Sari la conținut

cred Iulia, sani MAARI, Zepter, operatie de cezariana

Postări Recomandate

• Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta
Postat

Va salut dragi confrati intr-ale celor interzise de familie, biserica si alte organizatii......

asa cum suna si titlul, acum ceva vreme, cred ca in toamna trecuta, am fost la Zepter, chiar la intrarea din colt la o tipa Iulia, parca o chema; tipa, foarte misto, sani foarte mari si o operatie de cezariana. In ziua in care am fost, era f grabita, pt ca in acele momente nastea sora ei, tot prin cezariana si trebuia sa fuga la spital. Avea, tin minte, o frizura mai altfel - are un nume frizura, dar varsta si preocuparile nu ma lasa sa-i zic numele....................bine, gata: nu-l stiu, asta e, am recunoscut!!!

Totul a inceput cu un masaj f misto din partea ei, apoi a continuat cu altele. I-am cerut un nr de telefon, l-am memorat, dar ca un distrat si vrajit de 'mneaei cum eram, am memorat de fapt altceva si de atunci nu am mai gasit-o. Stie careva din Domniile Voastre cine este tipa si unde mai activeaza??? Si parca sa zic ca am urcat pe scari, un etaj 2 sau 3, clar nu mai sus

Cu multumiri si urarea: spor"-uri" la "futat"

Dau o bere rece, serios

Vizitator taki
Reputație: 0
Postat

macar un numer de telefon?

Postat

Domnule intr-ale placerilor interzise, bag sama ca ea este.........esti tare, dau berea daca-mi spui cum si unde! si cand..................

Dar imi aduc aminte, ca acum ceva vreme am sunat la ea cateva zile la rand si avea tel inchis...........si unul si celalalt; s-o fi retras??? Aveti habar de ea? Ca de nu, maxim sapt viitoare sper sa o gasesc si sa va spun eu ce si cum

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Domnule intr-ale placerilor interzise, bag sama ca ea este.........esti tare, dau berea daca-mi spui cum si unde! si cand..................

Dar imi aduc aminte, ca acum ceva vreme am sunat la ea cateva zile la rand si avea tel inchis...........si unul si celalalt; s-o fi retras??? Aveti habar de ea? Ca de nu, maxim sapt viitoare sper sa o gasesc si sa va spun eu ce si cum

Stai linistit, trebuie sa ne ajutam intre noi cand putem. Nu stiu daca s-a retras sau nu. Cand mergeam eu pe la ea, alterna perioadele in care lucra cu cele in care lua pauza. Urmareste anuntul.ro-prestari servicii-servicii diverse, pentru ca atunci cand lucreaza da anunt acolo.

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Eh si daca o sun cu tupeu, ce-o sa fie???

O gasesc, ii imping o vizita; n-o gasesc, mai salivez si insist pana o gasesc. Si dupa ce o gasesc, va va povesti unchiul si voua, nepotzii taichii.

Mersi oricum pt efort

• Oras:bucale
  • Oras:bucale
Postat

Mr Oki ,Domnita este Iulia, Iulia bruneta este cam plinuta sanii foarte mari nr 6 are si burta maricica si operatie de cezariana. Este tunsa scurt si nu are locarie stabila , cand este in Vitan cand in 1 Mai cand la Spectrum Mihai Bravu.face oral nep , sex normal protejat . este glumeata si rade tot timpul.are 3 nr de tel pe unu la 100 roni fin , iar pe celelelte 2, 60 roni fin.

Postat

Pai da frate Gibon.............sanii m-au facut sa-mi pierd simtul orientarii la ea si mi l-as mai pierde cel putin odata; Plus ca de ce sa mint, chiar m-am simtit bine la/cu ea si si din cauza asta as dori sa revin. 3 numere de telefon??? Nu am decat 0731.642.658 si/sau 0743.343.469.

Mai ai "frunul"???

Bafta si spor

Postat

Fir-ar ele de amintiri sa fie; nimic nu mai fu ca inainte. Nu mai fu tare de data asta (nu Gigel, ala fu, da'ce folos???)

M-am lasat ghidat de amintiri si am zis ca va fi tot asa de bine; de data asta a fost.......................si..........................dar si.........................

Oricat de tare m-ar durea s-o spun, o voi spune: din punctul meu si numai al meu de vedere, am trecut-o la "de evitat" - din punctul vostru de vedere, voi stiti cel mai bine si decideti ce si cum. Pacat de tzatzele alea, ca au ramas montate pe aceeasi fundatzie care din pacate s-a deteriorate vizibil - si nu ma refer la aspectul fizic.

Putza sus si va pup pe portofele,

Mr. Oki.............oki doky???

P.S. Note nu voi da de data asta, I-as strica media

• Like 1
  • Oras:peste tot
  • Oras:peste tot
Postat

Ieri am fost la Iulia are locatia vis a vis de spectrum,cu Alina doamna o stiti pe aia de nh ai voie sa o atingi.Greu cu parcarea plus aglomeratia din zona,una peste alta Iulia nu-si mai merita banii,o recomand numai celor peste 50 de ani.

Locatie7 oral 7 normal 6 investitie proasta de 60 ron

Postat

Hooopaaaa, iaca si alti nemultumiti; si care credeam ca am eu buba la cap!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...