Sari la conținut

Fetite dospite 0736369872 + 0736369870

Postări Recomandate

mersi ca ai pus si nr meu de tf sa-l stie toata lumea :D sunati-ma ca dau o bere imi bag picioru la ce fraier sunt :D

l-am pus ca sa vada lumea ca mi-ai trimis mesaj cu nr ei si sa confirmi ca e nr tau de telefon nu sa intram noi in kkt degeaba

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta

ce zi ffs. dupa ce am plecat de la politie am oprit la un bancomat.  la banca religiilor la brd. bag sa scoata 15 mil si in timp ce-i scoate ma departez putin sa arunc tigara. si imi blocheaza aia in plm cardu. mai am 500 E si vreo 1 mil. se mai fute cineva in seara asta? aveti toti nr meu de tf acum :D sau b

Apropo Ioana si colega ei au trecut adineauri pe la mine. Nu sunt ele categoric. Va multumesc fetelor sunteti niste scumpe

Link spre comentariu

Nu m-a sunat nimeni inafara de Ioana si colega ei care mi-au facut si o vzita. Mi-as fi dorit ca cineva de pe forum sa ma sune, dar probabil toata lumea e pe google :D

Vb pe bune baieti bem o bere. Mai ales navigatori sa vb de vapoare ca intotdeauna :)

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

0762428456 / 0762430030 in caz ca nu am mentionat nr hoatei

Am citat o postare de a ta pe un alt topic

Posibil ca cea de acolo sa fie

Nu l-am postat aici pt a nu se face o legatura gresita intre cea de acolo si patania ta in cazul in care nu e ea cea pe care o cauti

Link spre comentariu

Cand ti-ai dat seama de lipsa banilor?

Inainte sa vina ea la tine SAU in timp ce erai 'calare pe situație' SAU dupa ce a plecat SAU cum s-a intamplat?

Stiu ca e ciudat sa 'recenzezi' un astfel de moment(daca e real) dar cu doua vorbe trei cuvinte ce ai zis tu acolo,nu prea inspira credibilitate povestea ta

Cred ca e foarte simplu sa dai de ea si de colega ei printr-o simpla 'programare' la ele,a ta sau a vreunui 'complice' de al tau

Desigur ca nu vei folosi acelasi numar cand o vei contacta

Poti sa vezi si partea buna:

ca ai fost inspirat si nu le-ai chemat pe amandoua,ca acuma poate nici nu mai aveai de pe ce sa postezi pe nimfomane

:)

Ps

Tu iesti ala cari zicia di tanti amelia ca vorbiesti mult pi topicuri

Daca ie adivarata poviestia ta,poati acuma iti dai siama di cie vorbiesti tanti amelia

Nu stiu ce treaba are tanti amelia in povestea asta. Eu in 3-4 postari poate am ajutat altii sa nu-si ia teapa ca mine. "ea" in jde mii de postari ii impiedica pe altii sa vada postarile mele

Link spre comentariu

imi bag picioru la ce fraier sunt :D

Ai fost dulşi ku tini ! Tu nu iesti fraer...iesti prost gramada !!! Da nah...fiicari prost ântieleji cît poati. Tu nu pria poti din pacati, da las cai bini !!!

P.s. Trebe sa ma duc la o pomana la Botsani...ai si tu vro 12-13 milioani prin casa di cari nu moi ai nivoie ?

:)))))))))))

Link spre comentariu
  • Oras:Pe aici
  • Oras:Pe aici

0762428456 / 0762430030 in caz ca nu am mentionat nr hoatei 

@goretex ai cont din 2013 si inca nu esti galben.

Daca nu ai rezolvat problema, posteaza si tu in topicul fazan pana ajungi la 200 de postari, te faci galben si ia legatura cu mine am ceva informatii dar nu sunt publice.

Link spre comentariu

Vizitator unul-oarecare
Reputație: 0

Inca odata se confirma ca prin rock halle umbla lumea "sub acoperire"  :laugh2 nu de alta, dar si eu il frecventez, si la cate am vazut, am zis ca e imaginatia mea bogata impinsa la extrem. Acum insa, gorotex, mi-ai luminat creierul! Sa traiesti man!  :bow

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...