Sari la conținut

DOAMNA matura, 35 de ani, te astept la domiciliul meu discret si curat pt a-ti oferi masaj de relaxare total,

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Vanessa...

A fost in cubul de pe Octavian Goga...la jerry pizza....colega cu Vera! Cam grabeste clientul! Liviu58 a fost la ea si poate spune mai multe! Pozele sunt reale.....eu am fost la ea acm doua zile, are locatie pe la Victoriei str. Sfintii Voievozi...fara sa stiu ca e vorba de Vanessa! Am deschis si un topic ! Plm. . .grasa...daca isi da jos costumul ala din latex se imprastie :))... Sani mari lasati rau ! Pnm....batrana...are fata de baba! Am fost la ea si m.a invitat in camera de tortura :)) o incapere zici ca e debara 2 metri patrati :))))).... Un pat de o pers, o noptiera si atat! A stins lumina cum am intrat,s.a fct bezna totala! A inceput sa aprinda doua trei lumanarele dalea pastile....plm am fugit ! Dc crezi ca adopta formula asta? Sa nu i se vada tonajul...burta...sanii pan la podeam....! Si are o voce la tel....o vrajala...:)) ! Mai are o colega roscata mai slaba decat ea! Nu mi.a placut! Ciori! Acuma nah...fiecare cu gusturile sale, poate pt altii e Regina dsra Vanessa......

• Like 1
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...