ioanastar Reputație: 26 Postat Noiembrie 28, 2016 Telefon: [email protected] Oras:CIRESICA Telefon: [email protected] Oras:CIRESICA Partajează Postat Noiembrie 28, 2016 SI APELURILE DE LA DOMNU:) Link spre comentariu
goretex Reputație: 15 Postat Noiembrie 28, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 28, 2016 pe bune dau o bere. cine e prin zona. dar urmatoarea ora ca adorm altfel. Link spre comentariu
ioanastar Reputație: 26 Postat Noiembrie 28, 2016 Telefon: [email protected] Oras:CIRESICA Telefon: [email protected] Oras:CIRESICA Partajează Postat Noiembrie 28, 2016 mersi ca ai pus si nr meu de tf sa-l stie toata lumea sunati-ma ca dau o bere imi bag picioru la ce fraier sunt l-am pus ca sa vada lumea ca mi-ai trimis mesaj cu nr ei si sa confirmi ca e nr tau de telefon nu sa intram noi in kkt degeaba Link spre comentariu
mada69 Reputație: 6826 Postat Noiembrie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 28, 2016 mersi ca ai pus si nr meu de tf sa-l stie toata lumea O sa dau eu report sa fie stearsa postarea in care apare nr tausunati-ma ca dau o bere imi bag picioru la ce fraier sunt A sunat cineva pana acum?)) 1 Link spre comentariu
goretex Reputație: 15 Postat Noiembrie 28, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 28, 2016 ce zi ffs. dupa ce am plecat de la politie am oprit la un bancomat. la banca religiilor la brd. bag sa scoata 15 mil si in timp ce-i scoate ma departez putin sa arunc tigara. si imi blocheaza aia in plm cardu. mai am 500 E si vreo 1 mil. se mai fute cineva in seara asta? aveti toti nr meu de tf acum sau b Apropo Ioana si colega ei au trecut adineauri pe la mine. Nu sunt ele categoric. Va multumesc fetelor sunteti niste scumpe Link spre comentariu
goretex Reputație: 15 Postat Noiembrie 28, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 28, 2016 Nu m-a sunat nimeni inafara de Ioana si colega ei care mi-au facut si o vzita. Mi-as fi dorit ca cineva de pe forum sa ma sune, dar probabil toata lumea e pe google Vb pe bune baieti bem o bere. Mai ales navigatori sa vb de vapoare ca intotdeauna Link spre comentariu
goretex Reputație: 15 Postat Noiembrie 28, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 28, 2016 0762428456 / 0762430030 in caz ca nu am mentionat nr hoatei Link spre comentariu
mada69 Reputație: 6826 Postat Noiembrie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 28, 2016 0762428456 / 0762430030 in caz ca nu am mentionat nr hoateiAm citat o postare de a ta pe un alt topicPosibil ca cea de acolo sa fie Nu l-am postat aici pt a nu se face o legatura gresita intre cea de acolo si patania ta in cazul in care nu e ea cea pe care o cauti Link spre comentariu
goretex Reputație: 15 Postat Noiembrie 28, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 28, 2016 Cand ti-ai dat seama de lipsa banilor?Inainte sa vina ea la tine SAU in timp ce erai 'calare pe situație' SAU dupa ce a plecat SAU cum s-a intamplat?Stiu ca e ciudat sa 'recenzezi' un astfel de moment(daca e real) dar cu doua vorbe trei cuvinte ce ai zis tu acolo,nu prea inspira credibilitate povestea taCred ca e foarte simplu sa dai de ea si de colega ei printr-o simpla 'programare' la ele,a ta sau a vreunui 'complice' de al tauDesigur ca nu vei folosi acelasi numar cand o vei contacta Poti sa vezi si partea buna:ca ai fost inspirat si nu le-ai chemat pe amandoua,ca acuma poate nici nu mai aveai de pe ce sa postezi pe nimfomane PsTu iesti ala cari zicia di tanti amelia ca vorbiesti mult pi topicuriDaca ie adivarata poviestia ta,poati acuma iti dai siama di cie vorbiesti tanti ameliaNu stiu ce treaba are tanti amelia in povestea asta. Eu in 3-4 postari poate am ajutat altii sa nu-si ia teapa ca mine. "ea" in jde mii de postari ii impiedica pe altii sa vada postarile mele Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Noiembrie 28, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 28, 2016 imi bag picioru la ce fraier sunt Ai fost dulşi ku tini ! Tu nu iesti fraer...iesti prost gramada !!! Da nah...fiicari prost ântieleji cît poati. Tu nu pria poti din pacati, da las cai bini !!! P.s. Trebe sa ma duc la o pomana la Botsani...ai si tu vro 12-13 milioani prin casa di cari nu moi ai nivoie ? )))))))))) Link spre comentariu
doncta Reputație: 2279 Postat Noiembrie 28, 2016 Oras:Pe aici Oras:Pe aici Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2016 0762428456 / 0762430030 in caz ca nu am mentionat nr hoatei @goretex ai cont din 2013 si inca nu esti galben.Daca nu ai rezolvat problema, posteaza si tu in topicul fazan pana ajungi la 200 de postari, te faci galben si ia legatura cu mine am ceva informatii dar nu sunt publice. Link spre comentariu
goretex Reputație: 15 Postat Noiembrie 29, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 29, 2016 @goretex ai cont din 2013 si inca nu esti galben.Daca nu ai rezolvat problema, posteaza si tu in topicul fazan pana ajungi la 200 de postari, te faci galben si ia legatura cu mine am ceva informatii dar nu sunt publice. [email protected] Raman dator Link spre comentariu
doncta Reputație: 2279 Postat Noiembrie 29, 2016 Oras:Pe aici Oras:Pe aici Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2016 [email protected] Raman datorStai linistit si alege cu grija nu te mai grabi. 2 3 Link spre comentariu
Vizitator unul-oarecare Reputație: 0 Postat Februarie 12, 2017 Partajează Postat Februarie 12, 2017 Inca odata se confirma ca prin rock halle umbla lumea "sub acoperire" nu de alta, dar si eu il frecventez, si la cate am vazut, am zis ca e imaginatia mea bogata impinsa la extrem. Acum insa, gorotex, mi-ai luminat creierul! Sa traiesti man! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum