Sari la conținut

Salon masaj VICE, pe Uzinei Electrice - 0758779852

Postări Recomandate

• Oras:Cluj-Napoca
Postat

Interesat de anunturile noi aparute prin piata az online cu numarul de telefon: 0758779852, am zis sa fac o cercetare la fata locului. Proasta idee :)

Locatia: Vila pe Uzinei Electrice 1A. La strada - intrarea pe niste scari care te fac vizibil de la distanta, asa ca atentie inainte sa intrati pe poarta (desi personal nu va recomand o vizita). Relativ curat, In camera in care am fost eu mobilier de baza, adica doar pat. Hainele am fost invitat sa mi le pun peste incaltari :) Papuci - slapi de caucic de cat se poate de multa folosinte. Prosop curat. Dus cu 2 geluri de dus no-name (1 de mascul)

Program: Cel putin pe moment, doar de zi

Prestatoare: Vazut 2, cica sunt 4 de toate; cele 2 vazute tinerele si dragutze. Una din ele cica a mai lucrat la Moulin Rouge (ar fi trebuit sa fie un semn ca nu e ce caut, dar mno, curiozitatea a invins)

Preturi: 150 RON ora / cu o domnisoara; cred ca 200 sau 250 cu 2, nu retin - doar masaj;

Prestatia: deprimanta :) Ideea e sa te frece repede ad labam si sa te trimita si mai repede acasa

- dupa ce am facut eu dus, am mai asteptat inca 10 min sa revina si ea de la dus desi plecase odata cu mine

- inceput cu masaj slab pe spate - fara nici un fel de pricepere sau macar putere

- incercat sa o ating, explicat ca teoretic nici atingeri in zona intima nu sunt permise; pana la urma a fost OK ca se udase binisor cand am inceput sa ma joc cu clitorisul ei

- intors - dat repede la laba sa ma termine cat mai repede - in total probabil am atins cu tot cu masaj - 10-15 min nr.1

- trimis la dus, moment in care i-am explicat semnificatia platii la ora

- s-a "scuzat" ca ora e aproape gata si mai avem maxim 10 min

- aratat pe telefon la ce ora le-am sunat de la poarta - trecusera cam 30 minute :)

- mai dat un handjob rapid, dusat, plecat

Overall: fete dragute la corp, cu atitudine de rahat si cu preturi mult peste prestatie

NU RECOMAND.

• Like 4
Postat

@admin

numele acestui salon e VICE,pt care este topic deschis.

Rog masurile de rigoare,ms.

Postat

Inca o completare: undeva pe parcursul existentei sale, salonul s-a mutat pe Nottara, mai adaugandu-si si numerele: 0752402637, 0733832197. Nu cunosc daca mai e deschis ori ba, si tinand cont de calitatea serviciilor anterioare nici nu sunt foarte curios sa aflu.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...