Sari la conținut

"Da mama sunt beata"

Postări Recomandate

• Oras:arad
Postat

Buna fetelor ! A-ti fost vreodata atat de indragostite incat sa fie necesar sa recurgeti la alcool pentru ca sa-l puteti uita ?

• Like 1
Vizitator Beraru
Reputație: 0
Postat

Costelus, ai zamaslit un super-topic!

Nu te intreb "cate?", ca nu ai cum sa mai tii minte. Da' macar eticheta sau capacele pastreaza-le, c-o sa te intrebe maine la terapie intensiva si nu vei sti ce sa raspunzi.

• Like 5
Postat

Costelus, ai zamaslit un super-topic!

Nu te intreb "cate?", ca nu ai cum sa mai tii minte. Da macar eticheta sau capecele pastreaza-le, c-o sa te intrebe maine la terapie intensiva si n-ai sa stii ce sa raspunzi.

Fac si eu ce pot ! Sunt o fire mai romantica !

• Like 1
  • Oras:worldwide
  • Oras:worldwide
Postat

sigur ca da. ca sa fiu sincera am reusit performanta de a fi beata o intreaga relatie :laugh2  si nu a fost una din cele scurte

dar era ok eram cafe bar manager,se numea ca socializam cu clientela. eu am invatat ca nu e o idee buna sa am la dispozitie un bar plin cu alcool,cu tot felul de vodkci ba cu pepene,ba cu zmeura , disaronno ,chivas si altele.in sensul ca nu ma abtineam sa bag boticu si de multe ori era  oricum indatorire sociala sa beau ceva cu asociati si parteneri de biz a iubitului de la alte localuri,care ziua isi faceau veacu pe la cafenea.de acolo am invatat sa imi placa cafeaua cu coniac.ceea ce evit acum,nu e bine sa ma deprind sa asociez ce consum zilnic cu alcool :)

Postat

insasi indragosteala e o stare euforica.Daca ii mai dai si cu trascau, gata fata!

Era vorba in clip sa bei ca sa poti uita persoana iubita !

Vizitator
Postat

Ioooo???? pai m-am scapat si eu prin niste pahare la un moment dat :D

:)

• Oras:Bucuresti
Postat

Buna fetelor ! A-ti fost vreodata atat de indragostite incat sa fie necesar sa recurgeti la alcool pentru ca sa-l puteti uita ?

Da. Dar niciodată în așa hal de beată încât să scriu "a-ți fost".

• Like 3
  • Minus 3
  • Oras:Romania
Postat

Da. Dar niciodată în așa hal de beată încât să scriu "a-ți fost".

Bine vanessa.n-am nimic daca nu pui o o virgula sau omiti un "i" , mai ales la " fi/fii " dar cand scrii " A-TI fost ", "ce FACE-TI", "I-MI place ", " V-A fut ",

"M-A doare ", " AN parc "..etc , apai da-te-n pula mea si pune mana pe o carte de gramatica si nu te mai "expune " pe forumuri.

• Like 1
Vizitator Beraru
Postat

Bine vanessa.n-am nimic daca nu pui o o virgula sau omiti un "i" , mai ales la " fi/fii " dar cand scrii " A-TI fost ", "ce FACE-TI", "I-MI place ", " V-A fut ",

"M-A doare ", " AN parc "..etc , apai da-te-n pula mea si pune mana pe o carte de gramatica si nu te mai "expune " pe forumuri.

Urat vorbesti cu vanessa! In ritmul asta n-o sa-i intri niciodata in gratii.

Postat

Urat vorbesti cu vanessa! In ritmul asta n-o sa-i intri niciodata in gratii.

:)) hai berare , stii si tu, stie si ea , ca nu ei ma adresez. ea e o finuta ..:) 

• Like 1
Postat

De ce eşti rea? Omul poate e îndrăgostit, ştii ce se spune, că dragostea prosteşte...

Recunosc, am fost rea. M-am trezit cu curu-n sus azi. Nu-mi stă în obicei să mă iau de oameni din pricini gramaticale.

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

Recunosc, am fost rea. M-am trezit cu curu-n sus azi. Nu-mi stă în obicei să mă iau de oameni din pricini gramaticale.

Adică în LOT ?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.