the godfather Reputație: -1028 Postat Aprilie 21, 2016 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Aprilie 21, 2016 E kinuitu' 1 8
marrakech_adventure1981 Reputație: -527 Postat Aprilie 21, 2016 Oras:Breaza Oras:Breaza Postat Aprilie 21, 2016 Scoala ta e sub pamant. 2
debussy Reputație: 1353 Postat Aprilie 21, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Aprilie 21, 2016 Sub pamant e petrol, e gaze de sist, diamante, safire, rubine, smaralde, filoane de aur, argint, e minereie de fier, cupru si alte halea. Cica e si magma, in centrul pamantului care se misca in sens invers rotatiei pamantului in jurul axei sale, asigurand motorul gravitational pe care l-am beut, hac, hîc, hâc, gal gal pe gat in jos. Cica, sub pamant SRL, e pe acolo 6 feet under si morti, da' aia apartine popii, nu ministerului resurselor.Alcoolul este viata si viata e alcoolul,Din zori pana-n noapte, durere...pericol! 1
gogoloi Reputație: 207 Postat Aprilie 21, 2016 Oras:nimfomane Oras:nimfomane Postat Aprilie 21, 2016 sub pamant e namol
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Aprilie 21, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Aprilie 21, 2016 Ce e sub pamant?O sa fi tu.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2016 Postat Aprilie 21, 2016 (cica) http://exopolitics.org/wp-content/uploads/2016/01/Inner-Earth-Beings-meeting-humanity.jpg Asa arata "lumea" subterana (cica) http://pre05.deviantart.net/c043/th/pre/i/2013/021/e/d/a_journey_to_the_hollow_earth_by_bergamind-d5s7u1d.jpg
pipilica Reputație: 1621 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Aprilie 22, 2016 Sub pamant e petrol, e gaze de sist, diamante, safire, rubine, smaralde, filoane de aur, argint, e minereie de fier, cupru si alte halea. Cica e si magma, in centrul pamantului care se misca in sens invers rotatiei pamantului in jurul axei sale, asigurand motorul gravitational pe care l-am beut, hac, hîc, hâc, gal gal pe gat in jos. Cica, sub pamant SRL, e pe acolo 6 feet under si morti, da' aia apartine popii, nu ministerului resurselor.Alcoolul este viata si viata e alcoolul,Din zori pana-n noapte, durere...pericol!Asigura campul elecromagnetic al Pamantului.Ce dracu' bree ai beut mai mult ca mine??Masa genereaza gravitatie.respectiv Bosonul Higgs (particula lui Dmnezeu) adica a sefului meu ierarhic.
marcel turda Reputație: 148 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:europa Oras:europa Postat Aprilie 22, 2016 nu vreau sa par blasfemic, dar la cat de atotobservator esti matale pe acest forum, cred ca bosonul Higgs e al subalternului matale ierarhic.
pipilica Reputație: 1621 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Aprilie 22, 2016 nu vreau sa par blasfemic, dar la cat de atotobservator esti matale pe acest forum, cred ca bosonul Higgs e al subalternului matale ierarhic. Adevar ai grait fiule!!
debussy Reputație: 1353 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Aprilie 22, 2016 Asigura campul elecromagnetic al Pamantului.Ce dracu' bree ai beut mai mult ca mine??Masa genereaza gravitatie.respectiv Bosonul Higgs (particula lui Dmnezeu) adica a sefului meu ierarhic.Asa este. Multumesc pentru corectie. Foarte important acest camp EM.Da' imi place de mor beutura.Nu beau de plictiseala, nu-i o boala, e un fel de sport.Intreb ficatul: te doare? Imi raspunde: sunt beat mort.Drama vietii mele, prima gagica a mea, avea o fata de desfacator de bere
pipilica Reputație: 1621 Postat Aprilie 23, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Aprilie 23, 2016 Mie nu-mi place beutură,dar sunt obligat să mă împărtășesc când păcătuiesc.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum