Sari la conținut

Cum "vad" barbatii partida de sex/dragoste perfecta cu sotia/prietena?

Postări Recomandate

• Oras:ARK OF THE COVENANT
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
Postat

Niciodata. :teufel

poate ne vedem la inviere, eu merg la Golia

• Oras:Bucuresti
Postat

Ce ți-ar mai plăcea să-i citești recenziile, este? :)

Sincer, nu cred că mi-ar plăcea. Mai bine prost decât nefericit :))

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:amanta
Postat

Sincer, nu cred că mi-ar plăcea. Mai bine prost decât nefericit :))

vanessa vad ca ai un cui impotriva barbatilor care calca pe langa linie,este?

eu te intreb acum dar femeile maritate de ce calca stramb?

• Minus 1
Postat

N-am de unde să știu, n-am făcut-o niciodată.

Postat

vanessa vad ca ai un cui impotriva barbatilor care calca pe langa linie,este?

de unde sa stie ea ?

Postat

ai tu printre cunostintele tale o femeie care a iesit din decor,

• Minus 1
Postat

ai tu printre cunostintele tale o femeie care a iesit din decor,

Păi, una s-a îndrăgostit de altul și până la urmă a rămas cu el, iar în cazul alteia, așa e firea ei, așa a fost dintotdeauna. Nu cred că ar fi diferită nici dacă s-ar mărita cu altul.

Postat

Păi, una s-a îndrăgostit de altul și până la urmă a rămas cu el, iar în cazul alteia, așa e firea ei, așa a fost dintotdeauna. Nu cred că ar fi diferită nici dacă s-ar mărita cu altul.

si ai incercat sa le reprosezi ceva?sa le spui ca nu e bine?

• Minus 1
Postat

si ai incercat sa le reprosezi ceva?sa le spui ca nu e bine?

Cu cea îndrăgostită am fost de acord. Unde nu merge, nu merge. Decât să-l minți pe cel de alături și poate și pe tine însăți, mai bine ești fericită în altă parte.

Cât despre cea de-a doua, degeaba i-am spus, dacă femeii îi place să se distreze și chiar să se laude cu aventurile, eu ce să-i fac? Fiindu-mi prietenă, pot măcar să mă abțin de la a o judeca.

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Cu cea îndrăgostită am fost de acord. Unde nu merge, nu merge. Decât să-l minți pe cel de alături și poate și pe tine însăți, mai bine ești fericită în altă parte.

Cât despre cea de-a doua, degeaba i-am spus, dacă femeii îi place să se distreze și chiar să se laude cu aventurile, eu ce să-i fac? Fiindu-mi prietenă, pot măcar să mă abțin de la a o judeca.

:iagree Semeni cu cineva cunoscut. 

• Telefon: Intrucat nu mai exista... :)
  • Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa...
  • Telefon: Intrucat nu mai exista... :)
  • Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa...
Postat

Explică!

N-are ce explica, este troll-eala de proasta calitate 100%.

Vizitator Beraru
Reputație: 0
Postat

On-topic:

Suntem in cea mai luxoasa camera de hotel. Avem la discretie sampanie, frisca, ciocolata si, evident, o lada cu bere ieftina, dar rece. Poarta un dres de culoarea pielii, pantofi rosii - cu toc inalt si o rochie mulata, obscen de scurta, cu despicatura la spate. E machiata discret, nu ca o vampa. Eu nu mai am de mult treningul pe mine si stau ca un paşă cu curul pe pernele moi, cu berea intr-o mana si cu un trabuc in cealala. Dam drmul la muzica si incepe sa danseze lasciv, ondulandu-se. Ii citesc in ochi dorinta. Imediat ce melodia ia sfarsit se urca pe mine, asa, imbracata. Imi musca incet buzele si, cu o mana, imi maseaza falusul. Nu mai e loc de preludiu: imi baga limba in gura si ne sarutam salbatic. Din spate, discret, sotia ii maseaza sanii, fara sa-i dea jos rochia. Se saruta in fata mea, parca sa-mi faca in ciuda. ...Restul e can-can!

• Like 2
Vizitator
Postat

Urmează :)

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Urmează :)

Ti-a zis no_body ceva?

Vizitator
Postat

Ti-a zis no_body ceva?

e prea romantic ............ zilele astea :)

• Oras:outside
  • Oras:outside
Postat

On-topic:

Suntem in cea mai luxoasa camera de hotel. Avem la discretie sampanie, frisca, ciocolata si, evident, o lada cu bere ieftina, dar rece. Poarta un dres de culoarea pielii, pantofi rosii - cu toc inalt si o rochie mulata, obscen de scurta, cu despicatura la spate. E machiata discret, nu ca o vampa. Eu nu mai am de mult treningul pe mine si stau ca un paşă cu curul pe pernele moi, cu berea intr-o mana si cu un trabuc in cealala. Dam drmul la muzica si incepe sa danseze lasciv, ondulandu-se. Ii citesc in ochi dorinta. Imediat ce melodia ia sfarsit se urca pe mine, asa, imbracata. Imi musca incet buzele si, cu o mana, imi maseaza falusul. Nu mai e loc de preludiu: imi baga limba in gura si ne sarutam salbatic. Din spate, discret, sotia ii maseaza sanii, fara sa-i dea jos rochia. Se saruta in fata mea, parca sa-mi faca in ciuda. ...Restul e can-can!

Mie mi s-a sculat, dar tot nu-nțeleg de ce pula mea berea era ieftină. :laugh2

• Like 1
Vizitator Beraru
Postat

....nu-nțeleg de ce pula mea berea era ieftină. :laugh2

Cu cat contrastul dintre mine si ele este mai mare, cu atat ma excit mai tare. Undeva, in adancul mintii mele, se creeaza iluzia ca imi vrea cu adevarat pula si nimic altceva. Daca sunt curat, femeia ideala tre' sa se umezeasca si daca n-am snur la pantalonii de trening sau daca s-a dezlipit adezivul cu crocodil de pe tricou.

• Like 1
  • Oras:Wonderland
  • Oras:Wonderland
Postat

Uite, la mine nu a fost așa, chiar nu s-au schimbat prea tare lucrurile(mă rog, în afară de mersul la fetițe:D și asta după ceva ani). Pe de altă parte, am fost dintotdeauna amândoi de părere că o hârtie nu înseamnă nimic.

În schimb, am prietene care au avut parte de o schimbare totală a soțului după nuntă. Farfurii de mâncare aruncate la coș, urlete, jigniri. Câte bordeiuri, atâtea obiceiuri.

Câte bordeie, atâtea obiceie

• Like 2
  • Minus 5
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

ai zis ca nu ti-a mai dat de mult motive de gelozie , dar tu totusi cautai recent gigalau..cum vine asta??:)

Sarbatori fericite!

Vizitator
Postat

Simplu. Nevasta să plătească halatu' unei fete și în timp ce soțul se simte bine, să mai spele un vas, să dea cu aspiratorul. Cam așea.

asta insemna sa fi mafioata , esti perfecta :))))

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Unele neveste n-o sug deloc... cică să nu pară curve. :no2

alea satule

• Oras:altundeva
Postat

Eu de pe forum am aflat de termenii astia profesionali. :laugh2  Halat, femei civile, CIM,GFE.

Mai sunt si femei "ïn civil" la fel cum e si cu "societatea in civil"  :thinking

• Minus 2

Postat

Simplu. Nevasta să plătească halatu' unei fete și în timp ce soțul se simte bine, să mai spele un vas, să dea cu aspiratorul. Cam așea.

Ai o conceptie interesanta despre bugetul familiei... Am intalnit si familii in care el era cu banii lui ea cu ai ei ... La asta aspiri ?

Plus ca no-body are dreptate sa se indoiasca: eu as chema-o si pe nevasta.  

• Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...