janette Reputație: -414 Postat Iulie 30, 2016 Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Autor Postat Iulie 30, 2016 Disponibila ptr programari...sex total! 1 6
janette Reputație: -414 Postat Iulie 31, 2016 Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Autor Postat Iulie 31, 2016 Disponibila futaciosilor ! 1 6
janette Reputație: -414 Postat August 1, 2016 Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Autor Postat August 1, 2016 Bună futăcioşi ! Sunt disponibilă 3 6
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat August 1, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Postat August 1, 2016 Bună futăcioşi ! Sunt disponibilă Bonuri de masa primesti?
miky77 Reputație: -1394 Postat August 1, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 1, 2016 Bonuri de masa primesti?D'alea xeroxate PSu : uite ce galosi si-a tras ca sa para mai inalta scrumbia 27 17
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat August 1, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Postat August 1, 2016 D'alea xeroxate PSu : uite ce galosi si-a tras ca sa para mai inalta scrumbia Nus' bre pozele ei,sunt furate de pe net.
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat August 1, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Postat August 1, 2016 asta e poza ei reala 100 %
miky77 Reputație: -1394 Postat August 1, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 1, 2016 Nus' bre pozele ei,sunt furate de pe net.ale ei sau nu , se prezinta bine 27 17
miky77 Reputație: -1394 Postat August 1, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 1, 2016 asta e poza ei reala 100 %Da nu i se vede tarna din mana dreapta si grebla din cealalta. A decupat-o intentionat 26 17
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat August 1, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Postat August 1, 2016 Da nu i se vede tarna din mana dreapta si grebla din cealalta. A decupat-o intentionat Cea mai tare poza este aia unde are in picioare niste gumari cu 3 numere mai mari,probabil a lui Betty ca aia are 43 la picior
gigel1970 Reputație: -21 Postat August 1, 2016 Oras:Cernavoda Oras:Cernavoda Postat August 1, 2016 Bună futăcioşi ! Sunt disponibilă „Mila o primești în dar, invidia trebuie să ți-o cucerești.” — Giacomo Casanova Se pare ca datorita faptului ca esti sexy, ai atras invidie. Ai un fundulet super 2 2
janette Reputație: -414 Postat August 1, 2016 Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Autor Postat August 1, 2016 „Mila o primești în dar, invidia trebuie să ți-o cucerești.” — Giacomo Casanova Se pare ca datorita faptului ca esti sexy, ai atras invidie. Ai un fundulet super Te pup Gigeleeeeeee !!! iu 1 6
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat August 1, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Postat August 1, 2016 Gigele ai făcut și azi o labă, nasol ca nu le poți scoate din foamete. 1
gigel1970 Reputație: -21 Postat August 1, 2016 Oras:Cernavoda Oras:Cernavoda Postat August 1, 2016 Observ ca te deranjaza faptul ca-mi place de Janette. Invata sa traiesti cu asta. Nu inteleg ce ti-a facut fata asta, dar modul in care te manifesti, nu e tocmai ok. Oamenii ti-au inteles mesajul. Sunt dispus sa-tti platesc cate o ora cu Janette respectiv cu Betty. Poate o sa-ti placa. Cine stie... Fetele chiar sunt sexy. 1 2
ceaica Reputație: 875 Postat August 1, 2016 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Postat August 1, 2016 Observ ca te deranjaza faptul ca-mi place de Janette. Invata sa traiesti cu asta. Nu inteleg ce ti-a facut fata asta, dar modul in care te manifesti, nu e tocmai ok. Oamenii ti-au inteles mesajul. Sunt dispus sa-tti platesc cate o ora cu Janette respectiv cu Betty. Poate o sa-ti placa. Cine stie... Fetele chiar sunt sexy.Daca e oferta....ai fi surprins cati stiu sa injure 1 1
janette Reputație: -414 Postat August 2, 2016 Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Autor Postat August 2, 2016 Daca e oferta....ai fi surprins cati stiu sa injure??? 5
miky77 Reputație: -1394 Postat August 2, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 2, 2016 Cea mai tare poza este aia unde are in picioare niste gumari cu 3 numere mai mari,probabil a lui Betty ca aia are 43 la piciorE sleampada , are picior de fuga 27 17
miky77 Reputație: -1394 Postat August 2, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 2, 2016 Gigele ai făcut și azi o labă, nasol ca nu le poți scoate din foamete.Lasa-l pe Gigel ca e primul fund pe care l-a vazut , de aici si entuziasmul 27 17
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat August 3, 2016 Postat August 3, 2016 Lasa-l pe Gigel ca e primul fund pe care l-a vazut , de aici si entuziasmul...tu vb ca esti satul de la*a 2 10
janette Reputație: -414 Postat August 3, 2016 Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Autor Postat August 3, 2016 Vreau anal!!! 5
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat August 3, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Postat August 3, 2016 Vreau anal!!!Apelează cu încredere la Betty că are vibratoare,strapoane,facalete,parizere...,. 1
gigel1970 Reputație: -21 Postat August 3, 2016 Oras:Cernavoda Oras:Cernavoda Postat August 3, 2016 Lasa-l pe Gigel ca e primul fund pe care l-a vazut , de aici si entuziasmulObserv ca esti foarte sigur in ce priveste o persoana pe care nu o cunosti, in speta eu. O sa extrapolez putin si eu. Daca am vazut mai mult de un fund de femeie, am vazut mai multe decat tine. Parerea mea este ca Betty si Janette au niste funduri super sexy. Daca altii au o alta parere, problema lor. 1
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat August 4, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Postat August 4, 2016 Observ ca esti foarte sigur in ce priveste o persoana pe care nu o cunosti, in speta eu. O sa extrapolez putin si eu. Daca am vazut mai mult de un fund de femeie, am vazut mai multe decat tine. Parerea mea este ca Betty si Janette au niste funduri super sexy. Daca altii au o alta parere, problema lor.Aici sunt perfect de acord cu tine.Ai văzut multe gaoaze de femei, dar în poze. 1
gigel1970 Reputație: -21 Postat August 4, 2016 Oras:Cernavoda Oras:Cernavoda Postat August 4, 2016 Aici sunt perfect de acord cu tine.Ai văzut multe gaoaze de femei, dar în poze.Daca atat ai inteles, eu ce vina am? Hai sa incercam sa nu postam aberatii. Cu tot respectul, pe mine nu ma interesezi deloc. Janette ma intereseaza, ca dovada postez pe topicul ei. Propun un mic exercitiu. Deschide un topic despre tine. Sa vedem pe cine intereseaza. Cine stie... poate Janette si Betty vor posta. Pe scurt, intru pe pagina domnisoarei Janette, ca sa o urmaresc (virtual desigur), pe ea. Daca s-ar percepe taxa de poluare pe aceasta pagina, iar cuantumul acesteia ar respecta principiul "poluatorul plateste", nu cred ca ai fi prea fericit. 1 2
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat August 4, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Postat August 4, 2016 Daca atat ai inteles, eu ce vina am? Hai sa incercam sa nu postam aberatii. Cu tot respectul, pe mine nu ma interesezi deloc. Janette ma intereseaza, ca dovada postez pe topicul ei. Propun un mic exercitiu. Deschide un topic despre tine. Sa vedem pe cine intereseaza. Cine stie... poate Janette si Betty vor posta. Pe scurt, intru pe pagina domnisoarei Janette, ca sa o urmaresc (virtual desigur), pe ea. Daca s-ar percepe taxa de poluare pe aceasta pagina, iar cuantumul acesteia ar respecta principiul "poluatorul plateste", nu cred ca ai fi prea fericit.Dar dacă s-ar cere o taxă de LABA??Cam ce suma crezi ca ai fi dator??
Postări Recomandate