anamada797 Reputație: 331 Postat Aprilie 27, 2016 Oras:- Oras:- Postat Aprilie 27, 2016 cand te duc la Ciric?Niciodata.
l y n x Reputație: 1615 Postat Aprilie 27, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Aprilie 27, 2016 Niciodata. poate ne vedem la inviere, eu merg la Golia
vanessa31 Reputație: -447 Postat Aprilie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 28, 2016 Ce ți-ar mai plăcea să-i citești recenziile, este? Sincer, nu cred că mi-ar plăcea. Mai bine prost decât nefericit ) 2 3
ynelcryss Reputație: -95 Postat Aprilie 28, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Aprilie 28, 2016 Sincer, nu cred că mi-ar plăcea. Mai bine prost decât nefericit )vanessa vad ca ai un cui impotriva barbatilor care calca pe langa linie,este?eu te intreb acum dar femeile maritate de ce calca stramb? 1
vanessa31 Reputație: -447 Postat Aprilie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 28, 2016 eu te intreb acum dar femeile maritate de ce calca stramb? N-am de unde să știu, n-am făcut-o niciodată.
cioarra Reputație: 21 Postat Aprilie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 28, 2016 vanessa vad ca ai un cui impotriva barbatilor care calca pe langa linie,este?eu te intreb acum dar femeile maritate de ce calca stramb?de unde sa stie ea ?
ynelcryss Reputație: -95 Postat Aprilie 28, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Aprilie 28, 2016 N-am de unde să știu, n-am făcut-o niciodată.ai tu printre cunostintele tale o femeie care a iesit din decor, 1
vanessa31 Reputație: -447 Postat Aprilie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 28, 2016 ai tu printre cunostintele tale o femeie care a iesit din decor, Păi, una s-a îndrăgostit de altul și până la urmă a rămas cu el, iar în cazul alteia, așa e firea ei, așa a fost dintotdeauna. Nu cred că ar fi diferită nici dacă s-ar mărita cu altul.
ynelcryss Reputație: -95 Postat Aprilie 28, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Aprilie 28, 2016 Păi, una s-a îndrăgostit de altul și până la urmă a rămas cu el, iar în cazul alteia, așa e firea ei, așa a fost dintotdeauna. Nu cred că ar fi diferită nici dacă s-ar mărita cu altul.si ai incercat sa le reprosezi ceva?sa le spui ca nu e bine? 1
vanessa31 Reputație: -447 Postat Aprilie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 28, 2016 si ai incercat sa le reprosezi ceva?sa le spui ca nu e bine? Cu cea îndrăgostită am fost de acord. Unde nu merge, nu merge. Decât să-l minți pe cel de alături și poate și pe tine însăți, mai bine ești fericită în altă parte. Cât despre cea de-a doua, degeaba i-am spus, dacă femeii îi place să se distreze și chiar să se laude cu aventurile, eu ce să-i fac? Fiindu-mi prietenă, pot măcar să mă abțin de la a o judeca. 1 3
cioarra Reputație: 21 Postat Aprilie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 28, 2016 Cu cea îndrăgostită am fost de acord. Unde nu merge, nu merge. Decât să-l minți pe cel de alături și poate și pe tine însăți, mai bine ești fericită în altă parte. Cât despre cea de-a doua, degeaba i-am spus, dacă femeii îi place să se distreze și chiar să se laude cu aventurile, eu ce să-i fac? Fiindu-mi prietenă, pot măcar să mă abțin de la a o judeca. Semeni cu cineva cunoscut.
aalexxiss_ Reputație: 652 Postat Aprilie 28, 2016 Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Postat Aprilie 28, 2016 Explică! N-are ce explica, este troll-eala de proasta calitate 100%.
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Aprilie 28, 2016 Postat Aprilie 28, 2016 On-topic: Suntem in cea mai luxoasa camera de hotel. Avem la discretie sampanie, frisca, ciocolata si, evident, o lada cu bere ieftina, dar rece. Poarta un dres de culoarea pielii, pantofi rosii - cu toc inalt si o rochie mulata, obscen de scurta, cu despicatura la spate. E machiata discret, nu ca o vampa. Eu nu mai am de mult treningul pe mine si stau ca un paşă cu curul pe pernele moi, cu berea intr-o mana si cu un trabuc in cealala. Dam drmul la muzica si incepe sa danseze lasciv, ondulandu-se. Ii citesc in ochi dorinta. Imediat ce melodia ia sfarsit se urca pe mine, asa, imbracata. Imi musca incet buzele si, cu o mana, imi maseaza falusul. Nu mai e loc de preludiu: imi baga limba in gura si ne sarutam salbatic. Din spate, discret, sotia ii maseaza sanii, fara sa-i dea jos rochia. Se saruta in fata mea, parca sa-mi faca in ciuda. ...Restul e can-can! 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 28, 2016 Postat Aprilie 28, 2016 N-am de unde să știu, n-am făcut-o niciodată.Urmează
raffaello Reputație: -6837 Postat Aprilie 28, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Aprilie 28, 2016 Urmează Ti-a zis no_body ceva?
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 28, 2016 Postat Aprilie 28, 2016 Ti-a zis no_body ceva?e prea romantic ............ zilele astea
no_body Reputație: 6681 Postat Aprilie 28, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Aprilie 28, 2016 On-topic: Suntem in cea mai luxoasa camera de hotel. Avem la discretie sampanie, frisca, ciocolata si, evident, o lada cu bere ieftina, dar rece. Poarta un dres de culoarea pielii, pantofi rosii - cu toc inalt si o rochie mulata, obscen de scurta, cu despicatura la spate. E machiata discret, nu ca o vampa. Eu nu mai am de mult treningul pe mine si stau ca un paşă cu curul pe pernele moi, cu berea intr-o mana si cu un trabuc in cealala. Dam drmul la muzica si incepe sa danseze lasciv, ondulandu-se. Ii citesc in ochi dorinta. Imediat ce melodia ia sfarsit se urca pe mine, asa, imbracata. Imi musca incet buzele si, cu o mana, imi maseaza falusul. Nu mai e loc de preludiu: imi baga limba in gura si ne sarutam salbatic. Din spate, discret, sotia ii maseaza sanii, fara sa-i dea jos rochia. Se saruta in fata mea, parca sa-mi faca in ciuda. ...Restul e can-can! Mie mi s-a sculat, dar tot nu-nțeleg de ce pula mea berea era ieftină. 1
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Aprilie 28, 2016 Postat Aprilie 28, 2016 ....nu-nțeleg de ce pula mea berea era ieftină. Cu cat contrastul dintre mine si ele este mai mare, cu atat ma excit mai tare. Undeva, in adancul mintii mele, se creeaza iluzia ca imi vrea cu adevarat pula si nimic altceva. Daca sunt curat, femeia ideala tre' sa se umezeasca si daca n-am snur la pantalonii de trening sau daca s-a dezlipit adezivul cu crocodil de pe tricou. 1
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 28, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Aprilie 28, 2016 Mie mi s-a sculat Așa sinplu e? Vez să nu dărâmi masa...!
JackBlackTM Reputație: -371 Postat Aprilie 28, 2016 Oras:Wonderland Oras:Wonderland Postat Aprilie 28, 2016 Uite, la mine nu a fost așa, chiar nu s-au schimbat prea tare lucrurile(mă rog, în afară de mersul la fetițe:D și asta după ceva ani). Pe de altă parte, am fost dintotdeauna amândoi de părere că o hârtie nu înseamnă nimic. În schimb, am prietene care au avut parte de o schimbare totală a soțului după nuntă. Farfurii de mâncare aruncate la coș, urlete, jigniri. Câte bordeiuri, atâtea obiceiuri. Câte bordeie, atâtea obiceie 2 5
danoneboy Reputație: 149 Postat Aprilie 29, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 29, 2016 N-am de unde să știu, n-am făcut-o niciodată.ai zis ca nu ti-a mai dat de mult motive de gelozie , dar tu totusi cautai recent gigalau..cum vine asta??Sarbatori fericite!
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 29, 2016 Postat Aprilie 29, 2016 Simplu. Nevasta să plătească halatu' unei fete și în timp ce soțul se simte bine, să mai spele un vas, să dea cu aspiratorul. Cam așea. asta insemna sa fi mafioata , esti perfecta ))) 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 29, 2016 Postat Aprilie 29, 2016 Unele neveste n-o sug deloc... cică să nu pară curve. alea satule
craidecurteveche Reputație: -202 Postat Aprilie 29, 2016 Oras:altundeva Oras:altundeva Postat Aprilie 29, 2016 Eu de pe forum am aflat de termenii astia profesionali. Halat, femei civile, CIM,GFE.Mai sunt si femei "ïn civil" la fel cum e si cu "societatea in civil" 2
craidecurteveche Reputație: -202 Postat Aprilie 29, 2016 Oras:altundeva Oras:altundeva Postat Aprilie 29, 2016 Simplu. Nevasta să plătească halatu' unei fete și în timp ce soțul se simte bine, să mai spele un vas, să dea cu aspiratorul. Cam așea.Ai o conceptie interesanta despre bugetul familiei... Am intalnit si familii in care el era cu banii lui ea cu ai ei ... La asta aspiri ? Plus ca no-body are dreptate sa se indoiasca: eu as chema-o si pe nevasta. 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum