Sari la conținut

denisa

larisa_

Postări Recomandate

• Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Postat

Tu ești pestele sau cum asta? 3 postări pentru 3 fete diferite. De unde mai veniți frate nu știu. Ne mai luați și de proşti.

• Oras:braila
  • Oras:braila
Postat

Nu dragul meu sunt colega lor si eu sunt sigura care are cont aiki nu sunt niki un peste....dak nu te intereseaza nu te m.ai baga ca musca in lapte

• Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata
  • Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata
Postat

Nu dragul meu sunt colega lor si eu sunt sigura care are cont aiki nu sunt niki un peste....dak nu te intereseaza nu te m.ai baga ca musca in lapte

@Larisa,

Sa iti fac mai intai o precizare ... Inclusiv in Romania, sunt destule femei condamnate pentru PROXENETISM ... Deci, nu este o indeletnicire exclusiva a ... masculilor (mai mult sau mai putin ... feroce). Ar trebui sa stii ca noi ... astia ce (mai si)  cumparam niste "amor" de la "piata" ... ne place sa credem ca o facem ... direct de la "producator" si ... detestam ... "intermediarii" aka PESTII (infiferent ca sunt de apa dulce sau ... sarata).

De ce? In primul rand pt ca vrem sa beneficiati exclusiv de pe urma "muncii" voastre ... 

Ca sa intri pe o piata noua ... trebuie sa respecti macar niste reguli ... de bun simt ... ca sa nu.i spun ... marketing ... ca suna pompos.

Tu ai facut niste greseli  ... si ai vazut reactia ... consunatorilor ... iar raspunsul tau a fost si mai catastrofic ...  lipsit de diplomatie ca sa nu spun ,,, BUN SIMT . Presupun ca ai deschis topice pentru toate "colegile" tale pentru ca vreti sa faceti cariera aici ... dar dupa cum ai inceput ... nu cred ca o sa faceti multi purici pe la Iasi ... metaforic vorbind.

Cand intri cu preturi de 100lei/nr si 200lei/h ... pe o piata unde la astfel de preturi ai parte de prestatii de 5 stele ... cu limbaj si respectiv atitudine de 2 lei nu aveti nici o sansa! Nu mai pun ca ... tot la Iasi ... exista si prestatii corecte la 50lei/nr ... Deci, la Iasi ... ca peste tot ... a fost si este tot timpul loc pe piata de ceva NOU ... dar sa fie si de calitate ... Inainte sa investiti pt intrarea pe piata locala, ar fi trebuit mai intai sa studiati putin ... raportul pret cerut/calitate oferita aici ... La Iasi chiar nu e desert in materie de ...  ca sa bem si din ... ultimile baltoace.

Sa aveti bafta!  ... dar sa nu contati prea mult pe cei care citesc, se informeaza de pe acest site!

• Like 7
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
Postat

ai tranji?

• Oras:Emerald City
  • Oras:Emerald City
Postat

Denisa e mincinoasa mica si tupeista care-si zicea inainte Alessia si Crina, are deja topic aici

https://nimfomane.com/forum/topic/64080-0741993040-alesia/

Facea echipa cu Amalia (care lucreaza doar pe poze false) pe undeva pe langa Starea Civila

https://nimfomane.com/forum/topic/61895-0746410791-amalia/

Servicii si atitudine jalnice pe line.

• Like 4
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...