Sari la conținut

Ce vă doriți de la nevastă?

Postări Recomandate

Vizitator Beraru
Reputație: 0

stii pe dracu...pari mai pierdut decat un catel al nimanui.

stii cum zic prietenele mele despre unu asa ratacit si far' de tinta ca tine? loser,dork,fraierici,papagal.

eu nu zic -se pare ca dintotdeauna le-am pastrat pt ceva ce a devenit munca.dar mereu mustacesc cand le aud

Sunt useri p-aici, cu intentii nobile, care spun ca omul trebuie mai degraba incurajat. ...Cica: "ca sa evolueze". Tu i-ai taiat omului craca de sub picioare.

Maxim respect pt. colegii idealisti, cu principii rupte din carti vechi... da' realitatea bate filmu'. ...La orice ora.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:worldwide

Sunt useri p-aici, cu intentii nobile, care spun ca omul trebuie mai degraba incurajat. ...Cica: "ca sa evolueze". Tu i-ai taiat omului craca de sub picioare.

Maxim respect pt. colegii idealisti, cu principii rupte din carti vechi... da' realitatea bate filmu'. ...La orice ora.

si normal si fair play.nu e cazul sa induci pe cineva in eroare si false sperante in numele curtoaziei

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr

Raman dracu fara baterie la telefon daca citesc tot pe acest topic

.. :)

Eu sunt fericit ca sunt altii mai nebuni ca mine si rad in metrou(ca am baut un vin si nu conduc),cu lacrimi rad

Link spre comentariu
  • Oras:amanta

Raman dracu fara baterie la telefon daca citesc tot pe acest topic

.. :)

Eu sunt fericit ca sunt altii mai nebuni ca mine si rad in metrou(ca am baut un vin si nu conduc),cu lacrimi rad

sa traiesti frate remus,bei cu mine?nu pahare :))) vin,azi sunt pervers o fac in 5 cu niste slabutze din cotnari :)))

Link spre comentariu
  • Oras:constanta

sa evolueze cu simtul masurii,realitatii si cu picioarele pe pamant,nu pe craci.nu suntem maimute sa abordam persoane din copaci :)

Ia zi rozica, având in vedere semnatura ta si luând in considerare ca motanoul are ceva anisori pe lumea asta, tu cat de zbarcita esti taica!?

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

sotia,ce face sotia?te-a mai suparat?;))))

Normal...se imbraca prea sexy...trebuie sa i sparg nasul colegului ei de birou,ca e nou si nu ma cunoste inca. :)

P.s. vezi ce misto e sa nu te enervezi ? :)

Link spre comentariu

daca mai beau continutul unei sticle te invit la rontait sticla :)))

vezi sa nu absorbi tu sticla cu totul in ritmu asta

Ia zi rozica, având in vedere semnatura ta si luând in considerare ca motanoul are ceva anisori pe lumea asta, tu cat de zbarcita esti taica!?

cum adica? am 26 ani si nici macar un rid,macar de expresie cand rad sau ma stramb.eu is mamica lui,el e tati...roleplay ce stii tu,gen who's ur daddy :D

eu sunt de acord sa ma strige sefa

Link spre comentariu

cum adica? am 26 ani si nici macar un rid,macar de expresie cand rad sau ma stramb.eu is mamica lui,el e tati...roleplay ce stii tu,gen who's ur daddy :D

Haidi pa, nu te cred!
  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

sa sti ca cei care apeleaza la diminutive cand se striga gen "tati" "mami" in copilarie au dus lipsa de dragostea parinteasca sau relatia dintre ei si parinti a fost foarte rece,nu e un repros asa spun psihologi

• Minus 1
Link spre comentariu

'Iesti pa invers cu safa',
  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

sa sti ca cei care apeleaza la diminutive cand se striga gen "tati" "mami" in copilarie au dus lipsa de dragostea parinteasca sau relatia dintre ei si parinti a fost foarte rece,nu e un repros asa spun psihologi

neah la mine parintii au fost,sunt cei mai buni prieteni pe viata :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...