futacios_misterios Reputație: 42 Postat Aprilie 20, 2017 Oras:nord-vest Oras:nord-vest Postat Aprilie 20, 2017 Fie cum zici tu. Nu am de gand sa stau sa frunzaresc forumul ca sa-ti arat ca au fost mai multi. Posteaza cum vrei, cand vrei si unde vrei.
rechinii77 Reputație: 50743 Postat Aprilie 20, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Aprilie 20, 2017 Fie cum zici tu. Nu am de gand sa stau sa frunzaresc forumul ca sa-ti arat ca au fost mai multi. Posteaza cum vrei, cand vrei si unde vrei.normal...asta am facut si am sa fac. 4
futacios_misterios Reputație: 42 Postat Aprilie 20, 2017 Oras:nord-vest Oras:nord-vest Postat Aprilie 20, 2017 normal...asta am facut si am sa fac. ,,succesuri''
bombonelu_21 Reputație: 1486 Postat Aprilie 22, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Aprilie 22, 2017 Rechine, ideea e ca daca pui niste poze sa pui direct atunci si sursa, fara ca altii sa trebuiasca sa vina cu completari. Pe vremuri era cu discutii daca erau postate poze fara sursa, exceptand cele facute de confracti in timpul actului. Hai fara ofticari si baga acolo poze ca ne place. Chiar apreciez efortul vostru 3
cont2015 Reputație: -35 Postat Aprilie 22, 2017 Oras:tot acolo Oras:tot acolo Postat Aprilie 22, 2017 Sursa se vede sub sigla nimfomane.
futacios_misterios Reputație: 42 Postat Aprilie 22, 2017 Oras:nord-vest Oras:nord-vest Postat Aprilie 22, 2017 Rechine, ideea e ca daca pui niste poze sa pui direct atunci si sursa, fara ca altii sa trebuiasca sa vina cu completari. Pe vremuri era cu discutii daca erau postate poze fara sursa, exceptand cele facute de confracti in timpul actului. Hai fara ofticari si baga acolo poze ca ne place. Chiar apreciez efortul vostru Asta am incercat sa-i spun si eu dar el....batman, batman.
rechinii77 Reputație: 50743 Postat Aprilie 22, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Aprilie 22, 2017 Rechine, ideea e ca daca pui niste poze sa pui direct atunci si sursa, fara ca altii sa trebuiasca sa vina cu completari. Pe vremuri era cu discutii daca erau postate poze fara sursa, exceptand cele facute de confracti in timpul actului. Hai fara ofticari si baga acolo poze ca ne place. Chiar apreciez efortul vostru ms de sfat bombonelu..........................imi pare rau dar o sa te dezamagesc pt ca am luat hoatararea sa nu mai postez,nu mai las recenzii si nici poze nu am sa mai pun pt ca pe unii se pare ca ii deranjeaza si mai apar unii ca ciupercile dupa ploaie si ma invata cum sa pun poze cand eu treaba asta o fac de mult si am miii de poze puse si sursa sa stiut din totdeauna ca le iau de pe public iar in cazul de fata lincu la pus alin053 si nu mai avea rost sa il pun si eu...............te salut cu stima si respect,spor sa ai in continuare 6
futacios_misterios Reputație: 42 Postat Aprilie 22, 2017 Oras:nord-vest Oras:nord-vest Postat Aprilie 22, 2017 unii ca ciupercile dupa ploaie si ma invata cum sa pun poze cand eu treaba asta o fac de mult si am miii de poze puse si sursa sa stiut din totdeauna ca le iau de pe public . Mai ciumpalacule cand eu mergeam la femei tu te jucai cu putica in praf. Sau cand eu am intrat pe acest forum tu inca rasfoiai revistele cu desene animate. Asa ca ciocul mic. Iar treaba cu pozele cum ca toti stim sursa dovedeste ca ori esti tare redus in gandire ori uiti de la mana pana la gura, fiindca in anii trecuti sursa pozelor era oradea.net, oradea.online., oradea.hub si abia apoi publi24. Asta ca sa nu mai zic de pozele facute de membrii de incredere unor fete, cum a mentionat si colegul bombonelu_24.
ghost11 Reputație: -43 Postat Aprilie 22, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Aprilie 22, 2017 Mai ciumpalacule cand eu mergeam la femei tu te jucai cu putica in praf. Sau cand eu am intrat pe acest forum tu inca rasfoiai revistele cu desene animate. Asa ca ciocul mic. Iar treaba cu pozele cum ca toti stim sursa dovedeste ca ori esti tare redus in gandire ori uiti de la mana pana la gura, fiindca in anii trecuti sursa pozelor era oradea.net, oradea.online., oradea.hub si abia apoi publi24. Asta ca sa nu mai zic de pozele facute de membrii de incredere unor fete, cum a mentionat si colegul bombonelu_24.Daca esti asa de vechi pe forum, ce-ar fi sa ne spui cine ai fost si de ce nu mai esti cine ai fost. Asa pare cam aiurea ca vii sa dai lectii cu vechimea ta de nici doua saptamani. Si incearca sa fii civilizat pentru ca rechinii nu te-a facut in niciun fel. 3 3
futacios_misterios Reputație: 42 Postat Aprilie 22, 2017 Oras:nord-vest Oras:nord-vest Postat Aprilie 22, 2017 Sunf doarte civilizat dar cand cineva ma face ciuperca dupa ploaie vrei sa tac.. Nu sunt Hristos sa intorc si celalalt obraz. Si nu vreau sa dau lectii nimanui dar este o vorba: cand doi iti spun ca esti beat mergi sa te culci. Nu la tine fac referire cu aceasta vorba.P.S. Daca iti dau CNP-ul meu este bine?
ghost11 Reputație: -43 Postat Aprilie 22, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Aprilie 22, 2017 Sunf doarte civilizat dar cand cineva ma face ciuperca dupa ploaie vrei sa tac.. Nu sunt Hristos sa intorc si celalalt obraz. Si nu vreau sa dau lectii nimanui dar este o vorba: cand doi iti spun ca esti beat mergi sa te culci. Nu la tine fac referire cu aceasta vorba.P.S. Daca iti dau CNP-ul meu este bine? N-ai raspuns la intrebare. 2 3
futacios_misterios Reputație: 42 Postat Aprilie 22, 2017 Oras:nord-vest Oras:nord-vest Postat Aprilie 22, 2017 N-ai raspuns la intrebare. Care intrebare?
iondelaraion Reputație: 1811 Postat Aprilie 22, 2017 Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez" Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez" Postat Aprilie 22, 2017 Eu pariez o bere ca-i Lubric.
ghost11 Reputație: -43 Postat Aprilie 22, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Aprilie 22, 2017 Daca esti asa de vechi pe forum, ce-ar fi sa ne spui cine ai fost si de ce nu mai esti cine ai fost. Care intrebare?Nu te-am intrebat de cnp. 2 3
futacios_misterios Reputație: 42 Postat Aprilie 22, 2017 Oras:nord-vest Oras:nord-vest Postat Aprilie 22, 2017 Eheeee, ,,batranul mos'' Lubric.Mare fustangiu si mistocar. Nu sunt el, Nu am eu talentele lui .
ghost11 Reputație: -43 Postat Aprilie 22, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Aprilie 22, 2017 Eu pariez o bere ca-i Lubric. Lubric are stil asemanator, mai putin insultele. Si nici nu greseste cu i-urile. 2 3
iondelaraion Reputație: 1811 Postat Aprilie 22, 2017 Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez" Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez" Postat Aprilie 22, 2017 Ca tot veni vorba (si oricum ne-am cam bagat toti pula-n topicu' asta), doar mie mi-e dor de 'nea ccaustic, omulinvizibil si apuci? Sau.. ne privesc din umbra? 1
futacios_misterios Reputație: 42 Postat Aprilie 22, 2017 Oras:nord-vest Oras:nord-vest Postat Aprilie 22, 2017 ce-ar fi sa ne spui cine ai fost si de ce nu mai esti cine ai fost. Unde ar mai fi farmecul nickname-ului meu atunci.
iondelaraion Reputație: 1811 Postat Aprilie 22, 2017 Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez" Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez" Postat Aprilie 22, 2017 Unde ar mai fi farmecul nickname-ului meu atunci. ..respectiv te traji pa cur. 1
futacios_misterios Reputație: 42 Postat Aprilie 22, 2017 Oras:nord-vest Oras:nord-vest Postat Aprilie 22, 2017 Da' curiosi mai sunteti toti.
brett Reputație: 1750 Postat Aprilie 22, 2017 Postat Aprilie 22, 2017 daca voiai sa pastrezi secretul nu mentionai nimic. 3
futacios_misterios Reputație: 42 Postat Aprilie 22, 2017 Oras:nord-vest Oras:nord-vest Postat Aprilie 22, 2017 daca voiai sa pastrezi secretul nu mentionai nimic. Inca unul. Dar ce aveti oameni buni? Nu o sa mai puteti acum dormi la noapte?
ezemund Reputație: 3078 Postat Aprilie 22, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Aprilie 22, 2017 Unde ar mai fi farmecul nickname-ului meu atunci. eu am crezut ca vrei sa "strivești corola de minuni a lumii".Adică să-ți bagi pula în el, mister ) 1
brett Reputație: 1750 Postat Aprilie 22, 2017 Postat Aprilie 22, 2017 Inca unul. Dar ce aveti oameni buni? Nu o sa mai puteti acum dormi la noapte? pastreaza-ti anonimitateaeu am facut doar o remarca 2
futacios_misterios Reputație: 42 Postat Aprilie 22, 2017 Oras:nord-vest Oras:nord-vest Postat Aprilie 22, 2017 eu am crezut ca vrei sa "strivești corola de minuni a lumii".Adică să-ți bagi pula în el, mister ) Mi-am bagat eu pula in multe. Dar, parca Lucian Blaga zicea exact invers,
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum