Vizitator tunson Reputație: 0 Postat Mai 31, 2016 Partajează Postat Mai 31, 2016 Ce muee mi-am luat si eu cu una dintre ele. Am fost cam acum cateva luni, la apartamentul ala din intersectie cu Baba Novac si Soveja. Ma pacalisem de la o postare de-a lui Agramat pe care am inteles-o gresit, in care el spunea despre ea intr-un mod mai sarcastic ca e de evitat si eu nu m-am prins si am luat-o de buna. Abia cand am ajuns acolo si am vazut cat de grasa e mi-am dat seama ca era teapa. Din poza nu-ti dadeai seama. Dar plm am zis lasa ca e tanara, hai sa fut si eu o grasa in viata mea. Ca pana atunci nu avusesem placerea. Insa ce atitudinea avea frate ... Dupa un oral pe fuga ca sa nu-i cada dintii, draq stie, ma baga la futai. Dupa putin timp ii zic hai sa schimbam putin la care ea imi zice ca ea nu schimba pozitia, ca nu face d-astea ... gen capra si plm. Statea ca vaca in misionar. Dupa ce zice ca nu face pozitii imi face "hai ma, da-i acolo". M-apuc de treaba ca plm, teapa trebuie luata pana la capat. Ajung aproape sa-mi dau drumu, ma opresc putin ca sa mai aman si face "hai, ca tu ai terminat". A trebuit sa iau pauza sa o conving ca nu mi-am dat drumu, de parca eram un hot de numere de futai. In fine o bag la loc in gaura, o fut si imi dau drumu. Cand dau sa ma scol aud ca-mi zice ... deci, tu mai iei vreun numar? La intrebarea asta, dupa ce m-a tratat de parca vroia in permanenta sa scape de mine, am ramas socat, marcat, traznit ... vorbeam singur pe strada cand am iesit de la ea. Frate daca asa te porti cu unu de 20 si ceva de ani care mai merge si la sala, da cu astia mai batrani pe care ii avem de mentori aici pe forum, cu ei ce faci fetita? Ii futi prin gaura de la vizor si le iei banii pe sub usa? Tentativa aia de numar m-a costat 100, pe care mai bine mi-i bagam in cur ... si tot as fi avut parte de mai multa placere. Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Mai 31, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 31, 2016 Da io nu va antelieg ! Di ce nu dati si voi note, ca doar ku note ajung suncoasele astea doua la DE EVITAT ?! Asta ka sa nu ma mai ripet si sa zik ka dak nu bilesti ochi bilesti pula ! ))) 1 Link spre comentariu
Vizitator cenzurat Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Partajează Postat Iunie 1, 2016 Ce muee mi-am luat si eu cu una dintre ele. Am fost cam acum cateva luni, la apartamentul ala din intersectie cu Baba Novac si Soveja. Ma pacalisem de la o postare de-a lui Agramat pe care am inteles-o gresit, in care el spunea despre ea intr-un mod mai sarcastic ca e de evitat si eu nu m-am prins si am luat-o de buna. Abia cand am ajuns acolo si am vazut cat de grasa e mi-am dat seama ca era teapa. Din poza nu-ti dadeai seama. Dar plm am zis lasa ca e tanara, hai sa fut si eu o grasa in viata mea. Ca pana atunci nu avusesem placerea. eu am invatat ca mai bine refuzi politicos gen: faci o reverenta, te intorci usor si'n secunda 1 spui in gand "pe locuri, fiti gata ..staaaart!" si te uschesti rapid. pe banul tau muncit mai bine faci 100 de metri scari cu sarituri de balustrade . (eu cred ca bat usor un record national la aceasta proba.) cand va mai duceti pe la d'astea mai trebuie sa tineti cont si de expresia : "am rupt usa" https://media1.giphy.com/media/gRCzY79AQj0gU/200.gif 4 3 Link spre comentariu
Vizitator tunson Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2016 Partajează Postat Iunie 1, 2016 Fizic 6 - o mai ajuta tinereteaOral 5 - cat sa o vada sculataNormal ? - nu stiu ce nota sa dau la una care sta ca scandura, sau mai bine zis ca o saltea gonflabilaGFE 0 - noroc ca eram hormonit rau ca altfel iti moare pola la ce atitudine are fata de clientFK, Anal si Altele - eu n-am putut s-o conving sa stea capra macar Cadou 100 - Doar asa ca s-o pun pe lista mea. Link spre comentariu
doncta Reputație: 2279 Postat Iunie 2, 2016 Oras:Pe aici Oras:Pe aici Autor Partajează Postat Iunie 2, 2016 0728518122Alt numar, anunturi cu fotografiile brunetei. Daca ii foloseste alta fata fotografiile mare greseala a facut.http://anunturi.telegrafonline.ro/anunt/9359693/sex_total_cu_o_bruneta/ 1 3 Link spre comentariu
gyo_77 Reputație: 2327 Postat Iunie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 8, 2016 2 Link spre comentariu
cristina si bianca Reputație: 13 Postat Iunie 8, 2016 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Partajează Postat Iunie 8, 2016 0728518122Alt numar, anunturi cu fotografiile brunetei. Daca ii foloseste alta fata fotografiile mare greseala a facut.http://anunturi.telegrafonline.ro/anunt/9359693/sex_total_cu_o_bruneta/In primul rand... pozele sunt reale... in al doilea rand e numarul meu.. in al treilea rand nu cred ca as fi scris ceva in anunt si la telefon si cand vine omu sa fac altceva... mi-am respectat anuntu in totalitate... am zis ca fac anal am facut .. nu m-am laudat ca il fac adanc sau mai stiu eu ce... la ral nu m-am laudat niciodata pentru ca intr-adevar nu sunt fana oral... dar mereu mi-am facut treaba si nu am cautat sa scap cat mai repede de client... daca eram cum spuneti voi... crede-ma ca nu mai aveam clientela formata si ma lasam de mult de meserie. Link spre comentariu
doncta Reputație: 2279 Postat Iunie 9, 2016 Oras:Pe aici Oras:Pe aici Autor Partajează Postat Iunie 9, 2016 In primul rand... pozele sunt reale... in al doilea rand e numarul meu.. in al treilea rand nu cred ca as fi scris ceva in anunt si la telefon si cand vine omu sa fac altceva... mi-am respectat anuntu in totalitate... am zis ca fac anal am facut .. nu m-am laudat ca il fac adanc sau mai stiu eu ce... la ral nu m-am laudat niciodata pentru ca intr-adevar nu sunt fana oral... dar mereu mi-am facut treaba si nu am cautat sa scap cat mai repede de client... daca eram cum spuneti voi... crede-ma ca nu mai aveam clientela formata si ma lasam de mult de meserie.Draga scumpa printesa dar eu nu am spus nimic despre prestatia ta si este normal sa ai fotografii cu tine in anunturi. Alti au spus aici ca tu zici ceva ca faci in anunt dar de fapt nu faci pentru ca tu ai gasit motive, ba ca este prea mare sau prea groaza, ca aveai probleme cu amigdalele, ca faci anal dar nu adanc pentru un roman mediu dotat, etc. ..... Eu ce sa mai cred sau alti care care sunt in situatia mea?Dar de ce pierzi asa de des numerele de telefon? Clientela ta formata care te ajuta sa ramai in meserie de unde sa mai stie pe ce numere sa sune, cand tu schimbi nr de telefon dupa 1-2 saptamani?In rest toate cele bune sa ai clienti cat mai fideli si iti doresc cariera indelungata, pana la menopauza. 2 3 Link spre comentariu
Vizitator cenzurat Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2016 Partajează Postat Iunie 9, 2016 In primul rand... pozele sunt reale... in al doilea rand e numarul meu.. in al treilea rand nu cred ca as fi scris ceva in anunt si la telefon si cand vine omu sa fac altceva... mi-am respectat anuntu in totalitate... am zis ca fac anal am facut .. nu m-am laudat ca il fac adanc sau mai stiu eu ce... la ral nu m-am laudat niciodata pentru ca intr-adevar nu sunt fana oral... dar mereu mi-am facut treaba si nu am cautat sa scap cat mai repede de client... daca eram cum spuneti voi... crede-ma ca nu mai aveam clientela formata si ma lasam de mult de meserie.in primul rand spune mi de izabela (blonda moldoveanca cu sanii mari ) si de nicolle. nu stiu de ce-mi fac impresia ca va folositi si de pozele lor pe anunturi si de aia nu va plangeti voi de clienti. \ Link spre comentariu
cristina si bianca Reputație: 13 Postat Iunie 9, 2016 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Partajează Postat Iunie 9, 2016 Draga scumpa printesa dar eu nu am spus nimic despre prestatia ta si este normal sa ai fotografii cu tine in anunturi. Alti au spus aici ca tu zici ceva ca faci in anunt dar de fapt nu faci pentru ca tu ai gasit motive, ba ca este prea mare sau prea groaza, ca aveai probleme cu amigdalele, ca faci anal dar nu adanc pentru un roman mediu dotat, etc. ..... Eu ce sa mai cred sau alti care care sunt in situatia mea?Dar de ce pierzi asa de des numerele de telefon? Clientela ta formata care te ajuta sa ramai in meserie de unde sa mai stie pe ce numere sa sune, cand tu schimbi nr de telefon dupa 1-2 saptamani?In rest toate cele bune sa ai clienti cat mai fideli si iti doresc cariera indelungata, pana la menopauza.numarul de telefon l-am schimbat pentru ca am schimbat si locatia... si cel vechi a ramas in vechia locatie... clientii mei au numarul meu personal de telefon... si... nu am zis niciodata ca fac anal si nu am facut... au fost 2 ersoane mari si late la anal de cand m-am mutat pentru ca doar acum am scris si de anal si am specificat din telefon ca e i functie de marime si grosime... asa ca daca altii nu au ce face e strict problema lor. Link spre comentariu
cristina si bianca Reputație: 13 Postat Iunie 9, 2016 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Partajează Postat Iunie 9, 2016 in primul rand spune mi de izabela (blonda moldoveanca cu sanii mari ) si de nicolle. nu stiu de ce-mi fac impresia ca va folositi si de pozele lor pe anunturi si de aia nu va plangeti voi de clienti. \asta e o informatie foarte proasta .. nu ne folosim de pozele nimanui... fiecare isi foloseste pozele si atat... nu am nevoie de pozele altora... m-i se pare o aberatie si neincredere in propria persoana. Link spre comentariu
doncta Reputație: 2279 Postat Iunie 9, 2016 Oras:Pe aici Oras:Pe aici Autor Partajează Postat Iunie 9, 2016 numarul de telefon l-am schimbat pentru ca am schimbat si locatia... si cel vechi a ramas in vechia locatie... clientii mei au numarul meu personal de telefon... si... nu am zis niciodata ca fac anal si nu am facut... au fost 2 ersoane mari si late la anal de cand m-am mutat pentru ca doar acum am scris si de anal si am specificat din telefon ca e i functie de marime si grosime... asa ca daca altii nu au ce face e strict problema lor.Apoi daca ai schimbat locatia, ai schimbat si numarul de telefon fa un pustiu de bine si schimba si fotografiile, dar sa fie cu "gugoasa". Link spre comentariu
cristina si bianca Reputație: 13 Postat Iunie 9, 2016 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Partajează Postat Iunie 9, 2016 Apoi daca ai schimbat locatia, ai schimbat si numarul de telefon fa un pustiu de bine si schimba si fotografiile, dar sa fie cu "gugoasa".fotografiile momentan nu am nici un motiv sa le schimb. Link spre comentariu
fishubr Reputație: 337 Postat Iunie 9, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 9, 2016 m-am gandit mai bine vin la voi va pun 1 milion langa televizor si va zic o zi placuta va convine asa? -- big teapa mancavas nu va duceti ca ii .. better laba 1 Link spre comentariu
cristina si bianca Reputație: 13 Postat Iunie 9, 2016 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Partajează Postat Iunie 9, 2016 m-am gandit mai bine vin la voi va pun 1 milion langa televizor si va zic o zi placuta va convine asa? -- big teapa mancavas nu va duceti ca ii .. better laba NU STIU CINE TI-A CERUT TIE UN MILION... DAR MA ROG. Link spre comentariu
corsar Reputație: -301 Postat Iunie 10, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 10, 2016 numarul de telefon l-am schimbat pentru ca am schimbat si locatia... si cel vechi a ramas in vechia locatie... clientii mei au numarul meu personal de telefon... si... nu am zis niciodata ca fac anal si nu am facut... au fost 2 ersoane mari si late la anal de cand m-am mutat pentru ca doar acum am scris si de anal si am specificat din telefon ca e i functie de marime si grosime... asa ca daca altii nu au ce face e strict problema lor.Bine spus ca l-ai schimbat odata cu locatia ,era cumva un fix? .Sau ala cu solzi nu ti-a dat cadou si cartela sim? 1 3 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 10, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 10, 2016 Grasimoasili aistea nor avut bani di chirie...di la pria mult cleienti fideli ci leo tricut pragu...si leo fakut vint celilalti doua. Io leam zis ca o sa ajunga iara la domiciliu clientului...si ku aceiasi vrajala...sa li ia clientu pi amindoua baleni la pachet, doar doar mai pacaliesc asa cite un fraier. Sincier...io ma antrieb ci prost ar da banii dijeaba pi iele, cind sint atitea feti mult mai buni in cta ? Link spre comentariu
cristina si bianca Reputație: 13 Postat Iunie 11, 2016 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Partajează Postat Iunie 11, 2016 Grasimoasili aistea nor avut bani di chirie...di la pria mult cleienti fideli ci leo tricut pragu...si leo fakut vint celilalti doua. Io leam zis ca o sa ajunga iara la domiciliu clientului...si ku aceiasi vrajala...sa li ia clientu pi amindoua baleni la pachet, doar doar mai pacaliesc asa cite un fraier. Sincier...io ma antrieb ci prost ar da banii dijeaba pi iele, cind sint atitea feti mult mai buni in cta ? ESTI LA FEL DE PROST/A ...... din casa nu ne-a dat nimeni afara... a fost decizia noastra sa plecam ca vrem mai mult de noi... nu stau sa iti dau tie explicatii ca nu prezinti nici un interes.. nu mai face atat pe interesantul/a ca nu ma dai pe spate cu gramatica ta de femeie de serviciu... Link spre comentariu
cristina si bianca Reputație: 13 Postat Iunie 11, 2016 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Partajează Postat Iunie 11, 2016 Bine spus ca l-ai schimbat odata cu locatia ,era cumva un fix? .Sau ala cu solzi nu ti-a dat cadou si cartela sim? nu.. in momentul cand ne-am mutat in acel apartament au fost conditiile bine puse cand plecam lasam acolo cartelele.. Link spre comentariu
corsar Reputație: -301 Postat Iunie 12, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 12, 2016 nu.. in momentul cand ne-am mutat in acel apartament au fost conditiile bine puse cand plecam lasam acolo cartelele..Deci pina la urma ,cartelele voastre sunt fixe.Si nenea cu solzi stie bine cum sa puna conditiile . Ca vreti mai mult ptr voi ,te cred ,te inteleg ....dar voi ce faceti mai mult PTR NOI ,cei ce platim mofturile voastre ? Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 12, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 12, 2016 Nazuri. Si nu di orici fiel...nazuri di tepare ! 1 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 12, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 12, 2016 a fost decizia noastra sa plecam ca vrem mai mult de noi... nu stau sa iti dau tie explicatii ca nu prezinti nici un interes..Ci vreti mai mult...kile ? Navieti suficienti ? P.s. Stai fata calma ka nici voi nu prizentati intieres ! 1 Link spre comentariu
cristina si bianca Reputație: 13 Postat Iunie 19, 2016 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Partajează Postat Iunie 19, 2016 Ci vreti mai mult...kile ? Navieti suficienti ? P.s. Stai fata calma ka nici voi nu prizentati intieres ! parerea ta imi mai mult decat egala cu 0.... comentariile tale sunt inutile... se vede ca suferi de nebagare in seama... Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 19, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 19, 2016 Stai tu kalma..inutili tii..utili cielora ci se gindiesc sa vina la tini..si se razgindiesc ! Link spre comentariu
o2 lentila Reputație: -428 Postat Iunie 19, 2016 Oras:around Oras:around Partajează Postat Iunie 19, 2016 da, Barcelona a venit de 3 zile si are agenda ocupata pentru toata saptamina .daca a fost fata isteata si s-a cafelit cu ameloaica , nu duce acum lipsa de clienti. 1 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum