baseba Reputație: 23 Postat Iunie 20, 2012 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 20, 2012 Stiu ca subiect nu prea are legatura cu forum.. dar ma gandeam daca cineva de aici practica hobby-ul asta, poate iesiem la cat o plimbare in timpul liberDe exemplu, in weekend asta, ca s-au anulat planuri cu o alta gasca. Am loc si pentru o pasagera )
Vizitator bilos Reputație: 0 Postat Iunie 20, 2012 Postat Iunie 20, 2012 forumul asta este pt futut(iubit) pt plimbari cu moto sunt alte forumuri . 1
Administrator pisicuts Reputație: 115113 Postat Iunie 20, 2012 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iunie 20, 2012 forumul asta este pt futut(iubit) pt plimbari cu moto sunt alte forumuri . Forumul are si o sectiune de discutii generale unde incurajam discutiile libere intre membrii. Aici nu exista offtopic , orice discutie e binevenita.
chrisr Reputație: 0 Postat Iunie 20, 2012 Postat Iunie 20, 2012 Bilos,repede ai sarit pe om sa ii iei semnalul.Omul asta cauta aventura si ceva actiune,stiu sigur ca fetele trag rau de tot la motoare.As fi vrut sa am sange-n coaie sa pot conduce si eu un motor,daca inviti si baieti la o tura ,promit sa nu te tin de mijloc omule Daca gasesti o pasagera,pune pe cineva sa ii faca o poza din spate cand e pe motor,mereu turbez cand vad un cur de bunoaca pe motor Sa vezi apoi forumul plin de motociclisti
baseba Reputație: 23 Postat Iunie 20, 2012 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 20, 2012 forumul asta este pt futut(iubit) pt plimbari cu moto sunt alte forumuri .Aveti dreptate, poate m-am lasat purtat pe val de topicuri gen 'mers la mare', despre care vad ca iesit scandal. Dar putem mergem pe motoare la futut, ca sa fie cat de cat on-topic
Vizitator bilos Reputație: 0 Postat Iunie 20, 2012 Postat Iunie 20, 2012 Aveti dreptate, poate m-am lasat purtat pe val de topicuri gen 'mers la mare', despre care vad ca iesit scandal. Dar putem mergem pe motoare la futut, ca sa fie cat de cat on-topic buhahahah!eu am fost .sambata trecuta!
baseba Reputație: 23 Postat Iunie 20, 2012 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 20, 2012 Omul asta cauta aventura si ceva actiuneMa gandeam sa combin placutul cu placutul
moxul Reputație: 86 Postat Iunie 21, 2012 Postat Iunie 21, 2012 ma inscriu si eu pe lista motociclistilor. acum sunt intr-o perioada in care sunt antisocial si nu-mi arde sa ma anturez, da o sa urmaresc thread-ul asta si cine stie...
Vizitator bilos Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2012 Postat Iunie 22, 2012 moxule cand ai chef de o bere chiar si fara alcool,da un semn!poate iesim la o plimbare scurta plina de adrenalina .
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum