somnea Reputație: 57 Postat August 9, 2016 Oras:colea Oras:colea Postat August 9, 2016 Inca o data, ne confirmi ca esti cioara ciorilor, zburlita de ciuda. Intreaba-l pe Pisicutz daca am vreo clona. M-ar fi zburat de pe forum, nu m-ar fi premiat. V-ati adunat toate batranele satrei pe forum si stati sa urmariti fiecare postare. Nu mai vine nimeni pe la voi, sa le dati in carti ?Siana, chiar imi pari o femeie superdesteapta. Te rog eu, nu mai baga in seama toti handicapatii! 1
miky77 Reputație: -1394 Postat August 9, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 9, 2016 Dar ai fantezii cu mine, nu gluma ! Deja ai inceput sa ma vezi peste tot, asa de mult de obsedeaza imaginea mea. Nu iti merge frana, de nu te mai opresti ? Dai cu oistea-n gard la infinit ? Berbecule !Ia zi o penetrare in anus urmata de una orala , fara schimb de prezervative , accepti?nu de alta dar sa nu se inmoaie pana facem schimbul . Daca vrei la final te trimit si la curatatorie cu un uro sa te fac fresh 28 17
somnea Reputație: 57 Postat August 9, 2016 Oras:colea Oras:colea Postat August 9, 2016 Mamaie,tocmai ti-a banat clona si ai facut alta.pe care o va bana in curand.Contul siana mu-l va bana pentru ca avem nevoie de curve batrane si senile de care sa ne batem jocPreacuvioase, ce ai bre cu Siana? Matale ai fost vreodata la es si ti-a incurcat patrafirul. Chiar nu vezi ca fata are mereu cuvintele la ea si arata intr-un mare fel. Cuviosenia matale ce prefera, o scandura de 20 de ani sau o femeie care te face sa "pacatuiesti" cu adevarat! 1
somnea Reputație: 57 Postat August 9, 2016 Oras:colea Oras:colea Postat August 9, 2016 Ia zi o penetrare in anus urmata de una orala , fara schimb de prezervative , accepti?nu de alta dar sa nu se inmoaie pana facem schimbul . Daca vrei la final te trimit si la curatatorie cu un uro sa te fac fresh Bre, matale esti in calduri? 1
miky77 Reputație: -1394 Postat August 9, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 9, 2016 Cred că iți trebuie ție o gură de oxigen...Sau poate o gura plina de .... .ai devenit penibilă...nici măcar nu-i topicul tău să comentezi atât! Sau n-ai limite?azi a uitat sa-si ia tratamentul 29 17
giancarlogirri Reputație: 12240 Postat August 9, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat August 9, 2016 Ia zi o penetrare in anus urmata de una orala , fara schimb de prezervative , accepti?nu de alta dar sa nu se inmoaie pana facem schimbul . Daca vrei la final te trimit si la curatatorie cu un uro sa te fac fresh Acceptă orice! Dacă a emigrat ea pe topicul ăsta și i-a cântat în struna lui Gigel Vampiru'...nu ți-e clar? 4
miky77 Reputație: -1394 Postat August 9, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 9, 2016 Chiar nu vezi ca fata are mereu cuvintele la eaDar uita cum sa alcatuiasca propozitii cu acestea arata intr-un mare fel.pacat ca o strica fata si vorbele aruncate aiurea .Uite ce inseamna sa mananci RAHAN de mic 29 17
miky77 Reputație: -1394 Postat August 9, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 9, 2016 Acceptă orice! Dacă a emigrat ea pe topicul ăsta și i-a cântat în struna lui Gigel Vampiru'...nu ți-e clar? Incercam doar sa vad daca s-a schimbat MENIUL stufos 29 17
somnea Reputație: 57 Postat August 9, 2016 Oras:colea Oras:colea Postat August 9, 2016 Dar uita cum sa alcatuiasca propozitii cu acestea pacat ca o strica fata si vorbele aruncate aiurea .Uite ce inseamna sa mananci RAHAN de mic Simt o oarecare urma de nesimtire in ultima ta replica! Eu am obiceiul sa vorbesc frumos dar nu lua asta de buna dragule/drago. Te rog sa te abtii de la injurii ca imi dau eu drumul si nu te mai spala toata reteaua hidrografica din Romanica. 1
miky77 Reputație: -1394 Postat August 9, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 9, 2016 Simt o oarecare urma de nesimtire in ultima ta replica! Eu am obiceiul sa vorbesc frumos dar nu lua asta de buna dragule/drago. Te rog sa te abtii de la injurii ca imi dau eu drumul si nu te mai spala toata BAZINUL hidrografica din Romanica.Fratica stai in banca ta , ca nu am injurat pe nimeni , mai ales pe tine ....altfel... te ajunge viitura din urma Ia vezi , la ceas , e cumva ora de somn? Culca-te atunci (fie si cu Siana ca nu ma supar ) 26 17
user corect Reputație: 54 Postat August 9, 2016 Oras:IN CURSÄ‚ Oras:IN CURSÄ‚ Postat August 9, 2016 Cred că iți trebuie ție o gură de oxigen...ai devenit penibilă...nici măcar nu-i topicul tău să comentezi atât! Sau n-ai limite? Giankarlo vezi frațica ca noi ne cunoastem , fii bun si nu vb răutăți de Siana regina noastră frumoasa . Te saluta si Bombonela lasa ciorile sa moara de invidie si necaz ,mai bine nu interveni nici într-un fel Salutari din West ! 1
user corect Reputație: 54 Postat August 9, 2016 Oras:IN CURSÄ‚ Oras:IN CURSÄ‚ Postat August 9, 2016 Incercam doar sa vad daca s-a schimbat MENIUL stufos tu cioara zbîrlită du-te la centura hai ca te astept sa te trag in ciocan te plătesc 50 RON ca mai mult nu valorezi 1
user corect Reputație: 54 Postat August 9, 2016 Oras:IN CURSÄ‚ Oras:IN CURSÄ‚ Postat August 9, 2016 Dar uita cum sa alcatuiasca propozitii cu acestea pacat ca o strica fata si vorbele aruncate aiurea .Uite ce inseamna sa mananci RAHAN de mic da arata super Siana e o femeie superba care multe ar dori sa fie ca ea dar daca natura nu le-a înzestrat cu frumusețe tot dejeaba . Concurenta asta bat-o vina .Nu mai o deranjați pe Siana ca e foarte ocupată cu clienți VALABILI nu are timp sa va răspundă vouă care futeți buha Pt ca nu aveti clienți . 1
miky77 Reputație: -1394 Postat August 9, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 9, 2016 tu cioara zbîrlită du-te la centura hai ca te astept sa te trag in ciocan te plătesc 50 RON ca mai mult nu valoreziTe salut CIORICA , tot cu BOMBONELA pe centura esti de azi-dimineata . Cred si eu ca nu face de 50 de lei .Da macar va alegeti cu un bronz natural , chiar daca nu se observa diferenta la intoarcereNu e asta BOMBONIERA ? Bai ce-am recunoscut-o , sa fiu al naibii. 29 17
user corect Reputație: 54 Postat August 9, 2016 Oras:IN CURSÄ‚ Oras:IN CURSÄ‚ Postat August 9, 2016 Ceva noutăți ? Nimic nou sub soare ? Siana are mult de lucru si cele doua ex &cort invidioase bîntuie pe forum din lipsa de clienți!!!!!! 1
siana Reputație: -1368 Postat August 9, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 9, 2016 Cred că iți trebuie ție o gură de oxigen...ai devenit penibilă...nici măcar nu-i topicul tău să comentezi atât! Sau n-ai limite? Nici viata mea nu era treaba lui Cassy, care vad ca iti da like pe aici, ca sa se apuce sa imi deschida topic pe Nimfomane si sa imi faca anumite comentarii, cand eu habar nu aveam de forum. Nu este corect sa luati la puricat viata cuiva,sa postati pozele cuiva care nu are cont pe acest forum si nu are habar de el si de ceea ce se scrie aici. Nu este normal ca cineva sa nu aiba dreptul la replica si voi sa il macelariti pe la spate. 1 1
siana Reputație: -1368 Postat August 9, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 9, 2016 Te salut CIORICA , tot cu BOMBONELA pe centura esti de azi-dimineata . Cred si eu ca nu face de 50 de lei .Da macar va alegeti cu un bronz natural , chiar daca nu se observa diferenta la intoarcereNu e asta BOMBONIERA ? Bai ce-am recunoscut-o , sa fiu al naibii.av_326652078.jpg Ti-am dat like din greseala. In fine, ti-am facut si tie o bucurie pe ziua de azi. Pana la urma ai inceput sa iti postezi poze cu bronzul natural ... Ti-am zis eu ca esti dornica de reclama si ca suferi dupa admiratori ... Vrei sa o iei si subrat ? 1 1
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat August 9, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Postat August 9, 2016 Nici viata mea nu era treaba lui Cassy, care vad ca iti da like pe aici, ca sa se apuce sa imi deschida topic pe Nimfomane si sa imi faca anumite comentarii, cand eu habar nu aveam de forum. Nu este corect sa luati la puricat viata cuiva,sa postati pozele cuiva care nu are cont pe acest forum si nu are habar de el si de ceea ce se scrie aici. Nu este normal ca cineva sa nu aiba dreptul la replica si voi sa il macelariti pe la spate.Cassy a descoperit ca ai poze si asta te doare rau.Pozele tale n-au fost publicate nicaieri pentru ca n-ai poze reale,sunt furate de pe alte siteuri si asta spune tot despre caracterul tau jegos.Daca nu erai o pocnitoare perversa nu intrai pe topicul lui Jarttet sa spumegi,purtai discutiile astea pe topicul tau ca asa este corect.Ce pretentii sa ai de la o tarfa parsiva??? 1
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat August 9, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Postat August 9, 2016 Ti-am dat like din greseala. In fine, ti-am facut si tie o bucurie pe ziua de azi. Asa este cand postezi la foc automat dupa doua conturi,mai gresesti. 1
janette Reputație: -414 Postat August 9, 2016 Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Autor Postat August 9, 2016 Futaciosii mei,sunt disponibila in seara asta pana in jur de ora 3 6
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat August 9, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Postat August 9, 2016 Futaciosii mei,sunt disponibila in seara asta pana in jur de ora 3 Vi sa-mi ridici gunoiul,iti dau 20 lei.
miky77 Reputație: -1394 Postat August 10, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 10, 2016 Ti-am dat like din greseala. In fine, ti-am facut si tie o bucurie pe ziua de azi. Pana la urma ai inceput sa iti postezi poze cu bronzul natural ... Ti-am zis eu ca esti dornica de reclama si ca suferi dupa admiratori ... Vrei sa o iei si subrat ?Din greseala sau din prostie , problema este ca ti-a placut de BOMBONIERA lu user corect ca doar asta e categoria lui de femei pe care le-a futut Pardon , de CLONA vorbesc 28 17
miky77 Reputație: -1394 Postat August 10, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 10, 2016 Daca nu erai o pocnitoare perversa nu intrai pe topicul lui Jarttet sa spumegi,purtai discutiile astea pe topicul tau ca asa este corect.Ce pretentii sa ai de la o tarfa parsiva???Se plictisea , ce nu intelegi ? Clienti canci , lovele canci...nu te apuca disperarea si incerci sa-ti versi nervii pe toata lumea? PS:Acum am observat-o si pe BOMBONIERA aceea de cocalareasa (user corect). deci nu am fost foarte departe cu poza afisata. Da chiar bine in marketingul de promovare 28 17
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat August 10, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Postat August 10, 2016 Se plictisea , ce nu intelegi ? Clienti canci , lovele canci...nu te apuca disperarea si incerci sa-ti versi nervii pe toata lumea? PS:Acum am observat-o si pe BOMBONIERA aceea de cocalareasa (user corect). deci nu am fost foarte departe cu poza afisata. Da chiar bine in marketingul de promovare Stiam ca nu are clienti.cine PLM da 100 coco pentru o pocnitoare de 40 de ani expirata.La banii astia gasesti super pizde de 18-25 ani
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat August 10, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Postat August 10, 2016 Cat despre BOMBONELA,rar am vazut asemenea hidosenie.O inteleg perfect de ce e pe invers,nu cred ca exista barbat care sa futa asemenea aratare.
Postări Recomandate