rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Aprilie 26, 2016 usoor nu-l luati tare ca se pierde e si el la inceput de cariera p.s-bei un pahar cu mine:)))intamplarea face ca eu nu beau pahare )face rau la digestie 1 Link spre comentariu
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2016 Partajează Postat Aprilie 26, 2016 stii pe dracu...pari mai pierdut decat un catel al nimanui.stii cum zic prietenele mele despre unu asa ratacit si far' de tinta ca tine? loser,dork,fraierici,papagal.eu nu zic -se pare ca dintotdeauna le-am pastrat pt ceva ce a devenit munca.dar mereu mustacesc cand le audSunt useri p-aici, cu intentii nobile, care spun ca omul trebuie mai degraba incurajat. ...Cica: "ca sa evolueze". Tu i-ai taiat omului craca de sub picioare. Maxim respect pt. colegii idealisti, cu principii rupte din carti vechi... da' realitatea bate filmu'. ...La orice ora. 1 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Aprilie 26, 2016 Sunt useri p-aici, cu intentii nobile, care spun ca omul trebuie mai degraba incurajat. ...Cica: "ca sa evolueze". Tu i-ai taiat omului craca de sub picioare.Maxim respect pt. colegii idealisti, cu principii rupte din carti vechi... da' realitatea bate filmu'. ...La orice ora.si normal si fair play.nu e cazul sa induci pe cineva in eroare si false sperante in numele curtoaziei 1 Link spre comentariu
ynelcryss Reputație: -95 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Partajează Postat Aprilie 26, 2016 intamplarea face ca eu nu beau pahare )face rau la digestiedaca mai beau continutul unei sticle te invit la rontait sticla )) 1 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Aprilie 26, 2016 sa evolueze cu simtul masurii,realitatii si cu picioarele pe pamant,nu pe craci.nu suntem maimute sa abordam persoane din copaci Link spre comentariu
remus jack Reputație: 1443 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Partajează Postat Aprilie 26, 2016 Raman dracu fara baterie la telefon daca citesc tot pe acest topic.. Eu sunt fericit ca sunt altii mai nebuni ca mine si rad in metrou(ca am baut un vin si nu conduc),cu lacrimi rad Link spre comentariu
ynelcryss Reputație: -95 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Partajează Postat Aprilie 26, 2016 Raman dracu fara baterie la telefon daca citesc tot pe acest topic.. Eu sunt fericit ca sunt altii mai nebuni ca mine si rad in metrou(ca am baut un vin si nu conduc),cu lacrimi radsa traiesti frate remus,bei cu mine?nu pahare )) vin,azi sunt pervers o fac in 5 cu niste slabutze din cotnari )) Link spre comentariu
ynelcryss Reputație: -95 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Partajează Postat Aprilie 26, 2016 Raman dracu fara baterie la telefon daca citesc tot pe acest topic.. Eu sunt fericit ca sunt altii mai nebuni ca mine si rad in metrou(ca am baut un vin si nu conduc),cu lacrimi radsotia,ce face sotia?te-a mai suparat?))) 1 Link spre comentariu
goldenberg Reputație: -240 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Aprilie 26, 2016 sa evolueze cu simtul masurii,realitatii si cu picioarele pe pamant,nu pe craci.nu suntem maimute sa abordam persoane din copaci Ia zi rozica, având in vedere semnatura ta si luând in considerare ca motanoul are ceva anisori pe lumea asta, tu cat de zbarcita esti taica!? 1 1 Link spre comentariu
ynelcryss Reputație: -95 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Partajează Postat Aprilie 26, 2016 ba mai traieste v"runu p-acilea,unde ati fugit toti,la denie?? 1 Link spre comentariu
goldenberg Reputație: -240 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Aprilie 26, 2016 sa evolueze cu simtul masurii,realitatii si cu picioarele pe pamant,nu pe craci.nu suntem maimute sa abordam persoane din copaci Mie îmi place sa evoluez la craci ... sa ii dau deoparte! 1 1 Link spre comentariu
remus jack Reputație: 1443 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Partajează Postat Aprilie 26, 2016 sotia,ce face sotia?te-a mai suparat?)))Normal...se imbraca prea sexy...trebuie sa i sparg nasul colegului ei de birou,ca e nou si nu ma cunoste inca. P.s. vezi ce misto e sa nu te enervezi ? Link spre comentariu
goldenberg Reputație: -240 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Aprilie 26, 2016 ba mai traieste v"runu p-acilea,unde ati fugit toti,la denie??Taci ma si ia o pauza ca te umplii de respect. 1 1 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Aprilie 26, 2016 daca mai beau continutul unei sticle te invit la rontait sticla ))vezi sa nu absorbi tu sticla cu totul in ritmu astaIa zi rozica, având in vedere semnatura ta si luând in considerare ca motanoul are ceva anisori pe lumea asta, tu cat de zbarcita esti taica!?cum adica? am 26 ani si nici macar un rid,macar de expresie cand rad sau ma stramb.eu is mamica lui,el e tati...roleplay ce stii tu,gen who's ur daddy eu sunt de acord sa ma strige sefa Link spre comentariu
ynelcryss Reputație: -95 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Partajează Postat Aprilie 26, 2016 Normal...se imbraca prea sexy...trebuie sa i sparg nasul colegului ei de birou,ca e nou si nu ma cunoste inca. P.s. vezi ce misto e sa nu te enervezi ? ha ha ha pai prietenii la nevoie se cunosc,da-mi mie adresa )) 1 Link spre comentariu
goldenberg Reputație: -240 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Aprilie 26, 2016 vezi sa nu absorbi tu sticla cu totul in ritmu asta cum adica? am 26 ani si nici macar un rid,macar de expresie cand rad sau ma stramb.eu is mamica lui,el e tati...roleplay ce stii tu,gen who's ur daddy eu sunt de acord sa ma strige sefaHaidi pa, nu te cred! 1 1 Link spre comentariu
ynelcryss Reputație: -95 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Partajează Postat Aprilie 26, 2016 vezi sa nu absorbi tu sticla cu totul in ritmu astacum adica? am 26 ani si nici macar un rid,macar de expresie cand rad sau ma stramb.eu is mamica lui,el e tati...roleplay ce stii tu,gen who's ur daddy eu sunt de acord sa ma strige sefasa sti ca cei care apeleaza la diminutive cand se striga gen "tati" "mami" in copilarie au dus lipsa de dragostea parinteasca sau relatia dintre ei si parinti a fost foarte rece,nu e un repros asa spun psihologi 1 Link spre comentariu
goldenberg Reputație: -240 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Aprilie 26, 2016 vezi sa nu absorbi tu sticla cu totul in ritmu asta cum adica? am 26 ani si nici macar un rid,macar de expresie cand rad sau ma stramb.eu is mamica lui,el e tati...roleplay ce stii tu,gen who's ur daddy eu sunt de acord sa ma strige sefa'Iesti pa invers cu safa', 1 1 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Aprilie 26, 2016 nimic nu stiti,de toate trebuie sa va invat.pun pariu ca atunci cand ii spun lui Pisicuts tati ori il inmoi spre duiosenie ori i se scoala ) mami e ca e cam huligan si tre sa-l educ.plus alaptarea necesara Link spre comentariu
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2016 Partajează Postat Aprilie 26, 2016 Place la mine rozkendra. 2 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Aprilie 26, 2016 sa sti ca cei care apeleaza la diminutive cand se striga gen "tati" "mami" in copilarie au dus lipsa de dragostea parinteasca sau relatia dintre ei si parinti a fost foarte rece,nu e un repros asa spun psihologineah la mine parintii au fost,sunt cei mai buni prieteni pe viata Link spre comentariu
gogoloi Reputație: 207 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:nimfomane Oras:nimfomane Partajează Postat Aprilie 26, 2016 Mi-mi place de Vanessa ca seamana cu Rozica si i-mi mai place de Rozica ca seamana cu Vanessa. Link spre comentariu
ynelcryss Reputație: -95 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Partajează Postat Aprilie 26, 2016 Mi-mi place de Vanessa ca seamana cu Rozica si i-mi mai place de Rozica ca seamana cu Vanessa.nu seamana de loc,ca ploua afara )) 1 Link spre comentariu
ynelcryss Reputație: -95 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Partajează Postat Aprilie 26, 2016 nu seamana de loc,ca ploua afara ))nu sunt asemanatoare,rozika are o casnicie libera iar vanessa are sotul curvar da nu ii spune si ei 1 Link spre comentariu
remus jack Reputație: 1443 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Partajează Postat Aprilie 26, 2016 ai naibii curvarii astia!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum