Sari la conținut

Denisa - Poze reale 100% -0754453055 si 0725132090

Postări Recomandate

• Oras:Oradea
Postat

Fie cum zici tu. Nu am de gand sa stau sa frunzaresc forumul ca sa-ti arat ca au fost mai multi. Posteaza cum vrei, cand vrei si unde vrei.

normal...asta am facut si am sa fac. B)

• Like 4
Postat

Rechine, ideea e ca daca pui niste poze sa pui direct atunci si sursa, fara ca altii sa trebuiasca sa vina cu completari.

Pe vremuri era cu discutii daca erau postate poze fara sursa, exceptand cele facute de confracti in timpul actului.

Hai fara ofticari si baga acolo poze ca ne place. Chiar apreciez efortul vostru  ;)  

• Like 3
  • Oras:nord-vest
Postat

Rechine, ideea e ca daca pui niste poze sa pui direct atunci si sursa, fara ca altii sa trebuiasca sa vina cu completari.

Pe vremuri era cu discutii daca erau postate poze fara sursa, exceptand cele facute de confracti in timpul actului.

Hai fara ofticari si baga acolo poze ca ne place. Chiar apreciez efortul vostru ;)

Asta am incercat sa-i spun si eu dar el....batman, batman.
Postat

Hai fara ofticari si baga acolo poze ca ne place. Chiar apreciez efortul vostru  ;)  

ms de sfat bombonelu..........................imi pare rau dar o sa te dezamagesc pt ca am luat hoatararea sa nu mai postez,nu mai las recenzii si nici poze nu am sa mai pun pt ca pe unii se pare ca ii deranjeaza si mai apar  unii ca ciupercile dupa ploaie si ma invata cum sa pun poze cand eu treaba asta o fac de mult si am miii de poze puse si sursa sa stiut din totdeauna ca le iau de pe public iar in cazul de fata lincu la pus alin053 si nu mai avea rost sa il pun si eu...............te salut cu stima si respect,spor sa ai in continuare :hihat

• Like 6
Postat

unii ca ciupercile dupa ploaie si ma invata cum sa pun poze cand eu treaba asta o fac de mult si am miii de poze puse si sursa sa stiut din totdeauna ca le iau de pe public .

Mai ciumpalacule cand eu mergeam la femei tu te jucai cu putica in praf. Sau cand eu am intrat pe acest forum tu inca rasfoiai revistele cu desene animate. Asa ca ciocul mic.  Iar treaba cu pozele cum ca toti stim sursa dovedeste ca ori esti tare redus in gandire ori uiti de la mana pana la gura, fiindca in anii trecuti sursa pozelor era oradea.net, oradea.online., oradea.hub si abia apoi publi24. Asta ca sa nu mai zic de pozele facute de membrii de incredere unor fete, cum a mentionat si colegul bombonelu_24.

Postat

Mai ciumpalacule cand eu mergeam la femei tu te jucai cu putica in praf. Sau cand eu am intrat pe acest forum tu inca rasfoiai revistele cu desene animate. Asa ca ciocul mic.  Iar treaba cu pozele cum ca toti stim sursa dovedeste ca ori esti tare redus in gandire ori uiti de la mana pana la gura, fiindca in anii trecuti sursa pozelor era oradea.net, oradea.online., oradea.hub si abia apoi publi24. Asta ca sa nu mai zic de pozele facute de membrii de incredere unor fete, cum a mentionat si colegul bombonelu_24.

Daca esti asa de vechi pe forum, ce-ar fi sa ne spui cine ai fost si de ce nu mai esti cine ai fost. Asa pare cam aiurea ca vii sa dai lectii cu vechimea ta de nici doua saptamani. Si incearca sa fii civilizat pentru ca rechinii nu te-a facut in niciun fel.

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Sunf doarte civilizat dar cand cineva ma face ciuperca dupa ploaie vrei sa tac.. Nu sunt Hristos sa intorc si celalalt obraz. Si nu vreau sa dau lectii nimanui dar este o vorba: cand doi iti spun ca esti beat mergi sa te culci. Nu la tine fac referire cu aceasta vorba.

P.S. Daca iti dau CNP-ul meu este bine? ;)

Postat

Sunf doarte civilizat dar cand cineva ma face ciuperca dupa ploaie vrei sa tac.. Nu sunt Hristos sa intorc si celalalt obraz. Si nu vreau sa dau lectii nimanui dar este o vorba: cand doi iti spun ca esti beat mergi sa te culci. Nu la tine fac referire cu aceasta vorba.

P.S. Daca iti dau CNP-ul meu este bine? ;)

N-ai raspuns la intrebare. 

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez"
Postat

Eu pariez o bere ca-i Lubric.  :)

Postat

Daca esti asa de vechi pe forum, ce-ar fi sa ne spui cine ai fost si de ce nu mai esti cine ai fost.

Care intrebare?

Nu te-am intrebat de cnp.

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Eu pariez o bere ca-i Lubric.   :)

Lubric are stil asemanator, mai putin insultele. Si nici nu greseste cu i-urile. :)

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Ca tot veni vorba (si oricum ne-am cam bagat toti pula-n topicu' asta), doar mie mi-e dor de 'nea ccaustic, omulinvizibil si apuci? Sau.. ne privesc din umbra?

• Like 1
Postat

Unde ar mai fi farmecul nickname-ului meu atunci. :laugh2  

..respectiv te traji pa cur.

• Like 1
Postat

Unde ar mai fi farmecul nickname-ului meu atunci. :laugh2

eu am crezut ca vrei sa "strivești corola de minuni a lumii".Adică să-ți bagi pula în el, mister :))
  • Like 1
Postat

Inca unul. Dar ce aveti oameni buni? Nu o sa mai puteti acum dormi la noapte?  :laugh2

pastreaza-ti anonimitatea

eu am facut doar o remarca

• Like 2

Postat

eu am crezut ca vrei sa "strivești corola de minuni a lumii".Adică să-ți bagi pula în el, mister :))

Mi-am bagat eu pula in multe. Dar, parca Lucian Blaga zicea exact invers,:)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...