ana26 Reputație: 6681 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:iasi Oras:iasi Postat Aprilie 22, 2016 Rog administratorul PISICUTS ,sa-mi stearga contul-topicurile-deoarece poate posta oricine cei tuna prin cap , de ex -poze scirboase la adresa mea ,vorbe sa-mi strice reputatia ,numai dezavantaje , si culmea c imi respect clientii, da na ce pretentii sa-am de la un cacat de sait care administratorul nu-si face treaba;
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2016 Postat Aprilie 22, 2016 http://cdn.skim.gs/image/upload/v1456344100/msi/Grumpy_Cat_016_ktbkkb.jpg 2
Administrator pisicuts Reputație: 114488 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Aprilie 22, 2016 de ce te-ai suparat asa ana?si care e topicul tau ? astept link de la el sa ma uit 2
ana26 Reputație: 6681 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:iasi Oras:iasi Autor Postat Aprilie 22, 2016 Nu- ti place de mine nu ramii,scrii c nu ti-a placut si gata ,da de unde c insista tot timpul cind postez ceva ,imi pun poze etc, pentru ce ,cu ce i-am jignit cu ceva , nu-ti place de mine nu ramii, locatia e curata ,igiena mea la fel ,pretul 50 de lei pe nr e acceptabil , nu vam grabit ,nu am dat-o in smecherii etc,nu va comvine nimik ,oricum am de gind sa ma las de meseria asta ; 8
cassy Reputație: 16361 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Aprilie 22, 2016 A fost reactia userilor la postarea repetata al acelusiasi text din partea ta , si aceleasi poze... incearca sa fii mai vriata in postari 6
coldfusion Reputație: 4335 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Ia Si Fugi Oras:Ia Si Fugi Postat Aprilie 22, 2016 @Majestic...vezi ca te-a dat Ana pe topogan la maestrul Pisicuts @Ana....asa cum spune si Cassy....esti obsesiva cu anuntul tau pus pe n`spe pagini de n`spe ori pe zi. Si daca mi-am permis sa postez ceva pe topicul tau nu am facut-o cu rautate ( nu stiu cum arati, nu ma intereseaza si nici nu ma pasioneaza )....am facut-o sperand ca nu ne vei "abuza" cu celebrul text din anunt dar se pare ca esti ambitioasa. Daca tot ai de gand sa te lasi de meseria asta, lasa-te si de anuntul ala si rezolvi o treaba. 1 4
ana26 Reputație: 6681 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:iasi Oras:iasi Autor Postat Aprilie 22, 2016 @Majestic...vezi ca te-a dat Ana pe topogan la maestrul Pisicuts @Ana....asa cum spune si Cassy....esti obsesiva cu anuntul tau pus pe n`spe pagini de n`spe ori pe zi. Si daca mi-am permis sa postez ceva pe topicul tau nu am facut-o cu rautate ( nu stiu cum arati, nu ma intereseaza si nici nu ma pasioneaza )....am facut-o sperand ca nu ne vei "abuza" cu celebrul text din anunt dar se pare ca esti ambitioasa. Daca tot ai de gand sa te lasi de meseria asta, lasa-te si de anuntul ala si rezolvi o treaba.SI DE CE POSTEZI MINCIUNI , DIN CAUZA ASTORA CA TINE SAITUL ISI PIERDE INCREDEREA , CLIENTII NU O SA MAI CREADA POSTARILE C POSTEAZA CINE VREA CE VREA PENTRU SE PERMITE ,,,
max.ce.te. Reputație: 1357 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata Postat Aprilie 22, 2016 Nu- ti place de mine nu ramii,scrii c nu ti-a placut si gata ,da de unde c insista tot timpul cind postez ceva ,imi pun poze etc, pentru ce ,cu ce i-am jignit cu ceva , nu-ti place de mine nu ramii, locatia e curata ,igiena mea la fel ,pretul 50 de lei pe nr e acceptabil , nu vam grabit ,nu am dat-o in smecherii etc,nu va comvine nimik ,oricum am de gind sa ma las de meseria asta ;Sa stii ca mie nu mi-a alunecat degetul pe ..." + ". Foarte corect ai spus si nu ma refer la ... folosirea "cratimei" (pt ca nu are legatura) ... Apoi este foarte adevarat ca ... asta nu-i chiar o "meserie" din care sa ... iesi la pensie. DAR ... eu zic insa sa nu te enervezi ... sa iti arunci amarul pe saitul/site-ul asta... si sa inchizi pravalia cu scandal.Ce nu intelegi tu (si nu esti singura) ... este ca LOCUL asta ... zis si "sait" ... nu este un ZIAR cu anunturi de "matrimoniale" unde sa scrii zilnic aceleasi chestii ...pentru ca ... cum ai constatat si singura ... enervezi lumea si ... foarte usor ai parte de ... rautati ... (Băi răilor ... mai lăsati fata in pace ... că nu de bine s-a apucat de treaba asta !) Pana la urma... la ce oferi si ce pret ceri ... ai si tu un loc bine stabilit pe piata asta si... am citit ca ai si clienti multumiti de prestatie si pret. Faptul ca faci totul protejat ... inseamna ca te respecti intr-o anumita masura si pe tine ... dar si pe clienti. DAR iti mai repet o data... spre binele tau ... Nu mai inunda spatiul asta cu anunturi la foc automat ... pentru ca oamenii care vor sa futa la Iasi ceva corect doar la 50 lei ... te gasesc ei foarte usor ... chiar daca tu nu mai scrii nimic... asa sta treaba cu ... net-ul. Fara sa te superi ... sper ca esti constienta ca ... cine are 100 lei si vrea sa ii futa ... o sa incerce mai intai in alta parte chit ca va avea parte doar de un numar. Asta ii legea pietei. Bafta! 8
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Aprilie 23, 2016 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Aprilie 23, 2016 Oameni răi mânca-le-ai râla. Scoate banu' şi şterge singură
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum