Sari la conținut

Denisa - Poze reale 100% -0754453055 si 0725132090

Postări Recomandate

• Oras:Oradea
Postat

in locul ei,as face altceva..

o sa ma injurati un pic, dar ideea tine de multe ori...

tipa arata bine,are potential.

problema e la partea finaciara.

eu as face o rebrenduire cu tarife marite cu 100%..

plusuri:

scapi de o gramada de clienti care te epuizeaza.

ai timp mai mult sa te dedici clientilor:respecti timpul petrecut cu ei.

toate partile ar fi happy, clientul multumit dupa prestatie,denisa multumita de partea financiara

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Dupa doua minunte ti ' am spus ca sa terminat timpul ? Te cred. Bine ca nu ai zis ca sa terminat de cabd ai intrat :)) In fine . Fiecare cu ale lui pareri

Postat

#grasutule am spus sa fie accesibil pestru fiecare de asta am tariful asta dar stai linistit ca si asa pt uni pare mult daca are putea de 100 de lei sa stea 30 40 de min sa oferi sex total si plus altele ...si cand aud alt tarif spun ca e mult pai dc nu merg la una care face de toate pe 100 de lei ca e urata grasa sau etc am dat un exemplu . De toate pe nimic cum ar veni .! 😚

• Like 2
Postat

schimba plaja de clienti la care te adresezi.incearca un experiment:

un oras nou pt tine,tarife 200/300.ofera servicii de calitate,nu uita de tigara de inainte si paharul cu apa sau suc.si ar mere sa ai un pic de pauza intre clienti..cum sa dai de un confrate pe scari sau la intrare in bloc?

poate intelegi urmatoarea fraza:da mai mult din tine,pune un pic de suflet sau dati silinta un pic.nu trebuie 100% implicare.ajunge daca depasesti undeva jn 50-60% implicare in treaba.

nu uita: client multumit si tu mai happy cu bani in buzunar/cont...

• Minus 3
Postat

uite...nici mie nu imi arde tot timpu de clienti...eu lucrez in vanzari si stiu cum e cand iti vin clienti ciudati...care vor si pret mic si sa cumpere destul de bun...romani nu inteleg inca ca ,  calitatea = pret mai mare...ei vor ieftin,bun si daca pot sa ia la misto pe toata lumea,atunci totul este bine pt ei!

Postat

Daca s'ar putea si pe degeaba ! :)) nu toti sunt la fel sunt si clienti care iti fac ziua mai frumoasa. Sunt fel si fel de oameni ce e adevarat

• Like 2
  • Oras:Everywhere
  • Oras:Everywhere
Postat

Denisa eu daca vin la tine iti platesc 200/300 dar doar daca ma servesti cu o ciorba.

PS - Ieri trebuia sa ajung pe la tine dar nu am reusit. Mai incercam :)

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

.....din care sa fie ciorba:))) .

Daca ai si sarmale sigur ti-l faci de client si pe Pisicus. :)
  • Like 3
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Ma fac bucatareasa ce mai una alta :)))...

Off, off ce-mi faci tu mie. Cum-necum trebuie sa-mi fac timp sa te vizitez. Bucatareasa zici? Dar inainte de a vedea daca ai aptitudini de masterchef ne f_ _em un pic ca sa creasca pofta de mancare. :)
  • Like 2
  • Minus 1
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Avand in vedere schimbarea de comportament si de atitudine (in bine) a Denisei din ultima perioada am decis sa ii mai dam o sansa (si ultima sansa) si sa-i mutam topicul la rubrica principala. 

Denisa trebuie sa inveti sa tii cont de programarile telefonice pe care le faci.  :flowers2  (ca si mie mi-ai dat 2 tepe :cry2 ).

Te pup.

• Like 6

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Multumesc frumos!! 😚😚 Sigur ca da incerc sa fac tot ce pot sa ma schimb in bine ! Țepe nu dau la nimeni nu imi sta in caracter dar posibil sa fi fost ocupata, pentru ca nu se tine m-ai nimeni de programari mai bine ma suni cu 10 minunte inainte ! Multumesc inca odata si promit ca o sa incerc sa fac cat mai multe schimbari in bine. Pupici 😚😚😚

• Like 2
Vizitator
Postat

nasoala. flegmatica.nu merita nici un ban!!!!!!!!!!!

si te-ai inscris ieri, specialca sa ne spui asta.Hai cu o recenzie nu cu vorbe goale.
  • Like 4
  • Minus 1
Postat

si te-ai inscris ieri, specialca sa ne spui asta.Hai cu o recenzie nu cu vorbe goale.

aici sunt de acord cu tine..

• Like 4
  • Minus 2
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea
Postat

Dupa doua minunte ti ' am spus ca sa terminat timpul ? Te cred. Bine ca nu ai zis ca sa terminat de cabd ai intrat :)) In fine . Fiecare cu ale lui pareri

Crede-ma ca nu exagerez deloc! La oral ai zis ca esti racita si nu prea poti face....la normal la fel dupa vreo 2 min zice-ai sa ma termin ! In fine...poate chiar nu te-ai simtit bine! Nu mai conteaza ce a fost! Important e ca te-ai schimbat! Un sfat...Daca tot ai ales sa faci meseria asta macar fa-o bine.....si asa toata lumea e multumita!

• Like 1

Postat

Imi pare rau dar eu chiar numai fac din astea la incepit faceam pentru ca nu prea stiam ce si cum e cu meseria asta ... Si am spus imi dau silinta sa ma comport din ce in ce mai ok . Sa nu mai fie nemultumiri!

• Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...