cod06ro Reputație: 7143 Postat Mai 28, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Mai 28, 2015 tot raul spre bine! ambele sunt "de revenit", dar eu nu voi mai merge la ele in acea locatie...in alta locatie, cu placere. poate rezolva cat de repede cu ceva mai ok! 1 Link spre comentariu
johnholmes Reputație: 4731 Postat Mai 28, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Mai 28, 2015 daca cineva...vreodata...avea dubii fata de cati baieti citesc nimfomane...acest topic lamureste intru totul argumentul~!!! welcome to nimfomane boys~!!! ma bucur ca va vad activi pe aceasta platforma...unii ptr prima data, asa ca va rog eu mult...nu fiti rusinosi...impartiti informatia, ptr ca doar asa ne putem ajuta intre noi, spre anvatajul nostru comun si al fiecaruia in parte. nu stiu cati urmariti "games of thrones", dar in acel serial ei tot repeta o fraza: "winter is coming". la noi, la constanta, la malul marii, locul care devine capitala futingului in perioada estivala, problema este un pic invers: "summer is coming"~!!! toate cele bune si stramte va urez in aceasta vara~!!! Link spre comentariu
Vizitator mihai_d Reputație: 0 Postat Mai 28, 2015 Partajează Postat Mai 28, 2015 Și cânt mai multe nebunii ca în bordelul lui littlefinger Link spre comentariu
Vizitator agramat Reputație: 0 Postat Mai 28, 2015 Partajează Postat Mai 28, 2015 baietii astia trebuiesc motivati cumva sa iasa la luminahttp://1.bp.blogspot.com/-dob-gqSPdDo/T3tM569F2fI/AAAAAAAAAFo/qO9MX4qksos/s1600/cny-party-lightshowanimation-animated-gif.gif Link spre comentariu
versus01 Reputație: 58 Postat Mai 28, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 28, 2015 @johnholmes . multumesc! partea proasta e ca ma intorc la sfarsitul lui iulie. sper sa le mai prind pe fete, sau macar pe Larisa cu inca una, ca asa ce visam la 2 fete sa se "bata" pe ea:)). 1 Link spre comentariu
rudolf74 Reputație: 32 Postat Iunie 2, 2015 Partajează Postat Iunie 2, 2015 Larisa maine esti disponibila ? Link spre comentariu
alsahia Reputație: 2731 Postat Iunie 2, 2015 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Partajează Postat Iunie 2, 2015 n-ai telefon?iti dau eu minute Link spre comentariu
giani1480 Reputație: 592 Postat Iunie 2, 2015 Oras:Naboo Oras:Naboo Partajează Postat Iunie 2, 2015 Poate are minute dar nu are telefon!?! 1 Link spre comentariu
larisssa Reputație: 8905 Postat Iunie 4, 2015 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Partajează Postat Iunie 4, 2015 Rautaciosilor...i”m back! Am avut ceva problemute personale si nu am putut intra sa va anunt. Am revenit,cu forte noi! Va pup pe toti! 3 Link spre comentariu
alsahia Reputație: 2731 Postat Iunie 4, 2015 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Partajează Postat Iunie 4, 2015 welcome back Link spre comentariu
marcel123 Reputație: 19 Postat Iunie 5, 2015 Telefon: m.bogdam Oras:Cta Telefon: m.bogdam Oras:Cta Partajează Postat Iunie 5, 2015 Bine ai revenit! Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Iunie 5, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iunie 5, 2015 WB! Link spre comentariu
larisssa Reputație: 8905 Postat Iunie 5, 2015 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Partajează Postat Iunie 5, 2015 Baieti...imi pare rau ca tre` sa va dau aceasta veste,dar draguta mea colega blonda s-a suparat atat de tare pe mine-ca cik sunt "prea permisiva"!!!-si a hotarat sa incheiem orice fel de colaborare! Asa,din senin!Inainte de orice,imi cer scuze fata de cei carora fie nu le-am raspuns,fie le-am respins apelul,atat aseara,cat si in cursul zilei de astazi.Habar nu am ,deocamdata,ce voi face. Cert este ca idei si posibilitati nu prea am,momentan. Nu stiu ce sa va mai spun ACUM. Imi pare rau ca trebuie sa imi intrerup asa activitatea,dar asta este,depindeam de ea si nu prea imi plac mie neintelegerile,ca sa nu mai vorbesc despre cearta si d`alea de femei nebune ..... 3 Link spre comentariu
larisssa Reputație: 8905 Postat Iunie 5, 2015 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Partajează Postat Iunie 5, 2015 WB!Am sesizat ironia,dragul meu! Defect profesional,ce sa zic...reminescente ale videochatului! Zic Mersi! ca imi vin idei d`astea numai in engleza,si cam tot romanul pricepe ce spun,ca daca m-ar lua si in franceza,italiana si spaniola...mai greu! (deh,ma laud si eu pic ca`s poliglota,nu?!!?) 4 Link spre comentariu
sharpe Reputație: -432 Postat Iunie 5, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iunie 5, 2015 Baieti...imi pare rau ca tre` sa va dau aceasta veste,dar draguta mea colega blonda s-a suparat atat de tare pe mine-ca cik sunt "prea permisiva"!!!-si a hotarat sa incheiem orice fel de colaborare! Asa,din senin!Inainte de orice,imi cer scuze fata de cei carora fie nu le-am raspuns,fie le-am respins apelul,atat aseara,cat si in cursul zilei de astazi.Habar nu am ,deocamdata,ce voi face. Cert este ca idei si posibilitati nu prea am,momentan. Nu stiu ce sa va mai spun ACUM. Imi pare rau ca trebuie sa imi intrerup asa activitatea,dar asta este,depindeam de ea si nu prea imi plac mie neintelegerile,ca sa nu mai vorbesc despre cearta si d`alea de femei nebune .....Tocmai azi cand ma chinuiam si eu sa dau de voi? puteai sa raspunzi,as fi inteles.Totusi eu sper sa va impacati,cum mai dau eu de tine de acum? Link spre comentariu
larisssa Reputație: 8905 Postat Iunie 5, 2015 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Partajează Postat Iunie 5, 2015 Nu,chiar nu am putut raspunde,crede-ma! Cred ca tinea de educatie sa evit sa auzi-tu sau oricine altcineva-respectivele "zgomote de fundal"! Despre impacare...hmmm,nici o sansa,serios. Oricum,din ce am citit printre tipete-pardon,ma scuzati-printre randuri,se pare ca Blonda deja are o alta colega...bruneta!!!!!! Asa ca le poti contacta! (Doamne,nu imi vine nici mie sa cred ce fata draguta si amabila sunt cateodata!Avea dreptate Blonda sa ma certe ca sunt prea serviabila si permisiva,nu-i asa?) 3 Link spre comentariu
sharpe Reputație: -432 Postat Iunie 5, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iunie 5, 2015 Nu,chiar nu am putut raspunde,crede-ma! Cred ca tinea de educatie sa evit sa auzi-tu sau oricine altcineva-respectivele "zgomote de fundal"! Despre impacare...hmmm,nici o sansa,serios. Oricum,din ce am citit printre tipete-pardon,ma scuzati-printre randuri,se pare ca Blonda deja are o alta colega...bruneta!!!!!! Asa ca le poti contacta! (Doamne,nu imi vine nici mie sa cred ce fata draguta si amabila,sunt cateodata!Avea dreptate Blonda sa ma certe ca sunt prea serviabila si permisiva,nu-i asa?)Deci sa inteleg ca nu are rost sa mai incercam sa te contactam??? Mie unul chiar mi-ar parea rau,si cred ca si colegii mei ar vrea sa afle aceasta informatie 1 Link spre comentariu
larisssa Reputație: 8905 Postat Iunie 5, 2015 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Partajează Postat Iunie 5, 2015 Imi pare rau,dar momentan nu am nimic sigur sa va spun.Oricum,imediat ce voi sti ceva-adica daca reusesc sa imi gasesc o colega noua cu care sa si fiu pe aceeasi lungime de unda,va anunt AICI IMEDIAT!!!! Sper sa fie curand,sa nu aveti timp sa ma uitati! 3 Link spre comentariu
Vizitator mihai_d Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2015 Partajează Postat Iunie 5, 2015 Offf când îmi făcusem niște scenarii în minte pentru întâlnire Link spre comentariu
claudiu1969 Reputație: 554 Postat Iunie 5, 2015 Telefon: 0766559657 Oras:constanta Telefon: 0766559657 Oras:constanta Partajează Postat Iunie 5, 2015 imi pare tare rau sa aud asa ceva. Pareati foarte apropiate....Sunteti primele in lista mea de preferinte. daca iti aduci aminte de mine te-am sfatuit in mai multe rânduri sa schimbati locatia, un apartament cu 2 camere ar fi redus cu siguranta discutiile. Viata merge inainte, parerea mea este sa gasesti o garsoniera , sa locuiesti singura si cu siguranta ,la modul in care te-ai comportat cu mine o sa ai mai multi clienti decat Alexia.Astazi am vrut sa te vizitez, nu am avut timp ,insa maine cu siguranta eram la tine.Sper sa reusesti sa te regasesti, si in prima zi când reapari eu unul o sa te vizitez. Astept pana atunci rabdator.....te sarut si iti doresc sa ai o zi linistita....by by 1 Link spre comentariu
larisssa Reputație: 8905 Postat Iunie 5, 2015 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Partajează Postat Iunie 5, 2015 Se prea poate sa apar cu detalii foarte curand! Nu vreau sa stau "pe bara" prea mult! 3 Link spre comentariu
versus01 Reputație: 58 Postat Iunie 5, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 5, 2015 Hope so!! Ca joia trecuta te-am cautat si acum revin pe la sfarsitul lui iulie, poate ramai vecina in continuare sa fii mai aproape:) Succes in cautare! Link spre comentariu
kritiquews Reputație: 167 Postat Iunie 7, 2015 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Partajează Postat Iunie 7, 2015 hai ma nu se poate fix cand imi fac curaj sa trec pe la ea intervine chestia asta ( Link spre comentariu
johnholmes Reputație: 4731 Postat Iunie 7, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 7, 2015 fierul se bate cat e cald...precum pula se freaca cat e sculata~!!! Link spre comentariu
larisssa Reputație: 8905 Postat Iunie 7, 2015 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Partajează Postat Iunie 7, 2015 fierul se bate cat e cald...precum pula se freaca cat e sculata~!!! Las' ca si daca moare un pic,cu ravna si daruire o sculam iar! 5 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum