Sari la conținut

janette # Sex TOTAL 0746709824 / 0735185547

Postări Recomandate

• Oras:colea
Postat

Inca o data, ne confirmi ca esti cioara ciorilor, zburlita de ciuda. Intreaba-l pe Pisicutz daca am vreo clona. M-ar fi zburat de pe forum, nu m-ar fi premiat. V-ati adunat toate batranele satrei pe forum si stati sa urmariti fiecare postare. Nu mai vine nimeni pe la voi, sa le dati in carti ?

Siana, chiar imi pari o femeie superdesteapta. Te rog eu, nu mai baga in seama toti handicapatii!

• Like 1
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Dar ai fantezii cu mine, nu gluma ! Deja ai inceput sa ma vezi peste tot, asa de mult de obsedeaza imaginea mea. Nu iti merge frana, de nu te mai opresti ? Dai cu oistea-n gard la infinit ? Berbecule !

Ia zi o penetrare in anus urmata de una orala , fara schimb de prezervative , accepti?

nu de alta dar sa nu se inmoaie pana facem schimbul  .  :rax2

Daca vrei la final te trimit si la curatatorie cu un uro sa te fac fresh :ras

• Like 28
  • Minus 17
Postat

Mamaie,tocmai ti-a banat clona si ai facut alta.pe care o va bana in curand.Contul siana mu-l va bana pentru ca avem nevoie de curve batrane si senile de care sa ne batem joc

Preacuvioase, ce ai bre cu Siana? Matale ai fost vreodata la es si ti-a incurcat patrafirul. Chiar nu vezi ca fata are mereu cuvintele la ea si arata intr-un mare fel. Cuviosenia matale ce prefera, o scandura de 20 de ani sau o femeie care te face sa "pacatuiesti" cu adevarat!

• Like 1
Postat

Ia zi o penetrare in anus urmata de una orala , fara schimb de prezervative , accepti?

Bre, matale esti in calduri?
  • Like 1
Postat

Cred că iți trebuie ție o gură de oxigen...

Sau poate o gura plina de .... :laugh2

.ai devenit penibilă...nici măcar nu-i topicul tău să comentezi atât! Sau n-ai limite?

azi a uitat sa-si ia tratamentul :laugh2

• Like 29
  • Minus 17
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Acceptă orice! Dacă a emigrat ea pe topicul ăsta și i-a cântat în struna lui Gigel Vampiru'...nu ți-e clar?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 4
Postat

Chiar nu vezi ca fata are mereu cuvintele la ea

Dar uita cum sa alcatuiasca propozitii cu acestea

arata intr-un mare fel.

pacat ca o strica fata si vorbele aruncate aiurea  .

Uite ce inseamna sa mananci RAHAN de mic :laugh2

• Like 29
  • Minus 17
Postat

Acceptă orice! Dacă a emigrat ea pe topicul ăsta și i-a cântat în struna lui Gigel Vampiru'...nu ți-e clar?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Incercam doar sa vad daca s-a schimbat MENIUL stufos :laugh2

• Like 29
  • Minus 17
Postat

Simt o oarecare urma de nesimtire in ultima ta replica! Eu am obiceiul sa vorbesc frumos dar nu lua asta de buna dragule/drago. Te rog sa te abtii de la injurii ca imi dau eu drumul si nu te mai spala toata reteaua hidrografica din Romanica.
  • Like 1
Postat

Simt o oarecare urma de nesimtire in ultima ta replica! Eu am obiceiul sa vorbesc frumos dar nu lua asta de buna dragule/drago. Te rog sa te abtii de la injurii ca imi dau eu drumul si nu te mai spala toata BAZINUL hidrografica din Romanica.

Fratica stai in banca ta , ca nu am injurat pe nimeni , mai ales pe tine ....altfel... te ajunge viitura din urma

Ia vezi , la ceas , e cumva ora de somn? Culca-te atunci (fie si cu Siana ca nu ma supar ) :laugh2

• Like 26
  • Minus 17
  • Oras:IN CURSÄ‚
Postat

Cred că iți trebuie ție o gură de oxigen...ai devenit penibilă...nici măcar nu-i topicul tău să comentezi atât! Sau n-ai limite?

Giankarlo vezi frațica ca noi ne cunoastem , fii bun si nu vb răutăți de Siana regina noastră frumoasa . Te saluta si Bombonela lasa ciorile sa moara de invidie si necaz ,mai bine nu interveni nici într-un fel Salutari din West !
  • Like 1
Postat

Incercam doar sa vad daca s-a schimbat MENIUL stufos :laugh2

tu cioara zbîrlită du-te la centura hai ca te astept sa te trag in ciocan te plătesc 50 RON ca mai mult nu valorezi
  • Like 1
Postat

da arata super Siana e o femeie superba care multe ar dori sa fie ca ea dar daca natura nu le-a înzestrat cu frumusețe tot dejeaba . Concurenta asta bat-o vina .Nu mai o deranjați pe Siana ca e foarte ocupată cu clienți VALABILI nu are timp sa va răspundă vouă care futeți buha Pt ca nu aveti clienți .
  • Like 1
Postat

tu cioara zbîrlită du-te la centura hai ca te astept sa te trag in ciocan te plătesc 50 RON ca mai mult nu valorezi

Te salut CIORICA :hihat , tot cu BOMBONELA pe centura esti de azi-dimineata  . Cred si eu ca nu face de 50 de lei .

Da macar va alegeti cu un bronz natural , chiar daca nu se observa diferenta la intoarcere

Nu e asta BOMBONIERA  ? Bai ce-am recunoscut-o , sa fiu al naibii.post-194745-0-11368300-1470747423_thumb.jpg

• Like 29
  • Minus 17
Postat

Ceva noutăți ? Nimic nou sub soare ? Siana are mult de lucru si cele doua ex &cort invidioase bîntuie pe forum din lipsa de clienți!!!!!!

• Like 1
Reputație: -1368
  • Oras:bucuresti
Postat

Cred că iți trebuie ție o gură de oxigen...ai devenit penibilă...nici măcar nu-i topicul tău să comentezi atât! Sau n-ai limite?

Nici  viata mea nu era treaba lui Cassy, care vad ca iti da like pe aici, ca sa se apuce sa imi deschida topic pe Nimfomane si sa imi faca anumite comentarii, cand eu habar nu aveam de forum. Nu este corect sa luati la puricat viata cuiva,sa postati pozele cuiva care nu are cont pe acest forum si nu are habar de el si de ceea ce se scrie aici. Nu este normal ca cineva sa nu aiba dreptul la replica si voi sa il macelariti pe la spate.

• Like 1
  • Minus 1
Reputație: -1368
Postat

Te salut CIORICA :hihat , tot cu BOMBONELA pe centura esti de azi-dimineata  . Cred si eu ca nu face de 50 de lei .

Da macar va alegeti cu un bronz natural , chiar daca nu se observa diferenta la intoarcere

Nu e asta BOMBONIERA  ? Bai ce-am recunoscut-o , sa fiu al naibii.attachicon.gifav_326652078.jpg

Ti-am dat like din greseala. In fine, ti-am facut si tie o bucurie pe ziua de azi.

Pana la urma ai inceput sa iti postezi poze cu bronzul natural ... Ti-am zis eu ca esti dornica de reclama si ca suferi dupa admiratori ... Vrei sa o iei si subrat ?

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:IN RAI
Postat

Nici  viata mea nu era treaba lui Cassy, care vad ca iti da like pe aici, ca sa se apuce sa imi deschida topic pe Nimfomane si sa imi faca anumite comentarii, cand eu habar nu aveam de forum. Nu este corect sa luati la puricat viata cuiva,sa postati pozele cuiva care nu are cont pe acest forum si nu are habar de el si de ceea ce se scrie aici. Nu este normal ca cineva sa nu aiba dreptul la replica si voi sa il macelariti pe la spate.

Cassy a descoperit ca ai poze si asta te doare rau.Pozele tale n-au fost publicate nicaieri pentru ca n-ai poze reale,sunt furate de pe alte siteuri si asta spune tot despre caracterul tau jegos.

Daca nu erai o pocnitoare perversa nu intrai pe topicul lui Jarttet sa spumegi,purtai discutiile astea pe topicul tau ca asa este corect.Ce pretentii sa ai de la o tarfa parsiva???

• Minus 1
  • Telefon: Super girl!
  • Oras:Bd.Unirii
  • Telefon: Super girl!
  • Oras:Bd.Unirii
Postat

Futaciosii mei,sunt disponibila in seara asta pana in jur de ora 3 :*

• Minus 6
Postat

Ti-am dat like din greseala. In fine, ti-am facut si tie o bucurie pe ziua de azi.

Pana la urma ai inceput sa iti postezi poze cu bronzul natural ... Ti-am zis eu ca esti dornica de reclama si ca suferi dupa admiratori ... Vrei sa o iei si subrat ?

Din greseala sau din prostie , problema este ca ti-a placut de BOMBONIERA lu user corect ca doar asta e categoria lui de femei pe care le-a futut 

Pardon , de CLONA vorbesc  :laugh2 

• Like 28
  • Minus 17
Postat

Daca nu erai o pocnitoare perversa nu intrai pe topicul lui Jarttet sa spumegi,purtai discutiile astea pe topicul tau ca asa este corect.Ce pretentii sa ai de la o tarfa parsiva???

Se plictisea , ce nu intelegi ? Clienti canci , lovele canci...nu te apuca disperarea si incerci sa-ti versi nervii pe toata lumea?

PS:Acum am observat-o si pe BOMBONIERA aceea de cocalareasa (user corect). deci nu am fost foarte departe cu poza afisata. Da chiar bine in marketingul de promovare :laugh2

• Like 28
  • Minus 17
Postat

Se plictisea , ce nu intelegi ? Clienti canci , lovele canci...nu te apuca disperarea si incerci sa-ti versi nervii pe toata lumea?

PS:Acum am observat-o si pe BOMBONIERA aceea de cocalareasa (user corect). deci nu am fost foarte departe cu poza afisata. Da chiar bine in marketingul de promovare :laugh2

Stiam ca nu are clienti.cine PLM da 100 coco pentru o pocnitoare de 40 de ani expirata.La banii astia gasesti super pizde de 18-25 ani

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...