare ca esti suparat ca Vanessa n-a pus botul la desteptaciunea ta! 

Postat

Si ti-e ciuda? Se pare ca esti suparat ca Vanessa n-a pus botul la desteptaciunea ta! 

Inca poti edita postarea....

Am primit mail de la Etihad.Cica daca mai dau vreo 500 euro in plus, voi fi upgradat la clasa business, insa doar pentru un segment de zbor.Conexiunea este de doar 1 ora, asa ca nu voi putea sa fac un dus la business lounge, nici sa fur niste curmale si 2-3 Redbulluri.Dar au sampanie Krug la business.Ce ma sfatuiesti?

• Oras:friends
Postat

Eu cred ca ar fi "pus ea botul" la desteptaciunea lui daca nu era asa de incrancenat.
  • Like 1
Postat

Am primit mail de la Etihad.Cica daca mai dau vreo 500 euro in plus, voi fi upgradat la clasa business, insa doar pentru un segment de zbor.Conexiunea este de doar 1 ora, asa ca nu voi putea sa fac un dus la business lounge, nici sa fur niste curmale si 2-3 Redbulluri.Dar au sampanie Krug la business.Ce ma sfatuiesti?

Sa sugi pula stewardului! Poate le iei moca! 

• Like 2
  • Minus 11
Postat

E, si uite cum sare si melteanul din tine.Hai, zi si de bemveul din garaj si e imaginea completa!Mare pacat, te consumi inutil!
  • Like 1
Postat

Sa sugi pula stewardului! Poate le iei moca! 

Asta ai editat-o.

Ti-am spus sa nu te impacientezi.Eu nu ma leg de greseli involuntare de gramatica.

Daca cumva crezi ca acesta este punctul tau slab... :shy:

Postat

E, si uite cum sare si melteanul din tine.Hai, zi si de bemveul din garaj si e imaginea completa!Mare pacat, te consumi inutil!

Nu am masina.Sunt un fan inrait al transportului in comun.

Cand munceam in Oslo in Suedia, mergeam cu bicicleta la munca.

Si doar cocalarii au BMW si se mai si sparg in figuri la Starbucks.

• Like 1
Vizitator Beraru
Reputație: 0
Postat

Cand munceam in Oslo in Suedia

Arunci momeli, golanule!:)

• Like 3
Postat

Arunci momeli, golanule! :)

Nu-i golan, e tampit.

Vizitator stau de sase
Postat

Nu am masina.Sunt un fan inrait al transportului in comun.

Cand munceam in Oslo in Suedia, mergeam cu bicicleta la munca.

Si doar cocalarii au BMW si se mai si sparg in figuri la Starbucks.

Ospatare, vorbeste invidia din tine. Cocalar e ala care se sparge-n figuri in trafic, eventual are numere de Bulgaria, da muzica tare si claxoneaza la semafor. Da' ce sa stii tu? :) N-ai avut jucarii cand erai mic, n-ai nici acum, cand esti tot mic.

Mergeai cu bicicleta la munca in Suedia!? Si te-au expulzat pentru furt repetat de biciclete, nu?

• Like 4
Postat

Nu-i golan, e tampit.

gresit. cei mai putin cititi confunda cu lejeritate intepelciune si inteligenta cu prostia/tampenia.

va putem trata si in legatura cu aceste confuzii puerile. sectia noastra are remediu pentru orice element subdezvoltat al personalitatii dvs.

• Oras:outside
  • Oras:outside
Postat

Nu mai am puncte. :no2

Cei cărora trebuia să le acord să stea liniștiți, că nu rămân dator... au o țuică dă la mine.

Mulțu pentru înțelegere! :)

• Like 1
Postat

Ospatare, vorbeste invidia din tine. Cocalar e ala care se sparge-n figuri in trafic, eventual are numere de Bulgaria, da muzica tare si claxoneaza la semafor. Da' ce sa stii tu? :) N-ai avut jucarii cand erai mic, n-ai nici acum, cand esti tot mic.

Mergeai cu bicicleta la munca in Suedia!? Si te-au expulzat pentru furt repetat de biciclete, nu?

Vezi? Asta inseamna sa fii putin diabolic, nu tentativele tale.

Am aruncat nada, doar o singura data si nu ai ezitat sa apari.

Revin-o cand IQ-ul este cel putin dublul masurii la picior.Parca era 41... :shy:

• Like 1
Postat

gresit. cei mai putin cititi confunda cu lejeritate intepelciune si inteligenta cu prostia/tampenia.

va putem trata si in legatura cu aceste confuzii puerile. sectia noastra are remediu pentru orice element subdezvoltat al personalitatii dvs.

Postat

Nu e tot mic. E foarte mic!  A luat niste prafuri sa nu se plictiseasca in aeroport:

https://www.youtube.com/watch?v=df7DObfPI9g

• Minus 11
Postat

Minte de cocos asta pare sa nu-si mai gaseasca cuvintele, limitarile fiind evidente.

Lana asta, pardon, Vanessa, pare o femeie pentru care un cavaler(care, sa nu uitam, este mai domn decat ala din Occident, atata timp cat proasta nu castiga mai mult decat el) precum Rufaelu, ar indrazni mai multe, gen picon cu lana, dar ma tem ca esecul va fi monumental si bietul de el va trebui sa se consoleze cu ceva mai de la tara... :shy:

Vizitator stau de sase
Postat

Vezi? Asta inseamna sa fii putin diabolic, nu tentativele tale.

Am aruncat nada, doar o singura data si nu ai ezitat sa apari.

Revin-o cand IQ-ul este cel putin dublul masurii la picior.Parca era 41... :shy:

Miskine, ai aruncat tu nada. Tu mereu arunci nada, dar ti-o halesti singur. Asta inseamna sa fii Meschin :urgay

Ok, am IQ 82 , daca atat vine dublul masurii la picior. Da' ce te-ai face daca ai afla ca sunt peste tine ca job, ospatare? Chiar si peste aia 8k euro lunar declarati de tine, cocalare.

• Like 1

Postat

Miskine, ai aruncat tu nada. Tu mereu arunci nada, dar ti-o halesti singur. Asta inseamna sa fii Meschin :urgay

Ok, am IQ 82 , daca atat vine dublul masurii la picior. Da' ce te-ai face daca ai afla ca sunt peste tine ca job, ospatare? Chiar si peste aia 8k euro lunar declarati de tine, cocalare.

Ai editat..Probabil era ceva acolo si te speriasi ca erai vulnerabil...Ce sa zic?

Esti cocalar cu BMW.

Mi-ar fi rusine sa ma sparg in figuri la Starbucks... :shy:

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.