Sari la conținut

R.I.P. Fane Spoitoru'

Postări Recomandate

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

Sincer nu ma asteptam sa i se deschida topic aici..

Daca nu o faceati DVS o faceam eu.Putina lume stie cu ce sa ocupat el si cum s-a ridicat.

R.I.P. IOANE.

https://www.youtube.com/watch?v=8LmPSNyDt-Q

• Like 1
  • Minus 8
  • Oras:Acasa
Postat

Dumnezeu sa-l ierte..dar daca unui specimen ca acest Fane Spoitoru i se dedica un topic pe un forum (chiar fiind unul despre curve si curvari), atunci in mod indubitabil suntem un popor de rahat!

• Like 7
  • Minus 7
Postat

Putina lume stie cu ce sa ocupat el si cum s-a ridicat.

Ne impartasesti si noua cu ce s-a ocupat si cum s-a ridicat?

• Like 3
  • Minus 8
Postat

vezi ca are cont pe wkipedia...tu ai ?

Vizitator
Reputație: 0
Postat

S-a născut în cartierul Dudești din București, într-o familie de muncitori simpli. În clasa a șaptea, la 13 ani, s-a apucat de box, trecând pe la mai multe cluburi: Progresul, Rapid, Olimpia Constructorul, Steaua. În anul 1977 a fost înjunghiat la o nuntă și a trebuit să renunțe la sport.După aceea s-a angajat ca muncitor, mai întâi la Gostat și apoi la Întreprinderea Prestări Servicii (IPS). A fost arestat de mai multe ori, în total petrecând 12 ani în închisoare înainte de Revoluție.

• Like 2
  • Oras:bucharest
Postat

Dumnezeu sa-l ierte..dar daca unui specimen ca acest Fane Spoitoru i se dedica un topic pe un forum (chiar fiind unul despre curve si curvari), atunci in mod indubitabil suntem un popor de rahat!

Specimen???

Ai un raspuns mai sus,referitor la wikipedia.

Te-a deranjat cu ceva personal pe tine?

Postat

vezi ca are cont pe wkipedia...tu ai ?

In general nu am incredere in wikipedia. Presupuneam ca @putzifer77 ne-ar putea impartasi calitatile de care a dat dovada aceasta personalitate marcanta a Romaniei de azi. Padre..da-o in poola mea de treaba. Ii ridicam si o statuie acestui Fane Spoitoru?

• Like 3
  • Minus 8
Postat

In general nu am incredere in wikipedia. Presupuneam ca @putzifer77 ne-ar putea impartasi calitatile de care a dat dovada aceasta personalitate marcanta a Romaniei de azi. Padre..da-o in poola mea de treaba. Ii ridicam si o statuie acestui Fane Spoitoru?

Ramai in cercuriile tale si nu iesi din ele.

Desi situ cum s-a ridicat si ce a facut nu am sa te luminez ca nu sunt bec.

Nu a spus nimeni sa-i ridicam statuie...

Postat

S-a născut în cartierul Dudești din București, într-o familie de muncitori simpli. În clasa a șaptea, la 13 ani, s-a apucat de box, trecând pe la mai multe cluburi: Progresul, Rapid, Olimpia Constructorul, Steaua. În anul 1977 a fost înjunghiat la o nuntă și a trebuit să renunțe la sport.După aceea s-a angajat ca muncitor, mai întâi la Gostat și apoi la Întreprinderea Prestări Servicii (IPS). A fost arestat de mai multe ori, în total petrecând 12 ani în închisoare înainte de Revoluție.

OK! Am inteles ca are/a avut o origine sanatoasa. Dar...In cei 57 de ani de viata, Ion Titisor a adunat condamnari de aproape 25 de ani, din care a ispasit 15! Ma lasati cu aceste valori demne de urmat?

Postat

Frate, ca vrei sau nu a fost un personaj...a fost o legenda un simbol pentru multi (buni,rai) nu e treaba noastra...normal ca mai sunt multe de povestit pe langa wiki...poate sunt oameni mai in masura sa spuna despre el....s-au deschis topicuri despre toti cei decedati pe aici ...acum ce mai conteaza unul in plus ...

stima !

• Like 2
  • Minus 8
Vizitator
Reputație: 0
Postat

OK! Am inteles ca are/a avut o origine sanatoasa. Dar...In cei 57 de ani de viata, Ion Titisor a adunat condamnari de aproape 25 de ani, din care a ispasit 15! Ma lasati cu aceste valori demne de urmat?

Nu toti cei despre care se spune ca sunt sfinti au caracter de sfinti (vezi cine a fost in realitate Sf. Chiril din Alexandria, de exemplu) si nu toti care sunt aratati cu degetul sunt "pleava" societatii. Iar Ion Titisor poate nu a fost cea mai "curata" persoana din Romania, dar in nici un caz nu a fost asa cum toate televiziunile l-au descris. Nu ii ridicam statuie, dar nici nu il demonizam. Si oricum a avut mai putine pacate decat politicienii carati pe capete zilnic la DNA si care au facut tara asta praf si pulbere...

• Like 2
Postat

stima !

Stima!

PS1: Stau si ma intreb (din cercurile alea ale mele, asa cum a specificat @putzifer77), oare de ce nimeni (si aici ma includ si pe mine) nu a deschis un topic referitor la trecerea in nefiinta a lui Mircea Albulescu? Oare datorita faptului ca acest forum este dedicat fututului pe bani? Referitor la wikipedia: vrei sa deschid un "topic" despre Godfather de pe Nimfomane :) ?

PS2: Despre morti numai de bine!

Postat

Stima!

Referitor la wikipedia: vrei sa deschid un "topic" despre Godfather de pe Nimfomane :) ?

poate este deja...:)) cu numele real...

puteai tu sa deschizi topic despre Mircea Albulescu , RIP si pentru el un mare actor...daca avea sansa sa se nasca in USA se pisa pe multi...

• Like 1
  • Minus 8
Postat

Nu toti cei despre care se spune ca sunt sfinti au caracter de sfinti (vezi cine a fost in realitate Sf. Chiril din Alexandria, de exemplu) si nu toti care sunt aratati cu degetul sunt "pleava" societatii. Iar Ion Titisor poate nu a fost cea mai "curata" persoana din Romania, dar in nici un caz nu a fost asa cum toate televiziunile l-au descris. Nu ii ridicam statuie, dar nici nu il demonizam. Si oricum a avut mai putine pacate decat politicienii carati pe capete zilnic la DNA si care au facut tara asta praf si pulbere...

Asta am vrut si eu sa spun.Daca te uiti la tv si vezi ca niste persoane de etnie sau ciobanit intre ei,si acestia la randul lor sunt numiti clanuri sau interlopi,ce sa mai spuna presa despre un adevarat interlop.

Cine vrea sa auda o stire si sa priveasca in spatele ei,ala e un baiat destept.

Astazi o familie de tigani s-au omorat cu altii.ei sunt interlopi sau clanuri???SUNT SATENI FRATE.

• Like 1
  • Oras:graveyard
  • Oras:graveyard
Postat

Adevaratele specimene sunt cei precum Ion Iliescu, Saul Bruckner (ma refer la Silviu Brucan, nu celalalt). Daca exista cineva care nu s-a lamurit, in legatura ce aceasta mare personulitate, S.B., stalinist inrait, care cerea moartea lui Iuliu Maniu, Bratianu, Coposu si altii, sa intre pe Wikipedia (tot ati pomenit de ea pe aici). Lor le doresc din suflet (am un suflet de taciune) R.I.P. (REST IN PAIN).

Nu sunt nici un admirator, nici un hater al lui Fane. Sunt roman, si nu zic RIP.

D-zeu sa-l odihneasca, sa-i fie tarana usoara!

• Like 3
  • Oras:friends
  • Oras:friends
Postat

Stima!

PS1: Stau si ma intreb (din cercurile alea ale mele, asa cum a specificat @putzifer77), oare de ce nimeni (si aici ma includ si pe mine) nu a deschis un topic referitor la trecerea in nefiinta a lui Mircea Albulescu? Oare datorita faptului ca acest forum este dedicat fututului pe bani? Referitor la wikipedia: vrei sa deschid un "topic" despre Godfather de pe Nimfomane :) ?

PS2: Despre morti numai de bine!

STF Adica stii ce inseamna ca mi-ai adus aceasta veste trista.Nu stiam cum nu am stiut pina acum cateva luni de Emil Hossu.Dulce ignoranta!

Da nea Fane, marea personalitate, a facut pirnaie de "nevinovat", ala care prin 90 a taiat un politist cu sabia!

Pai in romanica merge!

Asteptam sa invite restul clanurilor, prietene si rivale acolo unde pleaca el

Ba voi sinteti tampiti, comemorati si mafioti acum?

• Like 1
  • Oras:...
  • Oras:...
Postat

Sa-mi bag pula in coliva lui.A nenorocit multe vieti.O jigodie de om fara sentimente.Sa ma cac la crucea lui,interlopul pulii mele.

• Like 1
Postat

O intrebare. L-ati recomanda pe Fane Spoitorul actualilor/viitorilor copii pe care ii aveti/ii veti avea, ca si un model de urmat in viata?

• Like 3
  • Minus 7
Postat

puteai tu sa deschizi topic despre Mircea Albulescu 

oare de ce nimeni (si aici ma includ si pe mine) nu a deschis un topic referitor la trecerea in nefiinta a lui Mircea Albulescu?

Dupa cum vezi Padre deja imi facusem "mea culpa". 

Postat

Specimen???

Specimen? DA. Un specimen pe care sunt sigur ca nu l-ai prezenta in mod pozitiv copiilor tai.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Toata tigania plange dupa un cocalar :pope ...ce tragedie, mi s-a umplut curu' de lacrimi.  :slap2  

P.S. Eu il plang pe Eugen Grigore. 

post-98579-0-62197100-1460657028_thumb.jpg

• Like 12
  • Minus 17

Postat

Exagerati

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...