siana Reputație: -1368 Postat August 9, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 9, 2016 viața mea am înteles care e filmul cu astia dai in spume ,daca îi bagi in seama se cred importanți .Ai fost o prințesa vei fi si vei rămâne o regina !!!pe limba mea cacăte pe ei ,dar la unii chiar le place sa fie cacati chiar si să-l haleasca . o zi superba sa ai regina mea mîncuți pizda ta aia fainosică . Da, ai dreptate. Poate ca sunt platiti, sa faca trafic. Insa nu este admisibil sa atenteze la demnitatea si intimitatea celorlalti cu atatea denigrari, ceas de ceas, zi de zi. Astia iau in primire fiecare fata, pe rand. Or fi vreun cuib de tarfe iesite din uz, care au luat-o razna. 1 1
user corect Reputație: 54 Postat August 9, 2016 Oras:IN CURSÄ‚ Oras:IN CURSÄ‚ Postat August 9, 2016 In sfarsit, ne spui adevarul despre tine ! A avut dreptate Mogly in privinta voastra. Sunteti niste tarfe ofticate. Siano viața mea astia nu sunt bărbați sunt ceva curve obosite care le faci concurenta si le sufli clienții . de asta te ataca si nu te lipseste de postări sa te obosesca .asta e strategia lor Pt ca mor de ciuda si de invidie . Esti faina Siano si ai clienți buni valoroși . In schimb ele o sug pe 100 de lei o data pe săptămana poate . Concurenta bat-o vina. Mor de invidie credema curveturile obosite 1
user corect Reputație: 54 Postat August 9, 2016 Oras:IN CURSÄ‚ Oras:IN CURSÄ‚ Postat August 9, 2016 Da, ai dreptate. Poate ca sunt platiti, sa faca trafic. Insa nu este admisibil sa atenteze la demnitatea si intimitatea celorlalti cu atatea denigrari, ceas de ceas, zi de zi. Astia iau in primire fiecare fata, pe rand. Or fi vreun cuib de tarfe iesite din uz, care au luat-o razna. nuuu sunt plătiți sa facă trafic pe forum sunt doar niște curve obosite care te urăsc si te invidioase sunt femei nu bărbați asculta ce zic .Un barbat adevarat nu ar face ce fac ele .hai sa nu fim Kinder. .te pup la fainosică si lasa curvele sa te invidieze ca au de ce. 1
siana Reputație: -1368 Postat August 9, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 9, 2016 nuuu sunt plătiți sa facă trafic pe forum sunt doar niște curve obosite care te urăsc si te invidioase sunt femei nu bărbați asculta ce zic .Un barbat adevarat nu ar face ce fac ele .hai sa nu fim Kinder. .te pup la fainosică si lasa curvele sa te invidieze ca au de ce. Multumesc frumos ! Pup ! 1 1
miky77 Reputație: -1394 Postat August 9, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 9, 2016 Vad ca te-a ars la cur replica mea. Mai arici poponici, dac-ar da cineva doi bani pe tine, acum te-ai ruja, ti-ai pune peruca, ti-ai trage sutien, ciorapi cu banda si fustita si ti-ai posta poze aici sau videoclip cum ti-o sugi singur si cum iti bagi in cur sticla de bere Bucegi. Intrati pe forumul asta ca in statiunea balneo, pentru tratament, latratorii astia de care numai gura este. Aveti nevoie de suport psihologic, de-asta intrati aici sa va dati curaj unul altuia, sa va sustineti moral, sa va descarcati de frustrari pe oameni pe care nu ii cunoasteti si pe care ii considerati inamici, confundandu-i cu oameni care v-au suparat in viata rreala.Mai poti ? La "a duce" . ma referHai femeie nu fi modesta si ipocrita , arata-ne tot si explica-ne cu lux de amanunte , daca se poate , de unde vin crizele si tulburarile acestea comportamentale . Apropo mie imi placea de cipy2003 ala , cum iti facea reclama gratuita. Nu te scotea din UP-uri zilnic ptr. niste amarate de puncte de reputatie .Hai ca adunasi vre-o 650 in 6 luni de activitate zilnica . Nu e tot CLONA matale ? Vezi asta e REPUTATIA REALA si MINCINOASA a ta si zici ca au ceva restul cu tine de te simti persecutata pe aici , sa nu fie cu suparare Eu ti-am explicat ca unei curve adevarate ii trebuie cu totul altceva ptr. a-l avea pe VINO-NCOA . Daca vrei te consiliez , ca ai mult de lucru . GRATIS Maica-ta te-o fi facut cand era la menopauza, de ai iesit doar cu jumatate de creier functional.iar ptr. fraza asta sa-mi mananci poola de zdreanta turbata , sanatoasa la cap sigur nu esti. Eu nu m-am legat de familia ta , luati-as muianul la terfelit .Exprima-te doar la adresa mea , dar nu te lega de familie , nevasta , parinti sau copii 27 16
user corect Reputație: 54 Postat August 9, 2016 Oras:IN CURSÄ‚ Oras:IN CURSÄ‚ Postat August 9, 2016 Mai poti ? La "a duce" . ma referHai femeie nu fi modesta si ipocrita , arata-ne tot si explica-ne cu lux de amanunte , daca se poate , de unde vin crizele si tulburarile acestea comportamentale . Apropo mie imi placea de cipy2003 ala , cum iti facea reclama gratuita. Nu te scotea din UP-uri zilnic ptr. niste amarate de puncte de reputatie .Hai ca adunasi vre-o 650 in 6 luni de activitate zilnica . Nu e tot CLONA matale ? Vezi asta e REPUTATIA REALA si MINCINOASA a ta si zici ca au ceva restul cu tine de te simti persecutata pe aici , sa nu fie cu suparare Eu ti-am explicat ca unei curve adevarate ii trebuie cu totul altceva ptr. a-l avea pe VINO-NCOA . Daca vrei te consiliez , ca ai mult de lucru . GRATIS iar ptr. fraza asta sa-mi mananci poola de zdreanta turbata , sanatoasa la cap sigur nu esti. Eu nu m-am legat de familia ta , luati-as muianul la terfelit .Exprima-te doar la adresa mea , dar nu te lega de familie , nevasta , parinti sau copii Zdreamta de curva ieftină si obosita sa stii ca mata te-o facut in tomberon de asta esti urîta si nu ai clienți .inceteaza sa sugi pula o perioada intra la reșapat ingrijestete sa arati cît ce cît bine si poate asa vei avea clienți dar nu uita un amănunt : nu o suge pentru 100 lei cere putin mai mult .muuuriți curvelor de invidie pe Siana ca va sufla toți clienții . 1
siana Reputație: -1368 Postat August 9, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 9, 2016 Mai poti ? La "a duce" . ma referHai femeie nu fi modesta si ipocrita , arata-ne tot si explica-ne cu lux de amanunte , daca se poate , de unde vin crizele si tulburarile acestea comportamentale . Apropo mie imi placea de cipy2003 ala , cum iti facea reclama gratuita. Nu te scotea din UP-uri zilnic ptr. niste amarate de puncte de reputatie .Hai ca adunasi vre-o 650 in 6 luni de activitate zilnica . Nu e tot CLONA matale ? Vezi asta e REPUTATIA REALA si MINCINOASA a ta si zici ca au ceva restul cu tine de te simti persecutata pe aici , sa nu fie cu suparare Eu ti-am explicat ca unei curve adevarate ii trebuie cu totul altceva ptr. a-l avea pe VINO-NCOA . Daca vrei te consiliez , ca ai mult de lucru . GRATIS iar ptr. fraza asta sa-mi mananci poola de zdreanta turbata , sanatoasa la cap sigur nu esti. Eu nu m-am legat de familia ta , luati-as muianul la terfelit .Exprima-te doar la adresa mea , dar nu te lega de familie , nevasta , parinti sau copii Inca o data, ne confirmi ca esti cioara ciorilor, zburlita de ciuda. Intreaba-l pe Pisicutz daca am vreo clona. M-ar fi zburat de pe forum, nu m-ar fi premiat. V-ati adunat toate batranele satrei pe forum si stati sa urmariti fiecare postare. Nu mai vine nimeni pe la voi, sa le dati in carti ? 2 1
siana Reputație: -1368 Postat August 9, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 9, 2016 Scuza-ma Janette ! Imi pare rau ca am facut teatru de razboi din topicul tau, dar macar a fost topicul tinut sus. 1 1
user corect Reputație: 54 Postat August 9, 2016 Oras:IN CURSÄ‚ Oras:IN CURSÄ‚ Postat August 9, 2016 Inca o data, ne confirmi ca esti cioara ciorilor, zburlita de ciuda. Intreaba-l pe Pisicutz daca am vreo clona. M-ar fi zburat de pe forum, nu m-ar fi premiat. V-ati adunat toate batranele satrei pe forum si stati sa urmariti fiecare postare. Nu mai vine nimeni pe la voi, sa le dati in carti ?Siano dale in spume lasale sa creadă ce vor se oftica pentru ca le faci concurenta viața mea . Regina frumoasa esti si gata sa moara dușmani de ciuda . te las să-ți faci treaba spor la bani !!!!!!!!pup fainosică 1
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat August 9, 2016 Postat August 9, 2016 Scuza-ma Janette ! Imi pare rau ca am facut teatru de razboi din topicul tau, dar macar a fost topicul tinut sus.LIKE! 3 10
miky77 Reputație: -1394 Postat August 9, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 9, 2016 Zdreamta de curva ieftină si obosita sa stii ca mata te-o facut in tomberon de asta esti urîta si nu ai clienți .inceteaza sa sugi pula o perioada intra la reșapat ingrijestete sa arati cît ce cît bine si poate asa vei avea clienți dar nu uita un amănunt : nu o suge pentru 100 lei cere putin mai mult .muuuriți curvelor de invidie pe Siana ca va sufla toți clienții .Domne mare ti-e gradina . Cu fiecare postare ti-o dai mai rau in stamba. Staruie , totusi. Da unde-s pastilele , care le-ai furat ma ? " Taci , taci , taci ! Taci dracu' ! Daca mai scoti un cuvant cred ca ...." PSu : "Eu sunt Siana - cea mai desteapa curva. Restul sunt curve proaste , da-le dracu sa se futa pe 100 de lei , chiar si pe 50 , ca eu am furat toate partidele bune de 100 de coco . La mine nu vine orisicine decat cu recomandari de la guvern , parlament.... Da pastilele , unde mi-e pastilele ...muriti curvelor , muriti de invidie" 27 16
miky77 Reputație: -1394 Postat August 9, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 9, 2016 Inca o data, ne confirmi ca esti cioara ciorilor, zburlita de ciuda. Intreaba-l pe Pisicutz daca am vreo clona. M-ar fi zburat de pe forum, nu m-ar fi premiat. V-ati adunat toate batranele satrei pe forum si stati sa urmariti fiecare postare. Nu mai vine nimeni pe la voi, sa le dati in carti ?Ce sa zic , te pricepi la oameni .Tot asa de bine te pricepi si la partidele de sex pe 100 de coco?Sa-mi bag p..a , nici nu stii cum arata , doar in poze i-ai privit . 27 16
user corect Reputație: 54 Postat August 9, 2016 Oras:IN CURSÄ‚ Oras:IN CURSÄ‚ Postat August 9, 2016 Ce sa zic , te pricepi la oameni .Tot asa de bine te pricepi si la partidele de sex pe 100 de coco?Sa-mi bag p..a , nici nu stii cum arata , doar in poze i-ai privit . rîzi tu rîzi HARAP-ALB dar nu e rîsul tau , mori in pula mea de ciuda ca Siana e de valoare si face banii la secunda . Mergi la produs pe centura acolo nu vei avea concurenta. . Voi veni să-ți dau o muie si eu pe 50 lei , ba chiar te pot plăti si cu bonuri de masa ca asa e moda pe centura . 1
miky77 Reputație: -1394 Postat August 9, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 9, 2016 Zdreamta de curva ieftină si obosita sa stii ca mata te-o facut in tomberon de asta esti urîta si nu ai clienți .inceteaza sa sugi pula o perioada intra la reșapat ingrijestete sa arati cît ce cît bine si poate asa vei avea clienți dar nu uita un amănunt : nu o suge pentru 100 lei cere putin mai mult .muuuriți curvelor de invidie pe Siana ca va sufla toți clienții .Ce-ai fa , iar ti-ai dat cu "parfum" de gandaci si te-ai trezit cu reactii adverse? https://www.youtube.com/watch?v=lyiYVOfMB6s 26 17
user corect Reputație: 54 Postat August 9, 2016 Oras:IN CURSÄ‚ Oras:IN CURSÄ‚ Postat August 9, 2016 LIKE! Janet scuze scuze mii baga o poza ceva sa mai avem putin aier in atmosfera . scuze din nou te pup la mij 1
user corect Reputație: 54 Postat August 9, 2016 Oras:IN CURSÄ‚ Oras:IN CURSÄ‚ Postat August 9, 2016 Ce-ai fa , iar ti-ai dat cu "parfum" de gandaci si te-ai trezit cu reactii adverse? https://www.youtube.com/watch?v=lyiYVOfMB6s nu ai clienți așa-i ??? inteleg durerea ta .un sfat de la mine puneți sandale portocalii o jarteaua ceva si o fusta si da fuga pe centura ca ajung si eu așteaptâ-ma 1
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat August 9, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Postat August 9, 2016 Inca o data, ne confirmi ca esti cioara ciorilor, zburlita de ciuda. Intreaba-l pe Pisicutz daca am vreo clona. M-ar fi zburat de pe forum, nu m-ar fi premiat. V-ati adunat toate batranele satrei pe forum si stati sa urmariti fiecare postare. Nu mai vine nimeni pe la voi, sa le dati in carti ?Mamaie,tocmai ti-a banat clona si ai facut alta.pe care o va bana in curand.Contul siana mu-l va bana pentru ca avem nevoie de curve batrane si senile de care sa ne batem joc 1
miky77 Reputație: -1394 Postat August 9, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 9, 2016 Scuza-ma Janette ! Imi pare rau ca am facut teatru de razboi din topicul tau, dar macar a fost topicul tinut sus. Janet scuze scuze mii baga o poza ceva sa mai avem putin aier in atmosfera . scuze din nou te pup la mijScuzati-va naibii de pe un singur cont , ce dracu driblati pe aici mai ceva ca Ronaldo mingea. Siano te invarti pe aici ca o curca beata de parca te-a lovit filoxera Gastelor , pardon Gasca Clonata 27 17
user corect Reputație: 54 Postat August 9, 2016 Oras:IN CURSÄ‚ Oras:IN CURSÄ‚ Postat August 9, 2016 Mamaie,tocmai ti-a banat clona si ai facut alta.pe care o va bana in curand.Contul siana mu-l va bana pentru ca avem nevoie de curve batrane si senile de care sa ne batem joc urlați de disperate ce sunteti marș la centura 1
user corect Reputație: 54 Postat August 9, 2016 Oras:IN CURSÄ‚ Oras:IN CURSÄ‚ Postat August 9, 2016 Scuzati-va naibii de pe un singur cont , ce dracu driblati pe aici mai ceva ca Ronaldo mingea.Siano te invarti pe aici ca o curca beata de parca te-a lovit filoxeraGastelor , pardon Gasca Clonata abigail-amelia-geese1.jpg fa nebuno unde esti ai ajuns pe centura hai sa faci bani ca vei muri de foame
miky77 Reputație: -1394 Postat August 9, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 9, 2016 fa nebuno unde esti ai ajuns pe centura hai sa faci bani ca vei muri de foameSunt aici nebuno , hai sa ti-l indes pe Mitica pe beregata . Azi e pe gratis , ca tie iti place doar ce e GRATIS si la OFERTA Aholeuuuu , tu erai Siano ? De cand n-ai mai vazut pula ? Ia si zi bogdaproste. 27 17
siana Reputație: -1368 Postat August 9, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 9, 2016 nu ai clienți așa-i ??? inteleg durerea ta .un sfat de la mine puneți sandale portocalii o jarteaua ceva si o fusta si da fuga pe centura ca ajung si eu așteaptâ-ma Ha ha ha ! 1 1
siana Reputație: -1368 Postat August 9, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 9, 2016 Sunt aici nebuno , hai sa ti-l indes pe Mitica pe beregata . Azi e pe gratis , ca tie iti place doar ce e GRATIS si la OFERTA Aholeuuuu , tu erai Siano ? De cand n-ai mai vazut pula ? Ia si zi bogdaproste. Dar ai fantezii cu mine, nu gluma ! Deja ai inceput sa ma vezi peste tot, asa de mult de obsedeaza imaginea mea. Nu iti merge frana, de nu te mai opresti ? Dai cu oistea-n gard la infinit ? Berbecule ! 1 1
siana Reputație: -1368 Postat August 9, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 9, 2016 Janet scuze scuze mii baga o poza ceva sa mai avem putin aier in atmosfera . scuze din nou te pup la mij Da, le trebuie vitejilor luptatori o gura de oxigen, ca in loc sa isi rupa pulile in femei, se bat ei intre ei cu ele. 1 1
giancarlogirri Reputație: 12240 Postat August 9, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat August 9, 2016 Da, le trebuie vitejilor luptatori o gura de oxigen, ca in loc sa isi rupa pulile in femei, se bat ei intre ei cu ele.Cred că iți trebuie ție o gură de oxigen...ai devenit penibilă...nici măcar nu-i topicul tău să comentezi atât! Sau n-ai limite? 5
Postări Recomandate